سلام به اساتید عزیز که واسه راهنمایی دیگران وقت میزارید.
من بین دوربین 7100 و 5500 بدجوری گیر کردم و واقعا نمیدونم چیکار کنم. من تازه شروع کردم به خوندن مقاله های عکاسی و هدفم هم عکاسی های خانوادگی و از طبیعت هستش. به عکاسی ماکرو هم خیلی علاقه مندم که فعلا پول خرید لنزش رو ندارم:( از طرفی امکانات جانبی 5500 واسم جذابه و از طرفی دیدم که میگن 7100 بهتره. آیا واقعا خروجی 7100 در شرایط مشابه(عکاس، لنز و ...) با 5500 متفاوته محسوسی داره یا زیاد نیست؟ میخوام بدونم که واسه من که تازه میخوام شروع کنم شما کدوم دوربین رو توصیه میکنین؟ لطفا حتما دلیل این توصیه تون رو هم ذکر کنین. ممنون میشم منو از این دودلی در بیارین چون به محض تصمیم گیری میرم واسه خرید.
این تفاوت خروجی واسم خیلی مهمه. برای لنز یدونه لنز 18-55VRII که حتما میگیرم و غیر اون شما واسه لنز زوم چی بهم پیشنهاد میکنین؟ قیمتش هم مناسب باشه. واقعا از شما سپاسگذارم.
سلام دوست عزیز. ممنون میشم دلیل توصیه تون رو بهم بگین. چون میخوام این دودلی من کاملا برطرف شه و یه دل برم بخرم. چیزایی که توی مشخصات دوربین ها نوشته رو اینقدر خوندم که کلا حفظ شدم. سایت snapsort.com هم که امتیاز بندی کرده امتیاز 5500 رو بالاتر داده اما تو اینترنت اکثرا نوشتن 7100 بهتره و واسه بهتر بودن سرعت شاتر و بدنه و اینچیزا رو گفتن. ولی من نتونستم جایی بفهمم که عکس خروجی اینا در عمل با هم چقدر فرق داره. راستش مشخصات روی کاغذ بیشتر دو دلم میکنه و دنبال دلیلی هستم که قانع شم واسه خرید 7100 یا حتی اگه خیلی خروحیش متفاوت باشه 7200. بازم بابت راهنماییتون پیشاپیش ممنون
ویرایش توسط dmco : Friday 20 May 2016 در ساعت 20:23
اولا :سری 7xxx در مجموع حرفه ای تر از سری5xxx و 3xxx هست و این مطلب رو در صورتی که بدنه ها رو از نزدیک دست بگرید متوجه میشید.دوما:شما که دنبال لنز زوم هستید دیگه 55-18 واسه چی؟میتونید به 105-18 یا 140-18 فکر کنید.سوما اختلاف خروجی اینها در اون حد که تفاوتی ملموس حس کنید نخواهد بود و اختلافات در حد امکاناتی هست که هر رده در اختیار شما میزاره که در این بین قطعا برتری با سری7xxx هست.بدلیل قابلیتهایی مثل میکرو اجاستمنت و ال سی دی دوم و بدنه منیزیمی و سیلینگ بهتر و امکان استفاده از لنزهای قدیمی تر و ارزانتر و ...
سلام به دوستان
خب نوبت به ما هم رسید، تصمیم گرفتم از کراپ بیام سمت فول فریم، برای عکاسی منظره و مستند اجتماعی، بعد از کلی بررسی و تحقیق و پرسش و پاسخ ... از بچه های فروم و دوستان بیرون و انتظار خودم از دوربین به D750 نیکون رسیدم.
دوربین رو میخوام از نورنگار بگیرم فقط دو تا مسئله هست :
1- سریال های جدید و بدون مشکل D750 (مشکل نشت نور و شاتر) که تولید 2016 و 2015 هستند از چه رقمی شروع میشن ؟
2- بعد از وارد کردن سریال دوربین تو این سایت چطور خراب بودن یا سالم بودن رو تشخیص بدم
https://support.nikonusa.com/app/D750/sn
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ویرایش توسط MohammadRanjbar : Tuesday 24 May 2016 در ساعت 17:28
سلام. من بادی 7100+ فلاش اس بی 700 + لنز توکینا 11-20مم + لنز سیگما 105 ماکرو + کوله عزیزم + سه پایه نازنینم + فیلتر مهربانم + ریموت قشنگم رو فروختم، رفتم دی800 خریدم + 16-28مم توکینا.
بقدری جیبم خالی شد که دیدم هیچ ...ی نمیتونم بکنم. امروز فروختم تا دوباره همان لیست بلند بالای قبلی رو بخرم !
والا...
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Wednesday 25 May 2016 در ساعت 18:57
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )