با سلام بر شما دوست عزیز
هر دو دوربین بخاطر سرعت فوکوسی که دارن برای ژانرهای مشکلی مثل عکاسی از سوژه های پرتحرک و حیات وحش و دیگر موارد مناسبند اما آمار و ارقام و تست های آزمایشگاهی اندکی سنسور D7100 را بهتر نشان میدهند. البته و بخصوص برای عکاسی منظره، این برتری نسبی شما رو از ویرایش عکس بعد از عکاسی بی نیاز نخواهد کرد! شما یقین داشته باش با هر کدوم از این دو دوربین عکاسی منظره کنی اگه کیفیت خروجی خوبی بخوای، آخرش نیازمند مقداری ویرایش برای نقاط تاریک و روشن و کنتراست و غیره خواهی بود.
اما در مورد فیلمبرداری با توجه به سیستم دوال فوکوس کنون و لنز STM که بسیار بی صدا فوکوس میکنه، غیر از 70D بخری ضرر کردی. ضمن اینکه امکانات کنترل بر نوردهی در 70D بیشتره.
اگه مورد اشتباهی گفته شد اساتید تذکر بدن لطفأ
ممنون
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان
اگه امکانش هست راهنماییم کنید
از بین : nikon d3200 , canon 600d
کدوم مدل رو پیشنهاد میدین
البته یه نیم نگاهی هم به nikon d90 هم دارم اگر تر و تمیزش رو گیر بیارم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
با تشکر
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام مجدد
ممنونم از دوستان برای راهنماییشون
فقط یه سوال دیگه :
دوربین nikon d90 هنوز نو و آک بفروش میرسه یا باید دنبال دست دو باشم
پیرامون قیمت نو و دست دو دوربین هم اگه توضیح بدین ممنون میشم
با تشکر
بله دوست عزیز، هفته پیش تو یکی از مغازه های تبریز بودم که چند تا نو داشت. حتما تهران هم پیدا میشه. از اونجایی که این دوربین دیگه از خط تولید خارج شده و تولید نمیشه باید بازار رو بگردید ولی قیمت نوش چیزی 1.5 میلیون تا 2 تومن خواهد بود که بعید می دونم 2 تومن باشه. باز هم تاکید می کنم که حتما از مغازه های مختلف قیمت بگیرید، تا عیار قیمت مشخص بشه.
قیمت دست دوم هم اگه تمیز باشه و کم کارکرد حدود شاتر 5000 تا و بدنه عاری از هر گونه خط و خش، 70% قیمت نو هست.
جناب احسان!بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان
اگه امکانش هست راهنماییم کنید
از بین : nikon d3200 , canon 600d
کدوم مدل رو پیشنهاد میدین
با احترام , ایشون بین 600d و d3200 میخوان انتخاب کنند نه 60d !
و اما دوست عزیز :
D90 نیکون دوربین شناخته شده ایه و امتحان خوبی پس داده , بنده هم این دوربینو در مقایسه با 600D کنون پیشنهاد میدم !
ویرایش توسط SHOK53 : Wednesday 7 January 2015 در ساعت 01:26
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری