لطفا کمکم کنید واقعا نمیدونم چکار کنم.
به ترتیب اولویت می نویسم.
مبتدی ام و هدفم عکاسی نیمه حرفه ای و بعد حرفه ایست. آشنا به فوتوشاپ.
بودجه اولیه دوربین 2 میلیون و در شرایط خیلی خاص تا 2 و نیم هم موردی نداره. (اما ترجیحا 2 میلیون شه)
هدف یادگیری:
- اول عکاسی ماکرو از گل و گیاهان و همچنین از حیات وحش (پرندگان).
- دوم پرتره
میدونم که برای هر کدوم از موارد بالا لنز لازم دارم.
حالا اختلاف قیمت لنز کنان با نیکون زیاده ؟ ؟ ؟ حدودی و کلی میشه اختلاف قیمت گفت؟
من نمی خوام تا سال آینده هزینه زیادی کنم شاید 1 یا 2 تومن برای همه ی لنز ها (ماکرو+تله (زوم) برای حیات وحش+پرتره) .
طبق این جزییات در مورد بودجه و کارایی لنز، خرید دوربین Canon یا Nikon رو پیشنهاد می دید؟
حالا چه مدلی بگیرم !؟
- از نیکون ها : d3300 یا d5200 یا wifi d5300 ؟ [No low pass filter ]
- از کنان ها : 60D - 600d - 700d - 1200d - یا غیره ؟
پیشاپیش خیلی ممنون از راهنماییتون
ویرایش توسط niegrau : Monday 25 May 2015 در ساعت 05:01
با سلام
لنزهای کنون گرون تر از لنز های نیکون هستندخودمم دقیق نمیدونم ولی به دلیل وجود موتور فوکوس داخل لنز،
میتونید یه لنز ۱۸-۱۰۵ یا ۱۸-۱۴۰ نیکون بگیرید نهایتا ۱۲۰۰۰۰۰ میشه برای منظره و پرتره
وبرای ماکرو هم چو خیلی حرفه ای نیستین استفاده از اکستنشن تیوب و فیلتر های کلوز اپ پاسخ گوی کار شما هستند
در مورد دوربین هم بنده با بودجه شما نیکونd7000پیشنهاد میکنم که حرفه ای تر از پیشنهاد های شماس و به همراه خودش لنز ۱۸-۱۰۵ رو داره،،
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
سلام
كدام لنز كانن گران تر از مشابه نيكوني است؟ به نظرم اشتباه مي كنيد. در پاره اي موارد مانند لنز هاي سوپر وايد (مانند لنزهاي 10-18 و 10-22 كانن) و تله (مانند 400mm f/5.6 كانن) و همچنين لنزهائي مانند15-85 كانن ، لنزهاي كانن بسيار ارزان تر از لنزهاي نيكون هستند ولي به طور عمومي تفاوت قيمت چنداني بين قيمت لنزهاي كانن و نيكون نيست (هر چند لنزهاي كانن در ايران عموماً اندكي ارزان تر از مشابه نيكوني هستند) ضمناً بيشتر لنزهاي نيكون خصوصاً لنزهاي جديد موتور فوكوس داخلي دارند.
ارادت
درود،
جناب چگینی هستند لنزهایی از کنون که گرونتر از رقیب نیکونی هستند به عنوان مثال لنز 70-24 نسخه ii کنون گرونتر از رقیب نیکونی هست، درسته که این اختلاف اندک هست اما نمونه کنونی گرونتر هست.
http://www.amazon.com/Canon-24-70mm-.../dp/B0076BNK30
Amazon.com : Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S Nikkor Wide Angle Zoom Lens : Camera Lenses : Camera & Photo
این هم قیمت فروشگاه B&H:
Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED Lens 2164 B&H Photo Video
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM Lens 5175B002 B&H Photo Video
ارادت.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
فقط در مورد 70-300 میخواستم خدمتتون عرض کنم که نیکون دو مدل از این لنز داره یکی مدل قدیمی که معمولا به رنگ نقره ای ساخته میشد و لرزشگیر نداره و مدل جدیدتر که هم قیمت نمونه کننی هست. یه مدل هم 55-300 داره که حدود 800 قیمتشه.
باقی مقایسه هاتون هم از اساس اشتباه هستن.
مثلا 18-105 نیکون رو باید با لنز همسطح خودش یعنی 18-135 مقایسه کنید و یا 24-105 کنن رو با 24-120 نیکون که هر دو در یک سطح هستند و f:4 ثابت دارند (در واقع این دو لنز جزو کیت های گرون قیمت تر دو شرکت هستند)
در مورد مقایسه آخرتون هم ترجیح میدم سکوت کنم. برای مقایسه لنزها بعد از فاصله کانونی اگه یه نیمنگاهی هم به عدد دیافراگم اونا داشته باشید بد نیست.
با تشکر.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105