دوست عزیز و استاد بزرگوار
هیچ وقت یادم نمی یاد ادعایی مبنی بر آگاهی داشته باشم که همچیم به ریش قبای شما برخورد !!! من کاملا مبتدی هستم اتفاقا !!!
بزرگان و اساتید عزیز بعد از پرس و جو به این مدلها رسیدم . به نظرتون کدوم رو بگیرم :
SONY A55
SONY A580
NIKON D5100
دلیل انتخاب اینها هم فقط داشتن IN CAMERA AUTO HDR هستش که میخوام حتما داشته باشم . در کنون هم DSLR ای ندیدم که این امکان رو داشته باشه و قیمتش در همین حد باشه . در مورد 60D هم گفات با آپدیت همچین امکانی اضافه میشه ولی از هرکی پرسیدم هیچ اطلاعی در این مورد نداشت لذا همین گزینه ها موندن . حالا پیشنهاد دیگه هم با کمال میل قبول میشه هاااا !!!
انتخاب DSLR سونی نمیتواند انتخاب معقولی باشد
سونی در ایران برند جا افتاده ای در زمینه دوربین DSLR نیست
فردا روز برای تهیه لوازم جانبی و لنز به مشکل میخورید
پس فردا روز هم که خواستید ارتقاء بدید دوربینتون رو،یا باید با کلی ضرر بفروشید به مغازه دار یا کلی صبر کنید تا یکی پیدا بشه و دوربین رو بخره ؛ مثل این میمونه که در ایران برید شورلت بخرید...اما نیکون و کنون مثل پراید و پژو هستن و هروقت اراده کنید میتونید به پول نزدیکشون کنید
در مورد اتو اچ دی آر هم خیلی سخت نگیرید
اگه قرار عکاسی کنید و اسم عکاس رو یدک بکشید نباید از استفاده از نرم افزارهای عکاسی در کارتون واهمه داشته باشد یا همیشه دنبال راحتترین راه حل باشد
در ضمن،بعضی وقتها شرایط نوری طوریه که باید شاتهایی که برای اچ دی آر میگیرید رو تک تک تنظیم کنید و اتو براکتینگ یا اتو اچ دی آر کیفیت لازم رو در عکس نهایی به شما نمیدن
موفق باشید
شما تشریف آوردی توی یک انجمن، سوالی پرسیدی، یکی از کاربران قدیمی، بسیار مودبانه و صریح راهنماییتون می کنه، بعد شما می نویسی " که کلی جالب بود پستتون و کلی خندیدم"؟نوشته شده توسط Vahid
دوست عزیز
شرمنده اگر کمی رک میگم
کسی که براش مهمه HDR حاصله با چند شات و چه سطوح نوردهی گرفته میشه یکم عجیبه که دنبال پروسس داخلی دوربین برای این منظور باشه.
با همان پست گستاخی و بی ادبی شما بر همه مشخص شده بود، احتیاجی به جواب بی ادبانه دیگری به بنده نبود.
اگر فکر می کنید آگاهی دارید، پس دیگر سوال برای چیست و اگر آمده اید مطلب جدیدی یاد بگیرید، تمسخر و بی احترامی چه معنی می دهد؟
این مورد فاکتور اشتباهی برای انتخاب وخرید یک دوربین می باشد .دلیل انتخاب اینها هم فقط داشتن IN CAMERA AUTO HDR هستش که میخوام حتما داشته باشم
auto hdr کارایی خوبی نداره ، دلیلش اینکه دراین نوع عکاسی شما دیگه نمی تونید از نوع HDR نرم افزاری استفاده کنید و این مورد مثل این میمونه که شما فقط می تونید با مود P دوربین عکاسی کنید و مود M رو نداشته باشید .
گاهی مواقع لازم می شه تغییراتی مبنی بر نوع سوژه و یا نور محیط درتنظیمات براکتینگ و یا حتی درویرایش عکسهای براکتینگ اعمال کنید .
درحالی که گزینه auto hdr تمام موارد رو به صوت اتوماتیک انجام می ده و دراخر هم نتیجه کار رو با یک ثبت تموم می کنه که این مورد دیگه نمی شه با نرم افزار تغییر خاص یا ویرایش خوبی انجام داد .
برای نتیجه بهتر باید تلاش بیشتری داشته باشید و استفاده از مود اتوماتیک گاهی خوب جواب می ده و گاهی هم بد زیاد نمی شه به این مورد اطمینان کرد که درکجا چه نتیجه ای داره !
در کل کلمه عکاسی hdr شانسی برای این مورد مناسبتره !
ویرایش توسط behzad_milad : Wednesday 13 July 2011 در ساعت 16:05
سلام دوستان
من مدتهاست می خوام یک دوربین با کیقیت عکس عالی بگیرم واسه پیشرفت در عکاسی و آتلیه خونگی خودم ( تفریحی ) بعد از کلی بررسی با توجه به بودجه 800 تومنی به D3100 نیکون رسیدم حالا می خوام نظرتونو دربارش بدونم و آیا لازم است برا این کار یک DSLR بگیرم یا دوربین جدید سونی یعنی HX100V?
سلام
بله شما درست میگوئید من D7000 رو با یک لنز تله دیده بودم و دوربین بسیار بهتری هست اما فیلم بردری 60D بهتر هست و چون فیلم برداری برای من مهمه بنظرم 60D میتونه دوربین بهتری برای من باشه. متشکرم برای تمامی کمکی که دوستان کردند.
توی بعضی مواقع که لنز شما نمیتونه با اندازهٔ کافی زوم کنه میتونین از زوم دیجیتال استفاده کنید که دوربین T3i (600D) تا ۱۰ برابر زوم میکند که بیشتر میشه از ۶-۵ برابر استفاده کرد چون وقتی از زوم دیجیتال استفاده میکنید کیفیت عکس کمتر میشه اما بدلیله اینکه این دوربین مگپیکسل زیادی دارد و میتونه با کیفیت زیادی عکس برداری کنه پایین آمدن کیفیت زیاد دیده نمیشه.
سلام یک سوال داشتم.
من عاشق عکاسی پرتره هستم !!! نمیدونم D7000 بخرم یا 7D ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
برای کار پرتره بدنه پیشنهادی من : سونی A 850 به شرطی که هزینه ای برای لنز مناسب بماند.سلام یک سوال داشتم.
من عاشق عکاسی پرتره هستم !!! نمیدونم D7000 بخرم یا 7D ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
این ارزانترین فول فریمی که میشناسم. با گارانتی متفرقه شاید حدود 2 تومن گیرتون بیاد.
FD master