این عکس در ورودی تونل انحراف آب یک سد و با نور ورودی خورشید با استفاده از یک گوشی سونی اریکسون K800 با دوربین 3 مگا پیکسلی ثبت شده است.
میدانم خیلی مثال خوبی نیست. اما هدف صرفا نشان دادن جزئیات با ساده ترین دوربین است:
DSC05165.JPG
این عکس در ورودی تونل انحراف آب یک سد و با نور ورودی خورشید با استفاده از یک گوشی سونی اریکسون K800 با دوربین 3 مگا پیکسلی ثبت شده است.
میدانم خیلی مثال خوبی نیست. اما هدف صرفا نشان دادن جزئیات با ساده ترین دوربین است:
DSC05165.JPG
ممنون از راهنماییتون
با دوربین گوشی ۸مگاپیکسل و ایزو ۱۰۰ و در روز نور خوب و با فلاش و فاصله مناسب میگیرم ولی زیاد دلچسب نیست.
چون میخوام عکس با کیفیت داشته باشم ترجیح میدم کمی هزینه بکنم.
لطفا میشه بگید چه دوربینی و چه لنزی بگیرم؟
بازم از راهنماییتون ممنونم.
اگر تک دوربین میخواهید و سبک بودن برایتان مهم است و همچنین تنها هدفتان از عکاسی همین تهیه عکس از محصولات است، یک کامپکت پیشرفته مثل G16 کافی است (به همراه یک سه پایه)
اگر به عکاسی علاقه هم دارید و بدتان نمیآید آن را در سایر شاخهها نیز تجربه کنید پیشنهادم خرید یک بدنه نو یا دست دوم 550D یا 600D کنون به همراه یک لنز 50 میلیمتری f1.8 + یک سه پایه است (300 برای یک سه پایه مناسب و سبک و 1000 برای مجموع بدنه و لنز کیت + لنز پرایم اگر هر سه کارکرده باشند)
این عکسی هست که گرفتم ولی جزییات روی مدل نیفتاده
این اتفاق برای من به صورت دیگری رخ داده بود. چند سال پیش، 7d و d7000 رو در دست گرفتم و با هندلینگ 7d واقعاً به دلم نشست اما بنا به موارد دیگر در انتخاب d7000 رو انتخاب کردم و بعد از مدتی کاملاً باهاش احساس راحتی می کردم به طوری که واقعاً محل قرارگیری دکمه ها و تو nikon برام خیلی مناسب تر به نظر می رسید و وقتی دوربین canon دوستان رو در دست می گرفتم واقعاً کار کردن باهاشون سخت به نظرم میومد.
امیدوارم انتخاب موفقی داشته باشید.
ببخشید اگه تو تاپیک نامناسبی مطرح کردم سایت فروش دست دوم دوربین ( خود سایت بفروشه نه فرد دیگری) سراغ دارید ؟ پ.خ کنید ممنون
بله همینطوره شاید به این دلیل باشه که بنده تا حالا فقط با کنون عکاسی کردم ولی خب در انتخاب فول فریم باید دقت بیشتری کرد چون فروش دست دوم اون ضرر زیادی بهمراه داره و کسی که میخره باید از تمام جهات قبلش بررسیهای لازم رو کرده باشه!
البته منظورم منوی کاربری دوربین نبود بلکه ارگونومی بیشتر مد نظر بود که فکر میکنم با یکی دو بار تست دقیقا مشخص میشه که در دست قرار گرفتن کدوم راحت تره!
ممنون
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
سلام
ایا با دوربین d5200 و لنز 18_55 میشه چنین فوکوسی انجام داد؟
https://db.tt/vZ9tvkIy
https://db.tt/yYxv5WzH
و ایا فول فریم نبودن این دوربین مشکلی برای عکاسی ایجاد نمیکنه؟
عمق میدان این کمه؟
میشه یه نمونه از فوکوسشو بدید؟
امکانات فول فریم میشه بگید چی هست؟