سلام امیر کمیلی عزیز ممنون از کمکت. هرکار میکنم سر در نمیارم از سایت و نمیتونم پیدا کنم.دنبال یه جواب محکمم
سلام امیر کمیلی عزیز ممنون از کمکت. هرکار میکنم سر در نمیارم از سایت و نمیتونم پیدا کنم.دنبال یه جواب محکمم
سلام .
دوستان میگن لنزهای که به دوربینهای مثلا D7 میخوره روی D6 جواب نمیده.میخوام D6 BODY بخرم لنزو با کسی SHARE کنم.موندم معطل چون هزنیه D6 با لنز رو ندارم.کمک کنید ممنون میشم
سلام دوستان،خسته نباشید.
با خوندن مطالب مفیدی که ارائه دادید با داشتن 2،000،000 بودجه برای خرید دوربین، همراه با لوازم جانبی نظرم رو Nikon D5100
جلب کرده اما می خواستم نظر شما دوستان رو بدونم که اشتباهی در خرید نکنم.
نیاز من به دوربین، عکس گرفتن در فضای بیرونی (منظره،طبیعت...)،عکسهای خانوادگی، پرتره... و شاید آتلیه ست
امیدوارم این دوربین این نیازها رو بتوونه برآورده کنه !
و اینکه با این قیمت، دوربین بهتری میشناسید معرفی کنید یا که همین رو بخرم؟
ببخشید اگه سوای تکراری پرسیدم.
ویرایش توسط primavera : Wednesday 30 October 2013 در ساعت 00:30
من برای مقایسه این دو دوربین لینک زیر رو پیشنهاد می کنم: Nikon D5100 vs D5200 - Our Analysis
من این قیمت رو برای d5200+18-55 عرض کردم و هزینه بقیه تجهیزات رو هم بهش اضافه کنید. اگه دوربین رو حضوری بخرید بهتره.
آقا هنوز دو روز نگذشته که فرهاد عزیز ( farhad44 ) این تذکر داد که این سایت به درد نمیخوره. امتیاز بندیش که اصلا، حتی مشخصات دوربینها رو هم من دیدم بعضا اشتباهات زیادی داره.
درسته شما برای مشخصات میخواین ولی امتیاز بندیش خواه؛ ناخواه تاثیر خودشو تو بددلی کاربر میذاره!
تا dp هست چرا به این سایت رجوع میکنم؟
لنیک مقایسه سایت dp