سلام. به نظر من d3100 مناسب تره. به خاطر قيمت و نو بودن. مشخصات چندان فرقي ندارد.
سلام. به نظر من d3100 مناسب تره. به خاطر قيمت و نو بودن. مشخصات چندان فرقي ندارد.
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see
با سلام خدمت دوستان
بين دوربين 50dبا كركرد كم (حدود2000)با قيمت 800 و d90 نو باقيمت 900(بادي) نميدونم كدام انتخواب كنم از دوستان ميخوام كه راهنماييم كنن .اين رو هم در نظر بگيريد فعلا ميخوام با يه لنز50 F1.8 با هركدام از بدنه هايي كه انتخاب كردم كار كنم البته قيمت لنز nikon فكر ميكنم 40 تا 50 تومن گرونتر باشه.
با تشكر
تجربه بنده حقیر در خرید لوازم الکترونیک دست دوم اینه که همیشه دلواپس و دل چرکین بودم که طرف قبلی چطوری باهاش کار کرده و همیشه این نگرانی از عیب و ایراد احتمالی رو داشتم.بين دوربين 50dبا كركرد كم (حدود2000)با قيمت 800 و d90 نو باقيمت 900(بادي) نميدونم كدام انتخواب كنم از دوستان ميخوام كه راهنماييم كنن .اين رو هم در نظر بگيريد فعلا ميخوام با يه لنز50 F1.8 با هركدام از بدنه هايي كه انتخاب كردم كار كنم البته قيمت لنز nikon فكر ميكنم 40 تا 50 تومن گرونتر باشه.
بنده توصیه میکنم همون دی 90 رو که میفرمائید نو هستش تهیه کنید تا خیالتون راحتتر باشه. ضمن اینکه تصور میکنم دی 90 جدید تر از 50 دی باشه. ( اگه اشتباه میکنم دوستان گلمون اصلاح بفرمایند )
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
اگر به سرعت بالاتر و بدنه محکمتر نیاز ندارید دی90 نو انتخاب بهتری هست.
سلام دوستان
من قبلا دوربین فیلمی وکامپک کنون داشتم و به تازگی میخوام وارد دنیای slr دیجیتال بشم،در ضمن شغلم عکاسی نیست ولی زیاد مسافرت میرم و همیشه دوربینم همرام،دوربین را برای عکاسی از جاهایی که میرم(منظره،طبیعت،حیوانات، پرندگان...) همچنین خانوادگی (پرتره،دسته جمعی...) میخوام با توجه به بودجه که دارم و مطالبی که تو این سایت خوندم دو مدل بدنه رو پسندیدم:
1-D7 CANON
2-D7000 NIKON
لطفا من رو تو انتخاب کمک کنید و چند تا لنزی که به دردم بخوره معرفی کنید.
با سپاس.
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 30 October 2011 در ساعت 14:58 دلیل: اصلاح يك ايراد عجيب
برتری 7دی در کل در سرعت بیشتر دقت بیشتر و بدنه محکمتر و مقاومتر همینطور سیلینگ بسیار بهتر اون خلاصه میشه که با توجه به تمام موارد یاد شده این بدنه رو برای کارهای جدی حیات وحش کاملا به دی7000 برتری میده.
در نویز اختلاف اونقدر چشمگیر نیست که تبدیل به وزنه بشه اما در محدوده داینامیکی اختلاف کم نیست.
اگر جدا قصد عکاسی حیات وحش به عنوان هدف اصلی رو ندارید دی7000 با کیت 105-18 کاملا کفایت میکنه و نیازی هم به لنز دیگری نیست در ابتدا.
اما اگر حیاط وحش در اولویت هست وجود تله های ارزان قیمت و بسیار با کیفیتی چون 400مم اف5.6 و 400-100 کفه رو کاملا به سمت برند کنون متمایل میکنه.
ویرایش توسط lamagra : Friday 28 October 2011 در ساعت 16:05
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی