سلام
دوست عزيز لنز كيت 450 دي هم همان 55-18 لرزشگير دار است. اگر فيلمبرداري مهم نيست 450 را با لنز كيت is دار بخريد ( ضمنا برداشتن فعل غلطي است . مگر خريدن چه اشكالي دارد ؟ )
سلام
دوست عزيز لنز كيت 450 دي هم همان 55-18 لرزشگير دار است. اگر فيلمبرداري مهم نيست 450 را با لنز كيت is دار بخريد ( ضمنا برداشتن فعل غلطي است . مگر خريدن چه اشكالي دارد ؟ )
فرهاد حسيني
رحیـم افشـاری (وبلاگ) و گالری فلیکر
Body ( SLR Like ) : Sony DSC H9
Lenz: Carl Zeiss, Vario Tessar (31-456)
من هم 450 دی رو پیشنهاد می کنم. اگر می خواهید 200-18 بخرید و نیازی به لنز کیت ندارید، معمولا فروشنده لنز کیت را از شما می خرد. (حدود 70-80 هزار تومان)
(ضمنا من هم 55-18 شما رو می خرم - ببخشید آقا فرهاد بابت فرصت طلبی من! )
این رو هم بگم که اگه 55-18 رو نگه دارید بهتره
نتیجه گیری ادبی : هر چیز که خوار آید (زیاد هم خوار نیست اتفاقا) باشد که به کار آید.
بجای خرید 18-200 لنز 18-55 را نگه دارید و لنز 55-250 را خریداری کنید و کیفیت نسبی بهتری نسیبتان خواهد شد فقط مشکل واید به تله را باید با تعویض لنز انجام دهید ولی هم در هزینه صرفه جویی کردید و نیز رنج بیشتر و می توانید با ما بقی پول به فکر خرید فلاش 580 یا 430 باشید
حمید رضا مرادی
G12
پاسخ را چون فقط در مورد لنز بود، در تاپیک مربوطه پست 284# ارسال کردم...
ویرایش توسط Ali Talebi : Thursday 22 October 2009 در ساعت 15:41 دلیل: شماره پست
يه نکته مهم ؟
اگه با دوربينهاي کامپکت کار کرده باشين، وقتي تنظيمات شاتر رو به صورت دستي کم يا زياد ميکنيد، از ويوفايندر (چشمي دوربين ) که نگاه ميکنيد، اون صحنه مورد نظرتون تاريکتر يا روشن تر ميشه . اين اصطلاح رو نميدونم چيه اما فکر کنم يه چيزي شبيه لايو ويو باشه .
حالا خواستم بدونم که توي کنون 450 هم، اين مزيت هست که بشه هنگام تغيرات استپ هاي نوردهي يا شاتر يا دياف ... ، اون تغييرات اعمال شده رو از چشمي دوربين ديد يا خير ؟
اين همه آقايون توي سايت هستند، به اين تاپيک هم يه نگاهي بندازين و راجع به سوالم توي پست #383 يه مرحمتي بفرمايين ديگه ..
ما آماتورها رو هم تحويل بگيرين بد نميشه
یک دکمه روی بدنه هست فکر کنم زیر انگستهای دست چپ قرار میگیره که وقتی بزنید دیافراگم رو تو حالت تنظیمی قرار میده و از ویزور دیده میشه.
شاتر رو که فکر نکم.میتونید یک شات بگیرید فوقش.
شب جمعه است کنونی ها فکر کنم رفتن عروسی گرافی! ببخشن من جواب دادم ;)
سلام
دوست عزیز به دلیل اینکه در دوربینهای کامپکت شاتر مکانیکی وجود ندارد و به نوعی شبیهسازی شده است، اثر کم و زیاد کردن زمان را در Live View میتوان دید، اما به دلیل ماهیت DSLR ها چنین چیزی دست کم در دوربینهایی که بنده دیدم و شنیدهام ممکن نیست! حالا شاید مدل خاصی باشد که بتواند چنین شبیهسازی را اعمال کند اما در کل بعید است.
* بنده هم آماتورم! اینکه دیگه گفتن نداره :biggrin:
.