سلام دوستان.خوب هستین؟
من تصمیم برای خرید D5300 کرده بودم که دیروز با یه نفر که استاد عکاسی بود صحبت کردم و گفت اگه برای پرتره و خانوادگی میخوای یه Mirrorless بگیر خیلی هم راحت تر میتونی استفاده کنی و از این حرفا...
یکی از آشناهامون از کانادا میاد تا 1 ماه دیگه.توی سایت ها گشتم و خیلی از Sony A6000 شنیدم و همه ازش تعریف کردن.الانم Off خورده و میتونم با 650 دلار کانادا بخرم.قیمتش تو مایه های D5300 میشه.
البته اینو میدونم که لنز های گرونی داره اما من فکر نمیکنم به لنزی نیاز داشته باشم لنز کیت خودش 50-16 هست که عکس های خوبی هم میگیره توی سایت ها دیدم.
میخواستم نظر دوستان رو بدونم.
تا اونجایی که من میدونم بخاطر قفل کردن رینگ زومه . روی 18-200 هم استفاده هم کردم .چون شیشه های این لنز های سنگینه معمولا با افزایش کارکرد رینگ روان تر میشه و وقتی وربین تون میخوره یا مخصوصا لنز رو پایین قرار میگیره لنز میاد پایین تر و زوم میشه و با زدن اون دگه همون حالت زوم قفل میشه /البته رو اس تی ام 18-135 دقت نکردم اما تو لنرهایی که استفاده کردم نوشته بود lock 18 و حالت قفل فقط رو 18 مم (واید ترین حالت ) بود .و انگار رو بعضی از لنرها میشه که در هر مم قفل شه
A6000 دوربین بسیار توانمندی است ضمن اینکه برای سفر گزینه مناسبی محسوب میشه....هر دو دوربینی که نام بردین در کلاس خودشون نمرات قابل قبولی از سایت DPREVIEW گرفتن در نهایت به سلیقه خودتان بستگی دارد...موفق باشید
سلام. به نظرتون یه کانن 1200d بگیرم با یه لنز 18-135 یا یه کانن 650d ? ممنون میشم از راهنماییتون