با سلام به شما دوست عزیز
عرض شود که این سردر گمی که شما دارید تا یک جایی خوب است ولی وسواس بیش از حد راجع به مسائل خیلی خوب نیست. معمولا عزیزانی که برای اولین بار قصد خرید دوربین را دارند با این سطح سردگمی میبینم و معمولا به اکثرشان توصیه میکنم یک بدنه از کنون یا نیکون با توجه به علاقه شان به برند یا راحتی با هر یک از دوسیستم و صد البته مطابقت با بودجه مد نظر تهیه کنند و مطمئن باشند که ناراضی نخواهند بود و پس از آن وقتشان را به جای درگیری با اعداد و ارقام و اسم ها و لنزها به عکاسی بگذرانند که هیچ چیز بهتر از تمرین و تمرین بیشتر نیست.
شما که ظاهرا کاربر dslr بوده اید باید کمتر خود را درگیر این قضایا کنید. هیچ فرقی نمیکند هر دو سیستم خوب هستند. (اگر لنزهای نسبتا کمیاب و بازار دست دوم بد پنتاکس نبود اون رو هم پیشنهاد میکردم). مزایای نسبی یک بدنه در یک سیستم نسبت به همتایش در سیستم رقیب اغلب ناچیز است و معمولا اینزور است که در برخی قابلیت ها یکی بهتر است و در قابلیت های دیگر برعکس. اینها مواردی نیست که بخواهد بر انتخاب تاثیر گذار باشد. همانقدر که عکاس پرتره کنون سیستم داریم به همان اندازه نیز نیکونی موجود است. لنز ها هم همینطور (البته در برخی لنزهای با کاربری خاص شاید رقیب مناسبی در سیستم رقیب یافت نشود یا با قیمت بالاتر یافت شود) در کل مهمترین قضیه این است که ببینید با کدام سیستم راحت ترید چون با بدنه فول فریم، در آینده و با داشتن لنز های بسیار زیاد (انشاالله) و عمدتا گرانقیمت، تغییر برند چندان آسان نخواهد بود.
چند روز پیش فرصتی دست داد تا چهار دوربین 5D III /6D/D750/D610 رو از نظر ارگونومی بررسی کنم و در دست بگیرم !
در فکر خرید D750 بودم ولی پس از این تست نظرم کلا عوض شد!
اگرچه همه اینها کاربران خاص خودشونو دارند ولی وقتی با لنز کیت در دست گرفتم (کنون با 24-105 و نیکون با 24-120 ) کلا از فکر خرید نیکون اومدم بیرون ونظرم بسمت 6D جلب شد (سبک با قیمت مناسبتر و البته مهمتر از همه ارگونومی بسیار مناسب برای دستان من) البته هزینه خرید تمامی این دوربینهارو با کیت شون همین الان دارم ولی پس از این بررسی نیمساعته تونستم تصمیم خودمو بگیرم!
به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم !
ارتباط و ارگونومی دوربین خیلی برای من مهمتر از کمی غلظت رنگ یا مثلا کمی دینامیک رنج بهتر , نمود پیدا کرد(این دوربینها در سطوح نزدیک به هم هستند) چون شغلم عکاسی نیست و درآمدی ازون عایدم نمیشه (البته نظرم شخصی بود و امیدوارم دوستان نیکونی برداشت بد نکند)
یا حق!
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
۱- بهترین بدنه فولفریم در رنج قیمت خودش است. اما دوربین فقط بدنه نیست!
۲- بنظر من انتخاب مناسبی است.
۳- به خیلی چیزها مربوط میشود. خیلی از عکاسها مخصوصا برای فیلد پرتره از زمانی که کنون پنج دی مارک دو را معرفی کرد و نیکون هم همچنان روی ۱۲ مگاپیکسل پافشاری میکرد به برند کنون رفتند. هنوز هم از همان تجهیزات استفاده میکنند. و چه خوب یا چه بد مجبورند از همین برند استفاده کنند. مخصوصا که کنون لنزهای پر کاربردش را به تازگی اپدیت کرده بود. بعلاوه کنون دست بالاتری در تولید و تنوع لنزها دارد. برای عکاسانی که فرضا پرتره میگیرند به سختی نمونه ای برای ۱۳۵ مم اف در نیکون پیدا میشود. یا حاضر نیستند ۸۵ مم و ۷۰_۲۰۰ کنون را با نمونه نیکونی تعویض کنند. حالا اگر شما دنبال لنزهای خاصی نیستید یا اگر لنزهای مورد نیازتان در برند نیکون به راحتی و با قیمت مناسب یافت میشود همین بدنه ۷۵۰دی را تهیه کنید.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام
من عکسهای دوربین های مختلف را در سایت dpreview چک می کردم که از تیوپ پماد ها گرفته شده است، بر این اساس می خواستم یک دوربین در رنج قیمت یک تومن انتخاب کنم. از این می ترسم دوربینی را بخرم بعد ببینم کیفیت عکسش اونجوری که میخوام نباشه.
صفحه زیر را ببینید عکسی که با canon_g16 و nikon_d3300 گرفته شده است مات و کدر است آیا با همین دوربین ها و توضیحاتی که در بالا گفته شده است میشه عکسی گرفت که جزئیات روی تیوپ های پماد بیفته؟؟
Studio shot comparison: Digital Photography Review
شما با نور کافی و فاصله مناسب و فوکوس دقیق بر روی کالا مورد نظرتان حتی با دوربین گوشی تان نیز میتوانید عکس با کیفیت داشته باشید. (ارزان ترین گزینه)
اگر بهترین را میخواهید : یک بدنه DSLR + یک لنز ماکرو + نور + سه پایه + بک مناسب + یک عکاس صنعتی (کادر بندی، زاویه دید و ...) = بهترین و با کیفیت ترین عکس از محصول برای کاتالوگ تبلیغاتی - (گزینه گرانقیمت)