پرترهها کار مشترک هستند
سلام...دوستان من قصد خرید اولین دوربین SLR را دارم...بین 5-7میلیون میخوام هزینه کنم... ژانرمورد علاقه : معماری(داخلی و خارجی)، عکاسی در شب، طبیعت، پرتره ... تعصب برندی ندارم...لطفا من را راهنمای نمایید...با سپاس
سلام
در موازات انتخاب دوربین،لنز مورد نیازتون رو هم انتخاب کنید و حدود نیمی از بودجه رو به بدنه و بیش از نیم دیگر بودجه رو به لنز اختصاص بدین بنظر من.چون کار اصلی رو لنز انجام میده و کیفیت عکس همانقدر که به کیفیت دوربین بستگی داره به لنز هم وابسته است حتی بیشتر! اگر لنز مناسب نداشته باشید با بهترین دوربینها هم نمیتونید عکس خوبی بگیرید.
هرکدام از ژانرهایی هم که فرمودین لنزی برای خودش میخاد.در صورتی که میخاین با یک لنز کار کنید باید لنز زومی تهیه کنید کنید که گستره فاصله کانونی زیادی رو پوشش بده.از واید تا تله
70Dهم دوربین خوبیه
کلا دوربین زیاده.معولا وقتی کسی میخاد اولین dslr رو بگیره از دوربینهای ارزون قیمت تری شروع میکنه تا بعداز استفاده و شناخت نیازهاش، به طور حرفه ای لنزها و بادی بعدیش رو انتخاب کنه
ولی به نظر من شما که میتونی هفت میلیون سرمایه گذاری کنی،6D با لنز کیت رو بگیر،بعد بنا به نیازت لنز های جدید بگیر.که اگه شما نمیخای به طور خیلی حرفه ای کار کنی همون لنز کیت هم جواب کارهای شما رو میده
من بجای 70D ،نیکون d7100رو پیشنهاد میکنم
سلام
شدیدا با این قسمت بولد شده ی نوشتتون مخالفم
انتخاب های خیلی بهتری میتوان انجام داد که سرمایه گذاری باشه برای آینده شون
مثلا ترکیب یه بادی ارزون قیمت با همون 18-55 بعد که نیازشونو فهمیدن، با مابقی پولش (که پس انداز شده) میتونن بهترین لنزها رو بگیرن (بهتر از لنز کیت)
بنظرم خرید فول فریم برای شناخت نیاز کمی از لحاظ مالی و منطقی توجیهی ندارد
مگر اینکه بخواهیم از مزایای فول فریم در برابر کراپ استفاده کنیم
شاد باشید و سربلند......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
جناب اقبالی ممنونم از نظر شما ولی من اصلا تمایلی به استفاده از لنز 18-55 ندارم...من قبلا با 7D با 18-135 STM کار کردم...راستش خیلی جاها مجبور بودم iso را بالا ببرم و مثلا روی 1000 نویز زیادی داشت... الان خودم میخوام بخرم این پول هم حاصل 1 سال پس اندازمه....برای همین میخوام با توجه به ژانر عکاسیم که قبلا گفتم و بودجه ای که دارم بهترین انتخاب رو انجام بدم و تصمیم گرفتم اینجا از بچه ها راهنمایی بخوام... ممنون میشم شما هم پیشنهادتون و علتش رو بفرمایید...با سپاس
من هم با جناب اقبالی موافقم. البته ایشون در مورد پست جناب سرلک و قسمت بولد شده نظر دادن. دوربین 7D و ایزوی 1000، نویز زیاد؟ بعید میدونم این دوربین تو این ایزو نویز زیادی داشته باشه. پیشنهاد من هم روی کراپداری مثل دی 7100 هست و لنز بهتر تا فول فریم و لنز کیت.
البته به قول جناب اقبالی:
مگر اینکه بخواهیم از مزایای فول فریم در برابر کراپ استفاده کنیم
در اینصورت فول فریم خریدش درست تره که پیشنهاد میکنم تاپیک فول فریم : برتري ها و محدوديت ها مطالعه بکنین خصوصا چند پست اخیرش که جناب دکتر روشن توضیحات مفیدی رو نوشتن و در ادامه هم دوستان مطالب مفیدی نوشتن