با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید در مورد فیلم برداری Canon EOS 60Dاطلاعتی میخواستم که محدودیتی داره؟ از لحاظ زمانی و زوم حین فیلم داره؟ با تشکر
با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید در مورد فیلم برداری Canon EOS 60Dاطلاعتی میخواستم که محدودیتی داره؟ از لحاظ زمانی و زوم حین فیلم داره؟ با تشکر
با سلام.
میخواستم بدونم احتمال کاهش قیمت 550D چقدر هست و تا چه مدتی؟
الان زمان مناسبی برای خرید هست؟
چون من قصد خرید دارم ولی میتونم مدتی (مثلا 1ماه) صبر کنم ، به شرطی که تفاوت قیمت محسوس باشه.
لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
مرسی
.....................
یک سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدین:
خرید دوربین دسته دوم 550D توصیه میشه و اینکه تفاوت قیمت بین نو و دسته دوم را برای موارد دیگری مثل کارت حافظه یا 3پایه و لنز و ... هزینه کرد؟
ویرایش توسط spiderman2007 : Wednesday 7 December 2011 در ساعت 03:01
خیر محدودیتی ندارد و تنها محدودیت حجم مموری کارت شما ست و در رزولوشنهای زیر مقدور میباشد :
1920 x 1080 (29.97, 25, 23.976 fps), 1280 x 720 (59.94, 50 fps), 640 x 480 (59.94, 50 fps)
از لحاظ زوم خودتان حین فیلمبرداری میتوانید انجام دهید اما چون در حالت لایو ویو میباشد فکوس طولانی دارد و صدای موتور لنز هم بجد فیلم را خراب میکند ( البته بستگی به نوع لنز دارد تجربه من مربوط به لنز کیت است )
از این به بعد سوالاتتون رو در تاپیک زیر که مربوط به 60d هست مطرح کنید تا هم شما زودتر به جواب برسید و هم نظم انجمن حفظ شود ...
Canon EOS 60D
با سلام و وقت بخیر خدمت خدمت شما دوستان و اساطید والا امروز برای خرید رفتم جمهوری و تا پای خرید هم رفتم که بین این دو مدل گیر کردم Panasonic Lumix DMC-GF2 و Canon EOS 600D
قیمت هر دو 1تومن هستش گفتم بازم بین دوستان اهل فن ی مشورت کنم ضرر نداره و اینکه ایا این دوربین های میکرو 3/4 به عنوان جایگزینهای اس ال ار هستند یا کلا قراره جایگزین این رده بشن و ایا از این پاناس بهتر هم تو رده کنن هستش ؟ به همین ظرافت و کیفیت عکس بابلا قرار نیستش کار خاصی کنم فقطم کیفیت عکس در مسافرت برام مهمه منتظر نظرات کارگشای دوستان هستمبا تشکر و سپاس پیشاپیش
و اینکه سلینگ بین این دومدلCanon EOS 600D (EOS Rebel T3i متفاوته چون میگن نوع سفارش امریکایی چون دمای سرماش بیشتره مقاوم تر هستش درسته ؟
عجب! از دست این فروشنده هاا
اولا اینکه آمریکا سردتر از اروپا نیست. ثانیا این رده جایگزین رده خاصی نشده و نخواهد شد.
600دی و بدنه های مشابه در یک رده بالاتری قرار گرفتهاند و کیفیت خوجی بهتری هم دارند (این کلاس بالاتر لزوما به معنای کیفیت بهتر بدنه و ... نیست)سنسور 600دی تقریبا دو برابر سنسورهای 3/4 هستند و بهمین دلیل کیفیت بهتر هم دارند.
دوربینهای 3/4 سایز کوچکتری دارند و اگر از لنزهای پنکیک در انها استفاده شود حمل و نقل راحت تری دارند. البته این لنزهای پنکیک زوم نیستند و .... کلا فقط به کسی که عکاسی را میداند قابل پیشنهاد است. وگرنه اگر شما بخواهید یک لنز زوم مثل 14-42 مشابه 18-55 لنز دی600 خریداری کنید دوربین تو جیبی نخواهد شد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوست من اصلاً شک نکن و 600D رو خریداری کن و اصلا دنبال پاناسونیک نرو چون حتماً پشیمون میشیبا سلام و وقت بخیر خدمت خدمت شما دوستان و اساطید والا امروز برای خرید رفتم جمهوری و تا پای خرید هم رفتم که بین این دو مدل گیر کردم Panasonic Lumix DMC-GF2 و Canon EOS 600D
از این بابت راهنماییتونم بسیار سپاس راستی الان یادم افتادش بپرسم که تفاوت قیمتCanon EOS 600D و Canon EOS 60D کمتر 270تومن بودش ایا با توجه به مزایاش خوبه و خروجیش بهتره تا فردا صبح کی میرم برای خرید.راستش اون ال سی دی دومش خیلی جذابه و کلاس خاصی بهش میده گفتم اگه دوستاتن نظری خاصی دارن بگن تفاوت قیمتش برام مهم نیستش اگه 10 درصدم فقط کیفت خروجیش بهتر باشه دوستان نظرشون رو بفرماییند با تشکر