فیلمبرداری با دوربین dslr که امکانات بهتری برای فیلمبرداری دارد نظیر کنون 700D با لنز 18-135 STM و دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای ارزان قیمت مثل سونی HD 1000 چه تفاوتهایی دارد ؟ اخه قیمت دست دوم دوربن فیلمبرداری با دوربین عکاسی مورد نظر تقریبا برابر است
اگر از نظر فنی و کامل تفاوتهایی که دارند را بفرمایید ممنون می شوم
من یک DSLR میخوام بخرم زیر 2 ملیون، که همه بهم Canon EOS 700D رو پیشنهاد میکنن. اما نکاتی که مد نظرمه یکیش که خیلی مهمه ریموت شدن با وایفای ه که بتونم دوربین رو روی سه پایه بگذارم و عکس گروهی بگیرم اما این دوربین این امکان رو نداره
کسی میتونه یه مدل خوب به من پیشنهاد بده
و اینکه این دوربین رو با چه لنزی بخرم که برای عکاسی شخصی خوب باشه
متشکر
فیلمبرداری دوربین dslr نظیر کنون 700D با لنز 18-135 STM که امکانات بهتری برای فیلمبرداری دارد با دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای ارزان قیمت مثل سونی HD 1000 چه تفاوتهایی دارد ؟ اخه قیمت دست دوم دوربن فیلمبرداری با دوربین عکاسی مورد نظر تقریبا برابر است
اگر از نظر فنی و کامل تفاوتهایی که دارند را بفرمایید ممنون می شوم
با سلام.
قصد خرید نیکون d810 دارم لطفا کمکم کنید از کجا بخرم ناصرخسرو 7700000 دیجیکالا 8450000 آفرنگ 7900000 آیا ناصرخسرو جنس اصلی است البته گفته باشم گارنتی ناصرخسرو اعتباری نداره . با تشکر فراوان
درود. از بندر بخرید. ارزان، مطمئن.
خواستید آدرس و تلفن فروشگاه رو براتون پیغام خصوصی می کنم.
700دی دوربین خیلی خوبیه. مخصوصاً برای شروع. در ضمن برای این منظور شما 1001 راه برای عکاسی هست. سلف تایمر، ریموت و ....
این دلیل شما برای نخریدن همچین دوربینی اصلاً منطقی نیست.
پیشنهاد می کنم این دوربین رو با لنز 18-135 اس تی ام بخرید. سرعت فوکوس بالا و کاملاً بی صدا.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام دوستان
میخواستم ببینم بین دوربین d5300 و d5500 فرق زیادی هستش
ارزش داره که 400-500 تومن بیشتر بدم و 5500 بخرم؟
آیا کنون تو این رنج قیمت دوربین بهتری از نیکون داره؟