سلام
بین 70دی و 760دی کدوم بهتره؟چه تفاوت هایی دارن؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
شما با توجه به فرمایشتان آنقدر عکاسی کرده اید که از هر دوربینی بتوانید حداکثر خروجی را به دست آورید. تفاوت dslr با دوربین خوب و موفق g1x بازتر بودن دستتان در مباحث فنی مثلا کنترل عمق میدان و نیز ورود به ژانرهای بیشتر در عکاسی است (به خاطر قابل تعویض بودن لنز)
اگر علاقه تان "منظره ، پرتره و عکاسی شب" است کاملا راه را درست آمده اید و یک فول فریم برایتان مناسب است فقط یک پیشنهاد دیگر هم وجود دارد: 5d mk ii که به صورت دست دوم خریداری شود. این بدنه هم خوب و مناسب است ضمن اینکه تفاوت چندانی در خروجی با 6d ندارد. (مزیت 6d عملکرد بهتر سیستم اتو فوکوس در نور کم است و البته کوچکتر و سبک تر بودن آن و مزیت خرید کارکرده 5d پس انداز مبلغ زیادی پول که میتواند برای خرید یک اولترا واید برای منظره و شب ذخیره گردد)
سلام
برای پیشنهاد دادن در مورد خرید دوربین یا لنز نیاز بیشتری به شناخت عکاسی و عکسهای شما دارم. ولی خوب مطالبی را به طور کلی برای کسی که می خواهد وارد دنیای dslr ها وارد شود می دهم.
g1x ii مشکل و محدودیت خاصی از نظر تنظیمات دستی ندارد. همچنین از نظر شارپنس خروجی دوربین خیلی خوب می باشد. ایرادی که به این دوربین معمولا وارد می شود نویز در قسمتهای تاریک تصویر هست.
به نظر من ابتدا ایراد کار را پیدا نمایید تا بعد بتوانید آن را رفع نمایید. خوشحال می شوم با ارایه نمونه عکس مشکل را بازتر نمایید. مشکل از نظر من مبهم است و احتمال اینکه خرید فول فریم مشکل شما را حل نکند می رود. پیشنهاد من این هست زمانی که می بینید عکس خوب از آب در نیامده است از حالت اتوماتیک استفاده کنید و ببینید خروجی بهتر می شود یا خیر. امروزه حالت اتوماتیک دوربینها بسیار هوشمندانه عمل می کند و معمولا خروجی بهتری از تنظیمات دستی به ما می دهد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
من مهرناز هستم و از نام کاربری دوست و همکارم آقا حسین وارد سایت شدم چون ایشون هم کلی بنده رو راهنمایی کردن به خاطر راهنمایی هایی که از این سایت خوب بهشون داده شده و الان با اجازه خودشون مستقیم می خواهم از با تجربه های سایت کمک بخواهم . مرسی
در مورد گزینه های زیر نتونستم نتیجه بگیرم که کدوم واسم بهتره اگه میشه شما راهنماییم کنین
1- canon 6D +canon 70-200 f2.8 حدود 10.5 میلیون
2- Canon 5d mark III+ canon 70-200 f2.8 البته با لنز و یا بادی کارکرده (البته اگر کار درستی باشه) حدود 11.5
3- Nikon D750 + nikon 70-200 f2.8 حدود 11.5
4- Nikon D750 + tamron 70-200 f2.8+ flash speed light sb 700 حدود 11 میلیون
ابته برابر رویوی سایت ها مثل دی پی رویو نیکون دی 750 کیفیت کمی بهتری داره و کنترل نویز بهتر البته نسبت به 5دی مارک تری کمی بهتر هست اما شاید زیاد چشمگیر نباشه ولی خوب کمی بهتر هست
الان گیر اینم که لنز 70-200 کانن رو خیلی دوست دارم ولی بادی نیکون امکانات به روزتر و کیفیت کمی بهتری داره و البته 750دی نیکون حدود 2 میلیون هم از 5دی مارک نری کنون قیمت پایین تری داره
حالا لنز بهتر کانن و دوست داشتنی در مقابل قیمت 2 میلیونی بالاتر بادی و قیمت 2 میلیون پایین تر نیکون و امکانات به روز تر و کیفیت کمی بهتر
http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d750/16 لینک مقایسه کیفیت و خروجی دو دوربین فوق
http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d750/13
ویرایش توسط hossein_ashrafi : Friday 30 October 2015 در ساعت 21:05 دلیل: اصلاح
دوست عزیز اگر برای کار آتلیه و بیشتر محیط داخلی مخواین همون کانن مارک3 ولی اگر طبیعت و رنگ و بیشتر محیط بیرونی و البته داخلی فقط نیکون و شماره 3 بنظرم انتخاب بسیار عالی ای هست ضمن اینکه دی 750 دارای ایزوی عالی سیستم فوکوس قوی تر پردازش رنگ بهتر بدنه بسیار سبک تر که بزرگترین مزیته داشتن فلاش روی بدنه که کانن مار3 نداره، داشتن وایرلس داخلی و ال سی دی چرخان که در بعضی مواقع نیازی حیاتیست توصیه من همون شما 3 هست لنز 70-200 سری 2 نیکون هم جزو لنزهای شاهکار دنیاست بنظرم ارزش داره پول بیشتری برای این لنز نیکون بدید تا مشابه تامرون اون برای فلاش هم که 910 نیکون یه فلاش عالی و بهترینه در نوع خودش که گمونم 1400 باشه
فقط برای خرید این بدنه نیکون حتما شماره سریالشو تو سایت نیکون چک کنید که جزو سری ایراد دار نباشه
پیروز و موفق باشید
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.