جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود،
دوست عزیز مساله وزن لنز یکی از چند ده فاکتوری هست که در خرید دوربین در نظر گرفته میشه و اصولا مساله تاثیر گذاری نیست.
اگه شما به دنبال دوربینی با وزن کم برای مصارف خانگی هستید بنده نیکونهای سری D3XXX رو با لنز 55-18 یا اگه طالب زوم بالا هستید 105-18 رو پیشنهاد میدم مخصوصا D3300 که هم از نظر وزنی سبکتر از 70D هست و هم اینکه متحمل هزینه بالایی نمیشید و هم اینکه کیفیت عکسهاتون بسیار خوب خواهد بود.
اگر از بند های شانه اي به جای بند های فابريک استفاده کنيد وزن بيشتر زياد به چشم نمياد (برای مسافرت گردش و پياده روی)
https://www.google.com/search?q=blac...w=1536&bih=755
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
فکر کنم یه کمپکت پیشرفته بیشتر به کار شما بیاد. البته برای مراسمات خانوادگی میشه روی dslr حساب کرد ولی اینکه بخواهید همه جا dslr رو بدنبال داشته باشید باید خیلی عاشق عکاسی باشید تا بخاطر عشق تون خسته نشید!
آف تاپیک:
کاملأ موافقم.
چند وقت پیش یکی از بندهای شانه آویز caden رو به قیمت 50 هزار تومان خریدم. با اینکه کیفیت متوسطی داره ولی بسیار بسیار از بند خود دوربین بهتره و خیلی کار رو راحت میکنه. ضمن اینکه دوربین رو در کنار بدن قرار میده وزنش هم خیلی کمتر به چشم میاد. البته یکی از بزرگترین مزیت هاش هم اینه که وقتی میخوای عکس بگیری دیگه بند دوربین مزاحمت نیست.
CADEN Quick Rapid Shoulder Belt Strap for All DSLR Camera - Black - Free Shipping - DealExtreme
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
بحث کاربرد DSLR برای مصارف خانگی خیلی وقت پیش اینجا انجام شده و خود بنده بین چند مدل بدون آینه و کامپکت پیشرفته و DSLR مردد بودم
صحبت شما درسته که DSLR سختی هایی داره، اما من هر چی جستجو کردم هیچ وقت نمیشه امکاناتی که توی DSLR هست رو و حتی شبیه به اون رو توی دوربین دیگه ای جستجو کرد
بحث 70d که دیگه جداست یه دوربین تمام عیار فیلم و عکس
سوال من تفاوت وزن دوربین های DSLR با همدیگه بود
منم اینطور فکر میکنم
گیاه وحشی کوهم، نه لاله گلدان
مرا به بزم خوشی های خودسرانه مبر
میشه به slr خیلی جمع و جور و سبک مثل کانن 1200D و 100D هم فکر کرد.
بدون آینه eosm هم جمع و جور سبک است
کانن 100دی با باتری 400گرم وزن دارد
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
یه دوربین 70d با 18-135 که از گارانتی اش 6 ماه مونده ... به نظرتون میارزه 2700 ؟ به نظرتون چقدر شات زده باشه خریدش عاقلانه است ؟
با این پول میتونم همین دوربین رو نو با 18-55 بخرم
ضمنا ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنمایی بیشتری ( خارج از عرف تاپیک ) کنه ممنون میشم پیغام خصوصی بده
ممنون
یه وقتی صحبت فیلم و DSLR بود و بعضی از دوستان اعتقاد داشتند DSLR ها برای فیلم خیلی خوب هستند بعضی کاملا مخالف. امروز توی خبر ها این عکس رو دیدم. از فیلمبرداری سریال در حاشیه
1910534.jpg
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir