سلام
فوکوس ۱۱ نقطه ای برای پرنده گرافی جواب میده؟؟
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
منظورم از سرعت عكاسي پياپي حداكثر سرعت شاتر نبود، FPS يا Frame per Second دوربين بود. به نظرم D3300 براي پرنده نگاري خيلي مناسب نيست. علاوه بر سيستم فوكوس نه چندان مناسب و سرعت عكاسي پياپي كم، در تركيب با لنز تله هاي بلند (كه براي پرنده گرافي حياتي است) تعادل خوبي ندارد. ضمناً به فكر لنز هم بايد باشيد. لنزهاي مناسب براي پرنده نگاري قيمت بالائي دارند.
اگر به طور جدي به پرنده نگاري علاقمنديد من پيشنهاد مي كنم حداقل يك 7Dدست دوم بخريد. و به فكر لنز كانن 400 f/5.6 يا لنزهاي تله سيگما و يا تامرون هم باشيد
سلام دوستان و اساتید
به نظرتون خرید دوربین دی 3 یا دی700 کارکرده ولی تمیز با قیمت دی 7100 نو.
کار عاقلانه ای هست؟
لنز کیت 18-140 که روی 5300 هستش همین لنز هستش؟ NIKON AF-S DX NIKKOR 18-140MM F/3.5-5.6G ED VR LENS
چون این لنز رو 1200 میفروشن در صورتی که اگر قیمت کیت رو حساب کنیم حدود 900 میشه. بادی 1600 + 900 لنز 18-140 = 2500
سوال دیگم اینه که لنز کیت 18-140 فرقی با کیت 18-55 فقط توی گستره فوکال بیشتر هستش؟ کیفیت یکی هستش؟
من شخصا D700 رو انتخاب می کردم با یک مجموعه لنز پرایم مانند(50 و 85 نیکون و 14mm و 35mm سامیانگ) , 300-70 به عنوان تله ارزان البته این کار رو به شما توصیه نمی کنم.
فراموش نکنید که لنزهای فول فریم خصوصا لنزهای زوم قیمتهای خیلی بالاتری نسبت به لنزهای DX دارند پس اگر به لنزهای زوم علاقه داشته باشید قطعا به بودجه قابل توجهی برای تهیه لنز نیاز خواهید داشت.
در مورد d3 هم بعید می دونم با این قیمت گیرتون بیاد و توجه داشته باشید این بدنه سنگین و بزرگ برای کاربردهای خاص طراحی شده و برای کاربرد عمومی d700 منطقی تره.
خرید بادی دست دوم هم دردسرهای خودش را داره و صرفا به سلامت ظاهری نمیشه اکتفا کرد.
d7100 شاید سر راست ترین انتخاب باشه چون هم جدیدتره(امکاناتی مثل فیلم برداری یا رزولوشن بالاتر ) هم گارانتی خواهد داشت و هم لنزهای ارزونتری برای این بدنه وجود داره.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
این لنزها وقتی به همراه بدنه به صورت کیت به فروش می رسند به نوعی تخفیف می خورند و ارتباطی به کیفیتشون نداره. 55-18 به نسبت قیمتش لنز خوبیه ولی اگه قرار باشه بعدا با 105-18 یا 140-18 عوضش کنید ضرر خواهید کرد. در صورت انتخاب 18-55 اگر 55mm کوتاه بود قدم بعدی انتخاب 200-55 یا 300-55 خواهد بود.
پس دو انتخاب خواهید داشت
1- لنز 140-18 که کیفیت و رنج فوکال مناسبی رو در یک لنز خواهید داشت.
2-لنز 55-18 به همراه تله ارزون قیمت که در این صورت رنج فوکال بالاتری خواهید داشت به همراه دردسر تعویض لنز.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000