سلام
نیکون در این رده انتخاب رو واقعا سخت کرده و تعدد دوربین های خوب برای انتخاب , بیشتر از اونکه فنی باشه سلیقه ای هست.
من به شخصه چیدمان منطقی تر و زیباتر سری 3000 رو به سری 5000 ترجیح میدم که هر کلیدی رو باید از گوشه ای پیدا کرد. در واقع lcd چرخانی که به قیمت از دست رفتن چیدمان کلید ها شده رو دوست ندارم.
از طرفی در نهایت اگر هدف خروجی با کیفیت تر باشه , صرفه با خرید دوربین جدیدتر و با پردازنده بروز تره. مخصوصا که در این دو مدل رزولیشن برابر هست.
و یه مورد مهم دیگه اینکه Continuous drive در 5200 هست 3 و در 3300 هست 5 فریم در ثانیه.
با تشکر از نظر جنابعالی
شما تجربه کار با این دو مدل دوربین را دارید ؟
هدف من کیفیت خروجی بهتر با در نظر گرفتن سقف هزینه یک و نیم میلیونی است که 50 تومان بایستی به مموری و 100 تومان هم بایستی به سه پایه اختصاص دهم ولی با حدود یک و نیم میلیون می خواهم دوربینی که اگر چه امکانات کمتری درا باشد ولی کیفیت خروجی آن چیزی از حرفه ای تر ها یش کم نداشته باشد مثل صفحه lcd چرخان
پیشنهاد شما چه دوربینی است ؟
سلام
دوستان من میخوام یه DSLR تا 2.5 میلیون با کل لوازم بگیرم حالا یه 200 تومن بیشتر شد مشکلی نست.
هدف اصلی عکاسی طبیعت هست.
دوربین و لنز بودجم انقدر هست.
فیلم برداری اصلا مهم نیست. مهم کیفیت عکس هست. وای فای و .... مهم نیست
البته خودم بیشتر نیکون میپسندم.
حالا با این وجود شما چی پیشنهاد میدن؟؟؟
سلام
بله. مدتی با این دوربین ها کار کردم.
اگر ملاک خروجی بهتر باشه , قطعا دوربین بروز تر بهتره.
البته حتما ریز مشخصات دوربین هایی که در لیست انتخابتون هستند رو به دقت مقایسه کنید و آگاهانه انتخاب کنید.
کیفیت عکس خروجی هم بستگی زیادی به لنز داره و لنز های مرغوب هم گران هستند. اما در قدم اول از نظر سنسور و پردازنده و خروجی خوب و هزینه تمام شده پایین 3300 انتخاب خوبی هست.
خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون.
به نظرتون خرید یه D7000 با لنز کیت 18-105 کار اشتباهیه؟
نظرتون در مورد D5300+18-140 چیه؟؟
سه پایه دارم
کیفیت عکسشون اینا با هم تفاوتی نداره؟؟
راستی من چند روز پیش دوربین رفیقم که D3300 بود گرفتم و چند شات زدم.
یه مشکلی که داشتم وقتی تو ویزور نگاه میکردم اعداد پایینشو به سختی میخوندم. (خیلی سخت) هرچی تنظیمش کردم خوب نشد. ولی رفیقم میگفت که خوب و واضح میبینه!!
لنز 18 105 و همچنین 18 140 به نظر من یک حسن و یک عیب دارد حسن آن این است که نیاز به تعویض لنز ندارید و راحت به وسیله یک لنز زوم می کنید
و عیب آن این است که لزوم آن کمتر از 55 -300 است در حالی که تقریبا همان اندازه یا بیشتر بخاطر لنز هزینه می کنید
دوربین 5300 تقریبا شباهتهای زیادی با 3300 دارد ولی امکانات آن بیشتر است ولی 500 هزار تومان تفاوت قیمت دارد اگر مشکل مالی ندارید 5300 گزینه بهتری است
دوربین D7000 پیشنهاد نمی کنم چون پیشرفت قابل توجهی نسبت به 5300 ندارد در حالی که هزینه آن بخاطر جدیدتر بودن بیشتر شده