درود
لنزها و مانت دوربین ها استاندارد های خاصی هستند !
مثلا برای دوربین های فول فریم کنون لنزهای EF قابل استفاده است و برای کراپدارهای EF , EF-S
لنز مدکور هم یک لنز EF-S می باشد و برای بسته شدن روی بدنه های کراپدار (هر مدلی) مشکلی نخواهد داشت!
فقط باید بشه بصورت تک در بازار پیداش کرد!
ببخشید که در حضور دوستان باتجربه اظهارنظر می کنم.
به نظرم انتخاب شما یه مقداری بستگی به این هم داره که آیا در آینده امکان تهیه لنز بهتر رو دارید یا خیر.
حالت 1- اگه بعدها امکان خرید لنز بهتر رو دارید به نظر من 70D+18-55 STM میتونه گزینه انتخابی باشه.
حالت 2- اگه امکان تهیه لنز بهتر نباشه، 70D+18-55 STM حذف میشه و بین سه گزینه باقی مونده باید بررسی کرد. حالا بین این سه گزینه باز دو حالت متصوره:
2-1- اگه فیلمبرداری اولویت بالایی داشته باشه، 60D حذف میشه و 700D+18-135 STM انتخاب میشه.
2-2- اگه فیلمبرداری واستون چندان مهم نباشه، به نظر بنده 60D+15-85 میتونه بهترین گزینه باشه.
امیدوارم با این نحوه توضیح دادنم گیجتون نکرده باشم.
سلام.
دوستی دارم که قصد خرید دوربین داره و از اونجایی که در آینده نمیتونه برای خرید لنز خرج کنه، تصمیم گرفته یه لنز خوب تهیه کنه.
تصمیمش 100d + 15-85 هست.
به نظرتون کار عاقلانه ایه که با این شرایط SLR تهیه کنه؟ نظرتون راجع به ترکیب این لنز و دوربین چیه؟
سلام
ترکیب کمی نامتعادلی است. 100D دوربین کوچک و سبکی است و 15-85 چندان کوچک و سبک نیست نتیجتاً مرکز ثقل مجموعه دوربین و لنز خارج از دست عکاس قرار می گیرد و دست را خسته می کند. ضمناً قیمت 100D با 15-85 کمتر از 3300000 تومان نخواهد بود. به نظرم شاید بهتر باشد 700D با 18-135 STM بخرد که 2780000 تومان است. با بقیه پول هم یک 50 f/1.8 ، کیف، فیلتر و مموری بخرد.
ارادت