6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
با سلام
میخواستم ببینم بین دوربین های Nikon d750 و Canon Eos 7d Mark II کدامیک رو انتخاب کنم؟
واگر میشه یک لنز برای کاربردهای روزمره برای هر کدوم معرفی کنید؟
نظر خود من برای نیکون D750 لنز Nikon AF-S NIKKOR 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR Lenses هستش.
با تشکر
برای کابردهای عادی و روزانه مخصوصا برای کاربران عادی و کم تجربه تر دوربین های ساده تر پیشنهاد می گردد.
به عنوان نمونه عرض می کنم: درست انجام دادن تنظیمات اتوفوکوس در 7d mark ii و استفاده از قابلیتهای آن نیاز به گذراندن معادل سه واحد درس آموزش دارد!! فقط یک کتاب برای سیستم اتوفوکوس این دوربین می توان نوشت(خود کنون یک کتابچه برایش نوشته است).
با این وجود، تجربیاتتون با دوربینهای دیگر و همچنین عمده عکسهایی که می گیرد را بفرمایید تا میان این دو دوربین که زیاد به هم شبیه نیستند راهنمایی شوید. هدفتون از خرید این دوربینها یا ارتقا به آنها را هم بفرمایید. آیا عکسهایتان را ویرایش می کنید؟ در چه حدی فایلهای خام را تحت فشار قرار می دهید؟ برنامه آینده تان چیست؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
والله به یکی از دوستان گفتم این دو مورد رو پیشنهاد کرد ولی با توجه به صحبت های شما و اندکی سرچ بنده در نت ظاهرا برای من خیلی سنگین هست.
تقریبا اصول اولیه عکاسی رو میدونم ولی دوربینی میخوام که عکاسی حیات وحش و طبیعت و کارهای روزمره رو به خوبی انجام بده و همچنین فیلمبرداری خوبی هم داشته باشه.
حال با این وجود نظر دوستان چیه؟
پیشاپیش از راهنمایی تمامی دوستان ممنونم و از اینکه وقتتون رو میگیرم عذر میخوام.
با توجه به اينكه عكاسي حيات و حش و فيلمبرداري در اولويت هاي شما هستند، به نظرم 7D MK II براي شما دوربين مناسبي است. دليل : سيستم فوكوس پيشرفته و ضريب كراپ 1.6 براي عكاسي حيات وحش. داشتن سيستم فوكوس دوال پيكسل و امكان فوكوس ممتد براي فيلمبرداري.
ضمناً اگر محدوديت بودجه داريد مي توانيد به 70Dهم فكر كنيد.
بین دو دوربین Nikon D7100 و دوربین Canon Eos 70D برای استفاده های نیمه حرفه ای و با توجه به سخنان گفته شده، کدام دوربین،دوربین خوبی هست؟
ویرایش توسط dvm_hrk : Saturday 3 January 2015 در ساعت 22:58
شايد اين تاپيك بهتون كمك كند شايد هم بدتر گيج بشويد:
Nikon D7100 VS Canon 70D
فكر مي كنم همين جا دوستاني كه اطلاعات كامل دارند، راهنمايي كنند بهتر باشد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"