نمیدانم شاید حرف من غلط است اما من مقایسه ای بین 700d و d3300 داشتم برتری های رقیب نیکونی بیشتر بود مثل نویز کم در ایزو بالا نسبت به 700d کنون که برای عکاسی در شب فکر میکنم لازمه . داینامیک رنج بالاتر . quality تصویر بالاتر . عمق رنگ بهتر ، باطری قوی تر و ... . البته الان ذکر کردند که لنز های کنون دارند خوب باید گزینه کنونی انتخاب کنند . اگر میتوانند یک 60d دست دوم با قیمتشان پیدا کنند یا همونطور که گفتن 700d+18-55 . در مورد مشکلات اساسی خوب من نیز کسی را سراغ دارم که دوربین dslr پیشرفته دارد و معنی اعداد روی لنزش را نمی داند سوال من هم از ایشان صرفا برای این بود که اگر نمی توانند تشخیص دهند یا حضوری به پیش فردی بروند که توانایی شناخت مشکلات را داشته باشد یا دست دوم نخرند !
سلام دوستان
راستش من تصمیم داشتم که دی ۷۲۰۰ بگیرم و توی سایت بررسی دوربین a7rii را دیدم و مقایسشون کردم از نتایج فوجی شوک شدم میشه واسم به زبون ساده توضیح بدین این کیفیت و نویز نداشتن ارزش خرید داره یا نه؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام خدمت دوستان ...
خیلی ممنون میشم ، اگه بتونید راهنماییم کنید ...
حقیقتش من یک مغازه دارم و میخوام توش کار عکاسی راه بندازم ، بیشنر میخوام عکس پرسنلی بگیرم و تحویل بده ...
در کنارش در آینده میخوام طبقه بالا مغازه رو هم آتلیه کنم ...
حالا سوال من اینه !!!؟
چه وسایلی رو باید بخرم !؟
نمیخوام چیزهای اضافی بخرم که بدردم نخورن !!!
مثلا دوربین یک چیز اساسی هستش که باید خرید !
پرینتر
سیستم کامپیوتر ....!!!
لیست رو ادامه بدید برام !!!!!!!!
توجه کنید که فقط چیزهایی که نیاز هست رو برام ذکر کنید !
خرج اضافی نمیخوام بذارم رو دست خودم ////
سلام
خوش اومدین
محبت کنید قبل از پرسیدن عنوان رو مطالعه بفرمایید تا مغایرتی نداشته باشه
این دو قسمت برای سوال شما مناسب تره :
راه اندازی استدیو عکاسی
راهنمایی برای خرید وسایل آتلیه
البته میتونید صفحات رو مطالعه بفرمایید یحتمل موارد لیستتون اونجا ذکر شده
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام دوستان
من میخواستم دوربین جدید تهیه کنم
دوربین فعلی بنده کنن 500 دی هست ولی میخوام ارتقا بدم
کدوم یکی از دو مدل زیر رو پیشنهاد میکنید به بنده از طرفی فیلد عکاسی من پرتره محیطی و عکاسی طبیعت و تبلیغاتی هست
nikon D7200
Canon 70D
ممنونم از لطفتون دوستان عزیز