در حد خودش بد نیست اما توقع زیادی ازش نداشته باشید.
نقطه قوت این لنز رنج 18 تا 140 هست که تقریبا همه کاری میشه باهاش کرد با کیفیت متوسط.
اما بخاطر دیافراگم بسته اش باید در شرایط نوری خوبی باشید تا خروجی خوبی بهتون بده و این شامل 55-18 و 105-18 هم میشه.
شما بازترین دیافراگم رو در این سه لنز فقط روی 18mm دارید که اونهم 3.5 هست و به محض اینکه رینگ زوم رو بچرخونید این روزنه کوچکتر میشه و به سمت 3.8 , 4 , 4.2 و ... تا 5.6 میره. دیگه خودتون حساب کنید نهایتا با اف 5.6 در 140mm باید در چه شرایط نوری و محیطی باشید که بوکه بهتون بده.
سلام دوستان
من بین اتخاب این دو دوربین گیر کردم لطفا بدون در نظر گرفتن اختلاق قیمت
نقات ضعف و قوت 70دی و دی7100 نسبت به همدیگه رو برام توضیح بدید و راهنمایی کنید که کدوم گزینه بهتری هستش
بیشتر نویز کم، ارگونومی و امکانات برام مهمه
از نظر نويز تفاوت چنداني ندارد، دايناميك رنج نيكون بهتر است، امكان فوكوس ممتد در فيلمبرداري و فوكوس سريع و ممتد در لايو ويو در 70Dوجود دارد ولي در 7100 نيست. ارگونوكي هم بستگي به سايز دست شما دارد من به شخصه ارگونومي 70D را بيشتر مي پسندم ولي شما بايد هر دو دوربين را در دست بگيريد.
امكانات ديگرشان فرق زيادي ندارد.
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
با این احتساب میشه از این لنز برای درست کردن بوکه در محیط داخل منزل استفاده کرد؟
با توجه به اینکه امکان استفاده از هر منبع نوری رو داریم و 18 میلیمیتر برای داخل منزل جواب میده.؟
شرمنده زیاد سوال میپرسم. برای استفاده از محیط منزل که تصاویر پرتره blur با بک بلور شده بگیریم. منظورم رو امیدوارم متوجه بشید.
این لنز جواب این کار رو میده یا پیشنهادتون چیز دیگری هست؟
باز هم ممنون استاد و با توجه به اینکه امروز قیمت 18-140 رو گرفتم 1.200 و این لنز بصورت لنز کیت روی 5300 هست به صورت پیش فرض به قیمت 2.500 از لحاظ عقلانی باید همین 18-140 رو بگیرم با بادی و یه 50 میلیمتری هم جدا تهیه کنم. با توجه به اینکه بادی 5300 در میاد 1.700 به تنهایی. حالا با این اوصاف 18-55 در رنج خودش شارپ تر هست یا 18-140؟
اگر 18-55 شارپتر باشد پس یک عدد 18-55 به علاوه یه 50 میلیمتری میگیرم که اونم حول و حوش 450 درمیاد و قیمتش میشه پایین تز بادی و 18-140 کیت ولی خب از یه طرف دیگه رو کیت 18-140 خیلی خوش قیمت درمیاد.
خیلی حرف زدم ببخشید.
مبارک باشه.
55-18 شارپ تره اما از اون طرف عمق میدان بالایی میده و عکس ها کمی تخت احساس میشن. کیفیت ساختش هم خیلی خوب نیست و از نظر دوام و استحکام اصلا نمیشه با 140-18 مقایسه اش کرد. من فقط بخاطر کاهش هزینه پیشنهاد دادم خریدش رو.
همین 140-18 بخوبی جوابگوی شما برای کار های روزمره هست و لنز پرایم 50mm f1.8g برای پرتره و عکاسی در جاهای کم نور مناسبه.