البته ترکیب بدنه ی کراپ با لنز فول فریمی مشابه 105-24 چندان انتخاب عاقلانه ای نیست ، به خصوص از لحاظ فاصله ی کانونی.
L.jpg
قبلا که لنز های بدنه ی کراپ خطای بالاتر و کیفیت پایینتری داشتند اینکار توجیه بهتری داشت منتهی در حال لنز های کیت
بدنه های کراپ از نقاط مثبت بسیاری بهره میبرند از جمله کیفیت ساخت مناسب ، سرعت فوکوس و اپتیک بسیار خوب.
که البته خبری از این تست ها در Dxo نیست :)
سلام به همه و خسته نباشید
دوستان من قصد خرید یه دوربین DSLR رو دارم خیلی هم به عکاسی علاقه دارم و استعدادم تو انتخاب سوژه و کادر بندی و.... خوبه نسبتا و به عکاسی ماکرو علاقه بیشتری دارم. این دوربینو بیشتر برای عکاسی خوانوادگی میخوام بعدا پولم رسید یه لنز ماکرو هم بگیرم براش
خودم یه چندتا دوربین انتخاب کردم اما خوب از بینشون قدرت انتخاب هیچ کدوم رو ندارم
canon eos650D
canon eos 1200d
canon eos 700d
nikon d3200
nikon d3300
nikon d 5200
دوستان پردازشگر تصویر چقدر تاثیر داره؟
پردازشگر تصویر نیکون دی 5200 اکسپید 3 هست اماا واس 3300 اکسپید 4،،، همین دلیل خوبی بر بهتر بودن عکسای 3300 نیست؟
بین دو دوربین canon 650d و nikon d3300 کدوم رنگاش بهتره و کدوم واس عکاسی ماکرو و منظره بهتره؟؟
از نظر کلی کدوم بهتره؟
شرمنده سرتون درد اوردم خواهشا کمک کنین
عرض سلام به شما دوست عزیز که به جمع ما پیوستید
و عرض معذرت بابت گفتن اینکه شما همان سوالهای اشتباهی رو میپرسید که بیشتر دوستان تازه کار میپرسند...
به جای این سوال بهتر است ببینید با دوربین ها و به عبارت دیگر رابط کاربری و لنزهای کدام برند راحت تر هستید. به عبارت دیگر باید نمونه این دوربین ها رو در مغازه ببینید و دست بگیرید و اگر جایی امکانش هست باهاشون کار کنید تا بفهمید کدام بیشتر حس خوبی به شما می دهند...
و از حرفه ای ترها بپرسید برای کاربرد عکاسی مدنظر شما کدام لنزها از کدام برندها و با چه قیمتی بهتر هستند؟
و گرنه این دوربین ها کم و بیش در یک رنج هستند، مگر اینکه دنبال عکاسی در شب باشید یا اینکه براتون فیلمبرداری خانگی مهم باشد یا نویز سایه ها، یا وجود وای فای
سلام، منم با مشاوره اساتید و دوستان، ماه گذشته تازه اولین DSLR خودمو خریدم: D3200.
منم مثل شما تو انتخاب خیلی گیر کرده بودم، حتی تو انتخاب هام بریج سوپروم هم بود.
ولی اگه مطمئن هستید که میخواید DSLR بگیرید و علاقه زیادی دارید، وسواس به خرج ندید، هر دو مارک کنون و نیکون بهترین ها رو میسازن، و مقایسه برند هاشون درست نیست بلکه مقایسه مدل ها درسته.
از اونجایی که بعد خرید بدنه هر عکاسی به مرور شروع میکنه به خرید لنزهای مختلف و این لنز ها مختص همون برند هستند، اگر در آینده بخواید بین کنون و نیکون سوییچ کنید باید کلی پول لنز بدید. پس همونطور که جناب rasoul2014 فرمودند ببینید با کدوم یکی راحت تر هستید.
نکته دیگه هم اینکه کنون در ایران تنوع لنز بیشتری داره نسبت به نیکون و همچنین لولزم جانبی ارزونتری هم براش پیدا میشه. منم اگه بودجه بیشتری داشتم 700D میگرفتم، هرچند 1200D هم قیمت 970 تومن داشت ولی میدونستم فقدان روبنده غبار سنسور اذیتم میکنه. پس گزینه مقرون بصرفه بعدی که D3200 بود رو گرفتم. نمونه عکس هم اگه خواستید براتون میفرستم مقایسه کنید.
واقعا ممنون که از وقت ارزشمندتون زدین و واسه من این همه مطلب نوشتین
من بیشتر بین 3300 نیکون و 650 d کنون موندم
از این ور نیکون مگا پیکسل بالاتری داره واس عکاسی ماکرو و نجومی و... از اونور هم کنون سنسورش هایبریده و لوازمش ارزون
ببخشید لطف میکنین برای من چند تا عکسی ک با دوربینتون ثبت کردین رو بفرستین؟؟؟ عکس چهره منظره و...
ایمیل کنین خیلی خیلی بهتره
mralirezabyt@gmail.com
خیلی ممنون
واقعا ممنون که از وقت ارزشمندتون زدین و واسه من این همه مطلب نوشتین
من بیشتر بین 3300 نیکون و 650 d کنون موندم
از این ور نیکون مگا پیکسل بالاتری داره واس عکاسی ماکرو و نجومی و... از اونور هم کنون سنسورش هایبریده و لوازمش ارزون
ببخشید لطف میکنین برای من چند تا عکسی ک با دوربینتون ثبت کردین رو بفرستین؟؟؟ عکس چهره منظره و...
ایمیل کنین خیلی خیلی بهتره
mralirezabyt@gmail.com
خیلی ممنون
اگر علاقمند جدي عكاسي هستيد من پيشنهاد مي كنم در صورت امكان پائين ترين سري هاي دوربين (3XXX نيكون يا 1XXX كانن) را نخريد و حداقل يك رده بالاتر (D5XXX نيكون يا XXXD كانن) را انتخاب كنيد. شايد از از نظر سنسور فرقي نداشته باشند ولي دوربين فقط سنسور نيست. خوشدستي، كيفيت صفحه نمايش، وجود دكمه ها و گردونههاي تنظيم بيشتر، امكانات سخت افزاري و نرم افزاري بهتر در دوربين هاي رده بالاتر موجود است كه نبود آن در دوربين رده پائين ممكن است شما را زده كند.
از نظر كيفيت رنگ تفاوت خيلي محسوسي بين كانن و نيكون نيست (خصوصاً اگر RAW عكاسي كنيد)
براي ماكروگرافي لنز بسيار مهمتر از دوربين است.
پردازشگر دوربين روي كيفيت عكس JPG موثر است (مثلاً نويزگيري) ولي تاثيري روي خروجي RAWندارد.
اابته پردازشگر است که تعیین میکند سرعت عکس پیاپی (فریم بر ثانیه) را (چه خام و چه فشرده)
البته به خاطر پردازشگر است که کیفیت خروجی (حتی خروجی خام) 700D با 550D فرق دارد (بخشی از ماجرا نیز بهبود سنسور 700d است)
البته که پردازشگر بهتر است که سطوح کیفی سنسور را به چالش میکشد
بدیهی است که پردازشگر روی سرعت عکاسی پیاپی، سرعت و دقت فوکوس و Metering تاثیر دارد و برای همین هم بعضی دوربین ها مانند 7D یا 1Dx داراری دو پردازنده مجزا هستند ولی صحبت بر سر تاثیر پردازنده بر روی کیفیت عکس خام بود. تا جائی که می دانم در دوربین های کانن هیچ پردازشی یر روی فایل خام انجام نمی شود و پردازنده هیچ تاثیری بر روی کیفیت فایل خام ندارد.