خیر دوست عزیز اینطور نیست. کیفیت تصویر یک دوربین به عوامل زیادی بستگی داره.
Printable View
ضمن تایید فرمایشات ata_m3 عزیز و در تکمیل فرمایش ایشون،کیفیت خروجی یک دوربین علاوه بر سنسور و تراکم پیکسلی متناسب با سایز سنسور،به لنز و قطر دهانه آن و پردازنده و الگوریتمهای پردازش هم بستگی داره.مثلا canon 1dx وcanon 5d mark III هردو فول فریم هستن ولی عملکرد نویزی اونها اصلا قابل مقایسه نیست.1dx در بالاترین ایزوها هم نویز کمی داره.
متاسفانه کسی متوجه اصل سوال نشد!
منظورم این بود که راهنمایی های گمراه کننده نکنیم. در اینکه Canon g1x کیفیت خروجی خیلی خوبی دارد شکی نیست ولی اینکه بگوییم خروجی آن هم ارز DSLR های مبتدی (احتمالا منظور Entry Level DSLRs بوده) است سخن گزافه ای است و جالب تر آنکه در یک جمله این دوربین از DSLR های مبتدی بهتر معرفی می شود و در عین حال تاکید می شود که از موبایل بهتر است! یعنی خواننده ی نا آگاه به قرینه، دوربین های DSLR مبتدی را همسنگ موبایل خواهد پنداشت!
در واقع در آن پست، دوربین هایی مثل Nikon D5300 یا Canon 700D (یا اصلا D3200 و 1100D) و امثالهم که در دسته ی مبتدی طبقه بندی می شوند با سنسور APSC که سطحی حدود 8 برابر سنسور 1/1.7 دارد با آن دوربین از نظر خروجی، یکسان (بهتر از موبایل) طبقه بندی شد!
سوال من قصد داشت این موضوع را گوشزد کند که در شرایط معمول خط تولید جاری هر برند (منظور این است که یک دوربین 5 سال پیش با یک دوربین جاری مقایسه نشود)، تفاوت معنی داری بین خروجی دو دوربین APSC در لول مبتدی و حرفه ای با وجود لنز مشترک وجود ندارد در صورتی که این تفاوت بین 1/1.7 و APSC از زمین تا آسمان است.
درود
جناب حسینی عزیز متاسفانه این تاپیک راهنمایی، بیشتر محل گمراهی شده
در همین به اصطلاح راهنمایی اخیر ! سایز سنسور هم به اشتباه نوشته شده ! کنون g1x سایز سنسورش 1.5″ (14 * 18.7 mm) هست
از اون جالب تر اینکه کسانی که شبانه روز در فروم در حال ارسال پست های بی ارزش هستند جایی که متوجه مطلب به این سادگی
نمیشوند با ایدی دوم (شما بخوانید با ایدی خانومشون) وارد میشوند و ...
حالا هی میگن چرا با طعنه کنایه حرف زده میشه ، همون طعنه های یک نفر مثل اقای مبین علی ارزش داره به این راهنمایی های گمراه کننده
حداقل طرف میفهمه که داره اشتباه میکنه.
واقعا برام جالبه تازگیها اینجا یه طوری در مورد 6 دی و 5 دی و دی 610 و امثالهم صحبت میشود و لنزهای تخصصی و انچنانی صحبت و نجویز
میشود انگار راجب اسباب بازی کودکان راهنمایی میکنن ( به احتمال زیاد اکثر کسانی که به یه تازه وارد دنیای عکاسی از این پیشنهادها میدن
خودشون هم تابحال این بدنه ها رو دست نگرفتن )
راهنمایی نکردن بهتر از اشتباه راهنمایی کردن است.
این طرز صحبت کردن،توهین به اعضای فروم نیست؟
کدام پست بی ارزش؟
اینجا هر کسی که پستی میزاره به نظرش بهترین پست،بهترین عکس،بهترین نظر هست
ما باید قبول کنیم که اگه کسی نظری میده و کسی رو راهنمایی میکنه،این فقط نظر شخصیشه وقرار نیست که کاملا درست باشه،و اینو باید بدونیم که هیچکسی با نظر یه نفر نمیره چیزی بخره و در نهایت این خودشه که بعداز تحقیق و جمع بندی و نیازهاش و بودجش تصمیم میگیره و اون جنس رو میخره.
آیا این طور نیست که اگه کسی راهنمایی میکنه ونظری میده،از سر دلسوزی و حس یاری به هم نوعه.یا اینکه فکر میکنین که پولی به جیبش میره یا سودی براش داره؟
ما همه اینجا هستیم که چیزی یاد بگیریم،چه کسی که عکاس حرفه ایه و چه کسی که مبتدیه.
اگه کسی مبتدیه،باید لال بشه وجرات نکنه که هیچ نظری بده؟هیچ پستی بزنه؟هیچ عکسی بزاره؟
همه انسانها اشتباه میکنن.بارها برای تک تک ما پیش اومده که حتی در همه زمیته ها قبلا نظری داشتیم و به اون پافشاری میکردیم ولی الان خودمون مخالف صدرصد اون نظر هستیم.
پس بیایم به هم و نظر هم احترام بزاریم تا چیزهای بیشتری از همدیگه یاد بگیریم.
سلام
دوستان ما اینجا نیستیم که در مورد اخلاق و رفتار همدیگر صحبت کنیم.همین مورد هم به نظر من باعث شده که بسیاری از دوستان قدیمیتر دیگر در بحثها شرکت نکنند.چون اگر چیزی بگویند ممکن است کسی خوشش نیامده و به جای اینکه در مورد بحث نظر دهد در مورد شخص نظرات روانشناسانه و بعضا توهین آمیز بدهد که شما فلان هستید و فلان نیستید.اکثر افراد هم دنبال پیگیری چنین بحثهایی نیستند و ترجیح میدهند چیزی نگویند.
من هم بارها همین تصمیم را گرفته ام ولی به هر حال با توجه به مسئولیی که هست باید در بعضی از مواردی دخالت کرده که حالا ممکن است لحن من یا مثلا آرش خوشایند بعضی ها نباشد.جدا از بحث مسئولیت به نظر من متاسفانه نظرات شخصی در موارد تخصصی باعث شده که سطح کیفی مطالب به خصوص در تاپیکهای بدنه ها پایین بیاید که جای تاسف بسیار دارد.
این پست دکتر روشن گرامی هم بی ربط به موضوع نیست.
فکر نمیکنم نیت ایشون توهین بوده باشه.من به دید توهین نگاه نکردم.:-)
حرفشون درسته.بهتره هرکس در حد دانش خودش اطلاعات بده تا باعث سردرگمی و گمراهی پرسشگر نشه. منم در چند پست قبل طبق چیزایی که در نت خونده بودم و بررسی کردم اظهار نظر کردم (بجز سایز سنسور g1x که با دوربینی دیگه اشتباه گرفتم)
---------
بهتره بحث ادامه پیدا نکنه و تاپیک الکی شلوغ نشه
ممنون
با سلام من میخوام به تازگی دوربین بخرم بین نیکون دی 800 و کانن مارک 3 مردد هستم کدوم بهتره
خودم کانن 400 دی دارم
سلام
دوست عزیز شما وقتی قصد خرید یک دوربین سطح حرفه ای فول فریم رو دارید، نباید چنین سوالی رو مطرح کنید!
یعنی خودتون دقیقا باید بدونید که چه نیاز هایی دارید و کدوم یک از این دو بدنه بهتر اون نیاز ها رو جواب میده
حالا اگر نمیدونید؛
پس بهتره تاپیک های طولانی این دو دوربین رو در فروم مطالعه کنید (بصورت کامل و دقیق)
اگر سوالی در مورد هر کدوم داشتید، همونجا بپرسید
و لنز های مورد نیازتون رو هم بررسی کنید تا ببینید کدوم برند و مدل، انتخاب شما خواهد بود.
موفق باشید
آخه داشتن يه بادي Mid-Range نسبت به بادي هاي Entry-Level احساس خيلي بهتري بهم ميده. ضمن اين كه تا اوجايي كه پرس و جو كردم عمده مزيت لنز 135-18 STM نسبت به 135-18 معمولي در فيلمبرداريه كه چندان واسم مهم نيست. حالا اگه واسه انتخاب 650D با 135-18 STM به جاي 60D با 135-18 معمولي دليل ديگه اي وجود داره ممنون ميشم بدونم.
سلام
به طور کلی باید بگویم که بله. هرچند عوامل بسیار زیادی در کیفیت خروجی دوربینها موثرند ولی عموما سنسور بزرگتر با خروجی بهتر، کم نویز تر و با عمق میدان قابل کنترل تر همراه است ولی این موضوع لزوما پاسخ شما در انتخاب دوربین نیست. دوربین Dslr را معمولا به شرطی توصیه می کنیم که شما در فکر ادامه دادن جدی عکاسی و ارتقاء آتی تجهیزات (به ویژه لنز) باشید و در غیر این صورت سری S کنن و دوربین های مشابه در برندهای فوجی و سونی انتخاب بهتری هستند که در عین کیفیت بالا و قابل قبول نسبت به کامپکتهای معمولی، از بازه ی بلندتری از فواصل کانونی نسبت به لنز کیت 55-18 دوربین های DSLR بهره مندند.
18-135 stm اپتیک خیلی بهتری از مدل معمولی آن دارد.
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=5&APIComp=0
در مورد حسی که تجهیزات به شما میدهد هم حق دارید ولی به نظر من خروجی بهتر مهم تر از حسی هست که خود تجهیزات برای کاربر دارد.
بهتر است اگر 60دی هم میخرید به جای کیت بدنه خریده و 135stm را بخرید.(60دی کیت با این لنز ندارد)
در مورد لنز هم چون هنوز دقیقا ژانر خاصی را انتخاب نکرده اید همین لنز برای شروع خوب است ولی اگر برای خودم قصد انتخاب با این حدود قیمت را داشتم یک بدنه ارزان (حتی دست دو)با 18-55 به همراه 85 1.8 و 40 stm را خریداری میکردم.(البته هزینه این مورد هم بیش از هزینه مورد نظر شماست)
دوست عزیز شما همین پست #5830 جناب حسینی رو اگر بخونید (باضافه پستهای قبلی) باید بتونید انتخاب کنید!
قطعا اینجا کسی برای شما نسخه نمی نویسه و انتخاب نهایی با خودتون هست
پس منتظر یک جواب قطعی نباشید که کسی بیاد و بگه : G1x بگیرید!
درنهایت :
وگرنه بنظرم G1x هم خیلی عالی هستنقل قول:
دوربین Dslr را معمولا به شرطی توصیه می کنیم که شما در فکر ادامه دادن جدی عکاسی و ارتقاء آتی تجهیزات (به ویژه لنز) باشید
و نوکیا 1020 هم هرقدر که دوربین عالی داشته باشه، نمیتونه در حد یک SLR یا همین G1x عکس بگیره
سلام...دوستان من قصد خرید اولین دوربین SLR را دارم...بین 5-7میلیون میخوام هزینه کنم... ژانرمورد علاقه : معماری(داخلی و خارجی)، عکاسی در شب، طبیعت، پرتره ... تعصب برندی ندارم...لطفا من را راهنمای نمایید...با سپاس
با اجازه farhad44 عزیز بنده جواب این دوست عزیزمون رو بدم:
ببینید اندازه سنسور نقش به سزایی در کیفیت تصویر داره و هر چقدر اندازه سنسور بزرگتر باشه بهتره و در ثانی رفتار نویزی اون سنسور بهبود پیدا می کنه و باعث می شه عکسهایی که در شب یا محیطهای کم نور می گیرین نویز کمتری در مقایسه با سایر دوربینهای با سنسور کوچکتر داشته باشه.
پدر بنده دوربین Canon G1X رو دارند و بنده هم باهاش کار کردم و باید بگم که دوربین بسیار بسیار خوبیه و در کلاس خودش تکه به خاطر سنسور منحصر به فردی که داره. اما قطعا و یقینا دوربین 1000D یا 1100D کنون بهتر از g1x هست. به دلیل اینکه این دوربین ها اولا slr هستند و سنسورشون بزرگتره، پروسسور سریع و قوی دارند و همچنین لنزهایی که براشون استفاده میشه حتی ساده ترین و ابتدایی ترین لنزشون هم از لنز g1x بهتره و چند مورد دیگه.
من جای شما بودم بی شک و بی برو برگرد یکی از این دوربینها رو تهیه می کردم. که اولا عکسهای بهتری داشتم. ثانیا وارد دنیای slr میشدم و اصول کار با دوربینهایslr دستم میومد. ثالثا اگه در آینده قصد کوچ به فول فریم و سایر دوربینهای رده کراپدار بهتر از 1000d و 1100d داشتید دستتون خیلی باز خواهد بود.
دورین g1x هم تنظیمات خوبی داره اما راحتی و سرعت عمل کار کردن با یک slr چیز دیگست.
موفق باشید.
دوست عزیز با سلام.
1. نه تنها g1x بلکه دوربینهای کامپکت رده پایین هم کیفیت تصویر خیلی بهتری در مقایسه با کیفیت تصویر موبایلها دارند و اصلا قابل مقایسه نیستند. برای مقایسه کیفیت تصویر دو دستگاه ( در اینجا موبایل و دوربین کامپکت) باید تمامی شرایط نوری بررسی بشه و اینجاست که دوربین کامپکت خودشو به رقیبش تحمیل می کنه.
2. دوربین slr در هر رده و در هر برند از دو دوربین یاد شده بهتر خواهد بود حتی با لنز کیت.
3. دوربینهای کنون 1000d، 1100d و نیکون d3200 گزینه های خوبی برای شروع هستند.
موفق باشید.
مرسی بابت توضیحاتتون.
یکی از اولویتهای من برای دوربین داشتن ماکروی خوبه.
مشخصات G1X رو که دیدم، دیدم ماکروی خوبی نداره و 20 سانتی متره. همینطور مشخصات لنز 18-55 هم فوکوس نزدیکتر از 25 سانتی متر نداشت.
بعید میدونم در آینده هم توانایی خرید یه لنز غیر از 18-55 رو داشته باشم.
به خاطر همین دلایله که رفتم سراغ سری S کنون.
به طور خلاصه، یه تومن پول دارم. و پول خرید لنز غیر از کیت رو هم ندارم. 1100d بهتره یا کامپکت پیشرفته؟
ممنون از نظرات تمامی دوستان
تصمیمم بر این شد که Dslr بگیرم .
میخوام تا یکی دو سال فعلا Dslr ارزون قیمت بگیرم تا با عکاسی بهتر آشنا بشم و بعد برم سراغ سری XXD کانن
بین 2 تا گزینه موندم
کانن 1100d و نیکون d3100
البته نیکون d3200 هم هست که یه مقدار احساس میکنم به خاطر اینکه مگاپیکسل بالایی داره و سنسورش هم اندازه با 3100 هستش نویز بالایی داشته باشه .
دوستان از بین گزینه های بالا کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
یا مدل های دیگه از حدود 1 میلیون تا 1.5
یجورایی دلم با نیکون نیست . نظرتون راجع به 600d کانن چیه؟ خیلی با 650 تفاوت داره ؟
نسبت به گزینه هایی مثل 3100 یا 3200 یا 5100 نیکون چطوره ؟
ممنون دوست عزیز
ببخشید سوالاتم زیاده
چون فردا یا پس فردا میخوام برم برای خرید باید تصمیمم رو بگیرم
قیمت 650 برام زیاده . قیمت 600 رو گرفتم 1.530 و d5100 رو 1.410
از بین این دو تا کدوم کیفیت عکس بهتری داره و نویز کمتری تولید میکنه ؟
و در ضمن قیمت لنزها و تجهیزان جانبی کدوم از این برندها به نسبت اون یکی کمتره و کیفیت بهتری داره ؟
یکی از مشکلاتم هم همینه .
بیشتر به برند کانن علاقه دارم ولی قیمتهای نیکون به نسبت امکاناتش احساس می کنم بهتره
اگر الان بخوام نیکون بگیرم احتمالا اواسط سال بعد یه لنز 135-18 براش بگیرم که اگر سالهای بعدی بخوام کانن بگیرم گرفتن لنز 135-18 برای نیکون به ضررم تموم میشه ولی اگر کانن بگیرم و سال بعد هم یه لنز 135-18 می تونم رو دوربین بعدی کانن هم ازش استفاده کنم .
مگر اینکه تو رده قیمتی دوربین هایی مثل 70d کانن ، نیکون گزینه های بهتری داشته باشه که در این صورت شاید از الان نیکون بگیرم
اگر نيكون انتخابته 3100 براي شروع خوبه ، اگر كنون 1100
من بودم 1100 را انتخاب ميكردم ، 18-135 جديد كنون مثل اينكه لنز خوبيه و از 18-140 نيكون ارزونتره
يك نيم نگاهي به بادي هاي جديد هر دو برند هم داشته باش ، براي آينده
و يك نيم نگاهي به لنزهاي هر دو برند ، من خودم نيكون را خيلي دوست دارم ، ولي اگر ميخواستم از اول شروع كنم باز با كنون شروع ميكردم ،
نظر شخصي : بادي هاي جديد كنون را بيشتر مي پسندم و لنز هاي مورد علاقه ام كه با جيبم متناسب هست در كنون بيشتر هستند
D5100 کیفیت بهتری داره.
کلا دوربین های کانن در ایزوهای بالا نویز کمتری دارن
شماکه کار حرفه ای نمیکنی بعید میدونم ایزو بالاتر از 1600 به کارتون بیاد و تا این ایزو اکثر دوربینهای SLR باهم برابرند و نویز قابل قبولی دارن.پس زیاد به این قضیه حساس نباشین
کیفیت و قیمت تجهیزاتشون تقریبا با هم برابره.بستگی به نیازتون امکان داره تو بعضی از لنزها اختلافاتی باهم داشته باشن
سایت افرنگ،پیکسل و نورنگار رو هم سر بزنید.بین این سه خودتون مقایسه کنید و هر کدوم مناسب تر بود خرید کنید
بله گارانتی ایده آل گارانتی خوبیه
فکر میکنم به نتیجه گیری DP استناد کردند.
پ.ن: خیلی خوشحال شدیم جناب چگینی از حضور سبزتون.
سلام
از روی تجربه و مشورت با دوستان و استاتیدی همچون جناب صلاحی
بنده عکاس حرفه ای نیستم ولی بنا به جایگاه و اقتضا شغلی با تمام دوربینها و اکثر اجناس مصرفی مردم سر و کار دارم و دوستان و کارشناسان ذبده ای ما را یاری میکنن
به هر حال اینها نظر شخصی بنده هست و میتونه اشتباه باشه ،که خوشحال میشم اگر اساتید اشتباهها رو اصلاح کنند و شخص سوال کننده را از گمراهی بیرون بیاورند.
سلام
نیکون قبلا یک لنز 135-18 داشت که دیگر تولید نمیشود , که به تازگی لنز جدید 140-18 جایگزین ان شده است.
در مورد سوالات قبلی شما درباره اینکه کانن بگیرید یا نیکون خوب اگر علاقه شخصی شما به برند کانن است پس در خرید یکی از مدلهای کانن که با بودجه شما هماهنگ است شک نکنید.
سلام
از روی تجربه که میفرمایید مستلزم این هست که شما با دانش کافی نسبت به تجهیزات با هر دو دوربین زمان کافی کار کرده باشید که فکر نمیکنم اینطور باشد.آقای صلاحی هم تا جایی که بنده اطلاع دارم به صورت تخصصی در مورد تصویربرداری فعالیت میکنند و نه عکاسی.
ولی در حالت کلی به نظر من به چند دلیل نمیتوان اینگونه نظر داد که این دوربین از آن دوربین برای عکاسی بهتر است.
اول اینکه دوربین بخشهای مختلفی دارد که ممکن است در هر کدام از آنها به رقیب خود برتری داشته باشد.اینکه کدام یک از این امکانات برای مصرف کننده مهم است یا نه برای هر شخص فرق دارد.
مثلا برای خیلی از افراد ممکن است داشتن وایرلس یا یا ال سی دی چرخان بسیار مهم باشد ولی خیلی ها هم هیچ وقت مورد استفاده نباشد.به نظر من در مورد کسی که به عکاسی حیات وحش علاقه مند است به نظر من پیشنهاد شما خوب نیست.
چرا؟چون 70دی هم سرعت عکاسی بیشتری دارد،تعداد نقاط فکوس کراس آن بیشتر(که ممکن است در شرایط چالش برانگیز بهتر عمل کند که نقش لنز هم در این مورد بسیار مهم است) و در برند کنون دو لنز تله با کیفیت و قیمت تقریبا مناسب وجود دارد.(ظاهرا سیلینگ بهتری هم دارد)
مورد دیگر سبک مورد علاقه افراد برای ادامه عکاسی است که در آینده با توجه به این مورد نیاز به چه تجهیزات دیگری خواهند داشت.این تجهیزات در برندها مختلف چه برتریهایی بهم دارند؟اختلاف قیمت و در دسترس بودنشان به چه صورت است؟
دلایل زیاد دیگری را هم میتوان نوشت که پاسخ مطلقی مثل آنچه شما گفتید درست نیست.و هر یک از این دو دوربین در جاهایی برتریهایی بهم دارند ولی به نظر من این دو بدنه در امکانات خروجی به هم نزدیک بوده و برتری قابل ملاحظه ای به هم ندارند.
پ ن: هدف از این پست مقایسه دو دوربین نبود و فقط مثالهایی برای روشن شدن موضوع زدم.
دوستان عزیز جسارتا این تاپیک محل سعی و خطا برای به دست آوردن نظر صحیح دوستان نیست. اینجا محلی است برای راهنمایی دوستانی که خودشان تجربه ی کافی برای انتخاب تجهیزات ندارند و انتظار دارند دوستانی که دانش و تجربه دارند اینجا راهنمایی شان کنند. اگر قرار باشد همه ی عزیزانی که چون شما نظراتی دارند که ممکن است غلط باشد اینجا به راهنمایی دیگران بپردازند فردا دیگر کسی اعتمادی به این انجمن نخواهد داشت پس لطفا تا از امری مطمئن نیستید آن را عنوان نکنید و یا لا اقل همین جمله ای را که حالا فرمودید (نظر شخصی و احتمال اشتباه بودن آن) از همان ابتدا در پایان نظراتتان اضافه فرمایید.
بابت راهنمایی از تمامی دوستان ممنونم .
امروز بالاخره یه 550D دست دوم خریدم .
با سلام
دوستان یک عدد 650D با مشخصات زیر با قیمت 1600 می ارزه به نظرتون؟
لنز = 18-55
تعداد شات = 2400
گارانتی = 15 ماه ایده ال
بیمه = 1ماه
به همراه یک عدد کیف معمولی
دوربین هم سالم و تمیز و دو ماه استفاده شده.
با تشکر
داداش باید مواظب باشی خودت باید بری دستگاه رو چک کنی.من یادمه یه سری یه نفر تعریف میکرد که دوربینی رو با تعداد شات 17 هزار شات (به گفته طرف فروشنده) خرید ولی وقتی براش پست کرد منزل دید که 74 هزار شات خورده بوده البته دوربین تمیز بود و طرف هم رفته بود یه کارت گارانتی براش جور کرده بود و به اسم 1سال کارکرد داش مینداخت!!
با سلام
اگر... واقعا 2ماه کار کرده باشه و سالم باشه، بیمه را دقیق نمیدانم ولی گارانتی یا 12 ماهه یا 24 ماه؟ مگر 17 ماهه هم داره ایده آل؟
ضمنا تلفنی یا حضوری و با استفاده از سریال کارت و کد رهگیری میتوانید از گارانتی مطمئن بشین.
:think:; ؟؟؟
مهدی جان شاید منظور حمید جان اینه که مثلا شما دوربین میخری با گارانتی 24 ماه، بعد از 7 ماه دوربین که میخوای بفروشی میگی گارانتی 17 ماه هست.
شاید منظور علی حمزه عزیز، اینه که با خودت یک لپتاپ میبری عکس میگیری بعد وصل میکنی به لپ تاپ و با نرم افزار تعداد شات دوربین نگاه میکینی.نقل قول:
برای اطمینان میتونی یه عکس باهاش بگیری بد ببینی چنتا شات کار کرده.
با سلام خدمت جناب کمیلی
آخه این دوستمون میگه فقط 2ماه استفاده شده، بخاطر این گفتم 17 ماه، در غیر اینصورت که میشه مثلا 7 ماه استفاده شده.
در مورد تعداد شات، اگر قرار بر وصل دوربین به لپ تاپ باشه دیگه چه نیازی به شات هست متوجه نمیشم؟
موضوع بعدی بحث گارانتی بود. طی تماسی که الان با دوستان در گارانتی ایده آل داشتم، فرمودند قابل پیگیری هست ولی کمی سخته، چنانچه بتوانید دوربین را حضوری به دفتر جمهوری ببرید برایتان تعداد دقیق شات را خواهند گفت. و یک مورد دیگر آنکه دوربین های دارای کیت، ممکن است 1 برگ گارانتی داشته باشند و یا حتی 2برگ مجزا برای دوربین و لنز. و جهت اطمینان میتوان با ذکر مدل دوربین، تلفنی استفسار کرد.
سپاس.
خوب شاید کسی که داره میفروشه منظورش این بوده که 5 ماه دوربین استفاده نکرده! ( البته از این دست موارد من زیاد دیدم 2 سال خریده میگه فقط 6 ماه استفاده کردم! )نقل قول:
آخه این دوستمون میگه فقط 2ماه استفاده شده، بخاطر این گفتم 17 ماه، در غیر اینصورت که میشه مثلا 7 ماه استفاده شده.
خوب شما تا عکس نگیری چطوری میخوای ببینی چند شات خورده؟ باید عکس به نرم افزار بدی تا برات تعداد شات محاسبه کنه. ( اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم بگی که به اطلاعات ناقص بنده حقیر اضافه شه ) اگه عکس هم نگیری و خود طرف بهت یک عکس از داخل سیستمش بده، از کجا میفهمی عکسی که داده آخرین شات دوربین بوده؟نقل قول:
در مورد تعداد شات، اگر قرار بر وصل دوربین به لپ تاپ باشه دیگه چه نیازی به شات هست متوجه نمیشم؟
پ.ن: عذرخواهم از مدیران محترم فروم برای آف تاپیک... در صورت لزوم انتقال داده بشه به تاپیک معروف. سپاس
ممنون از دوستان
پس دقیقا کاری که من باید انجام بدم اینه که دوربین رو ببرم دفتر جمهوری اونجا، هم تعداد شات مشخص میشه و هم گارانتی.
الان تماس گرفتم با ایشون گفتن که اشتباه تایپی بوده و گارانتیش 3ماهه گذشته.البته بنده فقط پول پست رو واریز کردم و جای نگرانی نیست.
بله من دقیقا منظورم همون بود که دوست عزیزم گفت.
هم میتونی با برنامه Opanda IExif 2.3 هم موتونی به صورت آنلاین و اینترنت بری به سایت www.camerashuttercount.com آخرین عکسو آپلود کنی و تعداد شات رو بهت میگه. :)
سلام دوستان، چندتا سوال داشتم كه واسه انتخابم خيلي خيلي مهمه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
به عنوان اولين DSLR، كانن 60D رو به همراه لنز كيت 135-18 معمولي پيشنهاد مي كنيد يا كانن 70D با لنز كيت 55-18 STM؟
عمده مزيت هاي 70D نسبت به 60D چيست؟
اينو ميدونم كه لنز 135-18 زوم بالاتري داره كه يه مزيته. علاوه بر اين چه تفاوت هايي بين 135-18 معمولي و 55-18 STM هست؟ آيا به لحاظ كيفيت اپتيكي با هم تفاوت دارند؟
درود بر شما
شارپنس 70D بالاتره و تعداد نقاط فوکوس هم نسبت به 60D بیشتر شده و ...
علاوه بر تمام مزایایی که 70D نسبت به 60D دارد دو لنزی که اشاره کردید ۵۵-۱۸ از نظر اپتیکی بهتر است و اگه از رنج ۱۳۵-۱۸ صرفنظر کنیم ترکیب 70D + 18-55 نتیجه بهتری دارد.در صورت خرید 60D + 18-135 شاید امروز نیاز به لنز دیگری نداشته باشید ولی به زودی متوجه خواهید شد که کیفیت لنزتان پایین است و به دنبال لنزهای بهتر خواهید رفت.
پس در نتیجه بهتر است همین امروز بدنه بهتر را انتخاب کنید چون در هر صورت هیچ کدام از این دو لنز نمی توانند مدت زیادی برای شما کاربری داشته باشند٬ هر چند که باز هم ترکیب 70D + 18-55 این مزیت را دارد که در اینده می توانید با خرید یک ۷۰-۲۰۰ و یا …. رنج خود را تکمیل کنید و باز هم تا مدتی ۵۵-۱۸ مشکل واید شمارا تا حدودی حل می کند.
موفق باشید
در فاصله ۱۸ تا ۵۵ که در هر دو مشترک است ۵۵-۱۸ بهتر عمل میکند ( مخصوصا در کناره ها ) و می تواند برای شما به عنوان یک لنز نسبتا خوب برای عکاسی منظره و … کاربرد داشته باشد.
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Lens Image Quality
بدنه 70D نمایشگر لمسی دارد ( که برای من خیلی مهم نیست )٬ ۷ فریم در ثانیه عکسبرداری میکند در برابر ۵.۳ فریم در رقیبش٬ ۲۰ مگاپیکسل در برابر ۱۸ ( که بازهم از نظر من خیلی تفاوت ندارد )٬ GPS و WiFi داره و ظاهرا فوکوسش هم بهتر عمل میکنه مخصوصا در لایو ویو ٬ نویز کمتری داره نسبت به 60D و … خلاصه اینکه هر طور حساب میکنم اگه من باشم 70D رو انتخاب میکنم چون توی این چند سالی که عکاسی میکنم ( البته تفریحی و فقط برای سرگرمی ) متوجه شدم که لنز به مراتب مهمتر از بعضی مزایای متفرقه در بدنه هستش و دیگه اینکه این دو لنز هیچکدام برای شما یک لنز اصلی نمیتواند باشد و مطمئنم بعد از خرید هر کدام از این دو لنز به سراغ لنزهای بهتر خواهید رفت پس بهتر این هستش که همین الان بیخودی روی ۱۳۵-۱۸ سرمایه گذاری نکنید و روش حساب باز نکنید...
نتیجه اینکه 70D انتخاب بهتری است.
موفق باشید