سلام
دوستان گارانتی پارس الرمس کنون، چقدر اختلاف قیمت با گارانتی ایده ال داره؟
سلام
دوستان گارانتی پارس الرمس کنون، چقدر اختلاف قیمت با گارانتی ایده ال داره؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام دوستان ....
بهترین دوربینی که تو رنج 3.5 تا 4 میلیون تومان میتونم تهیه کنم چیه ... برای کارهای آتلیه و پرتره میخوام ....
D7200 Nikon Kit 18-140 Or 70D Canon
سلام
نظر دوستان رو در مورد ترکیب بادی و لنز های زیر میخواستم.راستش بدجور بین این دو موندم و از طرفی هم میخوام هرچه سریع تر خرید کنم.
d5300 + 18-140 + 35 1,8G
d7100 + 18-105 +35 1.8D
البته فعلا نمی تونم برای لنز پرایم هزینه کنم و فعلا می خوام که بادی با لنز کیت بگیرم و لنز پرایم رو چند ماه دیگه میگیرم.
1.به نظر شما ارزش داره که 570 هزار برای تفاوت d5300+18-140 و d7100+18-105 هزینه کنم؟ البته بعدا بخشی از این هزینه با تفاوت قیمت لنز پرایم سزی D و G جبران میشه.
2.با توجه به اینکه 7100 موتور فوکوس داخلی داره، می تونم براش لنزهای پرایم بدون موتور فوکوس (سری D) بگیرم؟ و در کل تفاوتی بین خروجی لنز های سری D و G وجود داره یا نه؟
3. راستش من یه دونه D5300 از دیجی کالا گرفتم ولی چون رنگ خاکستری رو برام ارسال کردن، مرجوعش کردم. در کل از کیفیت بدنه دوربین راضی نبودم.به خصوص درب قفل دار باتری، کلید لایو ویو اون و همچنین فلش دوربین هم یه مقدار لقی داشت و وقتی با انگشت بهش می زدم صدا می داد . البته جنس بندنش از پلاستیک براق بود و شاید به خاطر جنس پلاستیک رنگ خاکستری باشه. می خواستم بدونم که بقیه دوستان که 5300 مشکی رو دارند، کیفیت بدنش همین جوره یا بهتره؟
خیلی ممنون میشم اگه من رو کامل راهنمایی کنید
سلام
7100 قطعا بهتره. نه بخاطر سیلینگ و ... فقط , بلکه بخاطر ویزور بزرگتر و مرغوبتر.
ویزور 5300 و کلا دوربین های در این رده به شدت خسته کننده اند.
5300 هایی که من دیدم مشکی بودند و مشکلاتی که شما گفتید رو نداشتند.
البته من هم در دفعات اول به شدت از کیفیت بدنه اش ناامید شدم اما وقتی 700 دی کنون رو دست گرفتم براه راست هدایت شدم و متقاعد شدم که نیکون خیلی سخاوتمندانه عمل کرده..
من با این لنز کار نکردم.
اما به نظرم بهتره به سری G فکر کنید که بروز تره و از کیفیت بالاتری برخورداره.
این لینک رو هم ببینید :
Nikon Nikkor AF-S 50mm f/1.8G review | Cameralabs
سری D بسیار شارپ و خوش قیمت بوده و هیچ مشکلی جهت استفاده در بدنه های موتور دار مثل 7100 نداره.تنها ایراد قابل عرض آن اینترنال فوکوس نبودن اونه که کمی باعث ضعف در سیلینگ لنز و حساسیت به گرد و غبار میشه.لازم به ذکره که بنده در مرکز غبار کشور (در خوزستان) از این لنز استفاده میکنم و به مشکلی تا کنون بر نخوردم.میتونید بجای خرید سری جی ،این لنز رو خریداری کرده و مابقی رو یک عدد فیلتر بر حسب نیاز تهیه کنید.البته ناگفته نماند که 50 سری جی اندکی شارپتر و دارای سیلینگ بهتریست.لیکن به نسبت هزینه این 50 دی بیشتر از پرداخت خود دریافت میکنید.
سلام دوستان
دوربین برای عکس های خانوادگی و بیرون و منظره میخواستم بگیرم .
شایدهم بتونم کمی حرفه ای تر عکاسی طبیعت و .... رو ادامه بدم
بین دو دوربین موندم
کانن 700 دی با لنز 18-135
و
کانن G1x
کلا چی پیشنهاد میکنین ؟
یا اینکه 700 دی با همون لنز 18-55 بگیرم