پس اگه الآن بخوام برم خرید این گزینه رو انتخاب میکنم:
Nikon D5100 Body + Lens 18-105 VR قیمت: 1,720,000 + 970,000
گزینه دیگه ای وجود نداره؟؟
Printable View
پس اگه الآن بخوام برم خرید این گزینه رو انتخاب میکنم:
Nikon D5100 Body + Lens 18-105 VR قیمت: 1,720,000 + 970,000
گزینه دیگه ای وجود نداره؟؟
شما که قصد خرید d5100 رو دارین اندکی صبر 5200 در راه است تازه رنگ بندی هم داره کیفیتش هم 24 مگا فیلمبرداری full hd هم داره
البته این طور که فهمیدم شما تا حد 3 تومنم میخوایین هزینه کنید چرا یک d90 نمیگیرین خیالتون رو راحت کنید
کارکردش با 18-105 حدود 2 تومن گیر میاد.
آخه هرچی باشه d1000 های نیکون در رده آماتورند ولی d90 حرفه ایه
d5100 روبدنه اتو فکوس نداره پس اگه لنزی بخرین که روی لنز هم اتو فکوس نداشته باشه نمیتونید ازش استفاده کنید یا به سختی میشه استفاده کرد
برای لنز هم از سری لنزهای سیگما رو پیشنهاد میده چون در مدل مشلبه نسبت به نیکون اولا قیمتش ارزون تره ثانیا تفکیک رنگش بالاتره
درسته شاید d90 کمی قدیمی باشه ولی کلا قابل مقایسه با d5100 نیست به نا به دلایل زیر:
1 دی 90 الان در حال تولیده پس از رده خارج نیست
2 سرعت عمل بالاتری نسبت به دی 5100 دارد چرا که شما برای تنضیم سرعت و دیاف از دو کلید جدا گانه استفاده میکنید ولی دی دی 5100 این جوری نیست یک کلید ترکیبی داره
3 دی 90 اتو فوکوس داره روی بدنه ولی دی 5100 نداره
4 سرعت شاتر دی 90 بالاتر از دی 5100 میباشد
فرضا شما دوروز دیگه خواسته باشین یه لنز حرفه ای مثلا 24-70 بگیرین ائنم از خوانواده سیگما اونجا دیگه مجبورین دی 5100 رو عوض کنید یابرین 24-70 نیکون بخرین که نزدیک 3 تومنی گرونتره
با عین حال ما همون d90 با لنزهای سیگما رو پیشنهاد میدیم
من خودم الان هرسه دوربین d90 d5100 , d3100 کلا دی 90 در مقایسه با اون دومدل دیگه نیست
دوست عزیز .
نخست اینکه رنگ بندی برای کسی که میخواد عکاسی حرفه ای کنه ، معیار مناسبی برای معرفی دوربین نیست .
تنها مزیت مهم D5200 بر D5100 سیستم فوکوس اونه که البته باید دید که قیمتی که این دوربین وارد ایران می شود چقدر است ؟ آیا به هزینه ایشان میخورد یا خیر ؟
با توجه به اینکه همیشه در بدو ورود و تا حدود شش ماه قیمت های دوربین ها در ایران کاذب است و بعد به تدریج متعادل می شود.
.
اما در مورد D90 ، حذف موتور فوکوس در بدنه های جدید دقیقا به خاطر اینه که کلیه لنزهای جدید بر روی خود لنز موتور فوکوس دارند .
24-70 سیگما هم تنها گزینه های مناسب نیست . اصلن برای چی 70-24 ؟ برای پرتره ؟ برای واک اراوند ؟ برای چی ؟ این بازه برای پرتره کافی نیست . ضمن اینکه برای پرتره لنزهای به مراتب بهتری وجود دارند . و برای واک اراوند هم نیازی به این لنز نیست .
اگر میخواهیم کسی رو راهنمایی کنیم بهتره بر مبنای واقعیات باشه ، نه یک سری تجزیه و تحلیل روی کاغذ صرفا برای تایید گفته های خود .
من هم با هر دوی این دوربینها مدتها کار کردم . خروجی D90 با لنز مشابه ، به هیچ وجه در حد خروجی D5100 نیست .
اما مبحث گرانی برخی لنزهای نیکون هم بارها در گذشته در موردش صحبت شده . ضمن اینکه هر گرانی ای بی دلیل نیست .
اما با این حال گزینه های مناسب تری به عنوان جایگزین همیشه موجود است .
یک دایال هم برای شاتر و دیافراگم هم اصلن مشکلی نیست . همان دایال به راحتی با فشردن انگشت اشاره به صورت ترکیبی هر دو کار را می کند .
ضمن اینکه D5100 با نمایشگر خود ، کلیه اطلاعات مورد نیاز را ارایه می دهد و کار ال سی دی دوم D90 را می کند .
تنها تفاوت این دو دوربین که باید در نظر گرفت ارگونومی این دو دوربین است که D90 برای کسانی که دستهای بزرگ دارند ، ارگونومی بهتری دارد .
باید دید سرعت شاتر بالای 4000 هم تا چه حد کاربرد دارد ؟
من که با D7000 خودم یکی دو بار بیشتر ازش استفاده نکردم . آنهم فقط برای شرایط خیلی خاص .
:? :::confused2::: :?
:eyes: کمــــــک :::waw:::
لنز مهمتره،لنزهای خوب همیشه ماندگار هستن.
شما سعی کنید همون نیکون دی 5100 و 18-105 رو بگیرید.
(اگر من این رو هی پیشنهاد میکنم به این دلیله که این رنج هم خیلی کاربردیه(برای کاربرد شما)و هم قیمتش مناسبه و کیفیتش هم خیلی عالیه)
پ.ن:عجب خط رو خطی شد!!!!!
دوست عزيز خيلي خودتون را اذيت نكنيد.بقول يكي از دوستان همين جمع عكس را عكاس ميگيرد نه دوربين!
600 دي،1100 دي،دي 90 يا دي 5100 خيلي فرقي با هم ندارند كه چشمگير باشد. اگر مثلا قصد خريد فول فريم داشتيد آنوقت بحث كمي متفاوت ميشد. بين بدنه هاي ذكر شده تمايز ويژه اي نيست بايد بر مطالعات عكاسيتان اضافه كنيد و خيلي درگير افق هاي جديد تكنولوژي دوربين عكاسي نباشيد.
از جمیع دست اندرکاران سپاسگزارم.. :thanks:
در مجموع به نتایج خوبی رسیدم.. :cap:
کاملا با شما موافقم.. سعی میکنم.. :::yess:::
سلام
ببینید دوستان مبحث لنز کلا با مبحث دوربین فرق میکنه حالا من یک سری از خصوصیات لنز رو میگم شما خودتون قضاوت کنید (ناسلامتی پروژه پایان دوره کارشناسیم در باره لنز بوده)
در بحث لنز چند نکته ضروری است
نکته اول بحث دامنه که همین اصطلاحات مثلا 24- 70 یا 18 - 105 24-120 اینا یعنی چی چرا اصلا این اعداد رو به کار میبرند :
این اعداد چند چیز رو به ما نشون میدن
1 برد لنز که از رابطه عدد بزرگ /عدد کوچک به دست میاد مثلا لنز 18-200 شاید به نظر عموم لنز خوبی باشه ولی از لحاض حرفه ای خوب نیست چرا که این لنز برد بالایی دارد
11.11=18/200 میبیند که بزرگ نمایی این لنز هست 11.11x یا به قول معروف 11x زوم داره که نسبتا برای همچین زومی نیازمند تعداد عدسی های زیادی هست نسبت به مثلا یک لنز 24-70 که حدود 3x زوم داره حال خودتون بگین یک تصویر رو وقتی از پشت یک شیشه نگاه میکنید شفاف تر یا از پشت 2 تا شیشه تو لنز ها هم به همین صورته
حال اگر یک لنز ثابت باشه که دیگه معرکه است البته اونم بسته به کاربرد شما داره
2 دید انسان به طور طبیعی بین 24 الی 35 میلیمتر است شما دقت کنید وقتی لنز رو بررو این اعدا تنضیم کنید اندازه اجسام آنچه که با چشم میبینید و آنچه که از ویزور دوربین میبینید حدودا یکی است و به این دسته لنز ها عموما لنز نرمال میگویند حال اگر دامنه پایین تر باشد مثلا 18 یا بالا تر باشد مثلا 100 به بالا شرکت سازنده تقییری در عدسی های نرمال ایجاد کرده که به صورت محدب یا مقعر در میآیند نکته همینجاست این تقییر حالت عدسی باعث افت کیفیت لنز میشود کیفیت نزول میکند ولی قدرت سعود میکند
لذا در یک لنز مثلا 24-70 شاید قدرت چندانی نداشته باشد ولی کیفیتی بسیاردارد نسبت یک لنز 18-105 یا 18-200
اما قطر فیلتر :
مزیتی بسیار مهم کگه بسیاری از دوستان آن را نادیده میگیرن
باید توجهداشته باشیم قطر فیلتر یا همان دهانه لنز هرچه بشتر باشد وضوح تصویر بالا تری داریم مثلا در دولنز یکثان 24-120 نیکون یکی با دهنه 72 و دیگری با دهانه 77 زمین تا آسمان تفاوت دارند هم از لحاظ قیمت هم از لحاض کیفیت هم از لحاظ زاویه دید در دهانه 72 قیمتش حدودا 1300 الی 1600 ولی دهانه 77 حدود 2500 تا 2700 البته بسیاری میگن به خاطر پوشش نانو میباشد ولی ما میگیم درسته اونم تاثیر داره ولی نه اینقدر بلکه به خاطر قر بیشتر دهانه لتزه
زاویه دید هم شما 77 رو که ببندین مثل اینه که لنز 18-120 دارین نه 24-120 تاحالا فکر نکردین چرا لنز 24-105 کنون اینقدر گرونتره نسبت به 24-120 (با دهانه 72) یا 18-105 نیکون یکی ازدلایل گرونیش دهانه 77 میلیمتریشه دیگریش رو هم عرض میکنم
مقوله بعدی دیافراگم لنز است که معمولا با عدد fنشان میدهند که فکر کنم این مقوله نیاز به توضیح زیادی نداشته باشد همینقدر بگم که دیاف هرچی پایینتر باشه لنز قدرت بیشتری داره نه کیفیت بهتر دیاف هیچ ربطی به کیفیت نداره بلکه کاربرد بهتری میتونه داشته باشه
با این تفاصیر حالا داستان به چه صورت در میاد
دوست گرامی .
این مباحثی که شما می فرمایید تا حد زیادی روی کاغذ جواب میده .
من نمیدونم این رو باید دوستان دیگر جواب بدن که آیا برای پرتره ، از 70-24 سیگما تا حالا استفاده کرده اند یا خیر ؟
و اصلن خود 70-24 نیکون هم ضرورتی نداره استفاده بشه . چرا که اون لنزی است فول فریم و برای کراپدار اصلن ضرورتی نداره .
چون تاکید می کنم که انتخاب های بسیار مناسب تری ( نسبت به کیفیت به قیمت ) وجود دارند .
اما من هرگز به شخصه سراغ چنین لنزی نمیرم وقتی میشه با یک لنز پرایم به کیفیت مطلوبی رسید . ضمن اینکه این لنزهای پرایم به اصطلاح شما "دیاف" { من نمیدونم بارها صحبت شده که یا گفته بشه دیافراگم ( که البته غلط مصطلح هست ولی مرسوم شده ) یا درست تر آن روزنه یا دهانه یا اپرچر ، دیگه نمیدونم دیاف یعنی چی ؟!} پس بهتر است بگوییم اپرچر باز دارند یا لنزهای سریعی هستند و از لحاظ بوکه نیز شرایط بسیار مطلوبی دارند.
البته لازم به توضیح است که در شرایط کار پرتره و آتلیه اصلن نیازی به دیافراگم باز نیست بلکه با شدت نورهای موجود ناگزیر از بستن دیافراگم است که همه لنزها در این دیافراگمها بهترین کارایی خود را دارند.
.
و ضمن اینکه :
در عمل دوستان ما با همین لنزهایی که شما تایید نمی کنید عکسهایی رو میگیرند که از مخیله بسیاری از کاغذها خارجه !
.
.
و اما در نهایت اینکه جای این بحث در این تاپیک نیست و من هم دیگه این رو ادامه نمیدم . چون اینجا برای راهنمایی دوربینهای SLR است و برای مباحث لنزها بهتره در تاپیک خودشون صحبت بشوند .
.
ولی برای کمتر آف تاپیک شدن خدمت دوست گرامی مریم باید بگویم که در نهایت این شما هستید که باید تصمیم بگیرید .
دیگران فقط میتونن نظرات خودشون رو بگن . اما شما باید با در نظر گرفتن همه شرایط و نیازهای خود تصمیم بگیرید .
بیش از حد وسواس به خرج دادن در نهایت به مردد شدن بیشتر خواهد انجامید .
سلام دوست عزیز و ممنون از اینکه تجربیاتتان را در اختیار ما قرار می دهید
من چند تا سوال برایم پیش آمده که با توجه به مواردی که گفتید نمی توانم برای آنها پاسخی پیدا کنم:
۱-با توجه به اینکه فرمودید لنز با زوم بالاتر نیازمند عدسی بیشتری است چرا تعداد المانهای مثلا ۲۴-۱۰۵ کنون از ۱۸-۲۰۰ بیشتر است؟
۲-با توجه به اینکه فرمودید تعداد المانهای کمتر لنز یعنی کیفیت بهتر پس چرا کیفیت اپتیکی مثلا ۲۴-۱۰۵ کنون از ۱۸-۲۰۰ بیشتر است؟
۳-با توجه به اینکه فرمودید هر چه قطر دهانه لنز بزرگتر باشد لنز با کیفیت تر است چرا ۱۰۰-۴۰۰ کنون از ۱۵۰-۵۰۰ سیگما با کیفیت تر است؟
المان كمتر هميشه به معناي كيفيت بهتر نيست
اندازه دهانه لنز هم ربطي به كيفيت لنز ندارد
عجب آف تاپیکی شد
با سلام دوستان من بالاخره بين 5100 و 600 گزينه 600 رو انتخاب كردم و ديشب با لنز 18-55 به قيمت 1،910،000 گرفتم و يه فيلتر uv باقيمت 15000 تومان
اما هنوز مموري نگرفتم هرجا ميرم سيليكون پاور دارند يا apacer احتمالا مجبور به خريد adata بشم
سلام وقت همگی بخیر
اما راجع به سوالات شما اگه میشه سوالاتتون رو دقیقتر بیان کنید تنها بیان مساله دامنه لنز که فرمودین 100-400 ملاک خوبی برای قضاوت نیست لطفا مشخصات دیگری همچون حداقل و حداکثر اندازه دیافراگم سری ساخت لنز اندازه قطر فیلتر یا همون دهانه لنزها رو هم بدین تا اونموقع بریم سراغ قضاوت و داوری ضمنا به سایت زیر هم سری بزنید بد نیست
عکاسی دیجیتال - همه چیز در مورد لنزهای سیگما
سلام مطمئنا این سوال بارها بارها ازتون پرسیده شده ولی چون من جوابشو ندیدم ازتون خواهش میکنم بهم پاسخ بدین ممنون میشم
خواسته من از دوربین بهم شارپنس خوب و کیفیت به رنگهای واقعی قدرت تصویربرداری خوب. بدنه محکم. قیمتی کمتر از 2,000,000 تومان
باشه حالا اگر دوربین با این شرایط هست ممنون میشم بفرمایین
سلام
در برند نیکون d5100 + 18-105 و d3200 + 18-105
شارپ بودن تصویر مربوط به لنز دوربین میشه که با توجه به مبلغی که فرمودید لنز 105-18 لنز شارپ و با محدوده رنج کاربردی هست
در مورد بدنه ها هم d3200 از d5100 در رده پایین تری هست ولی جدیدتره و d5100 فکر میکنم مناسب تر باشه
در برند کنون دوستان راهنمایی میکنن :)
اخيرا اطلاعات نادرست زيادي درفروم به بقيه دوستان توصيه ميشود!!!
بدون تجربه ، بدون مطالعه و توصيه هاي غلط...
قصد خرید دوربین برای آتلیه داشتم
استفاده برای عکاسی در آتلیه
استفاده برای کلیپ سازی
استفاده برای عکاسی در فضای بیرونی در روز نه شب
دوربین های انتخابی با توجه به اینکه نمیخوام هزینه زیادی انجام بدم با گرانی فعلی
دوربین D3200 18-55
دوربین D5100 18-55
دوربین D650 18-55 CANON
دوربین D5200 18-55
مورد آخری که هنوز وارد نشده و اگر هم بیاد حول حوش 2800 میشه که واقعا به صرفه نیست
سلام خدمت همه دوستان
من میخوام تازه عکاسی با دوربین های DSLR را شروع کنم،بین چند مدل دوربین و کارایی و عملکردشون و مهم تر از همه میزان کاربردش واسه یه مبتدی شک دارم.تا بحال هم نقد و رویو های زیادی خوندم چه تو سایت های ایرانی و چه خارجی،اما بنظرم قبل از انتخاب ، نظر چندتا از دوستان که تجربه بیشتری در عکاسی دارند را بپرسم.
دوربین های مورد نظر : 1-نیکون D90
2- canon 650D
3- canon 550D
4- nikon d3200
5-nikon d5200
6- canon 60d
میخوام پول الکی خرج نکنم و تا جایی که کیفیت کار پایین نیاد لنزهای بهتری بگیرم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
قصد خرید دوربین برای آتلیه داشتم
استفاده برای عکاسی در آتلیه
استفاده برای کلیپ سازی
استفاده برای عکاسی در فضای بیرونی در روز نه شب
دوربین های انتخابی با توجه به اینکه نمیخوام هزینه زیادی انجام بدم با گرانی فعلی
دوربین D3200 18-55
دوربین D5100 18-55
دوربین D650 18-55 CANON
دوربین D5200 18-55
مورد آخری که هنوز وارد نشده و اگر هم بیاد حول حوش 2800 میشه که واقعا به صرفه نیست
یک از دوستان D650 میخواد با D3200 معاوضعه کنه عاقلانست یعنی D650 سرتر از D3200
درود
هیچ کدام از لنزهایی که فرمودید به درد آتلیه نمی خورن . در بین بدنه ها اگر فیلمبرداری FHD نمی خواید ، D90 برای شما مناسبه (البته بین گزینه هاتون نیست ولی دوربین خیلی خوبیه) . موتور داخلی D90 می تونه مزیت بزرگی برای شما باشه ... اینگونه می تونید لنزهای ارزان ولی با کیفیت داشته باشید . در آتلیه اکثر دوربین ها نتیجه ی خوبی به شما میدن ... بیشتر به فکر لنز و تجهیزات نورپردازی باشید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
شما لنز 18-105 یا 17-85 کدام کارایی بهتری واسه آتلیه داره اگر بخوام از بدنه D3200 یا D650 استفاده کنم مرسی
درود
اگر منطورتون از کیفیت کار ، کیفیت خروجی است ، 550D خروجی مشابهی نسبت به 60D به شما میده . لذا در این حالت 60D حذف میشه (650D هم همینطور) .در بین گزینه های نیکونی هم D90 گزینه ی خیلی خوبیه ولی گزینه ی دیگری هم به نام D5100 وجود داره . اگر مگاپیکسل و فیلمبرداری FHD در D5100 براتون مهم نیست D90 بهتره وگرنه همون D5100 در اولویت قرار می گیره .
لذا به عنوان جمع بندی : در کانن» 550D - در نیکون» D90 یا D5100 . تمرکزتون رو بذارید روی لنز ... لنز رو که انتخاب کردید ، به همون تناسب از میان کانن یا نیکون بدنه هایی که توصیه کردم رو در نظر داشته باشید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پس چرا کسی جواب منو نمیده؟؟!! :think:;
با تشکر از شما دوست عزیز
پس بنظر شما اگر یه دوربین با بدنه ای که توصیه کردید اما با لنز خوب بگیرم کیفیت کار(خروجی کار) پایین نمیاد؟؟؟
اصلا تاثیر بدنه چقدر به نسبت قیمت بیشتره؟ مثلا دوربین Canon 7D بدنه خوبی داره اما خوب قیمتش هم تو این اوضاع بازار خیلی بالاست،آیا واقعا واسه یه مبتدی خیلی تفاوت میکنه ؟
نمیدونم به سایت 500pix.com سر زدید یا نه،اما تو این سایت عکس هایی با همین D90 یا 5100 یا 650 گرفتن که آدمو واقعا امیدوار میکنه به خروجی
اگر عکسای سایت مذکور رو دیدید میشه یه توضیحی بدید که آیا روی این عکس ها کار شده یا کیفیت خروجی خود دوربین همین بوده؟!!
تصحیح می کنم آدرس سایت هست 500px.com و فیلتره
اگر میخواید نمونه عکساشو واستون بفرستم و بگم با چه دوربینی بوده تا در جریان باشید
با درود دوباره
بدنه ای مثل 7D از لحاظ امکانات نسبت به بدنه های پایین تر بهتره . همین امکانات ممکنه در نهایت در خروجی تاثیر گذار باشه (مثل سیستم فوکوس بهتر) ولی چیزی که واضحه اینه که شما نیازی به چنین مخارجی ندارید .
در مورد سایتی که نام بردید ، اگر عکس خاصی رو مد نظر دارید به صورت خصوصی بفرمایید تا پاسخ بدم اما به صورت کلی ، عکس ها مراحلی از پراسس و ادیت رو می گذرونن و سپس به اشتراک گذاشته میشن . برای مشاهده ی کیفیت خروجی دوربین ها می تونید به بررسی های انجام شده در سایت های معتبری نظیر PZ یا DP مراجعه کنید .
لازم به ذکره که دلیل جذب شما توسط عکس های مذکور ، تبحر و توانایی های عکاسه نه صرفا ابزار . 450D یکی از دوربین های معروف کاننه ولی الان قدیمی و از رده خارج به حساب میاد ... بنده عکاسی رو میشناسم که با همین دوربین عکس هایی ارائه میده که خیلیا با دوربین هایی که اخیرا تولید شده از ثبتش عاجزن .
این مورد دیگه کلیشه شده و شاید گفتنش خسته کننده باشه اما توصیه می کنم به تناسب وقتی که روی انتخاب ابزار میذارید ، روی توانایی ها و سواد عمومیتون در عکاسی هم کار کنید ... این اطلاعات و توانایی ها ، هم در آینده به دردتون خواهد خورد و هم در هنگام خرید ؛ اولین جمله ای که از شما خطاب به فروشنده بیان میشه ، زمینه ی ذهنی مشخصی رو در فروشنده پدیدار می کنه که در نهایت یا به یک خرید موفق ختم خواهد شد و یا به یک کلاه گشاد !
نظر من در رابطه با لنز ، 105-18 هست . درباره ی بدنه هم شرایطی تعیین کردم که دیگه خودتون می تونید با توجه به نیازتون تشخیص بدید کدام یک برای شما ارجحیت داره .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام
من میخواستم دوربین canon 60D با لنز 200-18 بخرم
میخواستم نظر شما را بدونم
بین دوربین های D3200-18-105 D5100-18-105 650D 18-55
از نظر بادی و لنز همه واسه فیلم برداری هم واسه عکس اتلیه با قیمت مناسبتر کدام پیشنهاد میشه
مرسی
یکی از دوستان میخواد 650d با d3200 معاوضعه کنه به نظرتون مشکلی 650d هست که؟
من توجه کردم اکثرا تا d5100 میخرن بعد از یک مدت قصد فروش دارن و آمار فروش دست دوم این دوربین خیلی من خودم شخصا هفت هشت مورد یک ماه 2 ماه کارکرد سراغ دارم
شک برانگیز
سلام
اين مساله دليل منطقي حتي براي شك كردن به اين دوربين نيست. اگر بخواهيم بدون دانستن هيچ گونه پيشينه اي هم نگاه كنيم، بدنه اي كه تقريبا دو سال از معرفي آن مي گذرد اگر كوچكترين مشكلي داشته باشد به راحتي مي توان حتي قبل از اينكه موضوع به گوش مسوولين نيكون هم برسد، در اين فروم و يا ساير فرومها و سايتهاي خارجي كه كمابيش با آنها آشنا هستيم از آنها باخبر شويم.
اگر هم زماني دست دوم يك محصول در بازار زياد شد، علت را بايد بيشتر در ميل به ارتقاي بدنه ها جستجو كرد. خصوصا وقتي كه مدلهاي جديدتري وارد بازار مي شوند.
اگر بتوانید دوربین 650D با لنز 18-135 STM تهیه کنید برای فیلمبرداری ایده آل و برای آتلیه هم مناسب خواهد بود. (دوربین 650D داراری سنسور هیبرید است که فوکوس ممتد در حین فیلمبرداری را با سرعت و کارائی بالا امکان پذیر می کند و لنزهای سری STM که کار فوکوس را سریع و بی صدا انجام می دهند در ترکیب با این دوربین قابلیت فیلمبرداری بسیار کارآمدی را فراهم می سازند. کیفیت اپتیکی 18-135 STM خوب است و دامنه فاصله کانونی هم برای آتلیه مناسب است)
البته به نظرم 18-135 STM هنوز وارد بازار ایران نشده است. می توانید 18-55 خریداری کنید و چند ماه بعد که 18-135 STM به ایران آمد آن را ببخرید.
ضمناً دوربین 650D اشکال خاصی ندارد و از نظر بدنه، در کلاس بالاتری از D3200 قرار دارد.
سلام به همه دوستان ...من تازه عضو این سایت شدم , چند وقتی میشه که به صورت آماتور عکاسی میکنم که بیشترشم آنالوگ بود تا یه دوربین کامپکت دیجیتال گرفتم(sx30) و البته تقریبا یه سال پیش فروختمش, تا حالا دو نمایشگاه انفرادی و یه گروهی در ضمینه عکاسی داشتم, قصد خرید دوربین دارم , اگه لطف کنید و راهنماییم کنید متشکر میشم... اگه خدا بخواد دارم میخونم واسه کنکورهنر تا انشاله عکاسی رو اکادمیک ادامه بدم, پس ناچارم یه دوربین همه کاره بگیرم, اگه همه چی خوب پیش بره یه وام 4تومنی دارم میگیرم , مدل پیشنهادی شما چیه؟در ضمینه لنز چی؟ به نظرتون خرید یه بدنه گرون با 18-135 بهتره یا مثلا خرید یه بدنه ارزون تر و 18-200 یا15-85 ...یا مثلا نگه داشتن لنز 18-55 خود دوربین و خرید یه لنز 75-300 یا 55-250 معمولی که زیادم گرون نیستن؟ یا مثلا خرید عدسی با مارکهای متفرقه ؟ راستی تو محاسبه قیمت لطفا حداقل500تومن رو برای خرید تجهیزات جانبی کم کنید... بازم مرسی
سلام
d5100 + 18-55 kit دست دوم با کارکرد کم و حدود 5 ماه بیمه و 17 ماه گارانتی به قیمت 1550 هزار تومان
آیا ارزش دارد به خاطرش زیر بار منت قرض کردن پول بروم؟! (بی پولی است و هزار جور ...!)نقل قول:
ضمنا 2 عدد فیلتر + 1 رم 8 گیگ سرعت بالا هم همراه دوربین می باشد
سلام دوست عزیز
این توضیحاتی که در مورد دوربین دادید بسیار مفید بود . فقط میخوام بدونم کیفیت فیلمبرداری این 650D در مقایسه با دوربین های حرفه ای مثل 5D مارک 3 یا نیکون 600 دی یا نیکون 800 دی به چه شکلی هستش ؟ البته مطمنا اون دوربین ها چون فول فریم هستن از نظر عکاسی خیلی بهترن اما از نظر فیلمبرداری چطور؟ خودتون تا حالا با این 650D کار فیلمبرداری مثلا فیلم کوتاه یا مستند انجام دادید یا کسی رو دیدید انجام بده ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
از نظر فیلمبرداری، تا جائی که بنده می دانم، تا همین اواخر در بین DSLR ها، 5D MK II گزینه اول برای ساخت فیلم بود (البته من کلیپ حرفه ای که با 60D ساخته شده هم دیده ام). بنده تجربه فیلمبرداری جدی با 650D نداشته ام (آن مقدار فیلمبرداری که برای تست انجام دادم با لنز stm نبوده است). به هر حال به نظرم برای کار حرفه ای فیلمبرداری با فول فریم کیفیت بسیار بهتری خواهد داشت (والبته هزینه کلان تر- اگر پول بی حساب دارید، بهترین گزینه Canon 1Dc است :-))
بستگی به برند مموری و فیلترها دارد. اگر مموری از برندهای معمولی باشد دست دومش ارزش چندانی ندارد. فیلترها نیز اگر از این فیلترهای قلابی چینی باشند ارزشی ندارد ولی اگر از برندهای اصلی و غیر تقلبی باشد چرا می توان مثلا 50 تومان برای جفتش ارزش قایل شد. گارانتی ارزش چندانی ندارد ولی بیمه 2% قیمت دوربین برای یکسال است که 5 ماهش می شود حدود 13 هزار تومان!
با سلام
منم تقريبا وضعيتي مشابه شما رو دارم (دوربين فعليم SX20 هست و قصد خريد DSLR رو دارم). با پرس و جو و تحقيقاتي كه در همين فروم انجام دادم به اين نتيجه رسيدم كه بادي Nikon D7000 كاملا برتر از Canon 60D هست. ولي اگه خريد برند كانن رو داريد با كمي افزايش بودجه Canon 7D رو پيشنهاد ميكنم.
سلام دوست عزیز مرسی بابت جوابتون ... علاقه شخصی خودم هم کانن هست اما جدا D7000 دوربین خوبیه , درضمن تقریبا یه سال پیش با دوربین 60D یکی از دوستان عکاسی کردم و زیاد به دلم نشست , البته لنز روی دوربین 18-55بود که بدون شک با 18-135 متفاوته, اما در مورد افزایش بودجه که اصلا نباید بهش فکر کنم چون همین پول هم قراره از وام ازدواج جوز بشه و تازه واسه خرید این دو مدل هم به مشکل میخورم... وگرنه خریدو عکاسی با 7D که میشه گفت از آرزوهامه...
ضمن عرض تبريك و آرزوي خوشبختي :::happy:::
من چون به شخصه روي برند Canon تعصب زيادي دارم با اينكه ميدونم D7000 برتر از 60D هست، اگه بنا به انتخاب باشه بازم 60D رو انتخاب مي كنم. چون داشتن برند مورد علاقم حس خوبي بهم ميده (حتي اگه به لحاظ فني مقداري عقب تر باشه). اگه مثل من تعصب بيجا! نداريد D7000 رو انتخاب كنيد و مطمئن باشيد گزينه درستيه. البته نه به استناد حرفاي من. به استناد مقايسه ها و نمونه هاي سايت معتبري مثل dpreview و مشورت با اساتيد همين فروم كه وجودشون واقعا غنيمته
مرسی عزیزم ...فدای تو :-)
نمیتونم بگم تعصب ندارم , اما به اون حدی نیست که نتونم با یه دوربین نیکون رفیق شم... یه دوربین آنالوگ F70 نیکون داشتم که واسه هزینه نمایشگاه عکسم مجبور شدم بفروشمش , هنوزم دلتنگشم , با اینکه وزنش زیاد بود ولی به راحتی حتی با یه دست هم میشد باهاش عکس گرفت, طراحی خیلی خوبی داشت, میخواستم دوربین انالوگم رو نیکون بردارم که اگه D700 بخرم, واسه پرکردن جای خالی کانن , دوربین آنالوگ رو کانن میخرم...بازم مرسی از جوابات ...خیلی لطف کردی.
راستی به نظرت اگه بتونم یکم پول جور کنم بهتره یکی از همین دوتا دوربین رو بخرم یا مثلا یه بدنه 7Dبا لنز18-55 معمولی؟
نميتوني بودجه رو به اين برسوني؟
http://www.digikala.com/?Products=Di...t-EF-18-135-IS
اگه قابلیت فیلمبرداری مد نظرتونه اس ال آر های سونی خروجی و عملکرد بهتری دارند.
لازم نیست همه تجهیزات رو بفروشن 7دی مارک دو بخرند.چون این 7دی هم مدتها پاسخگوی نیازشان خواهد بود.چون این بلا سر خود من هم نازل شد.خودم بدنه معمولی خریدم بالنز خوب ولی بعدها به دلیل نداشتن عدم امکانات دوربین دست و بالم بسته بود:::angry:::
در نتیجه تصمیم به تعویض لنز معمولی با دوربین خوب شدم
به نظر من اين موضوع كاملا شخصي است بنده با يك بدنه بهتر احساس بهتري از عكاسي كردن دارم اما قطعا به خريد لنز بهتر در آينده نزديك فكر ميكنم
درصورتي كه به اين زودي ها امكان خريد لنز بهتر را نداريد حتما يك بدنه معمولي تر و يك لنز خوب تهيه كنيد در غير اين صورت بعدا به مشكل برميخوريد.
خير ٦٠٠دي و ٧دي اصلا هم رده نيستن اما داشتن ٧دي به همراه ١٨_٥٥ آن هم به مدت يكي دو سال خيلي سخت و غير قابل تحمل است
خروجي ٦٠٠دي به همراه ١٥_٨٥ خيلي بهتر از خروجي ٧دي به همراه ١٨_٥٥ است با اين اوضاع سيلينك خوب و سيستم فوكوس خوب ٧دي بلااستفاده هستن! يعني هزينه اضافه كه استفاده اي هم ندارد.
ضمن اينكه شما ١٨_٥٥ نيكون را داريد كه وضعيت بهتري نسبت به نمونه كنون دارد.
اتفاقا يكي از سوالات اساسي من اينه كه لنز كيت 55-18 كانن چقدر توانايي داره؟ تا چند وقت قابل تحمله؟ و آيا ميتونم از بادي مورد علاقم (60D) كه با توجه به بودجم فقط مي تونم با 55-18 تهيه ش كنم خروجي هاي خوبي بگيرم يا نه؟ كه اميدوارم از مباحثه شما اين سوالاتم جواب داده بشه ...:::happy:::