از نظر بنده هم اگر بتونید این هزینه اضافی رو تقبل کنید، ارزش داره. من در زمان خرید دوربین خودم فکر میکردم lcd متحرک خیلی کاربردی نیست ولی الان خیلی جاها استفاده میکنم ازش. نقاط فوکوس زیاد همانطور که کوروش عزیز گفت یک نقطه قوت بحساب میاد که البته به ژانر عکاسی شما برمیگرده. من که شخصاً همیشه از فوکوس تک نقطه استفاده میکنم چون دقیقتره. با وجود وای فای داخلی، شما میتونید ارتباط کاملی بین موبایل یا تبلت(و شاید کامپیوتر) و دوربین برقرار کنید که از مهمترینش میشه به قابلیت ریموت کنترل اشاره کرد ( ریموت کنترل حداقل 30 تا 40 هزار تومن و کارت وای فای بیشتر از 100هزار تومن در بازار قیمت داره). gps هم برای کسانی که برای عکاسی به مناطق مختلف سفر میکنن (و حتی مسافرت خانوادگی) میتونه خیلی مفید باشه. با ثبت محل دقیق عکس، در سفر بعدی که به اون منطقه دارید میتونید لوکیشن قبلی رو براحتی پیدا کنید
از تمام اینها که بگذریم، سری 5000 یک لول از سری 3000 بالاتره
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
خب سری 5*** یه رئه بالاتر از 3*** هست و اون 500 تومن به نظرم برای داشتن هم زمان نقاط فکوس بیشتر ال سی دی چرخان و .... مناسبه هرچند نداشتن اینها هم اگر از اول نداشته باشی خیلی اذیتت نمیکنه مثلا بخوای رده 7*** بدون این امکانات وای فای و ال سی دی و 5*** بنظرم رده بالاتر بهتره چون فرضا من به جای ال سی دی پرخان اگر لازمم بشه با ا
های ریموت کمرا از رو موبایل و با کابل کادر بندی میکنم تا بحال هم به جب پی اس و وای فای نیاز پیدا نکردم اما در کل بودنش خیلی بهتر از نبودشه
دوربین نیکون 5300 با دو نوع لنز کیت عرضه میشه یکی 18-55 و یکی 18-140 دوستانی که تجربه کار با این نوع لنزها را دارند لطفا راهنمایی کنند
اگر من نیکون 5300 با لنز کیت 18-55 بخرم و بعدا بخوام لنز بهتری بگیرم و 55-300 هم بعدا تهیه کنم مطلوبتر است یا اینکه با لنز 18-140 بخرم کارایی بهتری داره ؟
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
سلام اساتید - دوربین 70 دی دارم میخوام بفروشم - قیمت عادلانه اش چقدر هست که نه واسه من سخت باشه و نه خریدار - باید بگم عکاس نیستم و وقت عکاسی هم ندارم - دوربین بسیار تمیز و کم کاره - در ضمن بفرمائید با چه نرم افزاری متوجه بشم چند شات خورده که به هر کسی خواستم بفروشم تعداد شاتش رو هم بگم
پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم