بله دوست من کاملا Manual میشه.بله تمام تغیرات موقع لاو ویو قابل تنظیمه.هم وایت بالانس داره هم شیفت وایت بالانس
Printable View
دوست عزیز من خودم به شخصه 60D رو قبول دارم تفاوت چندانیم نداره با 7D.
فقط 60ِD اتوفکوسش 9 نقطه داره-lcd میچرخه- رمش به صورت SD- توعکاسی5فریم عکس میگیره.وزنشم 750 گرمه
7D اتوفکوسش19 نقطه داره-رمش CF -عکاسیش 8 فریم-وزنش 800 گرم.
نمیدونم چرا اما 7D رو خیلی دوسدارم.:::love2:::
اما در کل 60D هم خیلی خوبه. حتی 600D هم خوبه تصویربرداریش.
7دی دو عدد پردازنده دارد و سرعت پردازش تصاویر بالاتر است و نویز کمتری دارد
سلام و درود به همه دوستان
من تو خرید بین 650 کانن و 5200 نیکون مونده بودم،اما فک میکنم بیشتر صبر کنم تا 5300 بیاد بهتره،خیلی از ملاک هایی که من میخوام رو 5300 داره مثل نویز کم و صفحه چرخان و فیلم برداری فول اچ دی 60 فریمی(که فیلم برداری آخرین اولویته) و ...
البته دوربین های خوب دیگه ای هم هست اما یکی از مهمترین ملاک هام صفحه چرخان هست که دوربین های سطح بالاتر ندارند
در مقایسه با کانن 650D این فک میکنم بهتر باشه درسته؟
قیمت بالاش احتمالا بخاطر لنز کیت اون هست که واسه من که علاقه زیادی به عکاسی مناظر دارم میشه فقط بدنه رو گرفت و یه لنز 55-18 و در این صورت قیمتش مناسب تر میشه
البته قطعا بعد از گذشت 2 یا 3 ماه از ورودش به بازار قیمتش معقول خواهد شد.
فیلم برداری اصلا مهم نیست،کیفیت بالای عکاسی و نویز کم خیلی واسم مهمتره
من شنیدم می گن 60 دی دیافراگم رو هنگام لایو ویو در فیلمبرداری نمی تونی تنظیم کنی؟
در مورد 600 دی یکم توضیح بدید.
می شه نوردهی رو کامل تنظیم کرد؟ برای کلیپ سازی بدرد می خوره؟
یک مورد دیگه در مورد 700 دی و 650؟ اینا همه تنظیمات نوردهی رو داره؟ دیاف و شاتر و ایزو خیلی مهمه برام توی مود لایو ویو؟
می خوام 2 تومن بدم دوربین. 650 و 700 هست. کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
نه دوست عزیز اطلاع ندارم چون فک میکنم یه مقدار این موارد تخصصی باشه،اما انگیزه و علاقه فراوان عکاسی دارم ;-)
واسه همین از تجربیات و دانش شما و دیگر عزیزان میخوام بهره مند بشم
من کاملا مبتدی هستم در این زمینه
نظرتون در مورد دوربین هایی مثل دی 650 و دی 700 و 5200 و 5300 چیه؟کدوم مناسب تره؟
راستی کار حرفه ای نمیخوام بکنم و عکاسی واسم یه هنر و تفریح لذت بخش هست و مقاصد عکاسیم هم طبیعت و آثار تاریخی هست
درود فراوان بر شما
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟
ملاک هایی که در نطر دارم توی اون مدل هایی که عرض کردم وجود دارند و این مدل های قدیمی که شما فرمودید امکانات کمتر و پایینتری دارند مثل پردازنده و مگاپیکسل و نقاط فوکوس پایینتر و... و بعد از چند ماه دوباره باید دوربین بهتری بگیرم
نظر خودم روی 5300 با لنز 105-18 هست،شما مورد بهتری رو پیشنهاد نمیکنید؟یه جورایی هنوز تو انتخاب بین مدل های 650 و 700 کنون و 5300 نیکون تردید دارم
70ِD کنون هم خیلی خوبه اما فعلا که اول راهم نمیخوام اینقدر هزینه کنم
با سلام خدمت دوستان و اساتید ، مدتی هست که یک دوربین Canon 50D دارم با لنز 135-18 کنون و 50-17 تامرون ، به نظر شما ارزش داره این دوربین رو بفروشم و یک فول فریم 5D مارک 1 بگیرم ، چون فقط بودجم به همین دوربین میرسه ، یا بهتره با همین دوربین فعلی ادامه بدم ؟ عکس هایی که میگیرم بیشتر از بنا های تاریخی و پرتره هستش
منم آخرين دوربينم همين 50 دی بود و فروختم 5 دی گرفتم
بستگی داره استفادتون از دوربين چی باشه
چی به دست ميآريد : فول فريم وايد تره و واسه منظره خوبه و عمق ميدان کمتری به نسبت کراپ داره
نويز به نسبت کمتری داره ، حرفه اي تر به نظر مياين :دی
چی از دست ميديد : امکانات جانبی حرفه اي مثل ميکروفوکوس و تنظيم فلش اکسترنال که اگر تريگری مثل يانگنيو 622 داشته باشيد خيلی به کار ميآد
فکوس سريع و دقيق ، فلش سر خود (که واسه من بودو نبودش فرق نميکنه و کلاً چيز بيخوديه )
امکان فيلم برداری (با نصب نرم افزار ميتونيد اين قابليت رو روی دوربينتون فعال کنيد)
زوم بيشتر با لنز برابر
امکان استفاده از لنز های ارزون و باکيفيت وايد مثل 11-16 10-22 که معادلش رو بايد با 2-3 برابر قيمت برای فول بگيری
منو خيلی قديمی و محدود (دوربين سال 2005 )
در کل من از انتخابم راضيم چون اين فرصت رو بهم داد که فول فريم رو تجربه کنم و حالا دارم لنز هام رو تکميل ميکنم
بعد از خريد 70-200 دوربين رو ارتقا ميدم يا به عنوان بک آپ استفاده ميکنم
اما اگر نميتونيد واسه لنز های خوب در آينده هزينه کنيد داشتن کراپ با لنز های خوب خيلی بهتر و ارزون تره
سلام دوستان
دست دوم این دوربین با لنز 18-55 و 16 میلی متر با یک سال کار کرد 1 میلیون میارزه؟
میخواستم یه G15 يا G16 بردارم
اما الان اینو دیدم دست دوم اینقدر میدن شک کردم ....
نظر دوستان چیه؟
ولی امتیازی که توی dpreview گرفته از g15 هم کمتره
Sony Alpha NEX-C3: Digital Photography Review
یکی از دلایلی که منو جذب کرده جم و جور بودنش با لنز 16 میلیمتری هست که همراهشه
امتيازات و رده بندي هاي dp معمولا قابل مقايسه كردن نيستند. توضيحات dp مفيد هستند ولي زياد به اون اعداد و نمودارها توجهي نكنيد!
من مدتي دنبال اين دوربين به همراه لنز 16 ميليمتر بودم تا به عنوان جايگزيني براي g15 خريداري نمايم متاسفانه موردي پيدا نكردم و بودجه اش را صرف خريد لنز براي dslr كردم. به طور كلي با آگاهي از اينكه لنز 16 ميليمتر مورد استفاده شما هست اون پكيج حتي بدون لنز 18-55، با توجه به قيمت و ابعادش انتخاب فوق العاده اي نسبت به g15 مي باشد. به نظر من لنز 18-55 بر روي اين دوربين با توجه به ابعاد كل مجموعه، مزيتي نسبت به كيت لنزهاي 18-55 بر روي دوربين هاي dslr ندارد! البته آن لنز 16 ميليمتری از نظر اپتيكي هيچ حرفي براي گفتن ندارد. با اين وجود نسبت به اندازه و قیمتش مي شود با آن كنار اومد.
اگر كنوني هستيد و به دنبال دوربین دوم هستید و بودجه حدود 1800 دارید، نگاهي به كنون eos m نيز بيندازيد لنزهاي معرفي شده به همراه آن بسيار عالي مي باشند(هم 18-55میلیمتر و هم 22میلیمتر). اگر یک مرحله حرفه ای تر هستید و باز هم کنونی هستید، دوربین SL1) 100d) هم نسبت به dslr های بزرگ(که شاید داشته باشید) سبکتر و کوچکتر می باشد.
یه خورده درست متوجه نشدم
یعنی شما میگی این لنز هم با 18-55 و هم با 16 میلیمترش بهتر از G15 هستن؟
اما 16mm زیاد جالب نیست!؟
درست متوجه شدم؟
توی dpreview هم چک کردم عکساش نسبت به G15 و حتی تا حدودی G1X کم نویز تر بود!
راستی من از صفر هم کمی اونورترم :دی
دوربین ندارم
قصد خرید G16 رو دارم که فعلا یه جا آوردن اونم با قیمت 1650
یه دوربین جم و جور میخواستم که همیشه همرام باشه
فک کردم ترکیب این با لنز 16 چیز خوبی باشه
من هم خوب بیان نکردم برای شما. منظور بنده این بود که لنز 18-55 لنز نسبتا بزرگی است و حجم تجهیزات شما را زیاد خواهد کرد(شاید شبیه حجم یک dslr). از طرفی لنز 16 میلیمتری پاسخگوی همه ی نیازهای یک کاربر معمولی نیست چون یک لنز با فاصله کانونی ثابت و زاویه دید واید است. از نظر کیفیت تصاویر از نظر من برتری با c3 است. قیمت هم که برتری با c3 کارکرده است. فقط حجم و وزن دوربین را حتما مقایسه بفرمایید. c3 با 18-55 دوربینی جیبی نیست و نیاز به یک کیف با سایز متوسط دارد(بزرگتر از G15).
سلام
اینم میتونه مد نظر باشه
nex 3n
از این بهتر nex 5n/r/t
با سلام
دوست خوبم حدود 1.5 سال هست که با راهنمایی اساتید همین سایت نکس3 رو خریدم و بسیار هم راضی هستم . البته شما به نظرم باید هر دو لنز رو بردارید چون لنز 16 م.م کارائی زیادی نداره و با توجه به اینکه لرزه گیر هم نیست در محیط های کم نور و بدونه 3 پایه ایجاد مشکل میکنه . من که عملا در این مدت استفاده خاصی از لنز 16 م.م نداشتم
موفق باشید
مرسی دوست من
جدی؟
پس لنز ضعیفی باید باشه ...
که تاثیرش رو خروجی خیلی میشه
آره امروز توی سایت دی پی ریویو چک میکردم
دیدم چقدر اختلاف نویز توی حتی مدل G16 با این مدل هست (ریویو G16 کامل نشده اما توی تست ها عکس تست استانداردش موجوده)
اما G1X از لحاظ نویزی به نظرم با این در یه سطح بود
نمیدونم چرا استایل این اصلا به دلم نمیشینه
چشمی هم که نداره یه خورده آماتوری میشه
-------------------
پ.ن:
یه موضوعی هم الان دقت کردم
اکثر سایتا جنسی که تموم میکنن دیگه واسه فروش خرید جدید نمیکنن!!
فکر میکنم امید اینکه تحریم بانک مرکزی برداشته بشه زیاد شده که فروشنده ها این کارو میکنن
با سلام
به نظرم اگه توقع کیفیت یک dslr رو داشته باشیم باید تا حدودی قید جمع و جور بودن رو بزنیم.
در پاسخ به سوال جنابعالی وقتی عکسهایی که با دوربین خودم گرفتم رو مقایسه میکنم با کیفیت عکسهای دوربین 1100d کنن کیفیت بالاتری داره . نظر شخصی من اینه که در حد یه dslr entry هست . فقط عیبی که داره e mont هست و هر لنزی بهش نمیخوره و اگه شما بخواین لنزهای الفا رو استفاده کنین مستلزم خرید یه تبدیل هستید که هزینه نسبتا بالائی داره و از نظر لوازم جانبی محدودیت داره . مثلا من نتونستم واسش فیلتر پلاریزه پیدا کنم چون لنزش دهانه 49 هست و خیلی کمیابه. اگه از این دو عیب چشم پوشی کنید در این محدوده قیمت خرید کم نظیری انجام دادید.اگه عجله ای ندارید من حدود 20 روز دیگه از محل کارم رفتم مرخصی در خدمتتون هستم . هر عکسی در هر محیطی که خواستید واستون میگیرم و میل می کنم.
سلام دوستان
من برای پاسخ این سوال عضو این فروم شدم ممنون میشم راهنماییم کنید
من علاقمند به عکاسی و مستندسازی هستم. توی کلاس مستندسازی هم ثبت نام کردم و استاد گفته برای هفته بعد یه دوربین همراهتون باشه. ترجیح میدم که یه کار دو کار بکنم و دوربینی که می خرم هم به درد عکاسی بخوره و هم مستندسازی. با یکی از دوستان مستندسازم که مشورت کردم canon 60D رو پیشنهاد داد ولی قیمتش به نظرم بالا اومد (با لنزش حدود 2.5 در میاد که برای آماتوری مثل من که هر بلایی ممکنه دوربینش بیاد زیاده). پیشنهاد شما چیه؟
اگر میشه یه دوربین معرفی کنید که تا چند وقت کارم رو راه بندازه. همچنین اگر بگید که خرید دوربین دست دوم کار عقلانی ای هست یا نه ممنون میشم. چون هیچ اطلاعی از نحوه خرید دوربین دست دو ندارم و نمیدونم چه جور میشه به سلامتش مطمئن شد. و اینکه اصلا دوربین دست دو ارزش خریدن داره و اگر داره چطور قیمت گذاری میشه.
می بخشید طولانی شد؛ یک دنیا ممنون :)
جناب متقی زاده 550 دی با دو لنزی که شما فرمودید خیلی بیش تر از 2 میلیون می شود. در مورد دوستی که برای 60 دی سوال کردند؛ قرار نیست با دوربین کشتی بگیرید که بخواهید بلایی سرش بیاورید اگر استفاده اول شما فیلم برداری است و جیبتان چاق است 70 دی معرکه است امکانات فیلم برداری بسیار عالی و البته توانایی عکاسی در حد و اندازه 7دی. در خریدش شک نکنید چون مدت زیادی شما را از ارتقای بدنه بی نیاز می کند اگر مشکل بودجه دارید 60 دی گزینه خوبی است افت قیمت زیادی داشته و در حال حاضر قیمت مناسبی دارد اگر هنوز هم برای جیبتان بزرگ است 650 دی. با توجه به اینکه که به فیلم برداری علاقه دارید به نظر من دوربینی انتخاب کنید که نمایشگرش قابلیت چرخش داشته باشد و در مورد کنن بهتر است لنزتان را stm انتخاب کنید چون اگر در آینده به مدلی مثل 70 دی کوچ کنید برای داشتن اتوفوکوس مناسب در فیلم نیازی به تغییر لنز ندارید. در 550 دی و 600 دی و البته 60 دی اگر بخواهید از مدهای عکاسی m av tv به مد فیلم برداری بروید با مود دیال را یک دور کامل بچرخانید که حسابی روی اعصاب است.
550دی تمیز کارکرده حدود900
50م م اف 1.8
لنزای اف دی قدیمی کنن هم خوبن مثلا24م م اف 2.8 حدود300تومن
البته 17-50 ف2.8 سیگما کارکرده هم دیدم700 فروختن/
بنده فکر کردم قیمت نو را نوشته اید البته فکر کنم دست دوم 50-17 کمیاب باشد.
سلام مجدد و تشکر از دوستانی که زحمت کشیدن و جواب دادن،
جناب متقی زاده، جناب مصفادل، جناب نیما 13195 و البته جناب niceevil
سوال بعدیم اینه که برای اینکه تست کنم یه دوربین دست دو چقدر کارکرده معیار خاصی وجود داره؟ میدونم که با نرم افزار میشه تعداد شاترهایی که گرفته رو اندازه گرفت اما نمیشه زمانی که برای فیلمبرداری استفاده شده رو مشاهده کرد. و اینکه به طور معمول یه دوربین کنون (از همین مدلهایی که معرفی کردید) تا چند شاتر رو کار می کنه؟ و نحوه نگهداری توش موثر هست یا نه(چون دوست مستندسازم میگفت ظاهرا باید هر یک ربع یک بار یه استراحت به دوربین داد و گرنه آسیب می بینه -نمیدونم چقدر این حرف صحت داره- ولی اگه اینجور باشه واقعا میشه فهمید که درست از دوربین استفاده شده یا نه؟). و اینکه صرف تمیز بودن ظاهر دوربین کفایت می کنه که متوجه بشیم ضربه نخورده یا معیار دیگه ای داره؟
باز هم ممنونم :)
یک راهنمایی میخواستم
من یک کامپکت معمولی دازرم میخوام حرفه ای بخرم
الان یک کانن 300دی هست با لنز 18-55 (فکرکنم همون لنز اروچینالش) حول حوش 450 در میاد
و یک کانن 1000دی که با کیف باطری اضافه و لنز روش حول حوش 750
به نظر دوستان برای من که اول کارم کدوم بهتر؟ایا ارزش دارد 300 بیشتر هزینه کنم یا دوستان پیشنهاد بهتر دارند بفرماید برای فروش هم بود بهتر
سلام خدمت دوستان چندوقتی هست میخام دوربین حرفه ای ترانتخاب کنم اما بعد یک ماه بررسی باز موندم چه دوربینی باتوجه به بودجه انتخاب کنم ببیشتربه کانن علاقه مندم وبهش اطمینان دارم ، بین دوربین های canon 60d ,700d,Nikon d90,Nikon d7000موندم کدوم رو انتخاب کنم، نمیدونم چرانیکون تو عکس های پرتره خوب جواب میده ،به نظرتون بادی 60dبهتره یا 700d ؟ چون بعدا میخام لنزدیگه ای تهیه کنم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم راهنمایی کنین. من میخام دوربینی رو که انتخاب میکنم یه مدت طولانی استفاده کنم و نیاز به تعویض نباشه. منتظر نظرات دوستان
اگه Touch screen و فیلمبرداری براتون اهمیت نداره و جز شاخص ها نیست همین طور اختلاف قیمتی کم و بیش بیشتر لنزها در یک رنج
و به جاش بدنه محکم و عالی ، مانور خوب برای گذاشتن 2 کارت حافظه و باطری عالی، جز شاخص هاتونه من صد در صد پیشنهادم d7000 نیکونه. البته نه که فیلمبرداریش بد باشه نه ولی این طور که تا حالا دوستان لطف داشتن راهنمایی کردن فیلمبرداری در کنون بهتر عمل کرده.
در مورد انتخاب های کنون هم اظهار نظر نمیکنم که کدوم بهتره ( آف تاپیک هم میشه ) ... باشه تا اساتید و دوستان دیگه راهنمایی کنن.
60D و D7000 در يك رده هستندو به نوعي همd90 يك مدل پايين تراز d7000 هست. اما 700 D كانن كلا يك كلاس پايين تراز همه اين هاست. اگه هزينه ش رو داشته باشيد كه طبيعيه ٧٠٠٠ و ٦٠ دي كنون بهترهستندو تفاوتي هم كه براي شما ايجادمشكل كند اين دو باهم ندارند. بيشترانتخاب بين اين دو برمي گردد به اينكه چه لنزي نيازخواهيد داشت. بهتره كه قبل ازانتخاب بين اين دو دوربين ببينيد به چه لنزي وتاچه قيمتي نياز داريد و كدام لنزدر كانن ونيكون را بيشتر مناسب مي دانيد، ودرصورت انتخاب لنزمناسب دريكي از برندها ، دوربين مورد نظرتان را هم بخريد.
راهنمایی دوستان ، صحیح و بجاست.فقط اینکه تفاوت اصلی 60d و d7000 در سیلینگ بهتر d7000 است که اگر فیلمبرداری ، اصلی ترین اولویت شما نباشد و از نظر تهیه لنزها هم در آینده با نیکون به مشکل برنخورید(که بعید میدانم مشکلی وجود داشته باشد) دراینصورت بهتر است بدنه ی مقاومتر و باتری بهتر d7000 را از دست ندهید.
موفق باشید
سلام و درود به همه
بین نیکون 3100 و 3200 کدوم انتخاب بهتری هست؟
و بین نیکون 5100 و 5200 چطور؟
و بین هر 4تا کدوم انتخاب بهتریه؟
همه با لنز 105-18
و اولویت با عکاسی با کیفیت و کم نویز
درود بر همگان
بین 3200 نیکون و 550 دی و 600 دی کنون چطور؟
و همچنین بین نیکون 3200 و 5100 کدوم بهتره؟
با همون لنز 105-18
اول قصد خرید نیکون 5200 رو داشتم که 5300 اومد و خوب خیلی بهتر بود و تصمیم گرفتم 5300 بگیرم که هنوز نیومده
بعد تصمیم گرفتم دوربینی در یه رده بالاتر بگیرم که نظرم رو نیکون 7100 بود اما وقتی دیدم 5300 از Expeed 4 رو استفاده کرده احتمال دادم که سری بعدی 7000 حتما از Expeed 4 استفاده میکنه و منتظر میمونم تا حداکثر سال دیگه که یه دوربین خیلی بهتر بگیرم
واسه همین الان میخوام یه دوربین پایینتر و ترجیحا دست دوم با لنز مناسب مثل 105-18 بگیرم که بعدا هم که دوربین رو عوض کردم از این لنز استفاده کنم
واسه همین تو انتخاب بین نیکون 3100 و 3200 و 5100 و 5200 و در کنون 550 و 600 موندم
در نمونه عکسهایی که از این دوربین ها دیدم اول 5100 و بد 3200 نیکون خیلی بهتر بودن
تجربه عکاسی با 600D کنون رو هم دارم که واسه اولین تجربه بد نبوده اما تو ایزوهای بالا نویز زیادی داشت
نیکون D90 هم ظاهرا مورد خوبی هه واسه من اما چیزی در موردش نمیدونم
عکاسی هم واسم یه تفریح هست اما میخوام تفریح با کیفیت و حرفه ای باشه و کلی آموزش از مستند های آموزشی و کتاب های مختلف دارم میبینم
علاقه به عکاسی از طبیعت و آثار معماری تاریخی و سوژه های بسیاری که در مسافرت ها هست دارم
کیفیت خروجی عکس از همه چیز واسم مهمتره و چیزهایی مثل فیلمبرداری اصلا مهم نیست
فعلا حداکثر تا 2 یا 2.5 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم
لطفا یه راهنمایی مَشتی بفرمایید
درود بر همه شما
زياد به اين چيز ها فكر نكنيد ، با يك D90 يا 550D هم ميشه عكس هاي بسيار خوبي گرفت ، چون از همه اين چيزايي كه گفتيد مهم تر لنز خوب هست ، همه اين دوربين هايي كه گفتيد سنسور قابل قبولي دارند
فقط اين را در نظر بگيريد ، يكي را با 18-55 و يك 50mm f1.8بخريد تا لنز (لنز ها)مورد استفاده تون را انتخاب كنيد
و از عكاسي لذت ببريد ، همين و بس
همونطور تو پست های قبلیم اشاره کردم واسه نیکون لنز 105-18 در نظر دارم
احتمالا واسه کنون هم 135-18 مناسب باشه
کدوم دوربین رو پیشنهاد میکنید؟
مرسی از پاسختون
با سلام
لنزهایی که از هر دو برند مد نظر دارید لنزهای خوبی هستن، برای انتخاب بهتر لنز هم میتوانید سوال خود را دقیقتر و در تاپیک لنز عنوان فرمائید.
برای بدنه هم خودتان تقریبا به نتیجه رسیدین ولی به گمانم وسواس دارین(مثل خودم)، ببینین شما گمان نکنید که اگر مثلا D3200 را خریدین به نتایجی خواهید رسید که با D3100 قابل حصول نیست و یا حتی سری D5xxx... تفاوتها بسیار اندک میباشد. در بازار خودرو، موبایل، لپ تاپ و ... این رقابت و تنوع محصول وجود دارد؛ بالفرض هم که شما D5300 تهیه کنید آنهم با قیمت نو بر!!! خب 6 ماه دیگه 1مدل جدیدتر از همان سری خواهد آمد آن زمان چه میکنید؟
اینها را عرض کردم تا بدانید آنچه نیاز به وسواسی مفرط دارد این مبحث آنهم برای مبتدیانی همچون من و شما نیست، در پست 5617 همین تاپیک جناب فرهاد خان، همچنین مهرداد و کیاوش عزیز جنابعالی را راهنمائی کردن ولی متاسفانه شما...
امیدوارم منظورم را رسانده، و جهت تسریع کمک کرده باشم. در این فروم کسی با طرح سوال مشکلی نداره ولی سوال تکراری آنهم از یک کاربر... قابل درک نیست.
در نهایت پیشنهاد بنده با توجه به بودجه محدود: استفاده از لنز 18-135 STM و با اولویت: 60d_650d_600D کنون هر کدام را که (ظاهرا بدنبال مستعمل هم بودین اگر اشتباه نکنم) به بودجه و دل شما خورد همان را بردارید.
اگر باز هم سوالی بود بفرمائید تا سروران راهنمایی لازم را عنایت فرمایند.
موفق باشید.
برادربا2500 هزار تومان خیلی راحت یک d7000 دست دوم بخریددیگه سرخودتون رو باتفاصیل وتسلسل درد نیارید.وقتی پول دی7000 رو دارید, صحبت از5100 و 3200 و 600 و... می فرمایین؟!!! :?, نفرمایین...:think:;
درضمن اول اینکه d7100 به تازگی معرفی شده وسال اینده منتظر7200 با expeed4 نباشید. دوم اینکه ازexpeed4 چه انتظاری دارید؟
ممنون از پاسختون دوست عزیز
با توجه به فرمایشات دوستان عزیز در جاهای مختلف و دیدن نمونه عکس های این دوربین ها، تفاوت خیلی کمی تو این دوربین ها ندیدم مخصوصا در برند نیکون که تفاوت ها محسوس تر بود ،مخصوصا در خروجی عکس ها.
همونطور که عرض کردم الان یه دوربین موقت میخوام که کیفیت مناسبی هم داشته باشه تا بعدا دوربین حرفه ای تری بگیرم.
وقتی که یه دوربین نیاز منو برطرف کنه و کیفیتی رو که میخوام داشته باشه دیگه دیگه کاری به مدل های جدیدتر ندارم.
قبلا که سوال کرده بودم شرایط متفاوت بود و تصمیمی برای تعویض دوربین نداشتم و هزینه بیشتری(تا 4 تومن)در نظر داشتم و با راهنمایی این عزیزانی که شما فرمودید به جوابم رسیده بودم و دوربین مدنظرم رو انتخاب کرده بودم.
اما الان یه دوربین در سطح و هزینه پایین تر برای آموزش و تمرین در شرایط مختلف میخوام که مستعمل بودنش هم زیاد مهم نیست تا بعد یه دوربین حرفه ای تر مثل 7100 بگیرم
و چون شرایط کاملا عوض شده و هدف تغییر کرده و هزینه تقریبا نصف شده فک نمیکنم سوالم تکراری بوده باشه.
درود فراوان بر شما
درود بر شما
راستش اندازه سنسور و تعداد نقاط فوکوس 7000 با مثلا 5200 برابره اما 7000 دارای پیکسل کمتر و پردازشگر پایینتری نسبت به همین 5200 یا حتی 3200(جز نقاط فوکوس) هست
البته در بهتر بودن بدنه و باتری 7000 حرفی نیست و مقایسه من به جهت خروجی عکس هاست و این برداشت من بود و خوشحال میشم اگه اشتباه بود اصلاح کنید و دلیل برتری 7000 رو در عکسها بفرمایید
قطعا اولین چیزی که از Expeed 4 انتظار دارم نویز بسیار کمتر هست(چون حساسیتم روی نویز خیلی زیاده روی این تاکید کردم)
درود بر شما ها که تجربه و دانشتون رو در اختیار بنده هم میذارید
منظورشما از دوربین حرفه ای تر را متوجه نمی شوم
ببینید جناب سیاح اگر بخواهیم دی اس آل آر های کنون و نیکون را دسته بندی کنیم به دسته بندی زیر می رسیم
سطح 1. Nikon D4 , D3x و Canon 1DX, 1Ds III دوربین های این سطح غیر از فول فریم بودن(البته برخی مدل های قبلی نبودند)، سیستم فوکوس عالی، سرعت عکاسی بالا، نویز کم و... یک ویژگی دیگر هم دارند که در همه ی آن ها مشترک است آدم قیافه شون رو که مبینه می گه : چه دوربین خفنی!!! (بدنه هایی بین 15 تا 20 میلیون تومان)
سطح 2. نیکون D700 و D800 و کنون 5D III , 5D II بدنه های کوچکتری نسبت به سطح 1 دارند (بدون گریپ هستند) معمولا سرعت عکاسی پایین تری نسبت به سطح 1 ارائه می دهند و تا ایی که می دانم رفتار نویزی ضعیف تری نسبت به سطح 1 دارند.(بدنه هایی بین 8تا 9 میلیون تومان)
سطح 3. نیکون D600 و برادر اصلاح نژاد شده اش D610 و کنون 6D فول فریم های سبک تر ارزان تر و با فوکوس ضعیف تر و بدنه های ضعیف تر(بدنه هایی بین 4.5 تا 5.5 میلیون تومان)
سطح 4. نیکون D300 , D300s و کنون 7D (که خیلی ها منتظر رونمایی نسخه جدید آن ها هستند) در حقیقت اینها سطح یک دوربین های APS-C هستند بدنه خوب، فوکوس خوب، سرعت عکاسی خوب و البته عملکرد نویزی ضعیف تر نسبت به فول فریم ها.(اگر نسخه جدیدی بیاید احتمالا بین 4 تا 5 میلیون تومان)
سطح 5. نیکون D7000 , D7100 کنون 60D و 70D با توجه به دو دوربین جدیدی که در این رده معرفی شده اند واقعا به طبقه ارزشمندی تبدیل شده اند توانمندی های 7D , D300 به همراه قابلیت هایی جدید در بدنه هایی ضعیف تر (بدنه ها بین 2.2 تا 3.3 میلیون تومان)
سطح 6. نیکون دی 5100 ، 5200 و 5300 و کنون 600، 650 و 700 دی معمولا سنسوری یکسان با سطح قبل ولی بدنه های ضعیف تر و کوچک تر عمر باتری کم تر سیستم فوکوس ضعیف تر و سرعت عکاسی پایین تری دارند. معمولا سه مدل در هر برند به صورت همزمان در بازار وجود دارند که توصیه من مدل پایینی هر رده است که بیش ترین افت قیمت را داشته البته گاهی تغییرات یک مدل نسبت به مدل قبل خیلی خاص هستند ولی گاهی تفاوتی ندارند مثلا 650 دی و 700 دی کنون عملا یک دوربین هستند.
سطح 7. نیکون دی 3100 و 3200 کنون 1100 دی و 100دی؟؟؟
شما در آینده می خواهید به کدام سطح دوربین تان را ارتقا بدهید اگر برنامه شما در آینده رفتن به مدل های جدید سطح 5 است و در حال حاضر بتوانید حدود چهار میلیون هزینه کنید بی هیچ شکی دی 7100 یا 70دی را انتخاب کنید مطمئن باشید تا مدت ها از عکاسی با آن ها لذت خواهید برد. اگر نه فقط به دنبال کسب تجربه هستید ارزان ترین ترکیب کنون 1100 دی با 18-135 (حدود 2 میلیون) معایب کیفیت پایین صفحه نمایش سرعت عکاسی پیاپی پایین و شاید رزولوشون پایین12، دی 90 با 18-105 (حدود 2400) بدنه بزرگ تر و حرفه ای تر با نمایشگر دوم در بالای دوربین، منظره یاب بهتر و باطری بهتر با سرعت عکاسی 4.5 معایب فیلم برداری 720 و شاید رزولوشون پایین(مزیت دی 5100 نسبت به این دوربین به نظر من فقط نمایشگر چرخان است و فیلم برداری بهتر است ولی بین این دو بنده دی 90 را بیشتر توصیه می کنم) دی 3200 با 18-105 (حدود 2300) رزولوشن بالاتر و فیلم برداری بهتر معایب بدنه کوچک. ترکیب های دیگر هم که با 18-105 گران می شوند و به قیمت دی 7000 نزدیک می شوند که در این صورت باز اولویت با دی 7000 است.
درباره نویز هم باید عرض کنم که درست است که پردازشگر در میزان نویز تاثیر دارد ولی نه آن قدر که شما بخواهید تا آمدن مدل جدید صبر کنید.
درود خدا و پیغمبر و خدایان بر شما جناب mosaffadel(فک آقا حسین عربی).
ممنون از جواب بجا و کامل شما،من دقیقا همین هارو میخواستم بدونم چون دقیقا تمام این دوربین هایی که شما فرمودید رو بررسی کرده بودم و سردرگم انتخاب بودم.
منطورم از دوربین حرفه ای تر هم دقیقا ارتقا دوربین از سطح 7 و 6 به چند سطح بالاتر حتی تا دوربین های سطح 2(تا جایی که از کیفیت عکس ها و دوربین راضی بشم).
فقط جواب این دوتا سوال بنده رو هم بدهی دیگر تمام
با توجه به اینکه D90 پیکسل کمتر و سنسور پایین تری نسبت به D5100 داره دلیل این ترجیح رو میفرمایید؟(به غیر از بحث بدنه و باتری و... ،در مورد کیفیت عکس ها بفرمایید)
همچنین این موارد برای D7000 و D3200 هم هست،لطفا دلیل برتری و ترجیح 7000 رو هم بفرمایید؟(میدونم 7000 در سطح بالاتری قرار داره،اما واسم سواله دیگه:::whistling::::-) )
دیگه سوالی ندارم
درود فراوان مجدد هم بر شما
دی 90 و دی 5100 از لحاظ رفتار نویزی و کیفیت عکس شبیه هم هستند (در شهر قبلی که من زندگی می کردم اغلب آتلیه های معروف همین دی 90 را داشتند و عکس آن را 60 در 90 نیز چاپ می کردند ) ولی ارگونومی بهتر دی 90 کار کردن با اون رو راحت تر میکنه (عموما در دوربین های سطح بالا به دلیل کلیدهای اختصاصی تر و صفحه نمایش دوم بالای دوربین شما با سهولت بیش تری می تونید عکاسی کنید که عکس گرفتن را برای شما راحت تر و لذت بخش تر می کنه) مساله دیگه ای که باید بگم اینه که معمولا شاتر لگ در این دوربین ها(دوربین های سطح 5 نسبت به 6 و 7) کم تره ولی در مورد این چهار تا دوربین بررسی نکردم. خوب این گرچه به ظاهر خیلی مهم نیست ولی در مواردی نتیجه اش از دست رفتن یک سوژه خوبه. برای اینکه بدونید علاوه بر این ها بین این دوربین ها چه فرقی وجود داره فقط کافیست یک بار به یک مغازه بروید و هر چهار دوربین را در دست بگیرید.
دوست عزیز جناب سیاح،
با اجازتون منم نظر خودم رو می گم.
1. برای مقایسه کیفیت خروجی دوربین ها حتما باید فایلهای Raw اونها رو ببینید یعنی فایلهایی که مستقیما از سنسور دوربین بدون هیچ دخل و تصرفی میاد بیرون و در واقع فایل خام هستند و قضاوتتون رو برای این مورد فایل قرار بدید.
2. همیشه عامل تعیین کننده در کیفیت عکس 80% مریوط میشه به کیفیت لنز نه دوربین. درسته که سنسور دوربین، دینامیک رنج، iso، وایت بالانس و... همگی از تنظیمات دوربین هستند و شما رو برای رسیدن به عکس مطلوبتر یاری می کنند اما فراموش نکنید که این عکس شما قبل از ورود به سنسور باید از دروازه ای به اسم لنز بگذره و این لنزه که کیفیت عکستون رو تضمین می کنه نه دوربین. من عکسهایی دیدم که با دوربین 3 مگا پیکسلی گرفته شده اند. دفعه اول که دیدم پیش خودم خیال کردم که حداقل با دوربین 12 مگا پیکسلی گرفته شده اند در حالیکه همون 3 مگا پیکسل بود. دلیلش هم استفاده از لنز مرغوب و بهتر بوده.
تو دنیای عکاسی صبر و انتظار مساوی است با از دست دادن لحظات ناب عکاسی، لحظاتی که شاید بعد ها حسرت بر گشت اونها رو بخورید. به نظر من زیاد روی دوربین وسواس به خرج ندید و این وسواس رو برای لنزهاتون نگه دارید.
به فرض تو 6 ماه آینده nikon d7200 اومد به بازار. به نظرتون چه مزیتهای فاحشی نسبت به d7100 می تونه داشته باشه؟ حالا اون موقع باید منتظر بمونید که بدنه ای بهتر از 7200 بیاد، مثلا 7300 و این چرخه ادامه پیدا می کنه و آخرشم شما نمی تونید خرید مناسبی داشته باشید.
اهدافتون رو از اول مشخص کنید بر اساس ژانر عکاسیتون بعد بر اساس امکانات دوربین های فعلی بازار خریدتون رو قطعی کنید. مثلا اگه قصد دارید از حیات وحش عکاسی کنید طبیعتا سرعت بالای شاتر مورد نیاز خواهد بود پس دوربین هایی که سرعت شاتر پایین دارند حذف خواهند شد. با این روش و با اعمال این فیلترینگ میبینید که انتخابهاتون محدود میشه به چند مدل و حق انتخاب راحت تر. تو اون چند مدل هم ببینید که کدوم امکانش براتون اولویت داره رو بر اساس اون امکان طبقه بندی کنید.
باز هم تاکید می کنم که لنز خیلی خیلی مهمه. خیلی از عکاسها با بدنه های معمولی و به لطف داشتن لنزهای عالی، عکسهای عالی تر گرفتند.
موفق باشید.
ببینید جناب سیاح وقتی یک شرکت سنسوری طراحی می کند که نسبت به سنسور قدیمی پیکسل های بیش تری دارد ولی رفتار نویزی آن مانند سنسور قدیمی است این پیشرفت محسوب می شود چون معمولا با افزیش تراکم پیکسلی نویز نیز افزایش پیدا می کند ولی آن شرکت توانسته در عین افزایش پیکسل ها نویز را ثابت نگه دارد. در مورد کیفیت تصویر برای اینکه ببینید آیا باهم تفاوتی دارند یا نه می توانید در اینجا عکس های گرفته شده توسط این دو دوربین را در ایزوهای مختلف مقایسه کنید
راستی مورد دیگر اینکه در کنار دی 7000 می توانید به 60 دی کنون نیز فکر کنید گزینه خوبی است و همانطور که خودتان اشاره کردید 600دی کنون نیز می تواند گزینه مقابل دی5100 باشد.
متاسفانه هرچی تلاش کردم پیام خصوصی ارسال نشد:::angry::: بببخشید مجبور شدم عمومی جواب بدم.
سلام به همه دوستان
با توجه به علاقه زيادي که به عکاسي دارم و تصميم گرفتم به صورت حرفه اي (دانشگاهي احتمالا البته علمي کاربردي) عکاسي رو ادامه بدم، تصميم گرفتم دوربين درکنار دوربين آنالوگم Nikon F-401x يه دوربين ديجيتال هم تهيه کنم.
دوربينهاي سري D5XXX نيکون تو ذهنم بود که يکي از عکاسان قديمي :) منو منع کرد و گفت نخر!
حالا ميخوام با افزاي بودجه تا حدود 4 ميليون تومن يه دوربين ديجيتال بخرم
تو تحقيقات خودم به D7100 رسيدم
ميخواستم ببينم تو اين رنج پيشنهاد بهتري دارن؟
يا کسي تجربه کار با D7100 رو داره؟
میدونم که دوستمون این سوال رو پرسیده بودن، من خودم نزدیک به دو هفته تحقیق کردم و الان رسیدم به D7100 و خب خوندم پاسخهایی که به این دوست خوبمون داده بودین
من خواستم مطمن بشم
و دیدگاهم برای خرید لنز هم اینه که اول با همین 18-105 کار کنم، بعدا یک لنز فیکس (پرایم) بخرم و در کنار این موارد تجربهام رو افزایش بدم و اطلاعاتم رو زیاد کنم...
در ضمن با توجه به اینکه من میخوام عکاسی رو دنبال کنم نه فیلم برداری رو به نظرم 70D کنون چندان مناسب بنظر نمیرسه
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.