سلام
برای در نظر گرفتن این نکته بود که مگاپیکسل بالاتر دردسرهای خاص خود را به همراه دارد. نقل قول از جهت اینکه "نیاز ما چیست" آورده شده و نه اینکه دقیقاً مقایسه آن دو هدف باشد؛ حالا 12 با 15 نه! 15 با 10 را قیاس کنید. مثالاند فقط...
اطلاع از این موضوع بی فایده نیست و چه بهتر کسی که هنوز DSLR نخریده این مورد را بداند...
لینک زیر، بحثی در این مورد است:
نهایتاً به نظرم ارزش بررسی کردن را دارد و خیلی راحت نمیتوان آن را نادیده گرفت.کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=32006737
.
با سلام.من دوربین sx10 is دارم میخواستم یک دوربین slr بخرم ولی بین انتخاب سه دوربین canon 500d. nikon d3x nikon d5000 موندم.میخواستم راهنماییم کنید
ویرایش توسط Amir Mohebi : Wednesday 21 October 2009 در ساعت 00:08 دلیل: فونت عادی - در صورت تکرار از دسترسی منع میشوید
با تشکر از شما دوست عزیز.اشتباهم به خاطر اطلاعات غلط یکی از سایتهای ایرانی بودسوالم اینه آیا لوازم جانبی نیکن مثل فلش و لنزهای مختلف نیکن براحتی پیدا میشه؟
ویرایش توسط Amir Mohebi : Wednesday 21 October 2009 در ساعت 19:55
با سلام
دوست عزیز ابتدا بصورت متعارف تایپ کنید
بله لوازم جانبی نیکون در داخل کشور یافت میشه
حمید رضا مرادی
G12
خوب دوستان.
اول معذرت که اين سوال رو اينجا ميکنم، هرچي توي تاپيک ها گشتم، اون چيزي که مد نظرم بود رو پيدا نکردم، کم کم چشام داشت ميسوخت ديگه.
بايد بگم که من ميخوام يه کنون 450 بردارم، با يه لنز به جز 18-55 که يه چيزي تو مايههاي 18-200 باشه بهتره
حالا سوالاتم :
1) اصولا 450 يا 500 بهتره ؟ (من واسم فيلم برداريش مهم نيست، اما قيمت خيلي اهميت داره)
2) اين که لنز لرزه گير نداشته باشه، خيلي مهم هست، يعني اگه من 450 بردارم با يه لنز بدون لرزه گير، مشکلي پيش مياد ؟
3) قيمت هرکدوم از اينها، يعني 450 و 500 با لنز 18-200 چند هست ؟
4) توي مشهد، از کجا ميتونم بخرم ؟
بازم ممنون و شرمنده که اين سوال رو اينجا کردم، اگه کسي ميدونه کجا ميتونم پيگيري کنم، لطف کنه و منو راهنمايي کنه
رحیـم افشـاری (وبلاگ) و گالری فلیکر
Body ( SLR Like ) : Sony DSC H9
Lenz: Carl Zeiss, Vario Tessar (31-456)