ممنون از شما دوست عزیز
تصمیم گرفتم ۵۳۰۰ بگیرم
حالا یه سوال دیگه واسه لنز ۱۴۰-۱۸ و ۵۰ م م ۱.۸ اگر بخوام فیلتر لنز پولاریزه بگیرم چه فیلتری بگیرم بهتره با چه اندازه ای ؟؟؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
آف تاپیک هست.
برای پیگیری موضوع به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.
راهنمايي براي انتخاب و خريد فيلتر مناسب
علی ایحال اون فیلتری که خریدش رو بعضاً توصیه می کنن فیلتر یو وی هست.
فیلتر پلاریزه کارش چیز دیگه اس که جناب شکری بدرستی توضیح دادن.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز و گرامی.
میخوام از دوربین های DSLR کراپ دار به فول فریم کوچ کنم و با توجه به بودجه ای که دارم یعنی حدود 5 میلیون برای بادی و 2 تا 3 میلیون برای لنز تصمیم گرفتم D750 نیکون رو انتخاب کنم. دوتا سوال از دوستان داشتم:
1- اینکه با این رنج قیمت به نظرتون انتخاب بهتری هم هست یا نه؟
2- یه شایعاتی شنیده بودم که D750 تو سری های اول یه مشکلاتی داشته میخوام ببینم کسی از دوستان در این رابطه اطلاعی داره یا نه که اینها فقط شایعه است یا واقعیت داره؟ میترسم این دوربین هم مثل D600 مشکلاتی داشته باشه که آدم رو پشیمون کنه... اگه کسی از دوستان و اساتید اطلاعی در این رابطه داره خیلی خوشحال میشم که بدونم.
سلام
انتخاب خوبیه، شاید بشه روی کارکرده ی D800 و D800e که قیمتی مشابه و کمتر نسبت به نوی این دوربین دارند هم فکر کرد که البته این دوربین جدیدتره و آپشن های جدیدتری داره و ... ولی خوب اون دو دوربین هم مزایایی دارند.
شایعات که نبوده بلکه واقعیت داشتند و دارند اما مشکل مثل D600 نبوده به این دلیل که D600 ها همگی مشکل نشت روغن داشتند و باید تعمیر می شدند اما D750 تنها در یک سری از تولیدات دچار عیب فلر و شاتر هستند که البته قابل چک کردن از طریق سایت Nikon هم هستند که لینکش رو در صفحات مربوط به این دوربین قرار دادم و البته از طریق سرچ هم قابل دستیابی است.
اینکه پشیمون کنه یا نه! دو دیدگاه میتونه وجود داشته باشه، دیدگاه منفی اینه که این دوربین بدنام شده و مشکلاتی برای فروش داره و ... که خوب برای فردی که میخواد باهاش کار کنه چندان مهم نیست و دیدگاه مثبت اینه که Nikon از طریق اعلام فراخوان تعمیر عیوب مذکور و رفع نگرانی از بابت سری های سالم در صدد پشتیبانی قوی از محصولاتش بوده و خریدار میتونه خیالش راحت باشه و هر کسی میتونه با چک کردن سریال با خیال راحت خریدش رو انجام بده.
دوست عزیز شک نکنید این دوربین یکی از بهترین هاست.
بله دو تا مشکل داره که با وارد کردن شماره سریال دوربین تو لینکهای زیر، بهتون میگه که دوربین مشکل داره یا خیر.
برای مشکل شاتر: Select Language
برای مشکل سایه اندازی: http://www.nikonusa.com/en/Service-A...ikon-D750.html
پ.ن: با آقا ایمان خط رو خط شدیم.
1- نه شايد D610 هم انتخاب خوبي باشه ولي به نظر من هزينه كمي بيشتر براي D750 ارزشش رو داره.
2- مي تونيد با سريال چك كنيد. متاسفانه در مورد مشكلات اين بدنه اغراق شده و كاربران اين بدنه رضايت خيلي بالايي از عملكردش دارن(به طور مثال در آمازون).در كل هر وسيله الكترونيكي مستعد خرابي و ايراد هست. با گارانتي تهيه كنيد تا خيالتون راحت باشه.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA