جلال پارسا
خب بله اسمش هم همینه اما الان اکثرا تو خود سنسور ها به گمانم هست این فیلتر و مثل گذشته حساسیت و نیازی به بخش محافظت در مقابل اشعه وجود نداره برای همین بیشتر بخش محافظت فیزیکی مد نظر البته اگر اشتباهی تو حرفام بود عذر میخوام
معمولاً لنزها پوشش ضد UV دارند. به نظرم بحث از موضوع تاپيك دور شده است.
آف تاپيك: در خصوص استفاده يا عدم استفاده از فيلتر براي محافظت از لنز:
http://www.the-digital-picture.com/R...n-Filters.aspx
تقاطع جمهوری - حافظ بغل علاالدین پاساژ دوربین فروش ها هست
من یک بار 3 سال پیش خبطی کردم و دوربین کامپکت ازون پاساژ خریدم هنوزم که هنوز از خریدم پشیمون هستم
واسه خرید دی اس ال ار دو هفته تمام از صفر تا صد اطلاعات جمع کردم و در مورد دوربین ها و تفاوتشون اطلاعات جمع کردم
هفته گذشته تنها برای کسب اطلاع بیشتر به اون منطقه مراجعه کردم دیدم که وضع فروشنده ها نه تنها بهتر نشده بلکه بدتر هم شده
یه تعداد فروشنده قالتاق و بدون اطلاعات و لات، قیمت ها از فروشگاه های اینترنتی بالاتر بود و تمامی فروشنده ها زیر آب همدیگه رو میزدن و اینجور که متوجه شدم که لابلای دوربین هاشون دوربین شات خورده رو هم به جای نو میفروشن
هیچ مغازه ای قیمت نمیداد و اول میپرسیدن چند قیمت داری؟
با تجربه ای خرید قبلی و ملاقات مجدد با برادران قالتاق، تصمیم گرفتم خرید این سری رو از فروشگاه آنلاین مثل دیجی کالا انجام بدم. شاید 50 تومن گرون تر خرید کنم اما بدلیل برخورد نکردن با فروشنده های بی ادب و بی اطلاعات و لات این طوری حداقل به شعور خودم توهین نمیشه
به دلیل اینکه تموم پولم رو روی بادی 5300 گذاشتم اصلا پولی برای لوازم جانبی نمونده که بخوام فیلتر و کیف بخرم یا نه (ابتدا قرار بود 5200 با لوازم بگیرم اما طبق وسواسی که دارم نتونستم طاقت بیارم و حتما باید 5300 بگیرم تا بعد از خرید پشیمون نشم)
حتی مموری هم از مموری 16 گیگ کلاس 10 کداک که روی کامپکت دارم استفاده میکنم تا به مرور همه رو تهیه کنم
برای خرید کجاها رو پیشنهاد میدید؟
قیمت مناسب و قابل اطمینان باشه
سلام
اگر اینترنتی خرید می کنید , پیکسل و افرنگ هم خوبن.
در لوازم جانبی با قیمت پایین برند فوتیکس خوبه و پیکسل وارد کننده اش هست.
دیجی کالا هم خوبه اما من خرید های پر دردسر و بد هم ازش داشتم که بخاطر تعدد مشتری چیز عجیبی نیست.
نورنگار رو توصیه نمی کنم چون یک بار ازش همین 5300 نیکون رو خریدم و لنز ورژن جدید vr2 رو برداشته و بجاش 55-18 ورژن قدیمی گذاشته بودن !
دوربین رو حتما با گارانتی ایده آل بگیرید.
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
اول از همه حتماً و فقط با گارانتی ایده آل بخرید ثانیاً در سایت ایده آل (که لینکش در بالای صفحه هست) نمایندگی های فروش ایده آل ذکر شده است. در تهران:
http://tamir.ir/category/%D9%86%D9%8...1%D8%A7%D9%86/
سلام
با توجه به اینکه اطلاعات کافی دارید که چه دوربینی بخرید و قیمت آن را هم می دانید خرید حضوری برای شما به همراه مشاهده دوربین و متعلقات و شاید هم دست گرفتن و مقایسه ارگونومیکی دوربینها مشکلی نخواهد داشت ، شخصا اگر اطلاعات کافی داشته باشم خرید حضوری را ترجیح می دهم .
موفق باشید
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000
فوکوس 11 نقطه ای نیکون 3300 با فوکوس 39 نقطه ای نیکون 5300 در چه کارهایی تفاوتهای خود را نشان می دهد ؟