تا سقف 5 میلیون تومان می تونم هزینه کنم که شامل سه پایه، مموری، کیف و احتمالا باتری اضافه هم میشه
اول می خواستم بین Nikon D7100 و Canon 70D انتخاب کنم که به توصیه دوستام که می گفتن برای شروع D5300 یا 700D خوبه، نظرم عوض شد
من فیلمبرداری برام مهم نیست اگر لطف کنید و دوربین ها رو از جنبه عکاسی مقایسه کنید ممنون می شم
بین برند کانن و نیکون چقدر با هم تفاوت هست؟ اینکه میگن عکسای نیکون شارپ تره ولی رنگای کانن گرم تره، درسته؟ اینکه میگن نیکون برای عکاسی منظره و در کل outdoor و کانن برای عکاسی توی آتلیه indoor بهتره، درسته؟ (اینا رو از دوستان و البته فروم های مختلف شنیدم و خوندم)
آیا لنز 105-18 از لنز 140-18 نیکون بهتره؟
ممنون
دوست عزیز بین دو برند اختلافی خاصی نیست.یکی با این جوره یکی با اون.یکی با اورگونومی این میسازه یکی با اون.یکی تصویر مطلوبش رو از این میگیره یکی از اون.ولی در تستهای آزمایشگاهی دو دوربین هم رده در دو برند اختلاف فاحشی وجود نداره.ممکنه هم که یک برند تصاویر منظره غلیظ تری داشته باشه ولی اینها مطرح نیست.چرا که شما بعد از مدتی عکاسی به این میرسید که باید در فرمت raw یا NIF عکاسی کنید و پردازش رو خودتون انجام بدید که اونموقع واقعا تفاوتها به صفر نزدیک میشه.اما در بحث لنز اصلا اینجور نیست و اختلافات فاحشه.اما باز نه در برند.بلکه در تنوع لنزها.ضمنا بهتره در کراپدار حداقل از رده نیمه حرفه ای شروع کنید نه اینتری لول.لنز 105-18 از لنز 140 -18 شارپتر،خوش فروش تر و به صرفه تره.
من مقایسه های زیادی از این 4 تا دوربین دیدم و به نظر خودم توی 2 تای اول D5300 عکسهای بهتری میگیره ولی بین 2 تای دوم نمیدونم کدوم بهتره
با این حساب شما میگید که از بین D7100 و 70D انتخاب کنم، با توجه به تنوع لنزی که گفتید کدوم رو پیشنهاد میدین و با چه لنزی؟
من می خوام یه بدنه خوب بگیرم و یه چند سالی به فکر تعویض بدنه نباشم
ممنون
دوست عزیز بنده نیکون d5300 رو پیشنهاد می کنم. بله بدنه بدون لنز هم در بازار هست. اگه کیفیت عکس براتون خیلی مهمه که فکر کنم باشه یا 105-18 بگیرید یا 140-18 که کیفیتهاشون نزدیک به هم هست. اما 140-18 لنز تله تری هست و قیمتشم از 105-18 بیشتر هست. اما اگه 105 میلیمتر براتون کافی خواهد بود همین 105-18 رو بردارید.
بله دوست عزیز 5300 نسبت به 700D برای عکاسی بهتر هست. اگه فقط قصدتون پرتره هست و نمی خوایید که از مناظر عکس بگیرید و کلا لنز همه کاره ای نداشته باشید، می تونید لنز 50mm f/1.8 G رو در نظر داشته باشید. با این لنز علاوه بر ثبت پرتره هایی با کیفیت بسیار بالا قادر به عکاسی در نور کم هم خواهید بود ضمن اینکه بوکه زیباتری هم خواهید داشت.
این لنز بر روی دوربین شما برای پرتره های بسته تر مناسب هست گرچه که می تونید پرتره های قدی هم بگیرید. همچنین تا حدودی می تونید برای عکاسی روزمره و خیابانی هم ازش استفاده کنید.
اما اگه قصدتون یه لنز همه کاره هست که از منظره گرفته تا پرتره و سوژه های نه چندان دور، من لنز 105-18 رو پیشنهاد می کنم. این لنز شارپنس خوبی داره و کیفیتش هم فابل قبوله.
مزایای 50mm نسبت به 105-18:
1. بوکه نرم تر و زیباتر.
2. شارپنس فوق العاده و غیر قابل قیاس
3. مناسب برای عکاسی در محیطهای کم نور.
4. عالی برای پرتره از نظر شارپنس و عمق میدان کم.
از مزایای 105-18 هم نسبت به 50mm میشه به همه کاره بودن این لنز و پوشش بیشتر فواصل کانونی کاربردی اشاره کرد.
قیمت لنز 50mm در حدود 750 تا 850 و قیمت 105-18 هم در حدود 800 تا 950 تومان می باشد.
دوستان بهتون پشنهاداتی دادن و بنده هم بنظرم خوب بود!
اختلاف قیمت بنده هایی مثل 70D و D7100 با دوربین های پیشنهادی را هم می توانید برای لنز سرمایه گذاری بیشتری کنید!
ولی در مجموع دو چیز را مد نظر قرار دهید
1- اگر دستانتان بزرگ است ممکنه با بدنه های دوربین هایی مثل 700D و D5300 خیلی جور نشود و در غیر این صورت که مشکلی نیست
2- با همه این پیشنهادات حتما علاقه شخصی را لحاظ کنید.
در پایان هم می توانید با مبغلی حدود 2 الی 3 میلیون تومان لنزهای بسیار خوبی را تهیه کنید و 2 میلیون تومان را هم برای بدنه و لنز معرفی شده!
بعد از دو سال کارکردن با دوربین و علاقه به ادامه فعالیت می توانید اقدام به خرید یک بدنه جدید کنید!
من باز هم تاکید می کنم اگر به بدنه خاصی علاقه دارید (دوستش دارید) بحث متفاوته! من شخصا می گم آن بدنه را بخرید تا بعدا خودتان را سرزنش نکنید!
نظرتون در مورد اینکه مثلا 700D بادی بخرم با لنز 85-15 چیه؟
یا با 55-18 و 50mm f1.8 ؟
یا با 135-18 STM ؟
کدوم بهتره؟
با اینکه D5300 کیفیت بهتری داره اما بدلیل اینکه لنز های نیکون گرونتر هستند و پرصداتر فکر میکنم کانن بگیرم بهتره.
لنز 50mm f1.8 کانن 350تومنه اما نیکونش 500 تومان.
ویرایش توسط M.Mobin : Saturday 23 August 2014 در ساعت 10:35 دلیل: حذف لینک تجاری