Sony_Alpha_7R_TIFF_SNR-650-80.jpgSony_7S_TIFF_SNR_03-650-80.jpgNikon_D610_TIFF_DR-650-80.jpg
سلام دوستان راستش امروز توی سایت techradar داشتم رویو میخوندم یک سری نتایج دیدم واسم سوال پیش آورد
مثلا توی انمودار اول که نسبت سیگنال به نویز رو نشون میده نیکون دی اف با اینکه همه جا میگن بهترین هست توی نور کم ولی خیلی بد نتیجه گرفته
یا مثلا نمودار ۲ که نشون میده یک دوربین میکرو چهار سوم امتیاز به مراتب بالاتری نسبت به رقبای فول فریم بدست آورده
و در آخر هم این نمودار ۳ که منو شوکه کرد
من همیشه طرفدار نیکون بودم و از کم بودن دامنه دینامیکی کنون خوشم نمیومد ولی توی این نمودار هر چند میبینیم کنون ۶ دی دامنه دینامیک پایین تری در ابتدا دارد
اما وقتی ایزو را بالا میره افت خیلی کمی داره و شاید نداره و کاملا نیکون را پس میزنه
البته خیلی نمودارهای اینگونه ای وجود داشا ولی نمیشه همه را گذاشت
*تمام نتایج از فرمت خام میباشد که بدون تغییر به TIFF تبدیل شده.
ببینید کنون سنسورهای خوبی میسازد. شاید بشود گفت بهترین سنسورها را دارد! اما پایش را کرده در یک کفش که برای انتقال داده های آنالوگ سنسور از مبدل جداگانه ای استفاده کند. نتیجه این انتقال دادها از سنسور و.... این میشود که (به زبان ساده) وقتی میزان دادهها به نویز بالا است (ایزوی پایین) تمام سطح دادها منتقل نمیشود. این محدوده مسطح نمودار کنون هم مربوط به محدوده ای است که هنوز سطح سیگنال بالاتر از محدوده مبدل است و در نتیجه در همین محدوده قابل ثبت ثابت است. ولی وقتی میزان ایزو بیشتر میشود دینامیک رنج واقعی سنسورهای کنون خودش را نشان میدهد. اگر کنون روزی از خر شیطون پیایده شود، همین اختلاف دینامیک بالاتر کنون در محدوده بالای ایزو را تا ایزوهای پایین هم شاهد خواهیم بود.
اما اگر بپرسید آیا این دینامیک رنج در محدوده بالای ایزو برتری است یا نه، باید بگویم خیر! در آن محدوده ایزو اصولا عکسها کیفیت بالایی ندارند که نگران دینامیک رنج بالا یا پایین باشیم.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوستان من میخوام نیکون 5200 بگیرم
ولی با حرفای این دوستمون یخورده دودل شدم!بقیه هم تایید میکنن این حرف رو!
اخه 5100 دیگه گیرنمیاد!حداقل از جایی که من میخوام بخرم
و در اخر بین 600دی دی5200 و د3300 کدوم رو پیشنهاد میکنین!
خودم رو 5200 هست ولی بعظی از دوستان بعظی جاها یه نظرایی میدن ادم پشیمون میشه
ممنون میشم سریع جوابم رو بدین.مرسی
سلام بر اساتید سایت
من بعد از بررسی های زیاد برای خرید دوربین DSLR با توجه به اینکه تا حداقل 6،7 سال دیگه قصد تعویض بادی رو ندارم، و بودجه ای که دارم و همچنین مطالبی که در فروم خوندم، به دو گزینه 70d و d7100 رسیدم ولی بین این دو دوربین و این دو برند واقعا انتخاب برام سخت شده و میخواستم خواهش کنم از شما اساتید که راهنماییم کنید.
در حال حاضر ژانر مشخصی در نظرم نیست(البته به عکاسی هنری و طبیعت علاقه دارم و کمی کار کردم) میخوام مباحث تئوری که میدونم رو به صورت عملی روی دوربین کار کنم تا ایشالا در آینده ژانر یا ژانرهای کاری رو پیدا کنم.شرمنده اگر ظولانی شد. پیشاپیش بابت راهنمایی تشکر می کنم!