سلام مهرناز هستم ضمن خسته نباشد
دوستان مقدار وضوح و جزییات عکس های تست گرفته شده در سایت دی پی رویو که اخیرا دوستان لطف کردند و معرفی کردن این طور نشان میده که مقداری عکس های کنون 6D و 5Dmrkiii نسبت به مدل کنونی که بنده روی D750 و روی کارت بازی ها تنظیم کردم واضح تر و شفاف تر هست و روی یک دسته مو نمونه نیکونی کمی جزیات بهتر اما شفاف تر نیست
Nikon D610 Review: Digital Photography Review
آیا در عمل هم کیفیت خروجی کانن(مدل هایی که بالا نوشتم) نسبت به نیکون شفافیت و کیفیت بهتری دارند؟؟ به نظرم در مورد جزییات چون تو بزرگنمایی مقایسه شده کمی تفاوت دیده میشه و در عمل زیاد ملموس نباشه اما کیفیت و شفافیت چطور ؟؟
اگر قصد دارید عکسهاتون رو در سایز 4*3 متر چاپ کنید و از نزدیک بهشون نگاه کنید، این سوالها ارزش پرسیدن و دقیق شدن داره و گرنه دارید بیخودی ذهنتون رو درگیر جزئیات بی اهمیت می کنید!!
از این گذشته شفافیت و کیفیت، بیشتر از سنسور وابسته به لنز استفاده شده است و مقایسه ریویوها، هزار و یک پارامتر کوچک و بزرگ دارد که نتیجه رو تغییر می دهد...
یعنی این مسایل موقعی قابل طرح هست که چاپ هایی به اندازه 3 متر در 4 متر و به بالا داشته باشیم ؟/
یعنی واسه چاپ هایی به اندازه 1 متر * 1.2 متر ملموس نیست این موضوع ها ؟ و با 20 مگاپیکسل حداکثر چه سایزی رو میشه چاپ کرد که کیفیت عکس مشکل پیدار نکنه ؟؟
راستی واسه پرتره کدوم برند لنز های با کیفیت تری داره مثلا 85 پرایمشون با F1.8 یا 70-200 f2.8 -f4 ؟؟؟
تا این سایز چاپ موردی به وجود نمی آید. راجع به حداکثر سایز چاپ هم من عکس 10 مگاپیکسلی 40 دی را در سایز 70*100 بدون افت کیفی ملموس چاپ کردم و برای 20 مگاپیکسل قطعا سایزهای خیلی بزرگتر مشکلی ندارد.
راجع به لنز ها تا جاییکه میدانم 85 کنون هم خوش قیمت تر است و هم کیفیت بهتری دارد. همچنین 70-200 ورژن 2 کنون (f2.8) فوق العاده است و در سطح بالاتری نسبت به نمونه نیکونی قرار دارد. راجع به ورژن 1 هر دو لنز شرایط پایا پای و تا حدودی به نفع نیکون است. همچنین برای یک خرید اقتصادی تر نیز گزینه 70-200 با دیافراگم 4 کنون توصیه میشود
بیشترین آسیب به سنسور دوربین موقع فیلمبرداری های طولانی رخ میدهد. آن هم وقتی خیلی زاد از آن کار کشیده شده باشد.
هنگام خرید بدنه کارکرده اگر از شخص معتبر خرید کنید و نیز بتوانید در سلامت بودن تجهیزات را بسنجید مشکلی رخ نخواهد داد.
پ.ن: همین دیشب یک عدد 700 دی نسبتا کم کار حدود 450 الی 500 زیر قیمت نو برای یکی از دوستان تهیه کردم که صرفه اقتصادی فراوانی برای ایشان به همراه داشته است