در فول فریمهای نیکون میتوانید در تنظیمات دوربین تصمیم بگیرید که دوربین زمانی که لنز DX بر روی آن بسته میشود به طور خودکار بر روی مد کراپ برود و یا خیر. میشود با لنزهای DX بر روی فول فریمهای نیکون تصویری گرفت که فول رزولوشن باشد. طبیعی است که گوشه های تصویر اثر کوچکتر بودن دایره لنز را نشان میدهد. در برخی از لنزهای نیکون مثل 55-17 DX در بازه ای از فاصله کانونی میشود تصویر کامل و بدون سایه داشت. لنز 10.5 DX را هم میشود بدون مشکل وینیت بر روی فول فریمها استفاده کرد اما راه حل اینکه هود ثابت لنز در تصویر دیده نشود بریدن هود است! تعداد دیگری از لنزهای کراپ دار هستند که همینطور هستند که من حضور ذهن ندارم.
سلام.من زمستان سال پیش یه اشتباهی کردم گفتم برای شروع عکاسی بهتره یه دوربین بریج بخرم.یه sx510 کنون خریدم.اصلا منو راضی نکرد.زوم 30xتقریبا به هیچ دردی نمیخوره.عکس ها به نظر من شارپ نیستن. هیچ عکسی عمق خوبی نداره."تقریبا چیزی به نام دیافراگم تو دوربین های کامپکت وجود نداره"بعضی وقتا عکاسی نجومی هم میکنم.با هک و هزار تا زحمت دیگه میتونم زمان نوردهی رو بیشتر کنم مثلا در حد 1 دقیقه یا 10 دقیقه .اما عکسها نویز دار میشن یا اونجور که من میخام عکس خوب از اب در نمیاد.در حالی که با همین تنظیمات تو اینترنت خیلی عکس های بهتری هست. حتی با همین هک "chdk" فایل خام عکس ها رو هم دارم ولی اون طور که باید بدرد نمیخورن.حالا یدونه دی اس ال ار d350 کنون ژاپن دسته دو تو یکی از مغازه ها دیدم."نمونه عکسای این دوربینو تو اینترنت دیدم تقیربا شارپنس خوبی دارن ولی نظر دوستان مطمئنا ارجعیت داره به نظر من. لطفا حتما نمونه عکسای این دوربین یه نگاهی بندازین بعد نظر بدین." .قیمت 550 تومن با لنز 18-55. با این اوصاف به نظرتون ارزش داره دوربین خودمو بفروشم بجاش اینو بخرم.به نظرتون با این دروبین راضی میشم؟"قدرت مالیم هم فقط به این میرسه "در ضمن میدونم به چه نکاتی موقع خرید دقت کنم.مثل پیکسل سوخته و گرد و خاک غیر معمول روی سنسور"فقط در مورد لنز نمیدونم چیکار کنم اونم راهنمایی کنین چه بهتر"...بعد اون ، دوربین خودم رو چند بدم؟.با هاش کمتر از 1000 تا عکس انداختم.قیافه هم در حد نو.خیلی خیلی ممنون منتظرم
حدود 550 قیمت بزارین اگر فروش نرفت 500
سلام دوستان.
من چندماهی هست بدنبال خرید دوربین هستم.
اول بگم که کاملا مبتدی هستم و اصلا بلد نیستم.
دوربین الانم پاناسونیک FZ28 هست که امکاناتش هم بد نیست اما استفاده ای ازش نکردم.
راستش چندتا دوربین مدنظر دارم که واقعا بینشون موندم.
1- Canon 70D
2- Nikon D7100
3- Canon 700D
4- Nikon D5300
استفاده بیشتر پرتره هست و عکس های خانوادگی.
فیلمبرداری هم برام مهمه و میدونم که کانن فیلم برداریش خیلی از نیکون بهتره.مخصوصا با لنز های STM کانن.
از اینکه LCD دوربین تاچ باشه بدم نمیاد چون راحت تره.
از WiFi هم خوشم میادو فکر میکنم به کار میاد.
در مورد بودجه هم خوب اول اینکه هرچی کمتر بهتر اما خوب تا 3 تومن میتونم.در مورد کانن 70D که با لنز 18-55 الان 3300 فک کنم باشه اگه واقعا ببینم خیلی تفاوت داره و ارزششو داره میگیرم.وقتی هم میبینم D7100 الان 3550 شده بیشتر تحریک میشم.
فیلمبرداریه 70D واقعا وسوسم میکنه به اضافه اینکه WiFi و تاچ اسکرین هست.یعنی راستش خودم نظرم روی 70D هست اما قیمتش بالاست.یعنی پیش خودم میگم مثلا اگه یه D5300 بگیرم 2300 یا 700D بگیرم 2تومن اونوقت 1 تومن دارم که میتونم اگه فیلمبرداری برام کافی نبود یه دوربین فیلمبرداری بگیرم مثلا GoPro .چون اصلی ترین چیزی که قلقلکم میده برای 70D فیلم برداریش هست.
میخوام ببینم با توجه به استفاده من چه دوربینی رو پیشنهاد میدین.
بازهم میگم اگه واقعا بدونم هزینه کردن و خرید 70D بهتره مجبورم بخرمش.
اگه دوربینی رو با لنز خاصی هم پیشنهاد دارین لطفا بگین ممنون میشم.
عزیزم وقتی اینقدر در مورد فیلم جدی هستید انتخاب شما محدود به کنون میشه و تمام
حالا باید بین 70D , 700D تصمیم بگیرید
به نظر من 700D بگیرید چون کوچک تره و برای خانواده بهتره ضمن اینکه شما مبتدی هستید و تا بخواهید یادبگیرید 1سالی طول میکشد بقیه مبلغ رو هم لنز بردارید
راهکار دیگر این است که روی فیلمبرداری دوربین عکاسی حساب نکنید
دوربین عکاسی برای عکس است و هنوز فاصله داره تا به دوربین فیلمبرداری برسد(گرچه الان بحث میشه)بنابراین شما یک d5300 یا 700 بردارید و مابقی را کمکوردر بگیرید