مگر 18-55 بدون لرزشگیر هنوز فروحته می شود؟ به نظرم خیلی قدیمی است. شما بهتر است نسخه لرزشگیر دار (نسخه IS I یا IS II) را بخرید.
Printable View
سلام دوستان من یک دوربین می خوام که برای عکاسی منظره،مستند،نمای شهری؛طبیعت و...مناسب باشه آخه راستش ازچندنفرپرسیدم گفتن دوربین های نیکون برای عکاسی منظره بهتر هستندچون من میخواستم D5100بخرم اما گفتن کنون بخری بهتره،نظر شماچیه؟
سلام مجدد خدمت کاربران عزیز
بعد از راهنمایی دوستان تصمیم گرفتم دوربین Fuji X-e1 رو تهیه کنم البته میخواستم هفته پیش بخرم ولی به دلیل نوسان دلار تصمیم گرفتم بعد از ثبات قیمتها خریداری کنم
امروز متوجه شدم این دوربین دایل مود عکاسی نداره و به جای اون دایل تنظیم سرعت شاتر هست:
http://img.photographyblog.com/revie...lm_x_e1_16.jpg
این برای من که آماتور هستم و قبلا دوربین کامپکت داشتم و بیشتر مواقع از حالت اتوماتیک استفاده میکردم مشکل ایجاد نمیکنه؟ میتونم راحت کنار بیام؟
بیشتر افرادی که دوربین حرفه ای میخرند حتی شاید یک بار هم از مد اتوماتیک آن استفاده نمیکنند.
البته اگر اصرار بر حالت اتوماتیک دارید از مد دیافراگم یا سرعت شاتر استفاده کنید چون در این حالتها بقیه تنظیمات اتوماتیک تنظیم میشوند و فقط دیافراگم یا سرعت شاتر رو شما تنظیم میکنید.
سلام به دوستای گل
بگم تقریبا هیچی از دوربین حرفه ای نمیدونم
البته علاقه زیادی دارم و با نیمه حرفه ای عکس زیاد گرفتم.
حالا..
میخوام یه دوربین بخرم تا ماکس 2 تومن
با این پول میدونم انتخاب های زیادی ندارم
ولی خودم با تحقیق هایی که کردم به نیکون دی5100 رسیدم.بگم فقط هدف عکاسی هست.از همه چی.طبیعت.مدلینگ.اجتماعیی....
میخواستم اولا بگین انتخابم درسته یا نه؟بعد لنز خودش جوابگو هست؟اگه بخوام یه لنز بهتر بگیرم که فکر میکنم دوستان نظرشون 18-135 هست که نمیدونم چی هست!!!!چقدر باید بیشتر پول بدم؟بعد اختلاف قیمت لنز های نیکون و کنون چقدره؟شاید بعدا گرفتم!
بعد یه چیزی نیکون هست یا نایکون!
مرسی
برای شما لنز همراه کیت دوربین جوابگو نیست و باید به فکر یک لنز زوم هم باشید چون بر خلاف دوربینهای نیمه حرفه ای سوپر زوم برای عکاسی حرفه ای باید پول زیادی برای عکاسی از فاصله دور استفاده کنید! لنز همراه کیت برای عکاسی روزمره مثل پرتره و ... مناسبه ولی برای استفاده بهتر از دوربین به فکر لنز 300-55 هم باشید.
تلفظ صحیح "نیکون" هستش ولی بیشتر تو آمریکا بهش "نایکون" هم گفته میشه
ممنون دوست عزیز
فعلا که پول اون لنز رو ندارم
این چطوره
Nikon AF Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4-5.6G
قیمتش از نصف اون یکی هم کمتره!البته اگه درست زده باشه!
لوازم جانبی چقدر هزینه اش میشه!
باتری اضافه.رم.کیف.لنز هود لازمه!میتونم لنز اضافه رو دو ماه دیگه تهیه کنم.قیمتش چقدره؟پیکسل زده 1.1 درحالی که این یکی زده 460!!
لنز تضافه که فعلا بیخیالش به نظرت این دوربین برای شروع کار خوبه؟
دوست عزیز
بودجه شما که فرمودین تا 2 تومن با لنز کیت و دوربین 5100 و خرید کیف و .... تقزیبا چیزی ازش نمی ماند و لنز 18 55 برای شروع و برای اینکه فاصله کانونی به دست شما بیاید برای تمرین خوب است
بعد با توجه به نیاز و علاقه می توانید به سراع خرید لنز بروید ..... و فکر کردن الان به لنزی که پول ندارید زیاد توجیه ندارد ،.... و بهتراست در هنگام کار با دوربین مطالعاتتون هم افزایش بدهید تا شناخت بهتری پیدا کنید با توجه به خواسته شما به عکاسی از طبیعت یا مدلینگ بهتر است لنز های همه کاره تهیه کنید تا لنز های زوم مثل 16 85 در نیکون که نزدیک 2 تومن هست و کل بودجه شما برای خرید
این لنز احتمالا بی کیفیت ترین لنز نیکون از نظر کیفیت ساخت و اپتیک کاملا متوسط است. مونت لنز هم پلاستیکی است. قیمت کارکرده ان حدود 100 و خرده ای دلار است.
در ضمن میتوانید سوال در خصوص لنزها را در تاپیکهای مرتبط ادامه دهید.
Nikon AF Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4-5.6G | eBay
بین این سه کدام رو انتخاب کنم ؟
اولین دوربین حرفه ایم هست و قیمت این سه برام یکی در میاد
NIKON D3200 18-105 V
CANON EOS 600D 18-55 + 75-300 این چون افر خورده قیمتش یکی شده با نیکون !
NIKON D3100 + 18-55 VR + 55-300 VR
کاربردم هم مسافرت میکنم و عکس میگیرم از هر چی! بیشتر هم بناها و ساختمون و کلا مناطق توریستی!
قبلا هم با COOLPIX P7000 دو سال سر و کله زیاد زدم ولی چیز خاصی از عکس و تنظیماتش در نیومد! یعنی تنطیماتش ساده بود تغییرشم میدادم عکس خراب میشد شایدم من بلد نبودم!
منظورم این بود که اگه میشه لنز خودش رو نگیرم بجاش مثلا 500 تومن سرش بدم یه لنز بگیرم که واقعا با اینی که روش هست فرق کنه
پس با همین شروع میکنم
به نظر شما لنز هود.فیلتر...اینا الان لازمه حتما؟
میدونم جاش نیست ولی میخواستم قیمت حدودی کیف.باتری اضافه.رم16(کافیه؟)چقدر میشه؟
دیگه چیز دیگه ای که نمی خوایم؟
بازم مرسی
با سلام خدمت اساتيد محترم اين انجمن
دوستان غرض از مزاحمت راهنمايي بابت خريد دوربين بود
بنده قبلا تصميم داشتم دوربين هاي فشرده مثل s100 يا g15 رو بخرم ولي اصلا كيفيت عكسهاش راضيم نكرد.با توجه به تحقيقاتم و بودجم به 550d رسيدم ميخواستم بدونم اين مدل نوش تو بازار هستش و يه سوال اينكه تو فروشكاههاي انلاين قيمت 600d بيشتر از 550d بود كه برام عجيب بود ببينم اين درسته يا نه؟
البته اينم خدمتتون عرض كنم كه دوربين فعليم p510 نيكون هست كه اصلا از كيفيت عكسش راضي نيستم.
و در اخرم عرض كنم علاقه من فقط و فقط عكاسي از منظره هست و بي زحمت يه لنز مناسب هم معرفي كنيد
ببخشيد طولاني شد ممنون.
درود
فیلتر و لنز هود و ...... نه خیلی البته نه که نباشه ولی واسه شروع نه تا شما نیازت رو بشناسی و بعد ب0اقدام به خرید کنید ،معمولا فیلتر های nd و پولاریزه کاربرد های بیشتری دارند مخصوصا برای عکاسی از طبیعت ،....لنز هود که فکر می کنم همراه لنز کیت یکی هست .....کیف و رم و سه پایه معمولی بین 100 تا 300 ....
لنز کیت خیلی با ارزش نیست نهایت 250 از شما بردارند البته اگه بردارند ..... البته لنز 50 م م 1.8 d هست که لنز پرایم هست یعنی به زوم ندارد و فاصله کانونیش ثابت ولی بسیار با کیفیت البته بر روی دوربین شما اوتو فوکوس نخواهد داشت و فوکوس رو باید دستی انجام بدهید و قیمتش حدود 500 تومن هست
درود
دوست من بهتره بودجتونو ذکر کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند
600 دی مدل جدیدتری نسبت به 550 هست و طبیعتا گرونتر هست و جای تعجب ندارد
اگر هزینه خرید لنز اضافه ندارید با همان لنز کیت برای شروع خوب است اگر می خواهید هزینهوکنید بیشتر بودجتونو بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
در مورد 550 دی بله نو ان در بازار یافت می شود
بین ترکیبهایی که فرمودید باتوجه به اینکه بودجه محدوده، این از همه منطقی تره
نقل قول:
Nikon D5100 18-105 VR
سلام
دوستان من میخوام یه دوربین خوب بخرم
هر چی سرچ میکنم بیشتر میمونم...
یه دوربین میخوام که کیفیت خوبی داشته باشه و یه جورایی همه کاره باشه
که با سرچ کردن به الترازوم ها رسیدم
تو تاپیک مربوط به اونها پست دادم .... اینجا هم میدم که جدا بررسی کنیم که بینم چی میشه آخرش
البته هنوز شک دارم .... بین اینکه یه dslr بخرم و یواش یواش لنز هاش رو تهیه کنم یا همین اول یه like slr بخرم و همه کاری باهاش انجام بدم ....
به نظر شما که dslr دارید کدوم کار رو انجام بدم بهتره؟
خرید دوربین هم واسه علاقه هست میخوام عکاسی کنم
اگه قصد عکاسی حرفه ای دارید که dslr ،ولی اگه اولویت کار شما مد اتومات هست همون الترازوم کارتون رو میندازه.البته همه چیز به نیاز برمیگرده.همین الان از دودلی شما مشخصه که "نیاز" به dslr ندارید.چون موقعی باید dslr بگیرید که دوربین معمولی جوابگوی خلاقیت عکاسی شما نباشه و در موقعیتهای خاص عکاسی کاملا حس کنید که به dslr برای ثبت این صحنه نیاز دارید.
تفاوت که فکرمیکنم فراوونه. ولی کلا با دوست خوبم کاوه رضائی عزیز موافقم. اولترازوم بیشتر به کارت میاد. اگه دنبال مد منوآل هستی فکر میکنم فوجی گزینه خیلی خوبی باشه. از moty و بقیه دوستان اکثرا شنیدم تو این مورد خیلی فوجی عالیه ( مد m ) فکرنمیکنم با این بودجه، یک dslr با لنزی که انتظار رقابت با اولترازوم ها داشته باشی ( تو هر شاخه ای ) نصیبت بشه مگه اینکه دوربینی مثل همین 5200 d بگیری و بالنز کیت شروع کنی و در حین استفاده از دوربین پس اندازی هم داشته باشی بعدها که علاقه اصلیت کامل پیدا کردی تو شاخه های عکاسی ، لنز تخصصی بخری.
یا حق
سلام
شما نوع فعالیت عکاسی . تجربه قبلی . تجهیزات قبلی . انتظارات فعلی . مسیر راه آینده .
و بودجه تون رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد .
اینطوری بیشتر گیج میشید .
کلاً در عالم عکاسی،سیستم همان سیستم هرچقدر پول بدی آش میخوریـه
هسلبلاد یا لایکا عالین!
یا Nikon D800 یا Canon 5D Mark III حرف نداره .
لنزهای سری N نیکون یا لنزهای سری L کنون معرکه است . یا بهتر از اون کارل زایس .
حالا دنبال رفتار نویزی خیلی خوب یا اپتیک عالی هستین ، بسم ا... یه 20-30 میلیون بودجه میخواد .
اما آیا بدردتون میخوره؟
جواب سوالهای فوق میتونه به خودتون و به دوستانی که قصد راهنمایی دارن کمک کنه نتیجه بهتری بگیرید .
باقی بقایتان
ممنون رفیق
یه دوستام فوجی داشت البته از این مدل های قدیمی.... نویز توش بیداد میکرد واقعا موندم ...
با صحبت های شما بیشتر فک میکنم نیمه حرفه ای به دردم میخوره تا یواش یواش شروع کنم و بعد اگه به قول آقا کاوه اگه نیاز هم برطرف نشد برم سراغ دوربین های سطح مبتدی و به ترتیب بیام بالا ....
ممنون میشم یه نگاه به این چند تا هم بندازین
واسه مقایسه 5200 هم اضاف کردم بهشون
به نام خدا
دوربین قبلیم گوشی موبایلم بوده :D
دوست من درسته هر چقدر پول بدی آش میخوری
ولی تو مملکت ما با این بودجه ها... !؟
فک کنم یا باید خدای عکاسی باشی و دوربین های دیگه بهت جواب ندن یا اینکه خر مایه باشی و ندونی پولت رو چطور خرج کنی که اول بسم الله بری سراغ این دوتا هیولا :D
پک لنز های ماکرو و واید و روزانه و تله رو هم همون اول بخرم نه؟ :D
جدای از شوخی بودجه در حد 2-3 تومن
عکاسی تا بحال نکردم
به هنر علاقه دارم ... کارای هنری هم میکنم گاهی اوقات (گل با خمیر چینی و منجق دوزی و اینا نمیکنم :D)
عکاسی هم جدیدا واسم جالب شده میخوام واردش بشم
به هر حال مرسی که جواب دادی :*
با سلام
دوست عزیز ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد گوئی به شما، ظاهرا بررسی های خودتون نسبتا بد نبوده و به نتایج خوبی در انتخاب رسیدین.. مدل هایی رو که برای مقایسه انتخاب کردین تقریبا همه در رده بهترینهای SLR-like هستن
واضح است که مثلا در گزینه های کنونی SX50Hs جدیدتر و بهتر از مدل 40 میباشد و دیگر جایی برای سخن ندارد.(لنز 24-1200)
ولی وقتی D5200 به لیستتان اضافه میگردد نشان دهنده این است که شما هنوز تصمیم قطعی در این زمینه ندارید.. با استفاده از راهنمائی اساتید بنده در چند پست اخیر سعی کنید به نتیجه برای انتخاب لول کار خود و گرید دوربین برسید، سپس میزان بودجه همچنین گرایش عکاسی خود را (اگر تمایلات خاصی دارین) بفرمائین تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنن.(بدانید دقیقا سوالتون چیه تا دیگران بتوانند دقیقا جوابتون بدن)
ضمنا پیشنهاد میدم برای درک سطحی فرق بین x و y از لحاظ نویز و... در همون سایت از sample images برای دیدن نمونه تصاویر این دوربین ها اقدام فرمائید.
عرض ادب و احترام.
خُب .
با توجه به اینکه نگاهتون به عکاسی به عنوان یک هنره و قطعاً همه هنرها جدی هستن . من استنباطم اینه که شما شوق و علاقه دارید که در این زمینه تجربه کنید و چیز یاد بگیرید.
لذا جهت جلوگیری از دوباره کاری و صرف هزینه های مادی معنوی اضافی ، پیشنهاد میدم یه دوربین DSLR تهیه بفرمایید . گمون میکنم با بودجه نزدیک به 3 تومن بتونید دوربین خوبی مثل D7000 رو به صورت دست دوم تر و تمیز تهیه کنید . بهتره در ابتدا دوربینی بخرید که تا حداقل دو سالی شما رو راضی نگه داره و نیازی به ارتقاء حس نکنید .
بهرحال تفاوتهایی که بین یه DSLR و یه SLR Like وجود داره بسیار زیادن . اصولاً دید مثبتی نسبت به SLR Like ها ندارم . بلاخره یا اینطرفی یا اونطرفی .
یا یک کامپکت خوب مثل سری G کانن یا سری X فوجی میخرید که هم تنظیمات منوال داره و هم عکس خام میگیره و در عین حال کوچیک و سبکه و میشه بصورت یه دوربین خانگی هم ازش استفاده کرد . یا یک دوربین SLR میگیرید و خلاص !
D5100 یا D5200 با لنز 105-18 هم میتونه انتخاب خوبی باشه و تا حدود زیادی نیازتون رو تا مدتها مرتفع کنه .
اگر هم خیلی معتقد هستید که باید یک پیش دوره ای قبل از DSLR بگذرونید و مدخلی برای این دوره داشته باشید ، من پیشنهاد میدم دو-سه حلقه فیلم عکاسی کنید. تا حسابی با مفاهیم دیافراگم و شاتر و ایزو و چگونگی فوکوس و نورخوانی آشنا بشید .( احیاناً از حلقه فیلم اولتون یه 4-5 تایی عکس سالم دربیاد lol که البته تجربه خوبیه و سبب پیشرفت میشه .) خرجی هم نداره به اون شکل و میشه از دوستی آشنایی کسی دوربین قرض گرفت یا به قیمت 70 تا 200 تومن یه دوربین با لنز نرمال خرید و بعد هم به همون قیمت فروختش . ژست هنری بیشتری هم میشه گرفت ;-)
باقی بقایتان
نظر شخصی من اینه دوربینهای نکس واسه شروع عکاسی عالی هستند چند ماهی که من با نکس سی تری کار کردم به جز کیفیت ،قیمت ،اندازه و فیلمبرداری عالیشون چند تا مزایا دارنداولا منو کاملا فارسی هست با یک گزینه برای توضیحات مفصلتر که حین عکاسی یه جور آموزشهم هست
دوم یه نرم افزار همراه خیلی سر راست و ساده دارند برای ویرایش فایلهای راو که سریعا یه مبتدی میتونه قدر فایلهای راو را درک کنه
باور کنید من الان دو تا دوربین دارم که یکی نیکونه و دیگری کنون با کلی تجهیزات و قصدم تعریف از سونی نیست
سلام مهدی جان
ممنون ... واقعا احساس میکنم فروم خیلی خوبی پیدا کردم و خودم هم از این لحاظ خوشحالم
امیدوارم به زودی یه دوربین خوب هم بخرم و رسما وارد جمعتون بشم
sx40 رو اضاف کردم چون فکر میکردم بخاطر ضعیف شد F لنز و سرعت شاتر و قدرت فلش و ... برتری هایی نسبت به برادر جدید خودش داره و در ضمن افت قیمتش رو هم کرده
p510 رو هم چون امتیاز و نقد و بررسی p520 توی سایت نبود اضاف کردم
و 5200 رو هم برای مقایسه ی همشون با یه dslr سطح مبتدی گذاشتم تا بشه یه مقایسه ای انجام داد
توی سایت هم چند تا از عکس ها رو گرفتم و دیدم
همشون اونقدر نویز داشتن که آدم رو زده میکرد :D
در رابطه با ژانر عکاسی فکر میکردم میشه با یه like slr همه کاری کرد و حسابی خوشحال بودم :D
گزینه های زیادی تو سرم بود واسه عکاسی
از عکاسی از حشرات گرفته تا ماه! ...
اما گویا همه کاره و هیچ کاره هستن این دوربین ها و کیفیتشون بالا نیست ....
ممنون از توضیحاتتون
ممنون احمد جان
راستش معتقد که نیستم :D فکر میکنم اینجوری بهتر باشه
اما استاد شمایی نه منه کمربند سفید ;)
این پیشنهاد دوربین آنالوگ جدی بود؟
به ذهنم نرسیده بود
میتونه جالب باشه :D
سلام
ممنون دوست من
نمیدونستم نکس چی هست
الان سرچ کردم متوجه شدم
واقعا انقدر مزایا داره نسبت به آیینه دار ها؟
پس معایبش چیاس؟؟؟
با سلام دوباره به شما دوست عزیز وسایر گرامیان
یه سوال دیگه از شما داشتم و اون اینکه با توجه به بررسی های دیگه ای که داشتم به نکس های سونی هم رسیدم به ویژه نکس f3 .با توجه به این که سایز سنسورش هم انداره دوربین کاننی میباشد و با لنز 18-55 قیمتش یه 600،700 تومنی ارزانتر هست و تو سایت معتبری مثل dp کیفیت عکس های raw , jpg اون بالاتر هست به نظرتون خرید اون توجیه پذیر هست یا خیر؟ یه سوال دیگه این که کیفیت عکس های دوربین هایی که تو سایت dp به اون نمره میدن با همون لنز کیتشون هست؟
ممنون میشم شما دوست عزیز و سایر عزیزان پاسخ دهند . با تشکر
درود
یکی از دوستان در پی خرید دوربین slr هست و تا حدود 3 تا 3200 می تونه هزینه کنه....ایشون کارشون فیلمبرداری هست و دوربین slr رو برای ساختهای کلیپ بیشتر نیاز داره
گزینه هاش 600دی و 650دی و 700دی کنون هست ، فقط اینکه برای فیلمبرداری ایا فرقی بین این سه دوربین هست البته فروشندگان به ایشون گفتند که 650 نگیر که کیفیتش به دو مدل دیگه نمیرسه که البته تا اونجا که می دونستم به ایشون گفتم که همچین چیزی نیست.....و چه لنزی برای فیلمبرداری باید تهیه کنه ایا 18 55 کافیه یا باید لنزهای ورژن stm تهیه کنه .... این سوالات این دوست من بوده ...پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان
سلام بر دوستان
خب راستش قبلا با مشورتی که تو این تاپیک گرفته بودم و تحقیقاتی که کرده بودم قرار بر این شد که یه 650D با یه لنز 18-135 STM بگیرم ولی نشد یعنی جیب اجازه نداد:::angry:::
ولی من که بیخیال نمیشم:mad: حالا تصمیم بر این شده که 650D رو با 18-55 IS II بگیرم و بعد اگر شد یه 70-300 USM .(طبیعت و حیاط وحش) تا حدودی از کیفیت 18-55 اطلاع دارم ولی از 70 -300 نه.
دوستان نظرشون چیه؟
سلام
اگر دوربين را براي فيلمبرداري ميخواهند تهيه كنند، يك بدنه ولنزهاي دوربينهاي انالوگ قديمي تهييه كنيد. كارتان هيچ كمبودي كه ندارد، ازنظرهزينه هم خيلي به صرفه ترست وفوكال كاملتري ميتوانيدتهييه كنيد. ضمن اينكه براي عكاسي هم به هر حال قابل استفاده است وفقط اتوفوكوس هست كه نخواهيد داشت.تاحدودي در فيلمبرداري قابل تغييرست ولي كلا من بصورت پيشفرض رنگ اين لنزها رو از جديدها بيشتردوست دارم.
به نظرم 600D و لنز انالوگ ٢٤ تا ١٣٥ ، (هركدام كه بيشترفكرميكنيدنيازشودوبود جه به شما رضايت دهد!) گزينه مناسبي براي كار تصويرست.
البته من نميدانم بين اين كنون و 5100 نيكون كدام بهترست، واي تاانجا كه ميدانم ٥١٠٠ ازنظر تصويربرداري خوبه و چون افت قيمتش رو هم كرده و دست دومهاي تميزي هم زياد توي بازار ميبينم، به نظرم ٥١٠٠ به همراه لنزهاي انالوگ نيكون هم خوب باشه.
کنترل دستی روی متغیرهای دوربین در هنگام فیلمبرداری در 600D بیشتر از D5100 است .به نظرم برای فیلمبرداری 600D به D5100 ارجح است.
سلام من به يه معدن مي خوام عكس بخرم
محدوديت بودجه زير 6 7 ميليون تومن دارم .
البته الان يه كنن 30 دي داريم كه چون متخصص نيستيم دقيقا نمي دونم چرا كيفيت عكساش زياد خوب نيست به نمونه چند عكس ميزارم.
اگه لطف كنيد و نظر بديد كه واقعا كنن 30 دي ما مشكل داره يا نه.
اگه كنن ما مشكل نداره راهنمايي كنيد چه لنزي بخرم كه بتونم عكس از معدن بگيرم و همايش ها و افتتاحيه ها.همينطور هم فلاش چه فلاشي بخرم
اگه بخوام نيكون بخرم D600 بخرم يا D7100 ? چه لنزي به كار من مياد ؟ چه فلاشي؟
http://axbabak.ir/do.php?thmbf=111373092198071.jpghttp://axbabak.ir/do.php?thmbf=391373092316611.jpg
http://axbabak.ir/do.php?thmbf=511373092202412.jpghttp://axbabak.ir/do.php?thmbf=b41373092321162.jpghttp://axbabak.ir/do.php?thmbf=c71373092325413.jpg
تا اساتید بیان و راهنماییتون کنند فقط چند تا نکته بگم و چند تا سوال دارم ازتون:
چرا از ایزوی خیلی بالا استفاده کردید؟ ایزو ۱۶۰۰ اونهم برای دوربین قدیمی مثل 30d باعث نویز بسیار زیاد تصاویر شده.
چرا از f/22 استفاده کرده اید؟ برای عمق میدان زیاد نیاز نیست تا این اندازه آپرچر را ببندید ٬ چون معدن خیلی با شما فاصله داشت (در تصویر پایین سمت راست) حتی با f های خیلی پایین هم کل تصویر در فوکوس قرار می گرفت. f/22 هم باعث افت شارپنس شده است و هم شما را مجبور به استفاده از ایزو ۱۶۰۰ کرده.
سنسور یا لنز یا هر دو به شدت کثیف است و نیاز به پاکسازی دارد.
لنز مورد استفاده شما چه بوده است؟ اگر ۱۸-۵۵ بوده که بله مطمئنا یک لنز بهتر مثل ۱۵-۸۵ نتایج بهتری به دنبال خواهد داشت.
30d قدیمی شده است ولی فکر می کنم اگر درست استفاده شود تصاویر قابل قبولی ثبت کند.
شما گفته اید کنون d600 که یا منظورتان نیکون d600 بوده یا کنون 600d. اگر نیکون منظورتان بوده است که از بودجه شما خارج است و فقط می توانید بدنه دوربین را بخرید و پولی برای لنز باقی نمی ماند.
d7100 دوربین خیلی خوبی است ولی به نظر من برای عکاسی از معدن به آن نیازی نیست. و با دوربین های سطح پایین تر هم می شود این کار را کرد.
پی نوشت: الان چند تصویر دیگر هم را چک کردم در همگی از ایزو ۱۶۰۰ استفاده شده بود(چرا؟!) با سرعت شاتر های خیلی بالا و f های بالا !!
از f های کمتر مثلا f/8 استفاده کنید و ایزو را روی ۱۰۰ بگذارید . نتایج مطمئنا خیلی بهتر خواهد شد.
خواهش می کنم.
من در زمینه تمیز کردن سنسور تجربه قبلی ندارم .
فقط پیشنهاد می کنم اگر با استفاده دمنده گرد و غبار می روند که خب خیلی خوب است اما اگر نمی روند بهتر است خود شما به سنسور دست نزنید و به مراکز معتبر مراجعه کنید که آنها برای شما سنسور را تمیز کنند.
پی نوشت: با جناب ali. خط رو خط شدم.
شما اگر يک دمنده ساده بگيری (ساعت ساز ها هم دارند) اکثر ذرات پاک ميشن ، لنز رو هم با دستمال عينک پاک کنيد
اگر هم نتونستيد بديد جای معتبر سنسور رو تميز کنه
مود اي وی که گفتم نيمه اتوماتيک
اما وقتی مد های کاملاً اتوماتيک استفاده کنيد دوربين نميدونه هدف شما چيه و احتمال اينکه اون چيزی که شما ميخواهيد از آب در نياد زياده
اگردرمورد کیفیت ۱۸-۵۵ اطلاع دارید ، ۷۰-۳۰۰ هم درهمون حد وشایدپایینترهست.
http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif
سلام؛
70-300 براي شروع عكاسي از پرندگان با توجه به قيمت لنز خوبي است. اما هم كوتاه است و هم اينكه شايد با توجه به قيمتي كه با وضعيت حال حاضر مي پردازيد نتواند انتظارات شما را بر اورده كند، مگر در حد نياز بتوانيد به پرنده نزديك شويد. به نظر من براي شروع مي توانيد يك لنز خيلي ارزانتر مثل 55-250 را انتخاب كنيد كه به صورت دست دوم هم امكان خريد آن وجود دارد.
سلام بین 2 تا 3 تومن دوربین کنان کدوم مدل پیشنهاد میدید ایا650 یا دی 100 خوبن ضمنا از دیجی کالا خرید چطوره با سپاس
اين 2 تا مدل شباهت زيادی به هم ندارن
100 دی بيشتر به 1100 دی ميخوره تا 650 دی
اگر فيلم برداری احتياج نداريد 600 دی هم خوبه ، يه مقدار پول هم واستون ميمونه واسه لنز ، اگر بدنه مهمه واستون 60 دی خوبه
دی 100 يکم کوچيکه واسه دست های آقايون و لنز های سنگين اذيت ميکنه چون جديد هم اومده قيمتش الکی بالاست و به خاطر سايزش مشتری خاص خودش رو داره (فروشش هم سخت تر ميشه)
سلام ... به نظر من باید ویژگی های هر دو رو مطالعه کنید و بعد خودتون به یک نتایجی برسید ...خب مسلما ممکنه از چند جهت 100دی خوب باشه و از جهات دیگر 650 دی ...من خودم برای خریدن دوربین کانن با دو الی سه تومن یا بیشتر ، 650 دی رو انتخاب کردم با یک لنز زوم تقریبا عالی ...حالا بستگی باز به خودتون داره که ببینید چی مورد استفادتونه...
دوستان
من بین این سه گزینه میخوام یکیو انتخاب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
canon 600d
canon 650d
nikon d5100
مرسی
سلام دوست عزیز
شما بودجه تون رو نفرمودید.
ولی برای ورود به dslr ها میتونید 550دی بالنز18-200 یا 18-135 م م 15-85 م م بگیرید
چون سنسور550 دی همون 7دیه و600 دی پس کیفیت مناسب داره
ولنز هم نرمال استفاده کنید تا نیازهاتون رو باکارکردن و مرور برعکسا تون بفهمید چه فوکالی بیشتر کارمیکنیدبعد لنز اصلی و باارزش اون فوکال یعنی سری ال رو تهیه مکنید.
سلام ببخشید من می خوام دوربین Canon 5D mark III رو بخرم ، چندتا سوال ذهنم و مشغول کرده ، اینکه آیا برای ساخت فیلم و مستند هم میشه از این دوربین بهره برد و اینکه می خوام نظر کلی دوستان و در مورد فیلمبرداری این دوربین بدونم ، چون مقاله هایی که خوندم صرفا و صرفا برای عکاسی این دوربین بوده ، و در ضمن اگه نمونه فیلمی هم واسه دانلود باشه که بتونید بزارید ممنون میشم
دوست عزیز نمونه فیلم در خود سایت کنن هست که می تونید ببنید !
لینک نمونه
خیلی سپاسگزارم ، شما نظری در موردش ندارید
یکی از اسطوره های فیلم سازی 5D Mark II هست اما در فیلمی که به مقایسه فیلم برداری 6D , 5D Mark II , 5D Mark III پرداخته بود
تاکید داشت که Mark III از اون دو بدنه دیگه کیفیت بیشتر و خطای کمتری داره !
بنده تجربه فیلم سازی ندارم اما این چیزی بود که دیده بودم
موفق باشید
یک سوال ساده، کلی ولی پر محتوا
من مدتی رو به عکاسی مشغول بودم، بعد از چند وقت حالا قصد خرید دوربین دیجیتال دارم. ژانرهای معماری، شب، و مینیمال رو کار علاقه مندم؛ و نکته خیلی مهم، نویز پایین در ایزوهای بالا برای اهمیت داره . با توجه به اینکه دوربین قبلیم صفحه نمایش چرخان داشته و من شاید 5درصد از صفحه نمایش استفاده کردم، صفحه نمایش چرخان زیاد برام اهمیت نداره.
اما سوال !
بین Canon D60 و Nikon D7000 کدوم گزینه مناسب خرید است ؟
-----------------------------------------
پینوشت: تاپیک ها رو جستجو کردم، اما نتونستم سوال مشابه رو پیدا کنم، در صورت لزوم، به تاپیک مربوطه ارجاع داده شود...
از دوستان اهل فن 1 سوال داشتم...انقدر تحقیق کردم واقعا نمی دونم چی انتخاب کنم...خیلی دو دل شدم...
اول اینکه من آماتور هستم و به این دوربین ها رسیدم با توجه به بودجه خودم
اول canon 550d
دوم canon 600d
سوم nikon 5100
برای من فیلم برداری هم تا حدی مهمه به خاطر همین بین 2 گزینه اول مردد شدم....
چون 5100 تا جایی که متوجه شدم مناسب این کار نیست
بعد اینکه من قیمت 600 رو تا 1700 با کیت خودش گرفتم...و برای 550 هم قیمت کمی بالاتره
بعد از دوستان که پرسیدم میگن 550 قابل مقایسه نیست با 600 دی و خیلی 550 بالاتر از 600 هست از نظر عکس و فیلم و به خاطر همین گرونه
من میدونم چون 550 تولید نمیشه و نو داخل بازار کمه به خاطر همین قیمتش بالاست..
می خوام بدونم 600 دی یعنی در حد 550 نیست و خیلی ضعیف تز از 550 هست؟؟و اینکه کلا 600 دی در مقایسه با 550 دی در عکس و فیلم چطور هست؟؟؟ممنون میشم کمک کنید
بعد 1 سوال دیکه اینکه تفاوت مدل هایی که نوشته ژاپنی یا همونkiss x5 با مدل های دیگه که تایوانی هستند در چی هست؟؟آیا در کیفیت دوربین تفاوتی دارند؟؟ و آیا خرید تایوانی باعث میشه بعدا پشیمون بشیم؟