سلام
یک سوال
دوستان عکس هایی که در سایت dpreview از دوربین ها DSLR قرار داده شده قابل اعتماد هست؟
یعنی با استناد به این عکسها میتونم دوربین مورد نظرم را انتخاب کنم؟
Studio shot comparison: Digital Photography Review
بسیار ممنون - استفاده کردم و خیلی حس و حال متفاوتی داد به من
1- نظرتون در مورد D750 نیکون چیه؟ - لطفا بدون تعارف بفرمایید
2- به شخصه هیچ نعصبی به برند و مدلی ندارم و دنبال کاملترین و پر کاربردترین هستم ؟؟
3- دلیل استفاده بیشتز از برند کنون کیفیت و محسنات زیاده یا صرفا گه گاهی هزینه های 200 یا 300 هزار تومانی کمتر لنزاش نسبت به نیکون ؟؟
صرفا چون خیلی ها استفاده می کنند پس بقیه هم مستقیم میرن سراغ کنون ؟؟؟ هر جند که خیلی عالیه یا نیکون تفاوت حاصی داره که کنون رو بیشتر ترجیح می دهند ؟؟
سلام دوست گرامی
اون حالت کدری که مد نظر شماست تنها در حالت 100 درصد قابل دیدن است و اصولا برای کاربرد تبلیغاتی که شما یک عکس از محصول با حداکثر 1600 در 1200 پیکسل میخواهید قرار دهید اون حالت مشهود نیست. برای هدف شما پیشنهاد من : 1- قرار دادن دوربین روی سه پایه (DSLR یا کامپکت پیشرفته خیلی فرقی ندارد) 2- نور کافی محیط 3- فوکوس دقیق و 4- اگر dslr است استفاده از دیافراگم بسته اما نه خیلی زیاد (محدوده 5.6 - 8 کافی است) برای داشتن بیشترین دیتیل در تصویر است و شما با این ترکیب با ارزان ترین dslr و لنز کیتش و یا یک کامپکت پیشرفته خوب و چه بسا یک کامپکت معمولی یا حتی دوربین گوشی موبایل با کیفیت به هدفتان نائل خواهید شد.
برای اینکه آف تاپیک نباشد از بین DSLR های ارزان پیشنهاد من D3200 نیکون و یا 600d کنون است
پیروزباشید
ویرایش توسط M.Kazemi : Monday 12 October 2015 در ساعت 02:11