بودجم حدود 1.500 هست
مدل دیگه ای مد نظرتون هست؟
از لحاظ کیفیت عکاسی 5300 خیلی از 5200 بهتره؟
nikon.png
بودجم حدود 1.500 هست
مدل دیگه ای مد نظرتون هست؟
از لحاظ کیفیت عکاسی 5300 خیلی از 5200 بهتره؟
nikon.png
همونطور که خودتون هم تو نمودار می بینید تفاوت چندانی ندارن تنها تفاوتشون برداشته شدن فیلتر low-pass روی سنسور 5300 هست که کمی به شارپ بودن عکسها کمک میکنه البته خیلی به چشم نمیاد. چون اصولا شارپنس بیشتر به لنز برمیگرده تا بدنه. بعد از اون هم وجود جی پی اس و وایفای. بجز این دو مورد تفاوت دیگه ای ندارن.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
این نمودار بیشتر دینامیک رنج رو نشون میده که d5200 طبق این نمودار وضعیت بهتری داره. البته در سایت dxo دینامیک رنج هر دو مدل 13.9 که برای یه دوربین مبتدی عدد خوبیه. و طبق نتایج همون سایت ایزوی 5300 با عدد 1338 در مقابل 1284 (d5200) حدود 5 درصد بهتر شده که البته این مقدار در عمل اصلا قابل تشخیص نیست.
از wi-fi برای انتقال بیسیم عکسها و کنترل از راه دور دوربین توسط موبال و تبلت استفاده میشه. حتی میتونید تصویر لایو ویو دوربین رو به صورت زنده داخل موبایلتون ببینید.
سلام به دوستان گرامی
آقا این مبحث عمق رنگ و دینامیک رنج چقدر اهمیت داره؟
مثلا من یه زمانی مقایسه می کردم canon 60d رو با nikon D7000، خب نیکون یه مقداری عمق رنگ و دینامیک رنجش بهتر بود اما می خوام بدونم در خروجی عکس ها این مسائل فنی و اختلاف جزئی بین این دو تا دوربین چقدر مشخص هست؟
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
بله به نظر من ارزش داره. اون ماژول wu-1a که فقط وای فای رو به دوربین اضافه میکنه به تنهایی فکر میکنم بالای 200 هزار تومن قیمت داشته باشه تازه اگر گیر بیاد. در ضمن بنده فراموش کردم بگم باتری 5300 مدل en-el14a هست که 20 درصد بیشتر ظرفیت داره.
اسم نرم افزار رو نمیدونم ولی تقریبا هر همه کنترل ها رو میشه روی دوربین انجام داد. فکر میکنم یه تاپیک جداگانه در این مورد وجود داشته باشه.
خیلی که نه ولی با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیادشون (بستگی به شما داره) به نظر من ارزش داره که یک بادی به روز تر بگیرید . و این قیمتی گفتید تنها بدنه میشه اگه میخواید یک لنز همه کاره بگیرید 18-55 رو بعد چند وقت به دلیل رنج تله کم مجبور به تعویض میشید و 18-105 به صرفه تر است . همچنین حداقل 300 تومن باید برای پرداخت تجهیزات جانبی مثل مموری ، کیف ، سه پایه و ... کنار بگذارید .
سلام
سايت DPreview هم در بررسي تحليلي و تفصيلي 5DS R/5Ds به افزايش حدود يك استاپي دايناميك رنچ نسبت به 5D MK III اشاره كرده است.
Raw Dynamic Range
Exposure Latitude
The 5DS R appears to hold up as as well as the 6D with respect to exposure latitude, when normalized to common viewing size. This is definitely a step in the right direction for Canon, as the 6D already showed some improvements over the 5D Mark III when it came to dynamic range. Furthermore, it's nice to see that the increased pixel count, which might have led to an increase in total read noise due to the extra pixels that have to be read, does not appear to adversely affect dynamic range.
ISO Invariance
This performance is an improvement over the 5D Mark III and perhaps even over the 6D, both of which still have noisier midtones and shadows at ISO 800 with a 3 EV push compared to ISO 6400. Comparing the 5DS R to its predecessors side-by-side at common viewing size, it's quite clear that Canon is making progress, with significant improvement over the 5D Mark III. Note the decreased banding in the 5DS R compared to the 5D Mark III, which really helps with shadow recoverability. The 5DS R appears to even slightly outperform the 6D, which is impressive given its resolution.
TL;DR
...............
Indeed, this is essentially what we see, with the 5DS R ISO 100 shot pushed 6 EV appearing to have roughly similar noise levels to the 5D Mark III ISO 200 shot pushed 5 EV. That's at least a stop improvement over the 5D Mark III, with less banding to boot, and this is particularly impressive given the massive increase in resolution.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 6 December 2015 در ساعت 14:56
این نتیجه گیری بر مبانی همان نتایج سایت دی اکس او است که پلاتش را گذاشته بودم.
وقتی از همان تکنولوژی قبلی استفاده شده چرا باید فتو دیودهای کوچکتر پنج دی اس دینامیک رنج بالاتری نسبت به مارک سه و شش دی داشته باشند؟ هنوز شش بیشترین دینامیک رنج را در بین بدنهای کنون دارد.
اما با تفسیر دی اکس او از خروجی ممکن است نتایج متفاوت شود منتها من این تفسیری که همه دوستان به ان ارجاع میدهند را نمیپسندم و ترجیح میدهم به همان نتایج نرمال نشده استناد کنم. خود سایت دی اکس او هم در اینده نزدیک مجبور خواهد شد نتایجش را کلا عوض کند!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.