ویرایش توسط M.Mobin : Saturday 23 August 2014 در ساعت 10:35 دلیل: حذف لینک تجاری
سلام
دستام که بزرگه و این توصیه شما رو موقع خرید حتما مدنظر قرار میدم
بین D5300 و 700D که دوربین نیکون رو بیشتر می پسندم ولی احساس میکنم که در مجموع (دوربین و لنز و لوازم جانبی و ...) اکوسیستم کانن کاملتر از نیکون هستش و حتی توی این فیلم های آموزشی عکاسی که دیدم تقریبا 70 تا 80 درصد دوربین کانن داشتند و توی دوربین های فول فریم که دیگه تقریبا همه 5D Mark III داشتند، دو تا از دوستای حودم هم کانن دارن و با دوربین های کانن هم که کار کردم مشکلی نداشتم ولی خودم بیشتر برند نیکون رو می پسندم ولی تا حالا با دوربین نیکون کار نکردم
حالا نمیدونم این زیادتر بودن برند کانن رو میشه به بهتر بودنش ربط داد یا نه؟
کسی میدونه مدلهای بعدی دو دوربین D7100 و 70D کی معرفی میشن؟
ویرایش توسط princefarzad : Friday 22 August 2014 در ساعت 20:20
خیر دوست عزیز زیادتر بودن یا کم بودن یک برند ارتباطی به بهتر بودن یا بدتر بودن یک برند ندارد.
اول باید ببینید چه فاکتورهایی از دوربین براتون مهمه؟ اگه داینامیک رنج براتون مهم اونوقت نیکون، اگه فیلمبرداری مهمه اونوقت کنون و ...
مورد دوم سلیقه شخصی هست. پیشنهاد می کنم که با نیکون هم کار کنید. اون رو در دست بگیرید و ببینید آیا می تونید با دوربین ارتباط برقرار کنید یا خیر. جنس بدنه رو بررسی کنید. وارد منوها و تنظیمات بشید ببینید آیا کار کردن باهاش رو میپسندید و به قول معروف به دلتون میشینه یا خیر.
دست آخر هم با کنون مقایسه کنید و ببینید به نظرتون کدوم بهتره.
هر دو برند نیکون و کنون هم رنج لنزهاشون کامل هست و از این نظر برتری بر یکدیگر ندارند.
موفق باشید.
درود
جاب عطا توضیحات کاملی دادند!
یک زمانی کنون داخل ایران بیشتر بود و البته دوربین های نیکون هم تاقبل از معرفی دوربین D90 ضعف هایی داشتند که اکثر افرادی که قصد خرید بدنه های کراپدار را داشتند به سمت کنون می رفتند!
در کنار این مسئله زمانی شرکتی نمایندگی تقریبا انحصاری این محصول را در ایران داشت و متاسفانه قیمت هایی که توسط شرکت اعلام می شد نسبت به کنون بالاتر بود و این دلایل باعث کم اقبال شدن این برند برای مدت محدودی حدود 9 الی 12 ماه شد!
ولی از D90 به بعد واقعا نیکون تحولی در سنسور و کیفیت تصاویر ایجاد کرد طوری که در برخی مدلهای هم رده حتی کیفیت نیکون بهتر هم شده!
همانطور که دوستان فرمودند انتخاب برند کاملا شخصی و سلیقه ای هست! خوب شاید بیشتر بودن برند کنون باعث بشه فروش و خدمات پس از فروشش بهتر باشه! ولی حتما صدق نمی کنه
به نظر من هم سعی کنید دو مدل مورد نظرتون از کنون و برند را دستتون بگیرید و هر کدام را پسندید تهیه کنید!
اونجوری خیلی قیمتش میره بالا.
لنز 50mm f1.8 رو خیلی تعریفش رو شنیدم.منم استفاده ام بیشتر پرتره و عکس های خانوادگی هست فعلا.
اما خب بین این چند مورد واقعا نمیدونم کدوم لنز رو انتخاب کنم.
میشه دوستان نظر بدن در مورد لنز ها؟
راستی دوستان بین 60D و 700D کدوم بهتره؟
ویرایش توسط M.Mobin : Saturday 23 August 2014 در ساعت 10:35 دلیل: حذف لینک تجاری
جناب چگینی برای پرتره و عکس های خانوادگی و شارپ بودن عکس 85-15 بهتره یا 50mm f1.8 ؟؟؟ (چون هر دو رو دارید میپرسم)
راستی 85-17 از 85-15 بهتره؟ قیمتش رو دارید؟
اگر برای هزینه مشکل ندارید مطمئنا 60D امکانات عکاسی بهتری و بیشتری داره!
لنز 50mm F/1.8 در کنار خصوصیاتش برخی مشکلات مثل مشکل فوکوس داره (ظاهرا) برای پرتره خوبه ولی برای عکاسی عمومی چون فیکس هست شاید خیلی انعطاف پذیر نباشه!
یعنی این لنز در کنال یک لنز مثل 135-18 ترکیب خوبی خواهد بود!
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works