سلام.
اینطور که دیدم اینجا اکثرا افرادی هستند که تو کار عکاسی حرفه ایی اند برای همین یه خواهش دارم......
لطفا کسی مبتونه اینجا من رو در خرید یک دوربین عکاسی دیجیتال با قیمتی حداکثر 600 تومان راهنمایی کنه؟
امکاناتی که می خوام داشته باشه رزولوشن بالاست درحدی که اگه خواستم از یه سنگ از نزدیک حدود 5 سانتی عکس بگیرم بتونم بعدا خیلی دقیق توش زوم کنم و رگه های ریزش رو ببینم و یا اگه از دور از یه منظره تپه عکس میگیرم بعدش بتونم خوب در تصویر زوم کنم و بعضی از مشخصات سطحی اش رو دقیقتر ببینم و دیگه اینکه عکس پانورمای خوب هم بشه باهاش گرفت...و یا اینکه از چه مشخصاتی از دوربین می تونم میزان دقت تو این موارد رو بفهمم چون واقعا به یه راهنمایی حرفه ایی نیاز دارم اونهم خیلی زود ...بازهم از هرکسی که بهم جواب میده ممنونم...
درود
دوست عزیز به سایت خوش آمدید
خواسته های شما به صورت حرفهای است ولی هزینه شما در حد آماتور و این و موضوع با هم همخوانی ندارند
برای مثال شما برای ستگ یک لنز ماکرو میخواهید که ارزانترین آن حدود 1 میلیون تومان است
برای عکاسی از مناطق دور دست لنز تله فوتو که ارزانترین آن از حدود 500 الی 600 هزار تومان شروع میشود
برای عکاسی پانوراما لنز واید می خواهید که ارزانترینش حدود 1 میلیون تومان هزینه دارد
+ یک دوربین که قرار است عکس را ثبت کند
بهتر است شما به دنبال دوربین پرتابل باشید( لنز + دوربین به صورت ثابت)
در قسمت دوربینهای پرتابل سوالتان را مطرح بفرمایید دوستانی که تجربه کار با این نوع دوربین را دارند راهنمایی خواهند کرد
شب خوش
با سلام خدمت همه دوستان راستش قصد خرید دوربین دارم بین دو دوربین nikon d7100+lens 18-105 و دوربین نیکون d5200+lens 16-85 مردد هستم....کیفیت عکس خصوصا شارپنس فوق العاده برام مهمه ضمن اینکه یه نیم نگاهی به دوربین sony a6000 نیز دارم ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن نمیدونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا نه؟به هرحال کاربر جدید هستم ببخشید
با سلام . بعد از مدتها دوری از عکاسی دوباره دوست دارم عکاسی کنم . الان فقط یه بدنه کنن 1000دی دارم . حالا موندم یه لنز 15-85 بخرم یا این بدنه رو بفروشم و یه کنن 700دی با لنز 18-55 بخرم . به نظر شما کدوم انتخاب مناسبتره . ما رو از نظراتتون بی بهره نذارید . مرسی
رضا آدینه
اگه با امکانات عکاسی بادی 1000d مشکلی ندارید و برای شما محدودیت ایجاد نمی کند و خصوصا امکانات فیلم برداری برای شما اهمیتی ندارد بنظرم 85-15 انتخاب بهتری باشه.
اینهم تعدادی از عکسهایی که با این ترکیب لنز و بادی گرفته شده اند.
https://pixelpeeper.com/adv/?lens=13...none&res=3&p=1
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA