درود
دوست عزیز به نظر بنده صلاح نیست از اول بودجه کلانی را صرف خرید تجهیزات گران قیمت بکنید
بهتره بایک بدنه متوسط و یک لنز مناسب همه کاره شروع بفرمایید بعد از مدتی خودتان متوجه خواهید شد که چکار باید بکنید
Printable View
این که شما می فرمایید کاملا صحیحه . اما مطلب ظریفی هم هست که نمیشه بهش توجه نکرد. من هم با آنالوگ عکاسی رو شروع کردم و بعد رو به دیجیتال آوردم و با entry level نیکون ادامه دادم.
نکته ماجرا به نظر من همینجاست و همونطور که قبلا گفتم تجربه شخصی خودم بوده.
اینکه قطعا برای کسی که دوربینی تهیه می کنه تا عکاسی یادبگیره و لذت ببره یه سطح اولیه تا همیشه کفایت می کنه و همونطور که منابع شما هم تاکید روش کردن نهایت لنز هاش رو عوض می کنه. اما همین فرد اگه ز اول قصدش پیشرفت کامل توی عکاسی باشه و حرکت از آماتور به نیمه حرفه ای و بالاتر با توجه به نبود امکاناتی که در entry level ها هست ( خصوصا نیکون ) کار عاقلانه و اقتصادی اینه که ابتدا به نظر من البته ( چون خودم سختی این ماجرا را تحمل کردم ) از mid level ها شروع کنه.
شما خودتون یه 50d دارید و شاید کمتر به مشکلی برخورده باشد تا من که از آنالوگ های ql قدیمی کانن به f70 نیکون و بعد هم به d40x ( که البته به نظر من دوربین ابتدایی اما فوق العاده ای همیشه خواهد بود ) و حالا یه فول فریم نیکون رسیدم.
بازهم عرض می کنم مسایلی که مطرح شد بخاطر درگیر بودن و تجربه با این شرایط بوده برای من پیش اومد و اول فقط علاقه کوچیکی بود و بعد تبدیل به انگیزه پیشرفت کامل شد وگرنه که همون 40X تا همیشه هم برای من یه دوربین و همراه همیشگی خواهد بود.
مهم هدف گذاریه. اینکه بدونیم هدفمون از تهیه دوربین چیه. اونوقت بهتر می تونیم رده دوربینمون رو انتخاب کنیم.
کمپانی های سازنده هم از سر بیکاری نمیان سطوح مختلف بسازن و بازار هدف هر محصول رو مشخص می کنند. وگرنه که خوب همه دوربین هایی در سطح 3350d و d40 میساختند و می گفتند حالا دیگه فقط لنز بخرید.
در این مورد منصورف و کن راکول هم توضیحاتی داده اند.
بازهم تاکید می کنم که هیچوقت به هیچکس توصیه نمیکنم حتما دوربین گران قیمت تهیه کنه و همیشه اعتقادم به اینه که عکاس عکس خوب می گیره نه دوربین. اما خوب تجهیزات هم باید با هدف مشخص و توجه به نیاز تهیه بشه که هم شرط عقله و هم شرط جیـــب!
اجمالی و گذرا من نکات خیلی کوتاه خدمتتون عرض میکنم ولی اگه وقت داشتین دوستان نقدهای خیلی کاملی در مورد این دوربین ها نوشتن از نقاط ضعف و قوت:
http://forum.akkasee.com/f49/t16835.html
http://forum.akkasee.com/f49/t18188.html
http://forum.akkasee.com/f47/t18204.html
http://forum.akkasee.com/f47/t16979.html
دوربین d800 آخرین دوربین ارائه شده توسط نیکونه که بعضا خیلی ها رقیبش 5d mark III کنون میدونن در صورتی که به نظر من مقایسه این دو دوربین به این صورت اشتباهه. 5d mark III به خاطر عملکرد فوق العادش تو ایزو های بالا و حساسیت کمتر به لرزش ( نسبت به d800 ) برای عکاسی نجوم و عکاسی عمومی انتخاب بی نظیریه و در مقابل نیکون d800 به خاطر پیکسل بالا و کیفیت عالی تو ثبت جزئیات انتخاب بی نظیری برای عکاسی پرتره و طبیعته. با توجه به مقوله چاپ تو ایران و راهنمایی های دوستان تا به امروز، من بعید میدونم پیکسل بالای نیکون به دردتون بخوره ( مگه اینکه نیاز به جزئیات و کیفیت خروجی بیشتر برای پرتره و طبیعت داشته باشین )
صرفا اگه از قدرت d800 نیکون در مورد طبیعت خیلی تاکید دارم دلیل بر این نیست بقیه دوربین ها حرفی برای گفتن ندارن. مثال بارزش دوست خوبم جناب بردیا سعادت ( http://forum.akkasee.com/members/10851.html ) هستن که تو ژانر طبیعت با 5d mark II عکس های بی نظیری میگیرن که مسلما با 5d mark III هم میشه نتیجه خیلی خوبی گرفت.
در مورد این دو دوربین هم خوبه فراموش نکنیم خرید دوربین و لنزش خوبه به شرطی که سیستم قوی ای هم داشته باشیم برای ادیت و همچنین حتما حتما فکر ذخیره عکسامون بکنیم چون حجم هر عکس خیلی زیاده خصوصا اگه raw باشه.
یا حق
پ.ن1: alir عزیز ( http://forum.akkasee.com/members/17647.html ) نکته خوبی گفتن. میتونین با هزینه پایین تر شروع کنین و منطقی تره. در کل من فقط نظرم واسه وقتی دادم که بودجه بالا داشته باشین و براتون هزینه کردن اصلا مسئله نباشه! ( دارندگی و برازندگی! )
پ.ن2: اگه قصد هزینه بالا داشتین حتما حتما تحقیقات کاملتری بکنین. من فقط نظر شخصی دادم. از دوستان فروم و اساتید عزیز هم درخواست دارم راهنمایی های کاملتری بکنن.
از شما هم ممنونم
خب به ديگر دوست گرامي عرض كردم الان با يك دوربين G1x دارم عكاسي ميكنم.حس ميكنم كه دوربينهاي رده متوسط خروجي بهتري از دوربين فعلي كه دارم ندارند.از اين جهت خواستم راهنمائي بگيرم تا دوربين و لنزهايي تهيه كنم .
سلام
من فک میکنم باتوجه به اینکه می فرمایید به عکاسی خیابانی وپرتره علاقه مند هستید , این دست عکاسی ها نیازهای خاصی دارند که هم به روحیات و هم میزان تحمل شما برای دردست گرفتن دوربین هم مرتبط خواهد بود. اگر نمی توانید دوربین های حجیم وسنیگن را حمل کنید , میتوانید بهترین دوربین رده کراپدار را تهیه کنید که به عنوان مثال درنیکون میشود7100 با حدود 4500 برای بادی تنها.واگرمشکل اندازه دوربین و وزن ندارید که انتخابهای گرانتری هم خواهد بود.درمورد لنزهم که میگید ازنظر بودجه مشکلی ندارید,پس میتوانید
اولویت های دیگری را مدنظرقراردهید.مثل اندازه لنز و...
واینکه اگر عکاسی درخیابان با دوربین حرفه ای وحجیم dslr برایتان کمی سخت هست وازنگاه ها مثل من هراس دارید که شاید نیازتان را دوربینی از(x series )فوجی مثلا رفع کند(که دوربینهای ساده تروکوچکتر,ولی باامکانات زیادی از dslrدارد)
*** خلاصه اینکه بی جهت هزینه نکنید. اول نیازهاتون رو حتما بشناسیدوبعد خرید کنید.خصوصا برای پرتره وخیابان شاید d800 انتخاب مناسبی نباشه. باهزینه کمتر ممکنه انتخاب خیلی بهتری کنید که باهزینه بیشتر گاهی بعدها حتی دردسر بیشتری هم بکشید.
دوستمون کیاوش فکر می کنم پاسختون را داده باشند. نتیجه بهتر در چه زمینه ای؟ پول بیشتر لزوما نتیجه بهتر تکنیکی به شما نخواد داد!
از اینجا که می فرمایید تفاوتی بین خروجی دوربین کامپکتتون با غیر فول فریم نمی بینید اصلا به شما پیشنهاد نمی کنم دوربین گرون قیمتی بخرید. چیزی که من حس می کنم اینه که شما دوست دارید به سمت بدنه slr تغیر بدید که این با یه slr like هم براتون امکانپذیره اما صرفه اقتصادی فنی نداره چون کامپکت دارید.
اما اگر کاملا در شما نیاز به dslr بوجود اومده پس اول باید شناختتون از لنزها و تفاوت های اونها هم شکل بگیره و دوم هم اینکه یه بدنه 7 دی یا 7000 هم کارتون رو تی بیشتر از نیازتون راه میندازه و باقی این 30 تومان را هزینه لنز و بقیه تجهیزات کنید
بسيار خوب
در هر صورت از همه شما كه راهنمائي فرمودين تشكر
با تشکر از همه که نظر دادند
منظورم از همه 100% نبود ، من تو ايران دنبال عکاسی نبودم و شناختی از ذهنيت ها نداشتم اما چيزی که اينجا به عنوان کاملترين سايت ايرانی ميبينم اينه که اکثراً پيشنهاد ها و ليست لوازمشون اينه که بادی بالا با يک لنز کيت پيشرفته بگيرن و بعداً هم يک 50 1.8 بزارن کنارش
شما درست ميگيد اما من خودم اول يک کنون 1000 گرفتم که تقريباً 1/4 پول اوليم بود و بقيش رو اين لنز ها که تو امضاء دارم رو گرفتم (البته اولين دوربينم رو کنون 600 گرفته بودم اما وقتی بيشتر اطلاعات جمع کردم و کمی هم با دوربين کار کردم ديدم اشتباه کردم و اون رو دادم به خواهرم)
جز کوچکی و کيفيت ساخت بدنه به عنوان تازه کار هيچ مشکلی با canon 1000d نداشتم و کل عکس های سالگرد ازدواجم رو با همين کيت گرفتم که از عکس هايی که سال قبل موقع ازدواج توسط اتليه گرفته شده بود بهتر شد
دوستانی که اينجا سؤال ميکنن اکثراً بودجه محدودی دارن و تا مدت ها نميتونن هزينه کنن من خودم ايران بودم عمراً 5 ميليون پول يه بادی ميدادم (چون کارم عکاسی نبود) حالا ميبينم يک نفر با بودجه محدود ميخواد 7100 با لنز کيت بگيره به نظرم کار اشتباهيه مخصوصاً اينکه اين سری هم تازه وارد بازار شده و به زودی افت قيمت خواهد داشت
, اينطوری هم چون نميتونه لنز خوبی داشته باشه انگار از نصف قابليت های دوربين استفاده نميکنه
از اون طرف بادی سال به سال و شايد زودتر آپديت ميشه و قيمت ها افت ميکنه
اما قيمی لنز های خوب سال به سال تغييری نميکنه و حتی بالا ميره
اول فکر ميکردم لنز ها خيلی گرونه اما چک کردم ديدم مثلاً 70-200 اف 4 رو سايت ها 2600-2500 زدن که تو خيلی از زمينه ها قابل استفادست و با همون لنز 18-55 واسه شروع کيت خوبيه
به نظرم بهتره يک مقاله يا تاپيکی باشه که به تازه کار ها اگاهی بيشتری بده که واسه خريد بادی بهتر وسوسه نشن
ببخشيد من زياد توی نوشتن خوب نيستم احتمالاً يکم در همه باشه
650دی کنون به همراه 135-18 اس تی ام و یک فلاش خوب مثل 580 ای ایکس2 تهیه کنید.سرعت مناسبی داره و امکانات بسیار و فیلمبرداری بسیار خوب.یکسالی با این ترکیب مشغول باشید اونقدر امکانات و پتانسیل در خودش داره که پس از مدتی همه نیازهاتون رو بشناسید.هزینه های چندین میلیونی رو در ابتدای کار فراموش کنید.
در اين فاصله رفتم از كارشناسان فروشگاهي مشاوره گرفتم نظر ايشان بطور خلاصه چنين است:
كه حتما فول فريم بگيرم به دو دليل يك اينكه دايناميك رنج غير قابل قياسي با كراپ دارد و سنسور آن تقريبا دو برابر است و دوم اينكه رفتار نويز فول فريم بسيار بهتراست و اين دو ويژگي دست عكاس را در افزايش آي اس او باز ميگذارد تا بتوان در محيط هاي كم نور و حتي سربسته بدون فلاش عكاسي نمود.ودر نهايت گفتند پرسپكتيو لنزهاي سري ال و جي دوربينهاي كنون و نيكون بر اساس سنسور فول فريم طراحي ميشود لذا فرمودند هزينه بيشتر نموده فول فريم بخرم.
در خصوص نيكون و كنون نيز چهار دوربيني كه دوست گرامي معرفي نمودند را مقايسه كردند كه خيلي جالب توجه بود.(هر چهار مورد را موجود داشت و قابل تست بودند)يعني مزايا و معايب هر يك را بيان داشتند.دوربين دي 800 معادل و نزديك به 5 دي مارك 3 كه براي عكاسي خياباني و منظره بدون ساپورت(سه پايه) به دليل حساسيت زياد به لرزش دست توصيه ايشان 5 دي مارك 3 بود.و بين دي 600 و 6 دي كانون نيز ابراز نمودند كه نزديك به هم اما دي 600 به دليل پخش شدن گريس داخل دوربين روي سنسور كمتر توصيه شد.
اما بين 5 دي مارك 3 و 6 دي كنون با توجه به بدنه مگنزيوم كامل و سيلينگ آب و غبار و همچنين سيستم فوكوس بسيار بهتر طبعتا 5 دي مارك 3 گزينه نهائي قرار گرفت.
اين جمع بندي بود كه اين كارشناس چندين ساله فروشگاهي معتبر براي من ارائه نمود.ممنون ميشم در اين مورد افراد صاحبنظر اين تالار نيز نقطه نظرات خودشان را بيان نمايند.ممنون
در مورد دوربين لايكا بنده شناخت زيادي ندارم و در ثاني در پي دوربيني هستم كه همه جاي دنيا لنزها و آكسسوري هاي آن يافت شوند.ممنون
خانم مسیحا :.
کلادردرست یا غلط بودن این نصایح بحثی ندارم.گرچه خوب انچه به شما گفته اند درست است( ولی انچه که باید درموردخرید شما میگفتند فک نمیکنم درست باشد) ولی باور کنید اخرین جایی که شما باید مشورت بگیرید با فروشگاه هست. مگه اینکه جایی یا کسی برای مشورت نباشد واقعا !
شما دراینجا مطمئن باشید ده ها برابر مشاوره صادقانه تر, مناسبتر وحتما بهتری را نسبت به نیازتان خواهید گرفت. تنها کاری که باید بکنید مشخص کردن بودجه و نیازهای عکاسیتان است.خرید تنها درصورت نقض کفایت کاری توجیه دارد.
صد البته اگر با حجم ووزن فول فریم مشکلی ندارید بهتراز کراپدارهست. ولی چقدربهتر؟ اگر 2 عکس که یکی با کراپدارو یک ف ف گرفته شده راکنارهم قراردهند شما حتی متوجه نخواهیدشد کدام با ف ف گرفته شده, مگر در ایزوهای بالاتر.همان بحث نیازهست دیگه. اگر نیازهاتون خرید دوربین گرانتر و سنگینتر و بزرگتر رو توجیه میکنه , خوب پس بخرید.
به هرحال خرید تنها درصورتی توجیه دارد که موقعیتها ازدست رود. ببینید این موقیعتا برای عکاسی شما پیش امده؟! موقعیتهایی که دوربینی مثل 7100 یا حتی7000 وهم رده ان در کنون , نتوانسته اند ثبتشان کنند؟
روزتان خرم...
ممنون از شما
البته بنده در مورد نظرات كارشناسان محترم اين تالار شك بخود راه نميدهم چرا كه با علم بدين موضوع ثبت نام نموده و موضوع خريد خود را به شور و مشورت نهادم.
خب اين فروشگاه تمام مدلها را دارند و قابل تست نيز هست.يكي از بزرگترين فروشگاههاي شهري است كه در آن هستم و برايشان تفاوتي ندارد.مثلا دوربين 7 دي كنون را وقت ديدم اول فكر كنم فول فريم است چون جثه و وزني نزديك به 5 دي كنون داشت اما بعد متوجه شدم كراپ است و بيشتر براي ورزشيها و ويلد لايف مناسب است و يا نيكون دي 300 كه آنهم وضعيتي مشابه 7 دي داشت.
در كل دوست دارم هميشه بهترينا را داشته باشم...دوربينهايي مانند 650 دي كنون را هم داشتند و ديدم اما حس خوبي نسبت بدان نداشتم چون با داشتن بدنه اي پلي اويل(مثلا پلاستيك) مانند اسباب بازي بود.تشكر
خوب به نظرم اگر لايكا نميخريد lol ،
دوربين كه بحثش براي شما معلومه وساده ست. بهتره در مورد خريد لنز يه مقدار بررسي بفرماييد.
باسلام.
من تازه عکاسی رو شروع کردم. محدودیت بوجه دارم شدید!
3100 تومن میتونم هزینه کنم و بعدش فک نکنم تا سال آینده اس لنز تا دوربین جدیدی بخرم!
من به عکاسی منظره ، عکاسی پورتره ، عکاسی از مردم ( مستند snap shot ) علاقه دارم.
لطفا منو در خرید دوبین راهنمایی کنید.
با سپاس
شما بايد فاکتور وزن رو هم در نظر بگيريد ، اينکه بدنه تمام فلزی باش يا نه بسته به استفاده شما دارد
6 دی که بهتون پيشنهاد دادم هم سايز کوچکتری داره و در دستان شما بهتر جا ميگيره هم وزن کمتری داره
بدنه فلزی برای خبر نگار ها يا عکاسی حيات وحش که احتمال ضربه خورده و افتادن دوربين زياده مهمه نه برای شما
شما اگر يک لنز سری ال هم بگيريد دوربينتون به اندازه کافی سنگين ميشه
من که ورزشکارم و 2 کيلو برام چيزی نيست وقتی لنز 70-200 رو روی 50 دی ميبندم بعد از 20-30 دقيقه ديگه خسته ميشم .
اگر اون فروشگاه برخورد خوبی داره ميتونيد يکی از دوربين ها رو با لنز چند دقيقه در دست نگاه داريد و تست کنيد بعد به فکر بادی مگنزيوم باشيد
شناختنش کار آسانی است ;-) اما اصراری نیست .
1. یه چیز به نظرم میرسه ، و اون اینه که دوربین حجیم و سنگین ، هرچند در کوتاه مدت لذتبخش خواهد بود ، اما در طولانی مدت کمی از چشم خواهد افتاد ، دقیقاً به همان دلایل سنگینی و بزرگی که الان برای شما مزیت به حساب میآید . یک زمانی میرسد که دیگر حس حمل تجهیزات 2-3 کیلویی (دستِ کم 2-3 کیلو) رو نخواهید داشت و ترجیح میدهید همان کنون سری G را با خود ببرید .
2.یک چیزی که در بین ما عکاسان ایرانی زیاد است ، میل بی حد به تجهیزات است . شاید هم عمومیتش بیشتر از جامعه عکاسی است و ایرانیها کلاً دوست دارند از همه چیز آخرین مدلش را داشته باشند : از گوشی موبایل گرفته تا سیستم عامل کامپیوتر . بگذریم...صحبت سر منظور که ، ابزار مهم هست ، اما صرفاً بخاطر داشتن لایکا ، مارک III یا هر فول فریم دیگری عکسهایتان جهانی نمیشود!
3.بنظر من شما تصمیم خودتون رو گرفتن که فولفریم بگیرید . حقیقتش اگر من هم بودجه مکفی داشتم حتماً این کار میکردم . پس مبارک است .
گزینه ها هم که کاملاً مشخصه و بنظر میاد شما هم نظرتون به مارک III نزدیکتره . خیرش رو ببینید .
با خريد D5200 هيچ بودجه اي براي لنز دوم براي شما باقي نمي ماند
D3200 از نظر سايز و امكانات بدنه در يك كلاس پاائين تر از D5200 و 650Dقرار دارد. هر سه دوربين را در دست بگيريد و امتحان كنيد.
اگر فيلمبرداري هم برايتان مهم است D650 از اين نظر ارجحيت دارد و پيشنهاد مي كنم به جاي EF 50 f/1.8 يك EF 40mm f/2.8 STM بخريد تا از امكان فوكوس ممتد در حين فيلمبرداري 650D استفاده كامل بكنيد.
البته من اصراري ندارم اما با داشتن جي وان ايكس به حد كفايت كراپدار داشته ام و با گرفتن فول فريم همين دوربين فعليم ميشود دوربين دوم من كه كراپدار هم هست.البته استدلالي كه اين كارشناس فروشگاهي داشتند(يكي از معتبر ترين فروشگاهاي اين شهر است كه فكر ميكنم شهرت جهاني دارند) بنظرم درست آمد.حال نيكون يا كنون ديگر يك مبحث جداگانه است.
در مورد خريد بهترين ها اگر شما هم امروز تصميم به خريد داشته باشيد خب محتمل است كه به سراغ بهترين برويد و شايد از همه آنها هم نتوانيم استفاده نمائيم.يكي از كاربراني كه راهنمائي فرمودند در امضايشان ميبينم دي 800 دارند خب آيا ايشان هم استفاده بهينه و كامل دارند از اين دوربين؟شايد برايشان زياد باشد اما بلاخره علاقه داشته اند و بودجه آنرا هم داشته اند و خريدده اند.
خوب هميشه مهمترين مسئله دل ادميزاده:::blushing::: وگرنه كدوم عقلي الان قبول ميكنه كه ٣٥٠٠ هزارتومن بده جاي گوشي موبايل ، ياحتي ٢ ميليون كه ديگه حتي اين مبلغ عادي شده دربرابر٣ تومن.اون هم درايران كه هيچ امكانات جي پي اراس بصورت كاربردي وجود نداره، يا نبودش بهتزبودنشه. ولي خوب علاقه وخواست دل خيلي چيزا رو تعيين ميكنه. اگه اين توصيه ها شده ، براي اينه كه به هرحال در دنياي مجازي همديگه رو نميشناسيم. وقتي كاربر تازه واردي پرسشي ميكنه ، بيشتر فرض برتازه كار بودنش گذاشته ميشه وتوصيه هاي پايه اي واينچنيني ميشه. علي ايحال به نظرميرسه شما اطلاعاتتون در عكاسي كم نيست. وقبلا نيازسنجي هم به هرحال كرديد. راهنمايي ههم افقط براي كمك هست وفقط راهنمايي ، اجباري نيست. . شما به قول احمدعبايي عزيز خريدتون رو با سلايق شخصيتون انجام ميديد.
درمورد خريد دي٨٠٠ ، نه بنده استفاده كامل از همه امكانات ان ندارم. ولي اصلا قرار براين نيست كه ازهمه امكانات استفاده كنيد. گاهي فقط يك ويژگي ويكي ازامكانات باعث خريد ميشه. ببخشيدشما كجا هستين جسارتا؟ چون نام فروشگاه رو برديد كنجكاو شدم راستش.
خرم باشيد
سلام به همه ی دوستان خوبم
من تازه میخوام عکاسی رو شروع کنم. بیشتر به عکاسی از منظره علاقه دارم ولی پورتره هم میخوام بگیرم.
نمیدونم بین دوربین های زیر کدوم رو بگیرم.
Canon EOS 650D
Canon EOS 600D
Canon EOS 550D
Canon EOS 1100D
خودم نظرم رو EOS 650 هستش. مشخصات EOS 550 با EOS 650 خیلی فرق نمیکرد.
ممنون میشم جوابم رو بدین.
650 بهتر و جديد تره
اما اگر به فيلم برداری زياد احتياج نداريد کنون 600 هم خوبه (اختلافی با 550 نداره اما ال سی دی چرخان زياد به کار مياد)
لطفا مدیران فروم در صورت صلاحدید این پست بنده رو حذف کنند.
به علت ایراد فایر فاکس (در قسمت کش این مرورگر..)سوال یکی از دوستان در چند صفحه قبل به عنوان آخرین سوال روی صفحه نمایش بنده ظاهر شد، لذا بنده به اون سوال پاسخ دادم که گویا کلی درباره آن صحبت شده بود لذا پاسخ بنده خارج از موضوع محسوب میشه و فکر کنم برای خواننده های آینده هم مفید نخواهد بود...
با سلام
دوست عزیز شما ابتدا باید مطمئن بشید که نیازهای شما در Dslr ها میباشد و نه کامپکت ها
سپس و در صورت تمایل به خرید آن میتوانید با ذکر مقدار بودجه، راهنمایی بهتری دریافت کنید.
و اینکه آیا اصرار بر برند خاصی دارید یا اینکه دست دوستان رو در این زمینه باز میذارین؟
سپاس فراوان
درود
به عقیده من در ابتدا برای خرید بادی و لنز و تجهیزات لازم به هزینه های سنگین و دوربین های انچنانی نیست شما با یک دوربین entry level و یک لنز همه کاره خوب نیازهایتان براورده میشود و اگر مشکل حمل و اندازه برایتان مهم هست دوربینی مانند xe1 فوجی برای عکاسی خیابانی بسیار خوب هست
DSLR میخوام. کامپکت power shot sx210 is دارم.
فقط canon نظرم نیست، niikon D3200 هم هست. گفتم اول نظرم راجع به canon قطعی بشه بعد برم سراغ nikon.
بودجه تا 2700-2800 کنار گذاشتم.
حالا باز هم اگه شما مدل دیگه ای میدونین ممنوم میشم راهنماییم کنین.
ضمن تشكر از همه كاربران محترمي كه راهنمائي هاي ارزشمندي چه در تالار و چه در پيام خصوصي داشتند تصميم نهاي گرفته و به شرح زير اجرا شد:
-canon 5D markIII: بدليل برتريهاي نسبي كه بر 6 دي و يا نيكون داشت
-canon 16-35 L:جهت منظره و مواردي كه نيازمند لنز وايد است
-canon 24-70 L:جهت پرتره هاي تمام و نيمه قد و لنز واك اروند
-canon 100 macro L:جهت عكاسي كلوز آپ و مكرو و همچنين پرتره از چهره
-canon 40mm :اين لنز واقعا سورپرايز است.چون لنزي پنكيك و بسيار كوچك با آپرچر 2.8 و كيفيت خوب جهت مواردي كه سنگيني ساير لنزها اذيت ميشوم و عكاسي خياباني خوب است.البته اين لنز پس از خريد بعنوان هديه و يا تخفيف به من داده شد قيمتش 200 $ است.
البته به نسبت كيفيت اين تجهيزات خيلي مناسب بود قيمت ها.حتي همه اينموارد 8000$ نشد!!و به لحاظ سنگيني فكر ميكنم اگر عكاس هدفمند عكاسي كند لازم نيست هميشه همه تجهيزات را حمل نمايد بعنوان مثال اگر قرار است براي عكاسي ماكرو سفري داشته باشم خب طبيعتا فقط لنز مكرو را ميبرم.
سلام
تركيبي است كه خيلي به دل من نمي نشيند. مخصوصا حضور همزمان 16-35 و 24-70 و همچنين استفاده از 24-70 به عنوان يك لنز Walk Around-
پيشنهاد من براي 5DIII براي كاربردهاي شما همان كيت 24-105 است. اگر به وايد بيشتر نياز داشتيد بعدا 17-40-اگر به تله بيشتر نياز داشتيد بعدا يكي از 70-200 ها-براي ماكرو هم كه 100L بهترين انتخاب است.
البته لنز 70-200 نسخه دوم هم در ليست خريد من بود اما وقتي در فروشگاه آنرا ديدم و روي دوربينم تست كردم خيلي سنگين بود و از طرفي با مشاوره ها ديدم تله آن كاربردي براي علائقم ندارد كه منصرف شديم.
د رمورد ساير موارد كه شما اشاره داشتين خب حتما شما با تجربه تر هستين اما در نظر داشته باشيد كه هيچ 17-40 قابل قياس با 16-35 و 24-105 قابل مقايسه با 24-70 نبود.
هر دو اين موارد تست شد و در مانيتور 29 اينچ اپل فروشگاه مقايسه شد يعني كيفيت عكسها خيلي كمتر بود.براي همين لنز 24-105 كه داخل جعبه دوربين بود را با 24-70 نسخه دوم با آپرچر 2.8 تعويض شد.در مورد لنز مكرو هم يك لنزي ديگر بود كه كمي گفتند قديمي شده 180 بود كه هم سنگين بود مانند 70-200 و هم آي اس نداشت ديگر 100 ال بهترين شد.
اما در كل اين موضوع بنظرم يك حدي ميانه از نياز منطقي و همان كه فرمودين دل است.باز هم ممنونم كه وقت صرف نموديد.
سلام
امروز داشتم در گوگل برای خرید دوربین جستجو میکردم که به این انجمن برخورد کردم با اینکه ثبت نام در سایت خیلی پیچیده بود! ولی با هر سختی ثبت نام کردم.
چند صفحه آخر این مبحث رو خوندم و خیلی استفاده بردم . از دوستانی که زحمت راهنمایی میکشند خیلی سپاسگذارم.
من تا چند روز پیش یک دوربین کامپکت سونی Sony HX9V داشتم که به خاطر اقتادن در آب غیرقابل استفاده شد برای همین تصمیم گرفتم یک دوربین جدید و بهتر بخرم
تا حالا با دوربین هایی مثل نیکون دی5100 و کنون550دی و سونی نکس5 در حد چند دقیقه کارکردم.
حدود4تا5 تومن هم میتونم هزینه کنم ولی به نظرم فعلا این مقدار زیاد هست برای شروع کار
اینطور که با خوندن این چند صفحه دستم اومده بدنه گران قیمت زیاد مهم نیست و اون لنز و مهارت عکاس هست که یه عکس خوب میگیره!
بیشتر هدفم از عکاسی عکاسی منظره و همین طور پرتره هست به خاطر اینکه بزودی دخترم هم بدنیا میاد و دوست دارم لحظه به لحظه بزرگ شدنشو ثبت کنم! به عکاسی ماکرو هم علاقه دارم ولی به خاطر گرون بودن تجهیزات و همینطور تازه کار بودنم ازش صرف نظر میکنم.
از دی 5100 که اگه اشتباه نکنم با لنز 18-105 بود خیلی خوشم اومد، چند تا عکس باهاش گرفتم ولی جثه دوربین برای من بزرگ بود و همینطور یکم کارکردن باهاش برای من سخت بود! نکس رو خیلی پسندیدم ولی لنزی که روش بود به گفته صاحب دوربین جالب نبود و لنز خوب برای این دوربین حداقل در داخل پیدا نمیشه.
دنبال یک بدنه ارزان و کوچک به اضافه یک لنز یا دولنز با کیفیت با توجه به نیازهام که در بالا نوشتم ، هستم . یا حتی یک دوربین کامپکت!
الان هم اگه دوربین بخرم فکر نکنم حداقل تا سه چهار سال آینده لنز یا تجهیزات دیگه ای برای این دوربین بخرم.
ممنون میشم دوستان عزیز و با تجربه این انجمن من رو راهنمایی کنند در مورد خرید دوربین.
اگه ۵۱۰۰ براتون بزرگ بوده وهمینطور تا۳-۴سال هم نمیخواید دوربین عوض کنید، به نظرم سری x فوجی گزینه های قابل اعتنایی هستن. یادمه جایی باقیمت حدودا۳۵۰۰ و۴۵۰۰ دوتا از مدلهاشو دیدم(اگه جستجو کردید ممکنه به کامپکتهای سریx هم برخوردکنیدکه زیر۲میلیون هستن،ولی اینها روبااینکه به نسبت کیفیت خوبی دارن، منظور من نیستند.)
این سری هم کیفیت خوبی دارن وهم سبک وکوچک هستن ، هم اینکه سنسور به نسبت بزرگی دارن والبته درمیان دوربین های زیر۲۰ میلیون تومان، به نظرم زیباترین دوربین هستن(این یکی سلیقه ایه دیگه)
ممنون بابت وقتی که گذاشتید
منظور شما فوجی فیلم x-e1 هست؟ وقتی داشتم دنبال مشابه های نکس سونی میگشتم بهش برخوردم قیمتش ظاهرا در ایران با لنز 18-55 حدود 4.500 هست.
با توجه به قیمتش من اگر این دوربین رو بخرم لنز دیگه ای به غیر از 18-55 که روی دوربین هست نمیتونم بخرم، آیا این لنز به خوبی که توی سایتها نوشتند هست؟
یک ویدئو ازش دانلود کردم اکثرا مودهای دستی داشت برای من تازه کار گیج کننده نیست ؟ میتونم باهاش کنار بیام؟
ولی نمونه عکس هایی که ازش دیدم با همون لنز 18-55 به نظر عالی بودند! تنها ایرادی که بهش وارد بود ظاهرا فوکوس کند بود که خب فکر نکنم برای من ایراد خاصی باشه! جایی هست که در موردش بحث شده باشه؟
اگر کوچکی بدنه برای شما اهمیت زیادی دارد بهتر است نگاهی به Canon 100D هم بیاندازید. کوچکترین DSLR دنیا با ترکیب لنزهای ارزان و با کیفیت جدید کنن مانند 40mm STM و 135-18 یا 55-18 ُسری STM ممکن است مناسب شما باشد.
سلام بله اين تاپيك درباره اين دوربينه
http://forum.akkasee.com/f48/t18161.html
واين تاپيك روهم مطالعه كنيد. اينم دوربين خوبيه
http://forum.akkasee.com/f48/t16626.html
وبه نظرم سري نكس سوني هم با توجه به جثه كوچك وكيفيت خوبي كه دارند، قابل اعتنا هستن. در موردcanon 100D تجربه اي ندارم من ولي فك نميكنم كيفيت بالاتري از سوني نكس داشته باشه. بچه هايي كه داشتن توي فروم ميتونن نظر درست بدن در باره مقايسه كنون ١٠٠ دي با نكس سوني وفوجي.
خرم باشي كاكا...
سلام
به نظرم فقط از برند کانن و نیکون خرید کنید و خودتونو گرفتار برندهای دیگر نکنید که دو روز دیگه اگر قصد فروش داشتید ( که خیلی هم دور از انتظار نیست )زیاد ضرر نکنید.بازار ایران جنبه ی برندهای دیگر را ندارد.
البته سری x فوجی داستان جداگانه ای دارد. درباره Dslr باشما هم عقیده ام ، اگر بخواهند dslr بگیرند من هم فکرمیکنم از کنون ونیکون بگیرندبهتراست(گرچه بازمطمئن نیستم وشایدباقیمت کمتری بتوانندامکانات موردنیازشان را در برندهای دیگربیابند)ولی در موردمثلا سری ایکس فوجی چون درکلاس دیگری هست وکنون ونیکون فاقد دوربین در این کلاس بخوبی فوجی والیمپوس هستند،مسأله فرق داره. این کلاس مشتریهای خودش رادارد.
+یک عادت بدی که ایرانی ها ومنجمله خودم(انهم به شدت،درموردخودم) دارند، همیشه قبل از خریدو دقیقا به موازات نیازسنجی شان،به فکر فروشند.گاهی انقدر مواظبت وحساسیت در نگهداری شدت داردکه باعث ازار میشود.انگارکه برای نفربعدی دارم از وسیله مراقبت میکنم!!!
ممنونم ، قیمت بالایی داره حدود 2.5برای بدنه تنها به نظرتون ارزش داره نسبت به d1100 با توجه به اینکه سایزشون هم زیاد تفاوتی نداره ؟
ممنون
راستش یکم در مورد خریدشون تردید پیدا کردم با توجه به صحبت های دوستان.
قیمت بدنه این دوربین با دوربین هایی مثل 100d و 600d یکی هست باید تحقیق کنم ببینم این لنز 18-55 چهارصد دلاری ارزش خرید داره یا خیر. چون لنز دیگه ای نمیتونم تهیه کنم با توجه به قیمت دوربین.
نظر خودم هم همین هست. البته من چیزی بخرم معمولا نمیفروشم حتی اگه راضی هم نباشم میزارم گوشه اتاق یا هدیه میدم و یدونه دیگه میخرم :-D
بیشتر نظرم روی بدنه ارزان و یک لنز مناسب و خوب هست تا 4-5ملیون هم مشکلی نیست.
حقیقتش من این همه تفاوت قیمت بین بدنه های مختلف دوربین ها رو درک نمیکنم ! چه ویژگی باعث میشه مثلا نیکون d5100 با d7000 حدود 400دلار تفاوت قیمت داشته باشند؟!
من اگر مطمئن بشم این دوربین همونی هست که میخوام در خریدش تردید نمیکنم
چون خیلی از فاکتورهای خرید من رو داره از جمله سایز و کیفیت سنسور(با توجه به عکسهاش)
خیلی جاها خوندم سیستم بدون آیینه محدودیت هایی داره نسبت به dslr ها، ولی هیچ جا نتونستم پیدا کنم که این محدودیت ها چی هست!؟
از یک طرف هم سایر لنز های این دوربین هم قیمت بالایی دارند و به اونها الان نمیتونم فکر کنم و باید تا چند سال با همین 18-55 سر کنم.
تفاوتها زیاد است . اولی بدنه entry level هست و دی 7000 در سطح mid rangeنقل قول:
چه ویژگی باعث میشه مثلا نیکون d5100 با d7000 حدود 400دلار تفاوت قیمت داشته باشند؟!
در سایت نیکون مشخصات فنی این دو مدل را نگاهی بیندازید تا متوجه تفاوتهای انها بشوید.
با سلام
و با کسب اجازه از اساتید محترم،
بسیار خب.. اجازه بدین کمی خلوتش کنیم که خیلی شلوغ شد..
550D و 600d از لحاظ بدنه بد نیستن ولی کمی قدیمی شدن؛ مگر اینکه این مساله خیلی براتون مهم نباشه(من پیشنهاد نمیدم)
1100d هم بدنه افتضاحی داره و فیلمبرداری ضعیف 30f/s In HD
از موارد کنونی مد نظر شما فقط میمونه 650D که خب باتوجه به ورود 700D به بازار احتمالا افت قیمت محسوسی هم داشته باشه، بدنه متوسط و فیلمبرداری نسبتا خوبی ارائه میده ولی اگر با 18-135 هم بخواین بگیرین در حدود 3400 براتون درمیاد!!!
گزینه آخر که باز هم پیشنهاد خودتون بوده و بنظرم با توجه به بودجه شما مناسبه D3200+18-105 که در حدود 2800 براتون آب میخوره
کیفیت عکس و فیلم(نسبت به قیمت) بسیار عالی هستش فقط بعضا دوستان از سنسور پر نویز این دوربین گله داشتند و برخی هم خیر، خودتون میتونین این مورد رو با معیارهاتون بررسی و تطبیق بفرمائین، بادی هم ضعیفه ولی چه بسا بهترین گزینه برای شما باشه
من با این میزان بودجه قطعا D3200 انتخابم میبود بخاطر خروجی عکس ها.
سپاس.
درود
شما با 4 تا 5 تومن بودجه میتونید هم ترکیب 16 85 و 5100 در نیکون رو بردارید که ترکیب خوبیست
و یا 600دی کنون و 15 85 البته 15 85 از لنز 16 85 نیکون عملکرد بهتری دارد ولی در مجموع هردو لنز های خوبی هستند
و اگه مشکل بزرگی و حجم دوربین ها رو دارید دوربین xe1 فوجی هم می تونید تهیه کنید که هم قابلیت تعویض لنز دارد هم بسیار زیباست و هم کیفیت قابل قبولی در خروجی
دوستان تحقیق قبل از خرید خوب است ولی زیاد در خرید بدنه وسواس بخرج ندهید. یک لنز مناسب با نیاز و بودجهتان انتخاب کنید. اگر! پولی ماند یک بدنه هم خریداری کنید.
بهر حال تا به کمبودها و نقایص بدنه های پایین برسید زمان زیادی برده چند مدل جدید آمده (مخصوصا کنون) و وقت ارتقای آنها است ولی لنزها میمانند.
خیلی ممنون از راهنمایی تون
واقعا کمکم کرد. خیلی گیج شده بودم.
من اگه الان دوربین بخرم، دیگه تا 3-4 سال نمیتونم عوضش کنم. به خاطر همین یه چیزی میخوام که بادی خوبی داشته باشه و تا چند سال دیگه کم نیاره.
بین650D +18-55 و D3200+18-105 شما 3200 رو پیشنهاد میدین؟
بین بادی کدوم؟ چون شاید تا سال آینده بتونم برای 650 لنز بگیرم.
چون شنیدم nikon یکم تو عوض کردن لنز اذییت میکنه. از لنز های زیادی پشتیبانی نمیکنه، سر همین قیمت لنزش میره بالا
من با 600دی و دی3200 هر دو کار کردم.
600 دی منوهای پیشرفته کار و کلا یه سری بالاتره.
کیفیت عکسها که نمیتونم بگم ولی خودم با نیکون بیشتر کنار میام. نویز بالاتر داره نیکون در عوض دینامیک رنج عالی بهتون میده. برا من دینامیک رنج مهم تر بود.
هندلینگ و کلا کار کردن با نیکون برام خیلی لذت بخش تره (شخصیه موضوع)
لنزها هم نمیشه مقایسه کرد. تعداد که زیاد فرق نمیکنه ولی نیکون یه مقداری گرونتر هستش.
بهترین راه براتون اینه که یه مقدار با دوربین ها کار کنید تا ببینید از کدوم بیشتر خوشتون میاد، سلیقه خیلی مهمتره.
دوستان من می خوام این دوربین به همراه یه مموری 8 گیگ کلاس 10 ، محافظ ال سی دی و لنز + کیف خوب گارانتی ایده آل به قیمت 2980 بخرم. کیت 18-55. ارزش خرید داره؟!
لطفا تجربه کاری خودتون رو درباره کار با این دوربین بگین.
چون می خوام از تهران سفارش بدم یاد. اینجا این دوربین رو تو استان در دسترس ندارم که ببینم :(
البته d5100 رو که دوستان داشتن دیدم...
میگن تو ایزو بالای 1600 خیلی نویر داره ..
دوستان لطف نظر تو تجربه خودشون رو در این باره و کار با دوربین بگن.
با سپاس
با اجازه مدیران فروم ( امیدوارم جسارت نشه ):
آقای رسولی عزیز شما تو یک تاپیک هم سوالتون عنوان کنین من مطمئنم بی جواب نمیمونه و همه دوستان بی کم و کاست پاسخگوی شما خواهند بود. به این خاطر گفتم که دیدم تو هر دو تاپیک nikon d5200 و اینجا همین سوالو تکرار کردین. ( امیدوارم شما هم ناراحت نشده باشین جناب رسولی عزیز )
ارادتمند شما
امیر کمیلی
یا حق
شرمنده دیدم اینجا فعال تره انجا دوباره مطرحش کردم.
واسم نبود انجا رو پاک کنم. :::blushing:::
حالا تا از بحث خارج نشدیم نظرتون چیه ...؟!
چون می خوام از تهران سفارش بدم یاد. اینجا این دوربین رو تو استان در دسترس ندارم که ببینم :(
بنظرون ارزش خرید داره که کیت 18-55 + مموری 8 گیگ کلاس 10 ، محافظ ال سی دی و لنز + کیف خوب گارانتی ایده آل به قیمت 2980 بخرم....؟!
با عرض سلام وخسته نباشید .
دوستان من اگه بخوام یه زمانی دوربین 5200 دی نیکون رو بخرم ، چه لنزی رو پیشنهاد می کنید؟؟؟؟؟
کارم با دوربین ، هم عکاسی از طبیعته و هم عکاسی از اجسام بی جان ( البته بیشتر ،عکاسی از اجسام بی جان).
ممنون میشم اگه بگید که اگه بخوام 650 دی کانن رو بگیرم برای این نوع عکاسی ، چه لنزی مناسب تره ؟؟؟؟؟
سلام،
بچه ها من توی پست های قبلیم گفتم که علاقه خاصی به برند نیکون دارم، به نظرتون اشتباهه؟
یعنی اگه نیکون بگیرم به جای کنن چیزی از دست میدم به خاطر یه احساس؟
و دیگه اینکه من دنبال D5200 بودم که دوستان گفتند به جای اینکه پولت رو برای یه بادی نو بدی، یه D7000
دست دوم بگیر. من هم الان یه D7000 پیدا کردم با لنز 105-18 که خیلی تمیز نیست، یه ذره لاستیک دور لنزش میخواد
جدا بشه (دی:) خیلی کم ولی، و یه کم هم بدنه مات بودنش رو از دست داده، قیمتش رو میگه 3میلیون.
و یه دونه 7D هم هست که خیلی تمیزه، با یه لنز 200-18، میگه 4600، حالا من بیخیال نیکون دوستی بشم!؟
چه کنم الان؟ قیمت هایی که دارم چطوره؟ اولین dSLR بنده هم هست...
مطمئن باشید با اننتخاب یکی از برندهای نیکون یا کنون چیزی را از دست نخواهید داد
مگر اینکه خیلی وسواس باشید که در اینصورت باید جساب بانکیتونو به خزانه بانک مرکزی متصل کنیدlol:mad:
D5200 دوربین جدیدتری و شاید اندکی با کیفیت تر باشد اما D7000 چیز دیگریست:::love2:::
7D دوربین خوبی است اما یک رده بالاتر از D7000 قرار دارد ولی با توجه به بالاتر بودن رده نسبت به D7000 با این دوربین مقایسه میشه که کار اشتباهی است اما یه دلیلش هم نزدیک بودن D7000 به این بدنه است
مطمئن باشید هر مقدار پول بدهید همان اندازه آش میخورید
اگر توان پرداخت هزینه بیشتری دارید بدون شک 7D یا حتی D7100 را انتخاب کنید
اما با توجه به شرایط کنونی شما فرق زیادی نمیکند
البته جسارت نباشد اما برای تازه کارها تشخیص خروجی خوب و خوبتر خیلی دشوار است
با توجه به بودجه تون یک دوربین انتخاب کنید و از عکاسی لذت ببرید و دنبال شک و تردید بیهوده نروید
پ.ن: با 200 ، 300 هزار تومان بالاتر میتوانید دوربین کارکرده خیلی تمیزتری پیدا کنید وضعیت ظاهری دوربین خیلی مهمه و نشانه طرز استفاده صاحب دوربین است
شما بايد اول ببينی نيازت چيه
7 دی دوربين خيلی خوبيه اما واسه کسی که بخواد از حياط وحش عکس بگيره يا عکاس ورزشی باشه و به فکوس سريع و زوم بيشتر احتياج داشته باشه
اما واسه کسی که ميخواد عکس منظره و پرتره بگيره فرق کنون 7 دی با 550 دی غير که کيفيت ساخت و خوش دستی و امکانات ريز حرفه اي در حدی نيست که بخواد 2-3 برابر هزينه کنه
من امروز اولين فرصت برام پيش اومد تا دوربينی که جديد گرفتم رو تست کنم (کنون 5 دی کلاسيک که سال 2005 اومده تو بازار)
واقعاً از کيفيت عکس ها لذت بردم و از الان فقط به فکر اينم لوازم اضافه رو بفروشم و چند تا لنز جديد بگيرم ، تا چند وقت پيش ميخواستم 6 دی با لنز کيت بگيرم اما الان ميبينم همين دوربين نياز های منو کاور ميکنه و ميتونم پولم رو جاهای ديگه هزينه کنم که استفاده بهينه کنم
شما هم بهتره مشخصات دوربين ها رو با دقت بخونی و با چند مدل بالا پايين خودش مقايسه کنی ببينی به اون امکانات اضافه اي که داری براش هزينه ميکنی چقدر احتياج داری
اينم در نظر بگير که مثلاً 5200 تازه اومده تو بازار اما 7000 افت قيمت خودش رو کرده و اگر کارکرده تميز که مطمئن باشه گير بياری هم در آينده برای فروش ضرر کمتری ميکنی (چون هم افت قيمت رو کرده و هم اينکه بدنه بهتر طالب بيشتری داره) از دوستانی که 7000 دارن بپرس ببين کدومشون حاضرن دوربينشون رو بدن و يه 5200 نو بگيرن ,شايد هم يک 5100 يا دی 90 کارکرده جوابگو کار شما باشد و بتونيد باقی پولتون رو خرج فلاش و لنز و فيلتر و .... کنيد
با سلام
قطعا دوستانی که پیشنهاد استفاده از دوربین مستعمل رو به شما فرمودن منظورشون دست دوم تمیز بوده و گرنه کسی حوصله، وقت و پول آزمون و خطا در مورد وسایل مستعمل رو نداره..
در ثانی استفاده از ابزار تمیز و مورد علاقه، چیزی که نسبت بهش احساس خوبی داشته باشین خودش میتونه مشوق و مکمل ادامه راه و هدفتون باشه... مخصوصا برای قشر حساس، دقیق و ریزبینی همچون عکاسان
نمیخوام بگم مثلا چون من D7000 دارم عکاسی(چه بسا تفریحی) میکنم خیر، بلکه احساس شما در عکسبرداری توسط یک کامپک متفاوت خواهد بود با آن.
البته این نظر شخصی و قابل انتقاد است.
سپاس از بزرگان
سلام به همگی.
پیشنهاد شما برای خرید یک دوربین ( با کمترین هزینه ) برای عکاسی Infrared چیه؟ از دو گزینه پایین کدوم مورد بهتره و اگه میشه مدلی پیشنهادیتون رو هم بفرمایین:
1- خرید دوربین های مدل قدیمی تر که فیلتر UV داخل خودشون ندارن.
2- خرید دوربین های مدل جدیدتر و بردن به تعمیرگاه و برداشتن فیلتر داخلیشون.
بودجه مورد نظر تا دو میلیون تومن. لنز هم جدا قصد خرید دارم ( چون باز برداشتن فیلتر اون بحث جدا و مقوله ی جداست! )
سپاس
پ.ن: راه سوم الان به ذهنم رسید گرفتن عکس با دوربین با فیلتر UV و بعد تو فتوشاپ با ادیت رسیدن به عکس مورد نظر که نمیدونم خوب در میاد یا نه! تا ببینم دوستان نظرشون چیه.
سلام دوستان عزیزم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
من کانن 1100d میخوام بخرم حالا یجا لنز بدون لرزشگیر داره که ۱۵۰ تومن ارزونتر میشه نسبت به قیمت لنز با لرزشگیر
بنظرتون لرزشگیر چقد مهم؟!
ممنون