نوشته اصلی توسط
mosaffadel
منظورشما از دوربین حرفه ای تر را متوجه نمی شوم
ببینید جناب سیاح اگر بخواهیم دی اس آل آر های کنون و نیکون را دسته بندی کنیم به دسته بندی زیر می رسیم
سطح 1. Nikon D4 , D3x و Canon 1DX, 1Ds III دوربین های این سطح غیر از فول فریم بودن(البته برخی مدل های قبلی نبودند)، سیستم فوکوس عالی، سرعت عکاسی بالا، نویز کم و... یک ویژگی دیگر هم دارند که در همه ی آن ها مشترک است آدم قیافه شون رو که مبینه می گه : چه دوربین خفنی!!! (بدنه هایی بین 15 تا 20 میلیون تومان)
سطح 2. نیکون D700 و D800 و کنون 5D III , 5D II بدنه های کوچکتری نسبت به سطح 1 دارند (بدون گریپ هستند) معمولا سرعت عکاسی پایین تری نسبت به سطح 1 ارائه می دهند و تا ایی که می دانم رفتار نویزی ضعیف تری نسبت به سطح 1 دارند.(بدنه هایی بین 8تا 9 میلیون تومان)
سطح 3. نیکون D600 و برادر اصلاح نژاد شده اش D610 و کنون 6D فول فریم های سبک تر ارزان تر و با فوکوس ضعیف تر و بدنه های ضعیف تر(بدنه هایی بین 4.5 تا 5.5 میلیون تومان)
سطح 4. نیکون D300 , D300s و کنون 7D (که خیلی ها منتظر رونمایی نسخه جدید آن ها هستند) در حقیقت اینها سطح یک دوربین های APS-C هستند بدنه خوب، فوکوس خوب، سرعت عکاسی خوب و البته عملکرد نویزی ضعیف تر نسبت به فول فریم ها.(اگر نسخه جدیدی بیاید احتمالا بین 4 تا 5 میلیون تومان)
سطح 5. نیکون D7000 , D7100 کنون 60D و 70D با توجه به دو دوربین جدیدی که در این رده معرفی شده اند واقعا به طبقه ارزشمندی تبدیل شده اند توانمندی های 7D , D300 به همراه قابلیت هایی جدید در بدنه هایی ضعیف تر (بدنه ها بین 2.2 تا 3.3 میلیون تومان)
سطح 6. نیکون دی 5100 ، 5200 و 5300 و کنون 600، 650 و 700 دی معمولا سنسوری یکسان با سطح قبل ولی بدنه های ضعیف تر و کوچک تر عمر باتری کم تر سیستم فوکوس ضعیف تر و سرعت عکاسی پایین تری دارند. معمولا سه مدل در هر برند به صورت همزمان در بازار وجود دارند که توصیه من مدل پایینی هر رده است که بیش ترین افت قیمت را داشته البته گاهی تغییرات یک مدل نسبت به مدل قبل خیلی خاص هستند ولی گاهی تفاوتی ندارند مثلا 650 دی و 700 دی کنون عملا یک دوربین هستند.
سطح 7. نیکون دی 3100 و 3200 کنون 1100 دی و 100دی؟؟؟
شما در آینده می خواهید به کدام سطح دوربین تان را ارتقا بدهید اگر برنامه شما در آینده رفتن به مدل های جدید سطح 5 است و در حال حاضر بتوانید حدود چهار میلیون هزینه کنید بی هیچ شکی دی 7100 یا 70دی را انتخاب کنید مطمئن باشید تا مدت ها از عکاسی با آن ها لذت خواهید برد. اگر نه فقط به دنبال کسب تجربه هستید ارزان ترین ترکیب کنون 1100 دی با 18-135 (حدود 2 میلیون) معایب کیفیت پایین صفحه نمایش سرعت عکاسی پیاپی پایین و شاید رزولوشون پایین12، دی 90 با 18-105 (حدود 2400) بدنه بزرگ تر و حرفه ای تر با نمایشگر دوم در بالای دوربین، منظره یاب بهتر و باطری بهتر با سرعت عکاسی 4.5 معایب فیلم برداری 720 و شاید رزولوشون پایین(مزیت دی 5100 نسبت به این دوربین به نظر من فقط نمایشگر چرخان است و فیلم برداری بهتر است ولی بین این دو بنده دی 90 را بیشتر توصیه می کنم) دی 3200 با 18-105 (حدود 2300) رزولوشن بالاتر و فیلم برداری بهتر معایب بدنه کوچک. ترکیب های دیگر هم که با 18-105 گران می شوند و به قیمت دی 7000 نزدیک می شوند که در این صورت باز اولویت با دی 7000 است.
درباره نویز هم باید عرض کنم که درست است که پردازشگر در میزان نویز تاثیر دارد ولی نه آن قدر که شما بخواهید تا آمدن مدل جدید صبر کنید.