با توجه به فرمایشات دوست عزیزمون جناب دانش پایه عزیز باید عرض کنم : بدنه مارک 3 کانن و بدنه های دیگر البته در کانن بیشتر ،به دلیل استفاده برای فیلمبرداری، کلیپ اسپورت و ... مشخص نمی کند که چقدر از این بدنه ها کار کشیده شده چرا که مثلا 20 فیلمبرداری مداوم را یک شات محسوب میکند، حالا شما فرض کنید کنتور چنین بدنه ای حداقل 5000
را نشان میدهد که برای عکاسی یعنی کم کارکرد چطور میشود به حرفهای فروشنده اعتماد کرد؟ درصورتی که جان سنسور گرفته شده باشدو یا مسائل دیگری که برای بدنه و سنسور مثل سم است ، استفاده شخص در شرایط ماسه ای و پر از گردو غبار مانند کویر، یا در رطوبت بسیار بالا که موجب آسیب جدی به المانهای داخلی و قطعات الکترونیکی لنز و بدنه میشود، مخصوصا برای شما که تجربه بسیار کمی در این مورد دارید، من به شخصه خرید بادی کارکرده لااقل برای شما را هرگز توصیه نمی کنم
درمورد بدنه هم من نظرمو گفتم ولی برای اینکه سریعتر و راحت تر به هدفتون برسی میتوانید بدینگونه عمل کنید:
در گوگل فرومها و سایتهای زیاد خارجی هستند که بدنه و لنزهای مختلف را به لحاظ مختلف با یکدیگر بررسی می کنند و شما براحتی میتوانید انتخابتان را انجام دهید البته نسبت به انتظارات شخصیتان از یک بدنه و لنز
بدین صورت عمل کنید: در گوگل نام بدنه یا لنزهای مورد نظر را بنویسید و بین آنها عبارت vs را بنویسید سپس سرچ را بزنید براحتی به اون بررسی های دقیق دسترسی پیدا خواهید کرد، برای مثال:
Canon 5D Mark III vs Nikon D750
یا برای لنز Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM vs nikon 70-200 vr ii
شاد و موفق باشید