با سلام.
از تاپیکهای زیر استفاده کنید.
دوربین و لنز مناسب برای عکاسی نجومی
لنز مناسب براي دوربين هاي كنن
با سلام.
از تاپیکهای زیر استفاده کنید.
دوربین و لنز مناسب برای عکاسی نجومی
لنز مناسب براي دوربين هاي كنن
سلام
هرچند شما بودجه ي كلي را نفرموديد و فقط بودجه ي لنز رو فرموديد 1.5 ميليون تومان ولي به نظر مي رسد كه محدوديت مجموع بودجه هم داريد كه در اينصورت توصيه مي كنم بدنه ي ارزانتري انتخاب كنيد كه بتوانيد لنزهاي بهتري بخريد. بستن سيگما 70-17 روي 7D مثل انداختن لاستيك گلدستون زير BMW است
مثلا به جاي لنز سيگما 70-17 مي توانيد لنز كنن 85-15 را به عنوان Walk Around لنزتان اتخاب كنيد.
فرهاد حسيني
درست میگویید اصلا به این موضوع فکر نکرده بود اما من چون یکی از دوستان سیگما 17-70 را داشت و همه چیزش را دیدم به همین دلیل گفتم به هر حال شما تجربه شما بالاتر است اما من این لنز را برای عکس بردار در همه جا و بیشتر در عکس برداری نجومی نیاز دارم حال 15-8آیا این نیاز را برطرف می کنه و یا لنز دیگری را به ترکیب من پیشنهاد می کنید؟
با تشکرو سپاس فراوان
سلام .
این اولین باریه که توی این فروم پست می ذارم. البته یه بار گذاشتم نمی دونم چرا هرچی می گردم پیداش نمی کنم!
من تازه می خوام عکاسی رو شروع کنم و در حال حاضر هیچ چی از عکاسی حرفه ای یا حتی نیمه حرفه ای نمی دونم. ولی می خوام شروع کنم و اگه خوشم بیاد ادامه بدم.
برای شروع هم خب دوربین لازم دارم.
برای اولین دوربینم قصد دارم تا 600 هزار تومن بودجه بذارم . چون همه می گن کنون خوبه منم دنبال کنون هستم .
از همه مهم تر برام اینه که باطری قلمی نداشته باشه!
با یه مقداری سرچ دیدم اینا هست :
Canon EOS 1000D
Canon PowerShot G11
نمی دونم آیا اینا خوبن یا نه و نمی دونم کدوم بهتره برای من.
اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم.
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
بله چه استقبال گرمی.
مرسی
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
با سلام
دوست عزیز من
دوربینهای حرفه ای سختی های مخصوص خودشون رو دارند و همینطور در آینده به هزینه زیادی نیاز دارند و ممکن است خیلی زود شما رو دلسرد و پشیمان بکنند
شما اگر از یک دوربین مثل همین g11 که فرمودید عکاسی را شروع کنید و بعد با شناختن کامل نیازهایتان و میزان علاقه تان به عکاسی دوربین مورد نظرتان را انتخاب کنید مطمئن باشید هیچ ضرری نمیکنید .
در ضمن دوربین g11 که بنده به شما پیشنهاد دادم دوربین فوق العاده ایست و شاید شما در آینده با داشتن آن دیگر به هیچ دوربین دیگری نیازی پیدا نکنید
از شما خواهش میکنم با مطالعه بیشتر فرق بین دوربینهای slr و slr like را بدانید و از معایب و محاسن عکاسی با هر کدام اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید انتخاب صحیحی نیز انجام دهید .
به شخصه دوربین slr را برای شروع عکاسی برای کسانی که هنوز اطلاعات دقیقی ندارند صحیح نمیدانم و این موضوع چندین بار برای دوستان و اطرافیان من پیش آمده است (پشیمانی از خرید slr)
ارادتمند شما
شناسی
سلام.
1- اگر بنا بر خرید دوربینی غیر از DSLR باشد، چرا G11 ؟ نسخه پیچیدن برای دیگران با چشم بسته ، چندان جالب نیست. ایشان می خواهند تا مدتی با بدنه و لنز کیت آموزش ببینند نه اینکه برای خودشان کلکسیون لنز و فلاش و سه پایه جمع آوری کنند.
2- شخصا خرید DSLR را برای کسی که می خواهد در مسیر پیشرفت گام بردارد ، غیر منطقی نمی دانم. این موضوع کاملا به اهداف و انتظارات و برنامه ریزی شخصی هرکس بستگی دارد.
3- عبارت "اگر خوشم بیاد ادامه بدم" یک مقدار کار را سخت می کند. اگر می توانید حدود 200 هزار تومان ضرر بابت فروش احتمالی دوربینتان را تحمل کنید، حتما DSLR بخرید. (همان 1000D برای شروع خوب است.)
موفق باشید.
سلام
همانطور که بارها و بارها در این مورد بحث شده اگر به این زودیها بودجه ای برای لنز تخصیص نخواهید داد خرید یک اس ال ار لایک را شدیدا توصیه می کنم.
در ضمن گول عنوان حرفه ای که به دوربینهای اس ال ار داده می شود را نخورید مهم این است که اطلاعات و دانش شخص در سطح حرفه ای باشد.دوستان بسیاری هستند که با دوربینهای اس ال ار لایک عکس های خیلی خوبی می گیرند.
این را هم در نظر داشته باشید که شما از این بودجه باید هم دوربین - کیف - مموری کارت -فیلتر و ... هم بخرید که تازه با این هزینه احتمال اینکه بخاطر محدودیت رنج لنز دلسرد شوید وجود دارد.ولی با اس ال ار لایک این مشکل را نخواهید داشت.
با جناب طالبی خط رو خط شدم