احتمالا اين دوستاني كه فكر ميكنن خيليها كه خداي عكاسي هستند همينطوري اومدن شدن عكاس بعدش مثل خودشون آتليه زدن بعدشم شدن عكاس حرفهاي
تو چه داني كه عكس چيست و عكاس كيست شخصيتت رو با يك نوازنده مطرب كه كانن دستش و داره از رقص و آواز عكس ميندازه پايين نيار
احتمالا فرق خيلي زيادي بين يك 5D Mark III و يك D800 هستش كه تو نداني و نخواهي دانست
توي همون ناصر خسرو وقتي ميري كانن بخري ميگن كار مجلس ميكني .... ديگه آخرشو خودتو بخون
دوست عزیز من خودم یکی از کاربران نیکون هستم ولی اگر قرار بود کنون در ۸۰ درصد موارد حرفی برای گفتن نداشته باشد، این همه کاربر و رقابت شانه به شانه نداشتند. با یک جستجوی بیشتر در دنیای اینترنت، بسیاری از سایت ها و شرکت های معتبر آزمایش کننده دوربین ها هیچوقت امتیاز را به صرف قاطع به یک مدل نمی دهند. ذر ضمن هر کمپانی مدل های مختلفی از دوربین دارد و مقایسه باید مورد به مورد باشد و صحبت های کلی این کمپانی بهتر است یا آن کمی شوخی می باشد.
هر بار این بحث های بین شرکتی پیش میاید همیشه به خود بگویید من فقط استفاده کننده چند محصول هستم نه صاحب آن شرکت. بگذارید انها رقابت کنند و محصول های بهتری تولید کنند و ما استفاده ببریم، امیدارم هیچ شرکتی به صورت قاطع برتری نداشته باشد که اگر بشود، بر اساس انحصار به وجود آمده، ما استفاده کننده ها بدبخت می شویم.
ویرایش توسط rezaAlishahi : Saturday 1 November 2014 در ساعت 05:25
درود
دوست عزیز فرای بحث استاد محترم مورد بحث، بیاید کمی تخصصی صحبت کنیم!
نیکون در زمینه عکاسی قدیمیه، تولید کننده قدیمی لنزه، تخصصی کارش دوربین عکاسی و تجهیزات عکاسی بوده و....
ولی همین نیکون مورد بحث، زمانی در عرصه دیجیتال بازارش را به شدت از دست داد!
به سری دوربین های D70 تا D80 (کلیه تولیدات) نگاهی بکنید! در آن زمان کنون به اندازه ای قوی عمل کرد که اکثر بازار دوربین های دیجیتال را برای بین 2 تا 4 سال در اختیار گرفت!
در شرایطی که D70 و D80 از نظر کیفیت تصویر و نویز در سطح متوسطی قرار داشند، کنون با 350D, 20D, 30D,40D تقریبا بازار را درگیر کرده بود! این در شرایطی بود که سنسورهای کنون همگی CMOS بودند و نیکون همچنان از CCD استفاده می کرد و برخی از روزنامه ها هم (شایه یا واقعیتش را نمی دانم) دلیل عدم افزایش کیفیت سنسور های نیکون را مشکلات شرکت با دو شرکت کداک و سونی می دانستند!
این مشکل تا D90 ادامه داشت و D90 به طور عجیبی دوربین خوبی از آب درآمد (تقریبا اولین دوربین سنسور CMOS) و بعد از آن بود که سیر دوربین های D7XXX و D40X و D5XXXو .... شروع شد!
الان مدت زیادی که سنسورهای نیکون دارای کیفیت خروجی بهتری نسبت به کنون هستند (البته باید تولیدات هر سال را با رقیبش مقایسه کرد)
ولی این عدم تغییر در تکنولوژی کنون دلیل بر نداشتن توانایی نیست! مثلا همین 7DMII خیلی حرف برای گفتن خواهد داشت و باید منتظر رویوهای آن بود در حالی که به قول برخی از کاربران فروم، نیکون در این زمینه رقیب جدی نداره!
اشاره کردید بین 5D MIII و D800 خوب دوستان فرض کنید چیزی نمی دانند! میشه شما لطف کنید بفرمایید که D800 چیست و برتریهای آن را نسبت به 5DMIII را بفرمایید؟
اما در مورد ناصر خسرو هم خدمتتون عرض کنم، دوستان اینجا در این تاپیک دور هم جمع شدند تا نیاز نداشته باشند بروند ناصرخسرو راهنمایی بگیرند!
و در جواب دوستان ناصرخسرو و برخی اعتقادات شما درمورد مجلسی بودن کنون، شما بفرمایید چند عکاس با ژانر نجوم را می شناسید که با نیکون عکاسی نجومی و عکاسی از مناظر تلفیقی آسمان شب می کنند؟
همان ناصر خسرو هم مغازه های کنون فروشش تشریف ببرید می بینید از نیکون بد می گویند!
در حالی که هیچکدام صحت نداره! و هر دو مارک دارای افت و خیزهایی هستند.
در ضمن فروشندگان محترم ناصر خسرو کافیه بفهمند خریدار کمی گیج می زنه! یا تردید داره! جوری بهتون جنس خودشون را می فروشند که تا یک هفته بعد چیزی نمی فهمید!
(مثل اینکه آمپول بیهوشی به آدم بزنند)
برای مثال خدمت شما عرض می کنم!
رفتم به یکی فروشنده ناصرخسرو می گم لنز 55-18 نیکون چند؟ می گه 3 و بعد 50-17 سیگما را قیمت میده 2.400!!!
بهش گفتم خوب صرف با نیکونه!! (این برای شما شاید جالب باشه!) می دونی چی جوابم را می ده!
گفت: آقا سیگما فناوری نانو داره!!!!! خیلی بهتر از نیکونه!!
حالا شما خود بخوان حدیث از این این مجمل!!!!
ارادتمند
گر چه اینجا بحث عکاسیه ولی امکانات فیلمبرداری کنن واقعأ مورد کم لطفی قرار گرفته مخصوصأ سنسور جدید دوال پیکسل که دیگه جایی برای تردید نگذاشته۔ در حال حاضر با دوربین 70d فیلمبرداری مستند هم انجام میدن۔ من خودم با این دوربین فیلم هم میگیرم۔ اونقدر نرم و سریع تو لایو ویو فوکوس میکنه که واقعأ ذوق زده میشی۔ کنترل کامل نوردهی هم عالیه۔ اینها مواردیست که کاربران نیکون از آن محرومند!
در ضمن درصد بهبود در خروجی سنسور نیکون فکر نمیکنم اونقدر زیاد باشه که ارزش فدا کردن امتیاز فیلمبرداری را داشته باشه چرا که خیلی از کمبودهای دوربین با نرم افزار حل میشه۔ و در نهایت این بحث ها واقعأ از نظر عکاسان حرفه ایی مردود بوده و این خود عکاسه که باید عکس رو بسازه۔
یا حق