سوالی داشتم نمیدونم جاش اینجاست یانه
اینکه برای مثال من میرم یه مغازه دوربین بخرم برای مثال d3300از کجا باید بفهمم همه جنسایی که بهم میده اصلیه راهی هست بشه فهمید ؟
ممنون از پاسخ هاتون
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
فراواان.
یه سری به کلاس ها و نشست ها بزنید می بینید.
لنز های 105-18 و 140-18 هر دو خوبند.
تفاوت های جزیی در شارپنس و ... رو ممکنه اصلا شما متوجه نشید. در کل مطمئن باشید که هر دو خوبند.
من خودم مانت فلزی و سیلینگ بهتر دومی رو ترجیح میدم.
درباره دوربین هم به دقت پارامتر ها رو مقایسه کنید. تونستید هر دو رو در دست بگیرید. سمپل ها و ریویو های هر دو رو ببینید.
معمولا هم دوربین سالم میمونه اما شما ازش خسته میشید و یا هوس دوربین جدیدتر به سرتون میزنه. کیفیت و کلاس ساخت همه شون در رنج خودشون عالیه.
اول اینکه جمهوری و اطرافش نرید. و اگه رفتید هر چی شنیدید باور نکنید.
دوم اینکه از فروشگاه معتبر خرید. فروشگاه رسمی.
سوم اینکه دوربین تقلبی نداره. اما ممکنه آک نباشه و یا هر دلیلی شما اولین صاحبش نباشید و یا لوازم جانبیش جابجا شده باشه.
و در نهایت اگر از جای معتبر خرید کنید و چندان در قید و بند کف قیمت و ... نباشید خیالتون راحت تره.
سال ساخت مهم نيست کيفيت لنز مهمه ، خيلی از لنز های خوب کنون از حدود 20-30 سال پيش دارن توليد ميشن و دليل موندگار بودنشون هم کيفيت خوبيه که داشتند
مانت فلزی يا غير فلزی هم خيلی مهم نيست وقتی لنز روی دوربين باشه زمين بخوره اگر پلاستيکی باشه احتمالاً از مانت ميشکنه اما فلزی باشه يا کمی جلوتر از مانت (جايی که پايه های مانت پيچ ميشه ) ميشکنه يا مانت خود دوربين که هزينه تعميرش خيلی بيشتره
اون لينکی که دادم رو تو رنج های مختلف بررسی کنيد ، مهم اينه عکس شما خوب از کار در بياد حالا اينکه لنز مانت فلزيه يا پلاستيکه يا از طلا ساخته شده تأثيری روی خروجی نداره ،طراحی لنز مهمه که 18-105 طراحی بهتری داره و خروجی بهتری ميده (اختلاف انچنان هم کم نيست )
18-105 برای همه بدنه های کراپ لنز خوبيه و از نظر قيمت بهترين لنز تو اين رنجه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
مرسی از راهنمایی های همه دوستان
هر دو دوربین رو خیلی وقته که دارمبررسی میکنم
اما فکر می کنم همون D5300+18-140 برای من مناسب تر باشه(دوربین با کیفیت و لنز خوب) و بقیه پولم رو خرج لوازم جانبی می کنم حالا اگه تونستم سال های اینده دوربینم رو ارتقا می دم
بازم ممنون از راهنمایی همه ی دوستان
با عرض احترام
از خارج از ایران برام لنز میخوتن بفرستند و من دوربین نیکون با کیت 55-18 رو دارم خرید می کنم.
حالا چه لنزی بگم بفرستن (مدل و جزییات لنز موضوع بحثم نیست)؟
علاقه من پرتره و حیات وحش پرندگان و ماکرو هست. ولی بیشترین لذت زمانیه برام که از اشخاص عکسای پرتره حرفه ای بگیرم و برای این منظور نظرم رفت روی لنزهای مخصوص پرتره، و حالا سوال بزرگ !
آیا فقط یک لنز خوب پرتره برای کیفیت خروجی مطلوب کافیست یا که باید تجهیزات اضافی خاص پرتره بخرم مثل speedlight های bouncing ! و شاید این لیست طویلی خواهد داشت و خرج تراشی می کنه برام ؟
آیا با نظر دوم که خرید لنز همه کاره برای شروع یادگیری تکنیک هست چقدر موافقید ؟
برای زوم در حیات وحش و پرتره و ماکرو گل و گیاه؟
لنز ماکرو برای نظر سوم یا فعلا extension tube ؟
خلاصه:
خرید دوربین کیت 55-18
نظر اول:لنز پرتره
نظر دوم: لنز همه کاره
نظر سوم: لنز ماکرو
بیرون بازتاب درون ماست...
طلب خیر برای همراهین فروم