با تشکر
آون دوربین که من تا به خودم بجنبم فروخته شد، ولی همچنان ذهنم درگیره اینه که برم دنبالش یا نه.
شما چه قیمتی رو برای یه دست دوم تمیز پیشنهاد میکنید؟1.5 خوبه؟ چند هزار شات؟ و مشکل اصلی دوربین D300 غیر از فیلم برداری رو چی میدونید؟
Printable View
مشكل زماني پيش مياد مياد كه شما نيازي داشته باشيد و دوربينتون نتونه انجلم بده ! به اين ترتيب شما امكاناتي كه در ٣٢٠٠ داريد رو در دي٣٠٠ هم خواهيد داشت. بنابراين فك نميكنم جاي نگراني باشه. منتها خوب من اگه بودم ، بيشتر به يه دي٧٠٠٠ دست دوم فكر ميكردم. به اين دليل كه الان نوي اين دوربين اگه اشتباه نكنم حدود٢٢٠٠ هزار هست واحتمالا باحدود١٦٠٠-٧٠٠ ميشه دست دومش رو پيداكرد. والبته به اندازه يه دوربين قديمي تر كار نكرده.
وافعا ممنونم عزیز دلیل اینکه تا بحال دوربین نگرفتم همین بوده وقتی برای اولین بار عکسهای گوشی کا800دم رو با اون همه تبلیغات تو کامپیوتر دیدم متوجه این موضوع شدم که هر ارزونی بی علت نیست تا بعد از کلی مطالعه متوجه شدم دوربین به چی میگن کیفیت خیلی از این کامپکتهای تو بازار حتی با دوربین گوشی هم قابل مقایسه نیست فقط پول زوم الکیشونو میگیرن و با اسباب بازی فرقی ندارن
ممنونم از راهنماییهای خوبتون
سلام به همه دوستان
من به تازگي شروع به يادگيري عكاسي به صورت آكادميك كردم. و طبيعتا فعلن قادر به تشخيص استعداد خودم در شاخه هاي مختلف عكاسي نسيتم و صرفا براساس علاقه وارد گود يادگيري عكاسي شدم. خب براي ورود يك دوربين nikon d3200 رو خريداري كردم. البته با اين نيت كه بعد از پيشرفت تو اين رشته و شناختن درست خودم بتونم به دوربين هاي بهتر ارتقا بدم براي آموختن هاي بيشتر و بيشتر. خيلي دوست دارم از نظرات دوستان راجع به درستي يا نادرستي انتخابم مطلع بشم و اينكه آيا لازمي لنز بهتري تهيه كنم يا نه . پيشاپيش ممنون از راهنماييتون.
من هم در ذهنم اول همین دوربین D7000 بود، ولی فکر میکردم گرونتر از این مقداری که شما میگید باشه! حالا باز چک میکنم. مرسی در هر صورت از راهنمایی. فکر کنم شما قبلا D7000 داشتین، درست فکر میکنم؟ در این صورت مشکلات اصلی D7000 رو چی میدونین؟
دوست عزیز تبریک میگم برای خرید دوربین جدیدتون، دوربین بسیار خوب و کاربردی هستش. برای شروع بسیار خوبه و لذت بخشه کار کردن باهاش. ولی بعد یه مدتی ممکنه با منوهاش که اجازه تنظیمات پیچیده رو بهتون نمیده (و یا اینکه برا هر چیزی یک دکمه نیس) کمی مشکل پیدا کنید با دوربین. اما تاکید میکنم که دوربین عالی هستش برای شروع کار.نقل قول:
سلام به همه دوستان
من به تازگي شروع به يادگيري عكاسي به صورت آكادميك كردم. و طبيعتا فعلن قادر به تشخيص استعداد خودم در شاخه هاي مختلف عكاسي نسيتم و صرفا براساس علاقه وارد گود يادگيري عكاسي شدم. خب براي ورود يك دوربين nikon d3200 رو خريداري كردم. البته با اين نيت كه بعد از پيشرفت تو اين رشته و شناختن درست خودم بتونم به دوربين هاي بهتر ارتقا بدم براي آموختن هاي بيشتر و بيشتر. خيلي دوست دارم از نظرات دوستان راجع به درستي يا نادرستي انتخابم مطلع بشم و اينكه آيا لازمي لنز بهتري تهيه كنم يا نه . پيشاپيش ممنون از راهنماييتون.
با سلام خدمت اساتید
یک کلام کانن 60D یا نیکون D5200 ؟
سلام به همه دوستان . من حدود 4 سال به طور جدی عکاسی میکنم البته با یه دوربین ساده (canon sx130) و الان میخوام کمکم به فکر ارتقا دوربینم باشم. حدود 1.5 تا 2 میلیون بودجه دارم. بیشتر کار منظره و طبیعت میکنم ولی تازگیا توی یک آتلیه مشغول شدم. البته عکاسی خارج از آتلیه برام اولویت داره. با این حال چه دوربینی رو واسه من مناسب میدونید.
--------------------------------
پ.ن: نظرتون راجب D3100 و 600d چیه؟ گزینه های دیگه از جمله دست دوم که با بودجه من جور باشه هم پذیرا هستیم
سلام لطفا راهنمایی کنید؟
تا 4 میلیون با لنز چی بخرم ؟ قبلا cannon sx10 is داشتم
من هم با مرتضی عزیز موافقم. البته فقط برای طبیعت و عکاسی در شب ( اگه منظورتون عکاسی از ستاره ها و ثبت شاخه راه شیری باشه ) میتونین یک لنز ارزون قیمت مثل م م 14 سامیانگ ( ترجیحا دسته دوم ولی تمیز ) که با موجودیتون بیشتر بخونه هم تهیه کنین.
پ.ن: البته از لنز کیت این دوربین ( 105 - 18 ) غافل نشین به عنوان لنز همه کاره.
با سلام من می خوام کار آتلیه بکنم و می خوام با 3 ملیون یه بدنه و لنز بگیرم چه بدنه و لنزی برای کار آتلیه مناسبه لطفا راهنماییم کنید ممنون می شم.
البته فعلا تجهیزات نور پردازی ندارم و می خوام فعلا تو خونه کار کنم چه مدلی می تونه عکس های خوبی بدون نور پردازی بهم بده
درود
دوستان میخواستم بیام تو کار دوربین های حرفه ای
ازتون میخوام یکم راهنمایی کنین منو
ژانر عکاسی من بیشتر طبیعت،حیاط وحش،عکسای خانوادگی،کلوز آپ و گاهی اوقات هم فیلمبرداری.
میخواستم کمکم کنین که چه دوربینی برای من خوبه؟
دوربین هایی که خودم مد نظر دارم D5100&D5200نیکون هستش.
قبلا انتخابم 5100 بود اما از وقتی ک متوجه شدم توی فیلمبرداری 5200 سرتره یکم مردد شدم راجب5100
از طرف دیگه اینکه رفتار نویزی و شارپ و رنگ و این مسایل تو کدوم یک از این دوربین ها بهتره(این سوال بعلت این بود که مگاپیکسل 5200بیشتر از 5100 هستش در حالی که سایز سنسورشون یکی هستش..)
لنزی هم که مد نظرم هستش 16-85هستش اما هیچ اطلاعی راجب قیمتش ندارم
با توجه به ژانر های عکاسی من تو رنج قیمت لنز 16-85 لنز بهتری برای من هستش؟
برای عکاسی کلوزآپ بنظرتون یه لنز 18-55دس دوم سالم بگیرم با یه مبدل که بشه از این لنز برای این ژانر(کلوز آپ) استفاده کرد گزینه ی مناسبیه؟
و یه سوال جدا از این مباحث
مبدل لنز معکوسی هستش که ارتباط دوربین و لنز رو با هم حفظ کنه؟(ازتباط الکتریکی از قبلی دیاف و ...)
قیمت این لنز دس دوم با تبدیلش حدودا چقدره الان تو بازار
ممنون از اینکه حوصله ب خرج دادین دوستان
به لطف بيمه و البته جيب خودم ، الان من يك بادي دي ٦٠٠ و لنز ٢٤-٧٠ اف ٢٠٨ نيكون رو دارم ( آكبند )
مي تونم اين پكيج رو با canon 5d mark iii با كيت ٢٤-١٠٥ عوض بكنم . فارغ از برند اين ٢ دوربين ، شما اينكارو مي كرديد يا خير ؟ اگه حوصله داشتيد دلايل خودتون رو هم بگيد
سپاس
دوست عزیز این سوال جاش در این تاپیک نیست و احتمالا منتقل بشه ولی اگر با وزن و سایز 5D دربرابر D600 مشکل نداشته باشید (که البته اختلافشون هم ناچیزه) باید عرض کنم که پاسخ 100% مثبت است چون بسیاری عکاسان دنیا (مثل کن راکول نیکنی) الان 5D MK III را برترین DSLR دنیا می دانند و از طرفی 5d را معمولا رقیب سرسخت D800 می دانند نه D600. در واقع مقایسه ی این دو بدنه مثل مقایسه ی مرسدس C280 و مرسدس E280 است. البته لنزی که روی نیکن دارید خیلی بهتر از 24-105 است.
فكر مي كردم آينده كسي بين اين ٢دوربين گير كنه و اين پست ها بتونه كمكش كنه ، در هر صورت عذر مي خوام .
ةشما كه لطف كردي جواب من رو دادي ، اين رو هم بفرماييد :
ةدقيقا سردرگمي من هم به خاطر همينه . شكي نيست كه بادي ٥دي خيلي بهتر دي ٦٠٠ هست . اما من الان يه لنز خيلي خوب براي دي ٦٠٠ ام دارم با اف ٢.٨ . منطقيه كوچ كنم روي بادي بهتر اما لنز بدتر ؟
من يه استادي داشتم كه هميشه مي گفت لنز بهتر تو اولوويته تا باديه بهتر .
ممنون مي شم كمكي به من بديد .
خوب خیلی راحت می تونین 105-24 رو با 70-24 کنن معاوضه کنید. البته 105-24 هم لنز بسیار خوبی است و به نظر من اختلاف قیمت حدود 3.5 میلیونی اش با 70-24 اصلا منطقی نیست. به عبارتی 24-70 اینقدری بهتر از 105-24 نیست که 3.5 میلیون اختلاف داشته باشه. در هر حال من ترکیب 5d با 105-24 رو به ترکیب D600 با 70-24 ترجیح می دهم؛ اون هم با وجود مشکل معروف d600!
تا فرهاد عزیز میان من هم با اجازتون نظرم میگم... اینکه لنز در اولویته شکی نیست ولی من فکر میکنم در مورد این دوربین ( 5d mark III ) استثنا باید قائل بشین. حالا نهایتا چندماهی رو با لنز ضعیف تر میسازین و پول جمع میکنین برای خرید لنز بهتر... به نظر من جای دوری نمی ره و حیفه این موقعیت از دست بدین. ( به خصوص همون طور که خودتون بهتر از من میدونین عملکرد سنسور این دوربین تو نور کم بی نظیره ) من باشم به هیچ عنوان این موقعیت از دست نمیدم.
کیفیت 24-105 کنون خوب هست ولیکن لنزی که شما داریدسریعترهستش(که اختلاف قیمت3.5میلیونیشون هم 70-80% به خاطر همین اف2.8 هست نه کیفیت) بنابراین اگه این اف2.8 خیلی تعیین کننده هست براتون , ازخیر5دی بگذرید. چون با یک لنز یکسان این 2 دوربین ,اختلاف خروجی قابل لمسی در بسیاری از شرایط نوری ندارند.
شایدهم در اینده توانستید با یک d800 جابجا کنید.ولنزتان هم سرجایش بماند.
لنز هميشه اولويت داره
من کيت خودم (50 1.4 70-200 2.8)رو دادم اين 24-105 + 85 1.8 رو گرفتم ، جای 50 1.4 دارم از 24-105 لنز استفاده ميکنم و تقريباً برای استفاده داخلی ازش نا اميد شدم
50 1.4 خيلی شارپ نيست اما داخل خونه راحت ميشد بدون فلش استفاده کرد اما از 24-105 بدون بالا بردن ايزو تو نور معمولی نميشه استفاده کرد
24-70 هم داشتم اونم 1 استاپ بهتره اما لرزش گير 4 استاپی رو نداره قيمتش هم خيلی گرون تره
من اگر جای شما باشم يا تامرون 24-70 ميگيرم که لرزش گير هم داره يا اگر مثل من به پرايم ها علاقه داريد 35 1.4 سيگما + 85
با کمک ايزو خوب 5 دی ميتونين راحت با 24-105 عکاسی کنيد اما هم ديناميک رنج ميآد پايين هم کنتراست کم ميشه که من خودم اصلاً دوست ندارم و ترجيح ميدم با لنز سريع تر و ايزو پايين تر کار کنم
با توجه به اینکه فیلم برداری هم یکی از ملاک های شما برای خرید هست صد در صد D5200 از D5100 بهتر هست چون
1- در D5100 تنظیم ایزو و سرعت شاتر در هنگام فیلم برداری اتومات هست اما در D5200 این امکان وجود دارد تا در زمان فیلم برداری این کار را دستی انجام داد
2- در D5100 در حالت HD و FHD سرعت فیلم بردای 30P هست اما در D5200 در حالت HD سرعت 60P و در حالت FHD سرعت 60i هست
3- در D5200 تعداد نقاط فوکوس 39 با 9 نقطه کراس اما در D5100 تعداد نقاط فوکوس 11 نقطه هست با یک نقطه کراس
4- در D5200 صدا استریو ضبط میشه (هر چند غیر کاربردی) اما در D5100 منو
سایر ویژگی های دوربین هم که سرعت عکاسی D5200 به 5 فریم بر ثانیه افزایش داشته در مقابل D5100 که 4 هست و از پردازنده جدید در D5200 استفاده شده است
ّ
محمد عزیز، داخل یکی از سایتهای اشنا اینطور قیمت داده شده:
D5200 + 18-55 VR : دو میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان
D7000 + 18-105 VR : سه میلیون و صد هزار تومان
اگه این سایت ملاک قرار بدی با یک حساب سرانگشتی که لنز کیت دی 5200 رو برنداری و به جاش 105 - 18 رو برداری ببین قیمت چند برات تموم میشه. در کل اگه پولت به دی 7000 میرسه به نظرم ذزه ای درنگ نکن و بخر. من این دوربین دارم دوستان دیگه ای هم که داشتن تاحالا ندیدم بگن نخر. درسته مال چند سال پیشه ولی به نظرم یک انتخاب خیلی خیلی خوبه. رو استوک هم فکر کن اگه تمیز و مطمئن باشه اونم انتخاب خوبیه... دستت برای خرید لنز بیشتر بازه
اااااااااا
راس میگیا؟
منم رفتم دنبال قیمتش
اوایل نگاه میکردم فک میکردم قیمتش بادیش3ملیون پنجاهه
اما تو بخش لنزش نوشته بود 18-105
راس میگیا
من الان فقط یه مشکل تو فروم دارم
تو بخش جستجو هر عبارتی ک میزنم هیچی پیدا نمیشه
اصلا زیرش سفیده
راه حلی داره تا درستش کنم اینو و مقایسه D5200با D7000رو بخونم و پیدا کنم؟
الان که نگاه کردم تاپیکی برای مقایسه این دو دوربین ایجاد نشده. ولی:
d5200
D5100 یا D7000
بود که تو تاپیک دی 5200 اگه ببینی اونجا مقایسه انجام شده کم و بیش:
نقل قول:
d7000کلا در یک کلاس بالاتره
سلام .. ببخشید یه راهنمایی می خواستم...خواستم تو فروم بزنم که نشد چون تازه واردم..
من یه دوربین می خواستم فقط برا عکاسی .. حرفه ای هم نیستم .. پولم تا 500 550 هست ... اول خواستم کامپکت بردارم .. بعد دیدم با این دوربین slr چیه اینا خیلی بیشتر خوشم میاد چون عکاسی رو دوس دارم .. با slr کار نکردم تاحالا ولی یاد میگیرم :::whistling:::
الان این نیکون d600 دیدم خیلی خوشم اومد ..تو فرومش خوندم روغن و اینا تو تصویرش میاد مشکل داره... از این جدیدتر چیزی هست تو همین قیمت که مشکل نداشته باشه ؟
یا برم همون سراغ کامپکت ؟؟؟؟؟
ممنون دوستان :::love2:::
درود
من خودم مبتدی ای بیش نیستم
اما تا اساتید بیان راهنمایی کنن و نظر بدن بنده یه نیم نظری حقیرانه در حد علمم به شما بگم
بنظر بنده شما اول باید نیازتون رو بگین
بازم تکرار میکنم نیازتونو باید مشخص کنین که تو چ سبکی میخواین عکاسی کنین تا بعدش دوربین مورد نظرتونو انتخاب کنین
ضمنا با 500یا 600 نمیشه یه اس ال آر خرید
شما کم کم باید یکو نیم هزینه کنین تا یه اس ال آر مبتدی با یه لنز معمولی بخرین
و در ادامه
پیشنهاد بنده به شما خوندن مقاله های عکاسی و آشنایی با دوربین های اس ال آر تو همین سایته
و راجب دوربین
دوربینی که شما انتخاب کردین یه دوربین اس ال آر حرفه ای هستش و قیمت بالایی داره و چون شما میگین از دوربینی چیز خاصی نمیدونین بهتره اصلا سراغش نرین
چون اون دوربین برای عکاسی کردن تو مد اوتوماتیک ساخته نشده و برای کار حرفه ای هستش
امیدوارم متن حرفامو بخوبی درک کنین
ببخشید تو کار اساتید سرک کشیدم
موفق باشید
D600 ؟؟؟!!
لطفا بیشتر تحقیق کنید. همین D600 قیمتش 5.600 هست ! :::whistling:::
البته برای رفع مشکل D610 اومده که مشکلات اون مدل را رفع کرده ولی شما زدی به یه دوربین فول فرم حرفه ای.
[B]من فکر کردم قیمنش 500 هزارتومان :cry3:
خورد تو ذوقم..خیلی خوشگل بود حیف
خب پس کلا بیخیالش...
پستم رو میبرم تو چه دوربینی بخرم..مرسی جواب دادین
سلام دوستان
من چند سوال دارم که بهترین جا برای پرسیدنشون رو در اینجا در حظور اساتید دیدم، ممنون میشم منرو راهنمایی بفرمایید.
من بین خرید Nikon D5200 و Canon EOS 650D واقعا موندم، هرکدوم یکسری محاسن و معایب دارن، استفاده من بیشتر عکاسی خانوادگی ، چهره و طبیعت هستش و فیلم برداری کمتر برام مهمه و حالا چند سوال:
1.یک قابلیتی که 650D داره و من فکر میکنم خیلی به کار آدم میاد قابلیت تاچ اسکرین بودنشه مثلا (فقط به طور مثال) زمانی که یک سوژه کوچک و دور در پشت یک سوژه بزرگ و نزدیک قرار داره که در حالت طبیعی دوربین روی سوژه جلوتر و بزرگتر فوکوس میکنه و ما با یک تاچ بر روی سوژه دورتر و کوچیکتر سریعا به دوربین میفهمونیم که روی اون سوژه فوکوس کنه (مثل دوربین های جدید موبایل) آیا این درسته؟ و این قابلیت واقعا همینقدر به کار میاد؟
2. دو دوربین رو با لنز 18-55 امروز در دستم گرفتم و لنز کنون مثل یک اسباب بازی سبک ، توخالی و پلاستیکی به چشمم اومد اما لنز 18-55 نیکون سنگینتر و در کل حس خیلی بهتری به آدم دست میداد، حالا میخوام بدونم آیا در عمل و نتیجه فرقی بین این دو لنز هست یا خیر چون در ظاهر خیلی متفاوتند.
3. یک قابلیتی که خیلی خیلی برام مهمه خروجی خوب عکس در نور کم هستش، آیا کسی این دورو در نور کم تست کرده؟ آیا سایتی بجز snapsort هستش که دوربینهارو در نور کم تست کرده باشه؟ چون در این سایت امتیز زیادی به D5200 در نور کم داده که متاسفانه این سایت قابل اعتماد نیست.
4. و سوال آخر آیا با لنز 18-55 میشه عمق میدان خوبی برای عکس چهره به دست آورد؟ چون ظاهرا بیشترین مقدار F 3.5 هستش در این لنز در صورتی که در دوربین G1X من 2.8 هستش!!! این یعنی عمق میدان در G1X بهتر از لنز 18-55 هستش!؟
ممنون از اشتراک دانشتون
از سایت Digital Photography Review هم استفاده کن. تقریبا همه جوره دوربین رو تست میکنند
من D7000 دارم و 85mm 1.8G
میخوام بادی رو به 7100 ارتقاع بدم
ایا ارزش داره حدود 1 تومن بزارم روش و 7100 رو بگیرم ؟
دلیل تعویض هم بیشتر اینکه احساس میکنم D7000 با 85 اصلا شارپنس خوبی نداره
فول فریم هم که دوست ندرم به دلیل قیمت بالای لنزها ...
کلا به نظرتون با تغییر بادی به 7100 این مشکل تا حدود حل میشه یا نه؟
البته از لنز شما با دوربین کراپدار نباید توقع کیفیت با فول فریم رو داشت اما باید بگم که طبق مقایسه این سایت در صورت استفاده از دوربین D7100 نسبت به D7000 کیفیت از 11 به 15 افزایش پیدا میکنه ....
کد:http://www.dxomark.com/Lenses/Compare-Camera-Lenses/Compare-lenses/%28lens1%29/823/%28brand%29/Nikkor/%28camera1%29/680/%28lens2%29/823/%28brand2%29/Nikkor/%28camera2%29/865
چند جا خوندم ( سایتهای خارجی) که شارپنس 7100 نسبت به 7000 بیشتر است ... به خاطر همون قضیه برداشتن فیلتر سنسور !
---
یه 50.14 دارم و یه 85 ـه 1.8 اما شارپنس 50 خیلی بیشتر از 85 ـه ! به همین خاطر به فکر تعویض دوربین افتادم....
پس به نظر شما به تغییر بادی به 7100 مشکلم حل نمیشه؟!
با سلام
1.بله
با توجه به مثالی که زدید و میزان کاربرد آن، بهتره دوستانی که 650D دارن توضیح بدن.
2. لنز 18-55 کنون یا نیکور، هر 2 جزو ارزانترین و ابتدائی ترین لنزها هستن و کمتر کسی با این لنز ها کار میکنه مگر اینکه مجبور باشه، لذا مطمئن باشین که پس از مدتی کار با این لنز(فرقی نمیکنه نیکون یا کنون) و 1مقدار که دستتون باصطلاح روان شد مجبور به تهیه لنز های مورد نیاز بر اساس ژانر عکاسیتون خواهید بود. لذا خیلی به آن گیر ندهید(مستعمل هر یک از این 2 گزینه در حد 200 تومنه)
3. برای این بحث میتوانید به سایت Digital Photography Review مراجعه و خروجی دوربین ها رو در شرایط یکسان مقایسه نمائید. در کل تفاوتها برای من و شما چشمگیر نخواهد بود.
4. بله میشه.
عمق میدان، مسئله بسیار مهمیه که روزها باید مطالعه و عکاسی کنید تا دقیق براتون جا بیفته. اینجا هم جای توضیحش نیست ولی در چند جمله: بستگی به دوری و نزدیکی سوژه- لنز و فواصل کانونی- دیافراگم که از همه مهمتره
هر چه F-Number شما بره بالا یعنی دریچه ورودی نور به سنسور کوچکتر(تنگ تر) و در نتیجه عمق میدان بیشتری خواهید داشت و بالعکس.
آنچه مهمه اینه که دلو بزنی به دریا و زودتر اقدام کنی، مطمئن باش(تو این 2 گزینه) چیزی از دست نمیدی و در غیر اینصورت، زمان از دستت رفته.
ارادت.
سلام.میخوام دوربین بخرم بین این مدلا گیرکردم
لطفا کمکم کنید واگه مدل بهتر و ارزون تری میشناسیدمعرفی کنید
کانن دی 600
نیکن دی 3200
میدونم اینجا جاش نیست ولی لطفا نظرتونو راجب سونی اچ ایکس 300 هم بگید.
آخه من بتدی ام وهدفم از خرید دوربین عکس خانوادگی وگاهی اوقات فیلمم برداریه.کیفیت و زوم زیاد وحت کارکردن مهمه واسم
با سلام ؛
بابت دوستی که درباره فوکوس با استفاده از صفحه لمسی 650D گفت باید بگم که من یک 650 دارم و این کار می تونه خوب باشه. باید به استفاده خودتان دقت کنید. آیا شات هایی که می خواهید بگیرید نیاز به داشتن این قابلیت داره ؟ اما این سیستم فوکوس واقعا دقیق هست و سریع و همینطور دیگر نیازی به فوکوس دستی و سختی های خودش در دقیق بودن و همینطور فوکوس اتوماتیک با درصد خطا نیست. خیلی راحت بر روی جسم مورد نظر کلیک کرده ( فشار می دهید ) و عکس می گیرید. این موضوع جزء یک موضوع خیلی مهم تعیین کننده درجه خرید دوربین نیست ، اما اگه واقعا نیاز دارید به این قابلیت ، به عنوان یک آپشن کلیدی بهش نگاه کنید.
درباره انتخاب دوستمون بین 600D و D3200 باید بگم که والا سر Canon و Nikon خیلی دعواس و نمیشه بین این دو برند واقعا به یک دوربین خوب رسید ( هر کی طرف دوربین مورد علاقه خودشو می گیره ). اما D3200 نویز کمتری داره ( اگه برای شما یک عامل تعیین کننده است ). همینطور دقت موثر حسگرش بالاتره. در کنار اون 600D صفحه نمایش خوبی داره و صفحه نمایشش میچرخه ( مناسب فیلمبرداری ). سرعت عکاسی پیاپی D3200 بهتره. ( یه ذره )
با این که خودم طرفدار کنون هستم ، اما D3200 رو پیشنهاد می کنم.
درود
دوستان بین دوربین 700d کنون و d5200 نیکون و سونی a58 موندم کدومشون بهترین گزینه برای مصارف خانگی هستند و سونسور از نویز پذیری کمتری برخوردار هست همچنین در کنار اینها لایو ویو و فیلم برداری بهتری داره ممنون
دوستان کسی نیست جواب بده که slt های سونی از لحاظ کیفیت چوگونه هستند ایا در حد و اندازه ی دوربینهای مشابه خودشون در برند کنون یا نیکون هستند
2.ایا ارزش هزینه ای که میکنی داره
3.معایب و محاسنشون چیه
4. بین دو دوربین 700d کنون و a58 سونوی کدام یک برای مصارف خانگی بهترند و عکسهای بهتری میتونن بگیرن
ممنون میشم بابت راهنماییتون
من ترجیح میدم از کنون و نیکون استفاده کنم تا سونی.
اما چند تائی هم که دارن خیلی سرسخت دوسش دارن منتها من با یکیشون که متاسفانه خاطرم نیست چه مدلی بود عکاسی کردم دلچسب نبود. یعنی دنیای خودش رو داشت و البته جنس بدنه هم انچنان جالب نبود.
من تو چنتا سایت خارجی مقایسه ی دوربینهای a58 سونی و کنون 700d رو دیدم کیفت عکسهای a58 و نویز پذیری سنسور همچنین شارپ بودن عکس بهتر بود و رنگهارو قشنگ تر نشون میداد ولی هیچ جا ندیدم کسی بنعوان دوربین dslr پیشنهاد بده و متاسفانه اصلا تو سایتای ایرانی هی بررسی و مقایسه ای نذاشتن مردد واقعا نمیدونم کنون 700d بگیرم نیکون d5200 یا سونی الفا a58 اساتیدی که تجربه ی کار با این دوربینهارو دارند یا اطلاعات بیشتری میتونن در اختیار من قرار بدن که من از سر در گمی در بیام ممنون میشم کمک کنید
من باشم d5300 رو میگریم. حالا چونکه هنوز وارد بازار نشده و ممکنه طول بکشه تا قیمتش درست بشه اگه نمیتونید صبر کنید تاپیک مقایسه برنید (در صورت عدم وجود) تا بیشتر بررسی کنیم.
البته بین d5200 , 700d .
به هر حال تنوع لنز و تنظیمات کنون و نیکون چیزی نیست که راحت ازش رد شد و سمت سونی رفت.
دوستان در کل نظرتون رو درباره D5200 بفرمایید
من کلی جستجو کردم بین 700D و D5200 نیکون رو پسند کردم
حال شما اساتید گرامی مورد بهتری هم معرفی میکنید؟
نهایت بوده 2300 هست
انگار کسی نیست راهنمایی کنه!!
سلام به همه دوستان
نمیدونم جایه درستی دارم سوال میکنم یا نه دیگه ببخشبد
میخاستم یه دوربین بگیرم که هم برای عکاسی استفاده کنم هم برای فیلم برداری
با توجه به توصیه چنتا از دوستام گفتن canon 60D بخرم اما موندم چیکار کنم
دوربین رو هم برای ورزش میخام (با توجه به اینکه پارکور کار میکنم و هراز گاهی میخایم کلیپ درست کنیم و عکس بگیریم ) هم یه چیزی باشه که عکس از منظره خوب بگیره و وقتی دوربین رو کسی دید نگه چرا این مدلو خریدی و میتونستی با این پول فلان مدل رو بخری که بهتره
یه چیز دیگه اینه که جواب گوی من تا چندسال دیگه باشه
بودجه هم درحد 3500 هستش
ممنون
ضمن خوش آمد گویی به فروم، به این مورد اصلا فکر نکنین به نظرم. شما هر چی بخری، همیشه هستند کسانی که یا برند پرستن یا اطلاعات ناقص دارند ( بلانسبت همه دوستان هم فرومی ) و فقط باعث میشن شما دلزده بشین از خریدتون. همینجا تحقیق کنین به بهترین گزینه که رسیدین بخریدو از عکاسی لذت ببرین. ما روهم از دیدن عکسای زیباتون بی نصیب نذارین. رو دی 7000 که مهرداد عزیز پیشنهاد داد هم فکر کنین. گزینه خوبیه + سرعت عکاسی پیاپی خوبی هم داره ( 6 فریم در ثانیه ) که برای عکاسی از رشته ورزشی شما هم به درد میخوره
سلام
بین انتخاب D3200 , D5100 موندم
تازه می خوام وارد dslr بشم
و اینکه کیت لنز18-55 رو پیشنهاد میدد برای تازه کار و یا لنزای دیگه که الان هزینه اضافی نکنم و به جای کیت لنز یه لنز دیگه بگیرم
ممنون
و اینکه بهتره یه D90 دست دوم بگیرم یا همون تازه ی یکی از اون دوتای بالا
دوستان در کل نظرتون رو درباره D5200 بفرمایید
من کلی جستجو کردم بین 700D و D5200 نیکون رو پسند کردم
حال شما اساتید گرامی مورد بهتری هم معرفی میکنید؟
نهایت بوده 2300 هست
باتوجه به اينكه تفاوتهاشون كمه، هركدام كه دردستان شما حس بهتري ايجادميكنه وبا جاي دكمه هاوعملگرها راحتتريد!