سلام
اگه با حجم و وزن دوربین مشکلی نداشته باشه باز حتما پیشنهادم همینه
شما کامپکت یا بریج سوپر زوم میتونید با این بودجه بگیرید اما بخاطر سایز سنسورشون هرگز همچین کیفیتی بهتون نمیده
در عین حال که حتی اگه دوستتون هیچ مهارتی در عکاسی نداشته باشه ، میتونه دوربینش رو روی مود اتوماتیک بذاره و مثل یه کامپکت پیشرفته ازش استفاده کنه
، بعد به تدریج سعی کنه عکاسی اصولی رو بیاموزه و از دوربینش لذت ببره
من چون خودم این ضربه رو خوردم همیشه روش تاکید میکنم توی حرفام
دوربین Dslr اصلا ترس نداره
کاری که با یه کامپکت انجام میشه با Dslr خیلی ساده تر و با کیفیت تر قابل انجامه
سلام به هم دوستان عزیز
من در عکاسی مبتدی هستم.میشه به من بگین که این صحبتهایی که بیرون زده میشه در مورد نیکون و کنون درست یا نه ؟ که اینکه مثلا کنون بهتره چون رنگاهارو گرم تر نشون میده و از این قبیل صحبتها. راستش من یه نیکون D5500 خریدم ولی با شنیدن اینکه کنون بهتر از نیکونه دارم دل چرکین میشم
نظرتون در مورد EOS 750D تا دو تومن بخوای هزینه کنی چیه ؟
اصلا این صحبتها رو از این گوش بشنو از اون گوش در کن.اینا رو مغازه دارها و افرادی که اطلاعاتی ندارند هی تکرار میکنند.نیکون و کنون هر کدوم تو یه زمینه هایی یه کم از همدیگه برترن.عکاسی چیزی به مراتب فراتر از برند دوربین هستش.با لذت از نیکونت استفاده کن و همیشه به خاطرت بسپار که دوربینت بهترین دوربین دنیاست و رو دانشت و ایده های عکسهات کار کن و بیاموز.
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
دوستان نظرتون در مورد DMC-GM1 پاناسونیک چیه؟
https://www.dpreview.com/reviews/pan...-lumix-dmc-gm1
توی این سایت Review خوبی گرفته اما این دوربین در چه رده ای هست ؟ DSLR ?
خیر. این دوربین میرورلس و با سنسور میکرو سهچهارم است. من قیمت این بدنه در ایران را نمیدانم ولی به نظرم اگر در این رده میخواهید خرید کنید خرید المپیوس OMD-EM5 به مراتب با صرفهتر و بهتر است. به تاپیک این دوربین مراجعهکنید و مطالعه کنید موارد را.