این لینک فروشگاه اینترنتی است که از اون جا خریدم. شاید بخواید بقیه محصولاتشون رو هم چک کنید.
در ضمن این نوع سرویس بعد از فروش تو این مملکت خیلی عادیه و سورپرایز محسوب نمی شود.
سلام
با احتساب هر يكصد ين 910 تومان دوربين 5D MK II رو هم مي شه 2400 هزار تومان خريد كه براي ورود عاليه
با این دوربین چیکار میکنند. خیلی چیز عجیب غریبیه!
دوستان عزیز، سلام و خسته نباشید
این حقیر، فقیر، سراپا تقصیر، اینقدر در باره خرید یک دوربین اس. ال. آر با خودم کلنجار رفتم که عقلم قد نداد و خستهام کرد. بر این اساس دست به دامان شما عزیزان شدم تا مثل همیشه از راهنماییهای کارشناسانه عزیزان استفاده کنم. ذیلا نیازمندیها و علاقهمندیهای خودم را عرض میکنم تا کمکی باشد برای خرید:
الف) بنده عکاس حرفهای نیستم و به عبارت بهتر درآمدی از محل عکاسی ندارم، ولی به عکاسی شدیدا علاقه دارم و تقریبا اوقات بیکاری خودم را یا عکاسی میکنم و یا روی عکسهایی که گرفتهام کار میکنم. به مفهوم دیگر برای دلم عکس میگیرم
ب) در حال حاضر یک دوربین "جی 5" کانن دارم که دارد از رده خارج میشود. ایکاش مدلهای جدید این سری از دوربینها ال سی دی چرخان و بدنه قبلی را داشتند که متاسفانه ندارند و ...
ج) عموما عکسهای پرتره و طبیعت و ماکرو میگیرم. همچنین به عکسهای لحظهای و غیررسمی ـ اگر بشود اسمشان را گذاشت شکار لحظهها! ـ خیلی علاقه دارم و رویشان کار میکنم!
د) چون دوربین اس ال آری قبلا نداشتهام، بالطبع به مانت خاصی نیز وابستگی ندارم. همچنین به "برند" خاصی نیز گرایش ندارم. مهم خروجی و کیفیت دوربین است. اگر چه تسلط بر فوت و فن عکاسی در خروجی دوربین نقش بسزایی دارد. همچنین کتمان نمیکنم که برخی از برندها در این عرصه صاحب تجربه و تکنولوژی هستند و نمیشود همه را با یک چوب راند.
ه) چون عکاس حرفهای نیستم، طبیعتا در پی خرید لنزهای متعدد نیز نیستم. بدیهی است باید لنزی را انتخاب کنم که برای نیازهای من دارای بهترین دامنه واید و تله باشد. حداکثر دو لنز.
و) چون اکثرا در سفر هستم، دوربین مورد نظر دارای وزن مناسب باشد و سنگینی آن و متعلقات مربوطه آزار دهنده نباشد و این مورد به عامل بازدارنده در عکاسی افرادی مثل من تبدیل نشود.
ز) از نظر مالی، به لطف خدا برای یک خرید منطقی مشکل خاصی ندارم، و مهم اینکه خرید من دوربینی باشد که حداقل برای چند سال برای نیازهای من جوابگو باشد. این را نیز اضافه کنم که "ال ایکس 3" پاناسونیک را نیز به عنوان یدکی میخواهم بخرم تا در مواقع ضروری، بکارم بیاید.
از اینکه مزاحمتان هستم پیشاپیش از همه عزیزان و بویژه اساتید گرام عذر میخواهم.
مخلص همه شما: بهنام
بهنام خان قصد دخالت در کار متخصصان عزیز ندارم و فقط نظر شخصی ام را می گویم:
در برند نیکون
d60 و d90 جز دو دوربین می توانم بگویم رو بورس هستند من فکر کنم با لنز کیت 18-105 وی ار که به عنوان لنز کیت دی 90 به بازار امدو با یکی از دو بادی دی60 و یا دی90 کار شما راه بی افتد تفاوت قیمت حدود 300 هزار تومان هم خواهند داشت.من ی90 را بیشتر می پسندم.
از برند کانن می توانید 450دی و یا 40دی را انتخاب کنید.البته من 40دی را خیلی دوست دارم ولی از نظر
لنز کانن یک مقدار نسبت به نیکون برای امثال من که بودجه ی محدودی دارند لنز با رنج مورد نظر شما ندارد.البته با دو لنز 18-55 ای اس (که نسبت به قیمت بسیار خوب است)+55-200 می توانید یک رنج خوب داشته باشید.البته نیکون را هم می توان با دو لنز 18-55 +55-200 داشته باشید.
من لنز های ارزون را گفتم اگر بخواهید لنز های گران تری بخرید لنز های 18-200 کانن و 18-200 نیکون را هم هستند.
در نهایت هم بگویم که اگر نیازتان به دوربین Compact زیاد نیست پول ان را می توانید صرف خرید لوازم جانبی برای dslr بکونید.
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
از نظر وزن من هم با شما موافقم مدل های canon 450d و nikon d60 هر دو وزن کمتری دارند.
من منظورم همان 55-200 بود بدون IS در لینک های زیر می توانید ببینید
کد:http://www.canon.co.uk/for_home/product_finder/cameras/ef_lenses/zoom_lenses/ef_55200mm_f4556ii_usm/index.asp
کد:http://www.digihouse.ir/?sn=lens&brand=Canon&productName=EF55200mm
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700