دوستان به نظرتون لنز كيت خودش از لحاظ كيفيت بهتر بود منظور همون 18-135 هست يا لنزي كه تهيه كردم .17-85 ؟
دوستان به نظرتون لنز كيت خودش از لحاظ كيفيت بهتر بود منظور همون 18-135 هست يا لنزي كه تهيه كردم .17-85 ؟
سلام
من با 17-85 کار نکردم ولی با 18-135 stm و 70d خیلی کار کردم. جدأ ترکیب جالبی بود. سرعت فوکوس سریع و بیصدا و کاملأ هماهنگ با سیستم دوال پیکسل کنون برای فیلمبرداری.
ضمنأ لنز 18-135 stm کنون شارپترین لنز کیت در بین تمام کراپدارهاست. نتایجش رو اگه رو سایت photozone.de ببینی غافلگیر میشی! بنظر بنده اگه اینکار رو نمیکردی بهتر بود. چون رنج 18-135 با اون وزن کم و اون کیفیت واقعأ عالیه. ضمن اینکه سیستم دوال پیکسل کنون با لنزهای stm تفاوتش مشخص میشه نه usm.
من که خاطرات خوبی رو باهاش ثبت کردم.
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
ميتونم ببرم عوضش كنم به نظرتون اين كارو كنم؟
یکی از بهترین ترکیبها برای دوربین کراپدار( 18-135 stm و 70d) رو انتخاب کرده بودید، رنج خیلی کابردی داره این لنز در کنار کیفیت و قیمت مناسب، نباید دست بهش میزدید. مسلما اکثر فروشنده ها به فکر سود و فروش خودشون هستند، جنس به روز و پرفروش رو ازتون گرفته و لنزی که مشتری خیلی کمتری داره(اگه نگیم اصلا نداره) رو بهتون داده
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزىز
امىدوارم به هدف مورد نظرتان رسىده باشىد و معنا و مفهوم پست تان نىز همىن باشد.
راستش رو بخواهىد سر شب پست اولتان را که دىدم خواستم پىشنهادم رو راجع به 70 دى بدهم ولى بعد دىدم طى پستهاى اخىر موارد خوبى راجع به اىن بدنه اومده و با توجه به تجربه خودتان از کار با 60 دى براورد کردم که با مطالعه موارد برترى و مزاىاى هر کدام خودتان قادر به تشخىص هستىد. به هر حال به نظر من بدنه 70 دى اونقدر خوب و کامل هست که نىاز هاى تقرىبا هر عکاسى را براورده کند. به نظر من خرىد 7دى مارک دو در مقاىسه با 70 دى صرفا براى ىکعکاس حرفه اى حىات وحش و ورزشى توجىه دارد و با توجه به علاقه شما به عکاسى در ساىر شاخه ها اصولا همان 70 دى کفاىت مىکند. ضمن اىنکه صرفه جوىى در هزىنه کمتر براى بدنه مىتواند در خرىد لنزهاى ارزشمند و ساىر تجهىزات صرف شود.
پىروز باشىد
ضمنا اىن نکته را نىز اضافه کنم که دىجىک 5+ مورد استفاده در 70 دى نىز عملکرد خوب در سرعت عکاسى پىاپى و نىز به خصوص عملکرد در اىزوهاى بالا را به خوبى اراىه مىدهد.
راجع به بدنه و لنز نىز کمى دىدگاهتان را تغىىر دهىد شاىد بهتر باشد. اصولا ترکىب بدنه متوسط (البته 70 دى بالاتر از متوسط است) و لنز خوب بهتر از ترکىب بدنه عالى و لنز متوسط است
س
جناب سعىد خانى سلام بر شما
راجع به بخش اول پست که دوستان موارد را غرمودند براى لنز دوم با روىکرد صرفا پرتره گزىنه هاىى مانند 85 اف 1.8 و ىا لنز دو کاره ماکرو/ پرتره90 مىلىمترى تامرون اوکى هستند اما اگر پرتره اولوىت صرف نباشد با روىکرد ىک لنز جند کاره 55-250 ترجىحا stm گزىنه اىده الى در رنج قبمتى پاىىن است
موفق باشىد
پ.ن: از همه دوستان بابت احتمال غلط تاىپى پوزش مىطلبم پستهاى اخىر با صفحه کلىد محدود گوشى تاىپ شده اند
ویرایش توسط M.Kazemi : Wednesday 23 September 2015 در ساعت 00:04