تشکر از توضیح دوستان، لنزی که روی دوربین در عکس زیر بسته شده چی هست؟ و سوال بعدی دلیل استفاده بیشتر از 7d برای فیلمبرداری (بعد از 5d) مورد خاصی هست با توجه به شباهت و ارزانی سری سه رقمی مثل 600d یا 650d
فایل پیوست 42118
Printable View
تشکر از توضیح دوستان، لنزی که روی دوربین در عکس زیر بسته شده چی هست؟ و سوال بعدی دلیل استفاده بیشتر از 7d برای فیلمبرداری (بعد از 5d) مورد خاصی هست با توجه به شباهت و ارزانی سری سه رقمی مثل 600d یا 650d
فایل پیوست 42118
سلام
یکی از دوستانم بعد از دیدن عکسهایی که با دی7000 در نور کم گرفتم تصمیم به خرید دوربین دی اس ال آر گرفته....بودجه در حد 2200 داره.............میخواستم بدونم با این بودجه بهترین دوربینی که میتونه بخره و حتما سنسور حرفه ای داشته باشه (مثل 650دی که هم سنسور با 7دی هست) چه دوربینی رو بهش پیشنهاد بدم؟
اولین دوربینی که به ذهنم رسید دی3200 هست؟ (نظرتون درباره دی3100 چیه؟)در رابطه با قیمت اطلاعی ندارم.....مشخصات فنیش رو هم نمیدونم.....فقط این احتمال رو دادم دارای سنسور حرفه ای باشه......(منظورم از سنسور حرفه ای سنسوری هست که روی دوربینهای سطح بالاتر نصب میشه مثل دی7000 یا 7دی)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایند.....با تشکر
سلام
سنسور D5100 همان سنسور D7000 هست و قیمتش هم در حدود بودجه شما است. به نظرم پیشنهاد بهتری است نسبت به d3100, d3200
در برند کانن هم سنسور 600D و 60D و 7D مشابه هستند که به بودجه شما 600D میخوره
سنسور 650D یک سنسور هیبریدی است که به جهت فیلمبرداری بهینه شده و بهتر عمل می کند، از قیمت آن اطلاع ندارم.
موفق باشید
با سلام
به نظر بنده منطقی ترین انتخاب خرید دی5100 هست
دقیقا سنسور دوربین شما رو داره و دوستتون با قیمتی پایین تر به نتیجه ی مشابه از نظر خروجی میرسه
دی3100 هم گزینه ی خوبیست اما وقتی با اختلاف بهای حدودا 400 تومان میشه به دی5100 فکر کرد و بودجه هم به کفایت موجوده ,چرا دی3100 ؟
چون هم اونقدر ارزون تر نیست که به بخوایم به خرید لنز به جای هزینه روی بادی فکر کنیم و از طرفی بادی مذکور ارزش ارتقا و بهای پرداختی رو داره
سوای بحث ال سی دی متحرک,دی3100 از مانیتور کم کیفیت رنج میبره و براکتینگ نیز نداره. و علاوه بر اینکه در کلاسی پایین تر قرار میگیره, پرفورمنس اون بیشتر بر نویز کم تکیه داره در حالی که در دی5100 نویز و داینامیک رنج بهتر رو باهم دارید
در این میان دی3200 هم گزینه ی خوبیست ولی 16 مگاپیکسل کاملا کفاف عکاسی روزمره رو میده و همینطور سایز پیکسل بزرگتری داریم
مواردی مانند حجم بالای تصاویر و مشکلات پروسس و ذخیره سازی این دست فایل ها و همینطور نیاز بکارگیری لنزهای با کیفیت تر و استفاده از سرعت عکاسی بالاتر برای عدم لرزش و ... نیز توسط دوستان مطرح شده که با استناد بهشون میتونم بگم چنین مشکلاتی نیز نخواهید داشت (یا کمتر دارید)
650 دی آپدیت برای 600 دی هست ولی هردوی این دوربین ها و همینطور 550 دی از سنسور 7دی استفاده میکنند و عمده تفاوت اونها همانطور که بارها عنوان شده در کپچر ویدئو هست و یکسری آپشن های اضافه
چنانچه قصد عکاسی با فرمت "راو" رو دارید تفاوت قابل ملاحضه ای بین کنون و نیکون نخواهید دید با هردو میتونید بهترین تصاویر رو ثبت کنید
و در صورتی که jpeg شوتر باشید رنگهای نیکون کمی گرمتر هست
باقیش هم بسته گریپ و حس دوربین و همینطور به تجهیزات و لنزهایی هست که در آینده قصد خریدش رو دارید و با کدوم برند راحت تر هستید
هرچند به طور کلی در اسکور ها دی5100 رتبه ی بالاتری بدست آورده
با تشکر
----------
با جناب خاقانی خط رو خط شدیم
سلام.من مدتی هست که تو این انجمن بسیار عالی عضو هستم ولی این اولین پستم هست که میذارم.منو ببخشید اگه جسارت میکنم در حضور عزیزان بزرگوار.منم تقریبا همین یه هفته پیش یه 5100 نیکون خریدم 2100.خیلی هم ازش راضی هستم انصافا عالی عمل میکنه تو رنج خودش.به بودجه شما هم دقیقا میخوره.الان 600d کنن حدود 2300 هست.ولی با این وجود من از خیلی ها شنیدم که در کل عکسای 5100 نیکون مقداری بهتر هستن.منم پیشنهادم 5100 نیکون هست
پایدار باشین
بین انتخاب این دو ترکیب کدوم رو پیشنهاد می کنید
به نظرتون کدوم ترکیب بهتره
canon 60d +18-135 stm
nikon d7000 +18 -105
d7100 +18-105 کمی انتظار
یا اینکه همین بدنه ها با لنز 35mm
دینامیک رنج بهتر و نویز کمتر در d7000 در مقابل ارگونومی بهتر و lcd چرخان 60d
من به شخصه دینامیک رنج بهتر و نویز کمتر خیلی اهمیتش برام بیشتره ولی اگه تو گزینه هاتون دی 7100 رو محسوب نکنیم چون خودم مثل شما دو دل بودم رو همین دو انتخاب و از اساتید و دوستان محترم راهنمایی گرفتم نظر اکثریت بر این بود که حتما با دو دوربین کار کنم ببینم با کدوم راحتترم اونو انتخاب کنم. در کل من نظرم رو دی 7000 هست. خیلی تو باب flips out نیستم. خدا رو شکر لنزش هم تقریبا همه فن حریفه برای شروع حرف نداره
d7000 گزینه بهتری هست چه از نظر امار و ارقام در کیفیت خروجی و رفتار نوبزی در شرایط نوری کم البته 60d هم دوربین خوبی هست
ایمکه منتظر d7100 بمونید خیلی شاید منطقی نباشه حالا کی بیاد قیمتش چقدر باشه و تازه چی کار خاصی می تونه انحام بده که از عهده 7000 بر نیاد
و لنز هم بهتره شما هدفتون یا ژانر عکاسی تونو بیان کنید دوستان بهتر کمک کنند
البته ارتباط حسی و جسمی شما با دوربین هم از عوامل بسیار بیسار مهمه
درود
ژانر مورد علاقه ام عکاسی خیابانی و پرتره هست 35 م م رنج جذابی هست که روی بدنه کراپ دار میشه به عنوان تک لنز هم ازش استفاده کرد
و همچنین در شرایط نوری کم و استفاده از دیاف باز که نسبت به بقیه موارد مزیت داره
در مورد d7100 چند مورد نسبت به d7000 داره مثل سرعت عکاسی بالاتر و مگاپیکسل بیشتر و تعداد نقاط فکوس بیشتر و...
در مورد نیکون چه 7000 و چه 7100 به نسبت کنون تنوع کم لنز و کمیاب بودن لنزهای نیکون در ایران باعث شده که با تردید بهش نگاه کنم
درود
در مورد تنوع و یا کمیاب بودن ... قضیه چیز دیگریست. اینکه با بالا رفتن قیمت ها لنز هاییی با قیمت سنگین رو فروشگاه ها صرف نمیکنه بیارن و بخوابونن تا مشتری بیاد سراغ آنها ،مثلا لنزی مثل 70-200 VR II رو که قبلا ( زمان قیمت دو میلیون و ششصد هزار تومانی) چند تا چند تا موجود بود ،الان قیمت سنگینی پیدا کرده حالا این لنزی رایج هست لنز های خاص تر ممکنه قیمت کمتری داشته باشند اما صرفا بر اساس سفارش تهیه میکنند.
در نتیجه با تمام شدن موجودی های قبلی دیگه تا سفارشی در کار نباشد جایی انبار نمیشود!
شما لنز مورد نظرتون رو سفارش میدید و خیلی راحت تهیه میکنید و این شامل برند خاصی نیست شرایط کنونی بازار ماست.
پس دیگه توی ویترین ها قرار نیست کلی لنز ببینید.
از این نکته که بگذریم برای عکاسی روی دست ( مثل خیابانی و پرتره ) فشردگی پیکسلی یا مگاپیکسل بیشتر ،مزیتی نخواهد داشت.
پس d7100 رو فراموش کنید ، خود همین 16 مگایپسکل در D7000 به قدر کافی زیاد بود.
برای ژانز عکاسی مورد نظرتون اگر واقعا نیازی ندارید سمت مگاپیکسل های بالاتر نروید
لنزها کمیاب نیستن، قیمت ها سر به فلک کشیدن! همین 105-18 جوابگوی خیلی از نیازهاست ولی کنارش میشه از لنزهای نرمال هم استفاده کرد. // اگر به عکاسی علاقه دارید و میخواید وقت بگذارید که همین امروز خریدن بهتر از فرداست و زیاد مهم نیست کنون باشه یا نیکون وگرنه صبر کنید برای d7100!
درود
جناب انوش پس میشه گفت که لنز درخواستی نیکونی رو تهیه کرد البته صحبت من از جهت تنوع لنزها در کنون نسبت به نیکون از این جهت بود که شما در کنون علاوه بر تنوع لنزها به طور مثال همین 70 -200 در کنون شما 4 مدل لنز رو دارید که با توجه به بودجه ای که دارید می تونید یکی از اونها رو تهیه کنید یا در رنج ها ها مختلف همین طور یعنی انتخاب های بیشتری برای کنونی هاست حتی کنون لنز 18-55 کیت خودش رو هم اپدیت کرده البته با وجود لنزهای سیگما و تامرون و توکنیا فکر می کنم این نبود تنوع کمتر محسوس باشه
البته این طوری که مشهوده در بدنه ها نیکون در مدت اخیر بهتر عمل کرده و دوستان کنونی رو دیدم که به نیکون کوچ کردند
دوستان عزیز سلام خدمت شما
قصد خرید یک بدنه و یک یا چند لنز رو دارم و میخوام راهنماییم کنین !!!
نظر خودم فول فرم و بطور خاص D800 هست که با گذر زمان چند سال بعد نیز بدرد خواهد خورد
و با خرید چنین بدنه ای نیازی بعدها به خرید بدنه جدید نیست و در ارتباط با لنز نیز چون بدنه انتخابی
من عالی هست پس یک لنز عالی باید روش بسته بشه و من نظرم 24-70 2.8 هست و بعدها البته
لنزهای دیگری نیز خواهم خرید اما برای شخصی مثل من گمان کنم 1.5-2 سال جواب گو من خواهد بود
حال که تعدادی از دوستان بدنه فول فرمهای ارزان تر و تعداد لنز های بیشتری پیشنهاد دادن و حتی تعدادی
از دوستان به بنده بدنه کراپ دار پیشنهاد دادن (البته طبق قانون 0.6 اثلا کراپ دار دوست ندارم) حالا خواست از دوستان
هرگونه ترکیب از بدنه ولنزی که به نظرشون میرسه منو راهنمایی کنن چون اثلاً نمی خوام 2 سال پشیمون بشم
و می خوام بی نقص باشه انتخابم پس لطفاً راهنمایی کنید !!! البته بودجه همه چیز هست سه پایه فیلتر و ...
لطفاً همه چیز در نظر گرفته و عنوان کنین ممنون بابیت لطف بی حد شما
توضیح : ژانرها پورتریت و منظره
بودجه تا سقف 18 تومن
سلام من حدود 4 5 ساله که عکاسی میکنم ولی با یک دوربین کامپکت (Canon SX 130) الان میخوام کم کم دیگه فکر دوربین بهتری باشم. من بیشتر از طبیعت و منظره عکس میگیرم. و تا حدود 2 میلیون میتونم هزینه کنم. میخاستم درمورد دوربینای زیر راهنماییم کنید.
Canon EOS 1100D
Canon EOS 600D
Nikon D3100
Nikon D5100
و هر پیشنهاد دیگه ای که فکر میکنید واسه من مناسبه.
نظرتون راجب دوربین دست دوم چیه؟
ممنون
گزینه اول پیشنهاد من روی 5100 هست با لنز کیت که بین این بدنه ها خروجی بهتری داره و لی معقول تر اینه که یه بدنه با لنز بهتر بردارید مخصوصا اگه بعدا قصد تعویض لنز رو ندارید برای همین
البته اگه به دست دوم فکر کنید بهتر هست مثلا دست دوم 3100 با یه لنز خوب مثل 16 85 یا 18 105
البته بهتره ژانر مورد علاقتون رو هم بگید که بیشتر دوست دارید تو اون زمینه عکاسی کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن
اینکه شما بدنه ای بردارید و دیگه نیاز به تعویض ان نباشید خیلی شاید فرض درستی نباشد و گرنه دوستان که 5d مارک 1 داشتند و من می شناختم مبادرت به خرید مارک 2 و یا حتی مارک 3 نمی کردند و دوستان دیگر که در فروم هم زیاد هستند منظور اینست که روز به روز نیاز ها در حال تغییر هست و تکنولوژی هم در حال پیشرفت
نکته بعدی که من اعتقاد دارم اینه که تجهیزات شما هرچقدر خوب هم باشند عکاس شمایی و این شمایی که لحظه رو ثبت میکنید هر چند از امکاناتی که تجهیزات مناسب در اختیار شما میذارن نباید گذشت ولی انتخاب مناسب و تجهیزات مناسب برای هر فرد باید تعریف بشه و نباید یک نسخه برای هرکی پیچید مثلا برای من شاید یه a1000 زیاد باشه و برای کسی مثل انوش خان بردیای عزیز و...... بقیه دوستان بدنه هایی مثل d800 یا5 dمارک 3 کم
........برای همین به نظر من بهتره انتخاب درستی و با وسواس صحیح البته انجام بدید که پشیمان نشید
البته اون کراپ فاکتور در صورتی آزار دهنده خواهد بود که از لنز های فول فریم بخواهید استفاده کنید البته ازار دهنده که نه مثلا یه لنز 18 55 بخرید انگار 27 80 خریدید همین
در هر صورت پیشنهاد بدنه خرید یک کراپدار خوب مثل d7000 یا 7d با چند لنز با کیفیت و تجهیزات مناسب و مابقی پول هم پس انداز برای اموزش و نیاز در صورت خرید تجهیزات اضافه
پ.ن:اگه از اساتید گرامی نام بردم هدفم جسارت نبود و امیدوارم منو به بزرگواری خودشون ببخشن
خوب موتی خان دقیقاً از همین جا مشکلات شروع میشه ، نظرتو درست ولی اگه هر دوربینی قیر از این
رو انتخاب میکردمشاید چنین میشد مثلا D600 میخریدم و بعدها میگفتم من نیاز به پیکسل بالا تری دارم ...
کسانی که 5D بجز مارک III خریدن دیدم و بهتره بگم خوانده ام که رفتن و مارک III رو خریداری کرده اند
و در مورد کارپدار نیز خوب شما فرض بگیرید من چند لنز dx خریدم و تصاویر رو ثبت کردم و راضی نیز بودم
و بعد از 5 سال (دست بالا گرفتم) خواستم طبق نیاز فول فریم بخرم بعد منم و کوله باری از لنز کراپ دار
پس من حتی اگه بدنه DX بخرم ولی لنز رو نمیتونم !!!
موتی خان بازم ممنون که مثل همیشه کمک حال من هستین ممون !!
جای پرشین بوی خالی :::love2:::
منظورم اینه که اگه بودجتون محدوده یک بدنه ارزانتر حتی دست دوم و با یک لنز بهتر قطعا بیشتر و بهتر تو عکاسی به کار شما خواهد اومد و
مثلا به نظر من ترکیب یک دوربین مثل 3100 با یه لنز 16 85 بهتر از ترکیب یه دوربین مثل d5100با لنز کیت خواهد بود
خروجی های بهتری خواهید گرفت
دست دوم خوب پیدا کنید ریسکی نداره و افت قیمت خودشو هم کرده به شرط اینکه از فرد مطمین و با قیمت معقول خریداری کنید
شخصا با نظر شما موافقم با توجه به اینکه بودجه را دارید و هدف را مشخص کردید، چرا همون اول انتخاب خوب خودمان را انجام ندیم. ژانر هایی که دنبال می کنید با شرایط ایده ال این دوربین هم خوانی داره یعنی استفاده از سه پایه.
موضوع دیگر اینکه دوست عزیز خیلی ایده ال فکر نکنید همیشه یک جایی برای ضعف ها و نقص ها در نظر داشته باشید.
سلام
حالا که بودجه هست،کار آخر را اول بکنید بصرفه تره
البته در دراز مدت شاید نیاز به یک بدنه یدکی که میتواند کراپدار باشد را هم قویاً حس کنید و این بند میتونه توجیه خرید یک کراپدار خوب در اول کار و پس از مدتی و کسب تجارب لازم خرید بدنه دوم فول فریم رو بکنه
مع الوصف تصمیمتون رو بگیرید و برنامه داشته باشید که حتا اگر تصمیم گرفتید کراپدار بخرید بدونید از چه برندی باید خرید کنید و چه لنزهایی باید بخرید
خرید D800 مستلزم داشتن یک سیستم قوی جهت ویرایش عکسهاش و یه سیستم ذخیره سازی خوب و نامتنهایه lol
همونطور هم که خودتون اشاره کردید لنزهای خوبی هم باید تهیه کنید ، 70-24 لنز خوبیه اما با توجه به تله کوتاهی که داره،شاید بعداً احساس کمبود کنید بخصوص در پرتره که اصولاً فوکالهای بالای 85 مناسبش هستن و برای رفع این قضیه دو تا راه دارید ، 70-24 رو در کنار یه 200-70 استفاده کنید که احتمالاً به کمبود بودجه میخورید یا اینکه بجای این دوتا یه 120-24 بگیرید که میتونه لنز همه کاره به حساب بیاد و چنانچه بودجه اجازه داد از لنزهای فیکس نیکون هم یکی بخرید ، حالا میتونه بنا به نیازتون واید ، نرمال یا تله باشه
باقی بقایتان
ممنون دوست من ، بله بودجه کمی مشکل ایجاد میکنه ، من خودم 550D دارم و خواستم بدونم
میشه به این بدنه به عنوان یدکی نگاه کرد و اقدام به خرید 5DII و تعدادی لنز فیکس و زوم کنم
مثل پکیج زیر :
Canon 5DII + EF 24-105 F/4 L + EF 135 F/2 L + EF 50 F/1.4
یا بجای 50 مم 85 بگیرم
یا کلا برم واسه بدنه خودم تعدادی لنز خوب بگیرم و فعلا از فکر ف.ف بیام بیرون
باتشکر از جناب قبادی برای توضیحاتشون درباره canon 6D ،
(اگه ازدیگر باتجربه های فروم در بدوخرید دوربین ، تجربه خاص و قابل گقتنی رو داشته باشندکه دراینجادرج کنند خوبه فک میکنم)
فقط یه سوالی پیش اومده برای من ، ازاونجا که قصدخرید یه d600 رو داشتم ،
مسئله عمومی شده لکه های سنسوردر D600 که دیگه واقعا داره به اعتبار نیکون هم (ازاین نظر که میبینه وکاری نمیکنه) خدشه واردمیکنه ۲ دلم کرده. هیچکس دوست نداره دوربینی بگیره که میدونه ممکنه کارش به تعمیرگاه برسه(اون هم تعمیرگاههای خوش مرام وکاردرست این مرزوبوم!!!:?) از طرفی برای کسی که تجهیزات نیکون داره وقصدخرید فول فریم داره ۳ راه هست: یا به جون خریدن این مشکل ، یا ۳-۴ میلیون هزینه بیشتروخرید D800 ویا کوچ به کنون که اون هم باتوجه ضرر فروش لنزها مقداری هزینه بر و البته زمان برهست.
برای من که فروش لنزهای DX و ... هزینه اجباری خواهد داشت , ایا کوچ به کنون و خرید 6D میتونه معقول باشه؟
یا اصلا تصورمن درباره d600 اشتباهه؟http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gifhttp://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif
البته برای این من در پاسخ به مینی ریویوی شما این پست رو زدم چون هردو بدنه d600 و 6d رو تجربه کردید.
ببینید ، به هر حال در این دوره و با این قیمتهایی که در بازار هست ، هر کس بخواد چندین میلیون پول بابت تجهیزات بده باید دلایل خوبی داشته باشه
550 خُب دوربین سطح بالایی نیست و برای کارهای اولیه و عمومی مناسبه
تعجب میکنم شما یهو از دی800 سقوط کردی به 550 !؟
یه چیزی بین عکاسهای ما وجود داره و اون هم میل تمام نشدنی به خرید تجهیزات.تجهیزاتی که شاید اصلاً به کارشون هم نیاد و اصلاً سطح عکاسیشون همچین تجهیزاتی رو طلب نکنه ولی خوب یکجور ویار به خرید وجود داره ؛ پس در درجه اول باید با خودت روراست باشی، دی800 میخوای چیکار؟یا 5دی؟قراره عکسهات بره روی بیلبورد؟قراره در سایز خیلی بزرگ چاپ کنی؟یا قراره درآمدزایی برات داشته باشه یا عکاسی قراره هدف اولت باشه و تصمیم داری خیلی جدی وارد این عرصه بشی و از باقی عرصه ها برات فرعی بشن؟
اینکه آدم تکلیف خودش رو بدونه و با خودش روراست باشه خیلی مهمه
وقتی به نتیجه برسی،اونوقت میتونی در مورد خرید تجهیزات هم درست تر تصمیم بگیری
نگفتی 550 رو با چه لنزی استفاده میکنی؟شاید خرید یه 85-15 مثلاً کلی سر ذوقت بیاره و نیازهات رو مرتفع کنه!
به هر حال تجهیزات خوب،خوبه،اما تضمینی برای خروجی خوب [عکس خوب] نیست . عکس با مهارت و هنرمندی عکاس گرفته میشه!مثلاً عکسهای امیر عبدالپناه که واقعاً کارهاش رو دوست دارم خیلیهاش با 40 دی گرفته شده که شاید به نظر دوربین قدیمی و از مُد افتاده ای باشه اما عکسها رو که آدم میبینه لذت میبره .
خلاصه که بشین با خودت شش و بش کن ببین در این وضعیت کار درست چیه
تا آخر پاراگراف رو خونده بودم بعد پریده بودم و فقط بودجه رو خونده بود. :wall:
شما یا باید d800 یا 5d m3 انتخاب کنید (که محدودیت بودجه برای لنز رو به دنبال داره) یا d600 یا 6d انتخاب کنید که دستتون برای لنز خیلی بازتر می گذارد.
آیا امکانات و ویژگی های اضافی دوربین های d800 یا 5d m3 مثل بدنه بزرگتر با سیلینگ عالی و بدنه منزیمی و سیستم فوکوس بهتر و شاتر ۱/۸۰۰۰ (یا مگاپیکسل بیشتر d800) و ... برای کار شما ضرورت دارد یا نه اگر دارد ٬ انتخاب واضح است و اگر ندارد بهتره گروه دوم را انتخاب کنید.
به نظر من با توجه به ژانر کاری شما به جز شاتر ۱/۸۰۰۰ (برای پورتره) بقیه خیلی ضروری نیستند .
به نظر من:
6d + 24-105 + 135 f/2 + 85 f/1.8 = 15 millions را بگیرید و ۳ میلیون باقی مانده هم برای تجهیزات نور پردازی و سه پایه خوب و ... خرج کنید.
یک نکته هم وجود داره در لنزهای پیشنهادی شما لنز واید دیده نشد یعنی برای منظره ۲۴ میلیمتر برای شما کافی است؟
اضافه : اگر من باشم ٬ حتی 85mm f/1.8 را نمی گیرم و تقریبا دو میلیون هم صرفه جویی می کنم.
دوست عزیز من تکلیف روشن است اما جلوی پای من بیش از دو راهی وجود دارد
در اینکه خواسته های خود را گفته ام شک ندارم و از اینکه جدی نیز هستم در این راه نیز به همین شکل
اما شکا دارم که به درستی منظور خودم را رسانده ام یا خیر ، چرا چنین افتی در بدنه و از نظر پیشنهادی عنوان
کردم ؟ فقط یک دلیل داشت و اینکه دوستانی هستند و به بنده چنین پیشنهادی داده اند و بنده فقط عنوان کردم تا
ببینم این کار را نیز میشه انجام داد یا خیر !!!
خیلی ممنون بابت راهنمایی شما رو این پکیج جدید نیز باید تا صبح فکر کنم اما بنظر جالب میاد
در کل بگویم :
بند پوتینم رو (اتفاقاً امریکایی هستش) محکم بستم و بعد قدم در این راه نهادم و تا اونجا که نفس هام رو بتونم بشمارم
از این راه دل سرد نمیشوم !!! (چه شعاری شد ...:;))
سرعت 1/8000 در پرتره چه کاربردی دارد؟
سلام دوستان
با ۲ میلیون تومان
میشه چه لنز و دوربینی گرفت!؟
Pentax k 30 با لنز کیت ضد آبش نمیدونید گیر میاد!؟
درود
در گذشته اینگونه نبود که به محض آنکه کاربری فول فریم بخواهد ، به سادگی توسط کاربران با تجربه تایید شود ! عموما پرسیده می شد "از فول فریم چه می خواهی که با کراپدار به دست نیاورده ای؟" ... دوستان تازه وارد در جریان نیستند ولی بنده به خاطر دارم که حتی با سوادترین دوستان نیز هنگام مطرح کردن بحث ارتقاء ، با سوال های گوناگونی از جانب کاربران باتجربه در جهت شناخت زوایای گوناگون نیاز پرسشگر مواجه می شدند .
سوال اینجاست: پرسشگر در حال حاضر با تجهیزات فعلی اش در چه سطحی است؟ کاربرانی که به راحتی به ایشان فول فریم را توصیه می کنند چه شناختی از نیاز و دانش ایشان با سیستم فعلی دارند ؟ خرج کردن بیش از 10م تومان برای یک فول فریم در حد D800 واقعا چه میزان تاثیری در عکس هایشان دارد ؟
من اشتیاق پیمان عزیز در عکاسی و قصد ایشان برای ارتقاء تجهیزات و دانش شان را درک می کنم ... اما در شرایطی که ایشان به اینجانب یا دیگران به عنوان راهنما "اعتماد" می کنند نمی توانم به خود اجازه دهم که ایشان را به مسیری هدایت کنم که نتیجه ی تضمین شده ای در بر ندارد .
تا آنجا که می دانم پیمان عزیز قصد کسب درآمد از راه عکاسی دارند . در یک کسب و کار عاقلانه باید با حداقل هزینه به بیشترین بازده برسیم . توصیه می کنم فعلا با همین 550D عکاسی کنید . در خصوص لنز فعلا یک 105-24 که لنز پرتره ی کاملی است را کافی می دانم . اگر به واید بیشتری برای طبیعت نیاز دارید ، آلترا وایدهای توکینا می تواند گزینه ی خوبی باشد . با توجه به اینکه هر دو لنزی که توصیه کردم مانت ف.ف کانن است در صورت تصمیم به ارتقاء مشکلی نخواهند داشت .
موتی خان حق با شماست و چه کار خوبی کردید که این پست رو عنوان کردید ، چون وقتی شما و پسر پارسی
چنین مطلبی رو بصورت خصوصی به بنده گفتین و من بعد از عمومی کردن چنین واکنشی رو ندیدم پیش خودم گفتم
شاید زمانه عوض شده ، شاید قبلاً اینجور بوده ، خیلی ها به بنده پیشنهاد ف.ف را دادند و اکنون زمان آن رسیده
که مشخص شود ، آیا نیاز به خرید آن هست یا نه ؟
البته همه قصد کمک به بنده رو داشتن و دست یکایکه شما عزیزان رو میبوسم !!! :::love2:::
ای کاش روزی برسه که بازم (حد اقل برای من مهمه) مطالب پربار و به قول موتی خان پر از چالش پسر پارسی رو تو تاپیک ها بخونیم !!!
دوست من دوربین قبلیتون چی بود?سابقه ای هم در عکاسی دارید ?
ژانرهای عکاسی هر کدام خود دارای تکنیک ها و تجارب گوناگون هستند و نیازمد تجهیزات مخصوص به خود
به نظر من شما با بودجه محدودی که دارید ابتدا یک دوربین تهیه نمایید و به مطالعه و تمرین بپردازید و پس از کسب تجربه و مهارت بیشتر انگاه با دید باز تر و با تهیه لوازم مورد نیاز به ژانرهای مورد علاقه خود بپردازید
نه دوست عزیز در پورتره هم کاربرد داره همون جور که گفتم ٬فرض کنید نور محیط زیاده ٬ شما هم می خواهید عمق میدان کمی داشته باشید . دو راه دارید تا عکس شما اور اکسپوز نشه ٬ یا از فیلتر ND استفاده کنید یا از سرعت شاتر بیشتر از 1/4000 استفاده کنید.
بیشترین استفاده از سرعت شاتر ۱/۸۰۰۰ مسلما در ثبت حرکتهای سریع است مثل عکاسی ماکرو از حشرات در حال حرکت بعد از اون شاید در پورتره کاربرد داشته باشه.
کلا این سرعت شاتر چیزی نیست که شما هر روز بهش احتیاج داشته باشید اما گاهی موقعیت هایی پیش می آید که نیاز به آن پیش می آید.
فرض کنید ساعت ۱۲ ظهر است هوا کاملا صاف و آفتابی است ٬ قصد دارید یک پورتره بگیرید ٬ لنز شما مثلا 50mm f/1.4 است ٬ به دلایلی دوست دارید عمق میدان خیلی کم باشد ٬ پس آپرچر را روی همان f/1.4 قرار می دهید ٬ ایزو را حداقل قرار می دهید یعنی ۱۰۰ ٬ سرعت شاتر را بالا می برید به 1/4000 می رسید اما در کمال تعجب! می بینید عکس باز هم اور اکسپورز است! (این مورد کاملا واقعیست و کافی است در یک ظهر کاملا آفتابی با آپرچر باز اقدام به عکاسی کنید ٬ برای خود بنده نیز پیش آمده) شما در این حالت دو راه دارید ٬ یا از فیلتر ND استفاده کنید یا از سرعت شاتر 1/8000 . راه بعدی این است که عکاسی را تعطیل کنید و زمانی برگردید که خورشید مایل است ولی این قابل قبول نیست.
این مورد در هر جایی که شما می خواهید در نور زیاد روز با آپرچر باز عکاسی کنید رخ می دهد و فقط مختص پورتره نیست ولی در پورتره به دلیل استفاده بیشتر از آپرچرهای باز شاید زیادتر رخ بدهد.
در کل سرعت شاتر 1/8000 دست شما را در کنترل عمق میدان بازتر می گذارد پس بودنش بهتر از نبودنش است:-D.
این اختلاف یک استاپی به راحتی با فیلتر ان دی قابل چشم پوشی است.به خاطر این موضوع نیازی به هزینه چند میلیونی برای خرید بدنه های رده بالاتر نیست.دیگه اینکه سرعتهای خیلی کمتر از 1/4000 هم هر حرکت انسانی رو فریز خواهند کرد.1/4000 که جای خود داره.
من هم اشاره کردم که یک راهش استفاده از فیلتر ND است . حتی با فیلتر پولاریزه هم میشود یک استاپ کاهش نور داد ولی سوال این بود که چه کاربردی داره من هم پاسخ دادم.
البته این سوال از خرید 6d شروع شد که به خودی خود بدنه گرانی است ٬ جالبه دوربینی مثل 60d این قابلیت را دارد اما فول فریمی مثل 6d ندارد.
در نهایت من هم قبول دارم که نبود این قابلیت که در مواقع خیلی خاص و محدودی کاربرد دارد و می توان با یک فیلتر مسئله را حل کرد ٬ مشکل حادی ایجاد نمی کند. ولی خیلی بهتر می بود که این قابلیت در دوربین های فول فریمی مثل d600 و 6d قرار داده می شد.
والله 6دی جز این مورد یکی دو مورد سوال بر انگیز دیگر هم داره...ولی در کل به نظرم برای کسی که نیازی به برتری های مارک 3 نداره بهترین بدنه است.3 سالی که 7دی رو داشتم فقط یکبار برام پیش اومد که از سرعت 1/8000 استفاده بکنم یا از بین 36000 عکسی که گرفتم شاید 2 تا 3 هزارتای اون با سرعتهای بالاتر از 1/2000 ثبت شد.حرفم اینه که بسته به نوع کاربری این موارد میتونه مهم باشه یا نه،6دی برای کسی که فقط عکاسی پرتره یا منظره انجام میده بدنه ایده آلی است.
سلام.بنده یه سری فقط مقدمات (مخصوصا از سری مقدمات اقتصادی عکاسی )رو میگم و بقیه رو اساتید بهتر میتونند راهنمایی کنند.سعی کنید یه دوربین دست دوم برای شروع کار پیدا کنید و هزینه زیادی رو به لنز بدید یه لنز خوب-فکر کنم دوربینهایی مثل کنون 450 و نیکون 3000 برای شروع کار خوب باشه البته دست دوم تمیز. و با یه لنز خوب که اساتید معرفی کنند اونم دست دوم بگیرید.علت اینکه میگم دست دوم اینه که ابتدا 70 درصد زیر قیمت فابریک خریداری میکنید و اگر بعدها که (صد در صد خواهید فروخت چون عکاسی جوریه که همیشه فکر ارتقا هستید)قصد فروش داشتید و خواستید حرفه ای تر کار کنید بخواهید بفروشید به همان قیمت خرید و شاید خیلی با ضرر کمتر میتونید بفروشید.بنده خواستم اوایل کار مسایل اقتصادی رو خدمتتون عرض کنم .باز اساتید بهتر راهنمکایی میکنند ونیز خودتون با کمی تحقیق و دیدن عکس ها در بخش های مختلف که مد نظرتون هست میتونید لنز مناسب رو هم انتخاب کنید
دوستان
یه جوونمرد بیاد بگه من D600 بخرم یا نه!؟!
این مشکل سنسور و گرد و غبارش حل شد بالاخره یا نه؟!؟
اینو میگم بخاطر اینکه اختلاف قیمتش با D800 سه و نیم میلیونه!
لطفا دوستان یک پاسخ قانع کننده بدهند...
باسلام خدمت اساتید.دوربین sony cybershot dsc-hx300 رو کجا میتونم خریداری کنم و قیمتش چنده.ممنونتون میشم زودتر جوابمو بدین.
Pentax دوربینهای بسیار خوبی تولید می کند اما اگر در ایران زندگی می کنید خرید SLR پنتاکس یکی از بدترین تصمیمهای ممکن است. دوربینهای SLR مانند دوربینهای کامپکت یک موجود مستقل نیستند. بخشی از یک اکوسیستم هستند. شما باید دوربینی را بخرید که فلاش، لنز نو، لنز دست دوم، گریپ، باتری اضافی و تعمیرکار آن به تعداد زیاد در محل زندگیتان موجود باشد و وقتی خواستید تجهیزاتتان را آپگرید کنید بتوانید تجهیزات قدیمی خود را به راحتی بفروشید و پول معقولی به دست بیاورید. پنتاکس این خاصیت را ندارد.
دوربین های point and shoot برای شروع خوب هستند، البته اگر تصمیم داشته باشید همیشه در مرحله شروع باقی بمانید. عکسهای این دوربینها بسیار نزدیک به عکسهای یک گوشی موبایل خوب هستند. هر چند عکاسانی را میشناسم که با تجهیزاتی محقر عکسهایی اعجاب انگیز گرفته اند، اما پیشنهاد میکنم با تهیه یک SLR، فرصت وَر رفتن با پارامترهای مختلف و انگولک کردن آپشنهای متفاوت را به خودتان بدهید. برای من که مفید بود. احتمالا خودتان هم میدانید دوربین فوجی که فرمودید SLR نیست.
خلاصه: SLR بخرید. Canon یا Nikon. اگر بودجه خرید نو را ندارید، دست دوم بخرید.
سلام
دوستان با بودجه ای حدود 1 -1200 میشه slr دست دوم مثل 500دی یا 1100دی گرفت ؟
ظاهرا ارزون ترین اس ال ار 1100 دی هست که نوش حدود 1.5 آب میخوه
چند تا آگهی تو نت دیدم 450 دی و نیکون 3000 بود فکر کنم ولی فیلم برداری برام مهم هست اینا رو رو رنج 1 تومن قیمت داده بودن .
ناصر خسرو هم رفتم که قیمت ها بالا بود به نظرتون پاساژ حافظ چه طوره